kenetlenin canım. Bebek olduktan sonra biraz uzaklaşılıyor bizde de öyle durum ama geçecek bu günler. Birbirinize vakit ayırmya çalışın tatlım. Girersin bir işe inşallah.
oğlum iyi melisim sağolasın.artık iyice yürüyor denge menge hak getire kendisi yere çömelip yerden kalkabiliyor önceden birşeylere tutunup öyle kalkardı.şimdi özgür oldu.mutfakta tencereleri dolaptan alıp yere çat çut vuruyor.geçen eline cam kase aldı kaşla göz arası ben eline davranamadan yere vurduğu gibi kaseyi kırdı haliyle elini kesecek diye aklım gitti zaten.çok hareketliyiz anlıcağın.senin minik kelebeğin nasıl hayatım anne diyormu gerçi ilk baba demeye başlıyorlar aklında olsun şimdiden hergün anne demesi için alıştırmalar yap valla benimki hala çok nadir diyor.keşke daha erken başlasaydım demesi için diyorum.neyse yavrularımız iyi olsunlar inşallah bizlerde iyi oluruz o zaman.çok öpüyorum onu.
ne güzel bir yandan güzel bir yandan zor.
Bizimki de çok haraketli, heryere tutunup kalkıyor, ben de düşecek diye korkuyorum ama iyice kavradı olayı sıkı sıkı tutuyor.
Baba, dede, gel, meme, mama vs diyor. Anne de diyor gibi, zaten her ağlayınca anne diye ağlıyor gibi. Eşim günde 100 kere anne diyordur öğretmek için, bana gerek kalmıyor :) Seninki de söyler yakında.