• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vay vay tebrukler şekerim bakalım ya benimde kaldı 2 günm bari yarım kilo verseydimde 66 yı görseydim dimi ama

canım ikigün hiç de az değil yarım kilo istesek vereiblirrizz özellikle akşamları hafif atlatırsak olmayacak bişey değil yaniii 66 görürsün hiç merak etmee benim şimdi hayallermi 55 süslüyooo kendimi 55 lik çıtır görmek istiyom gerçi 55 olunca tam çıtır olmayacacağım yine balık etli olcam ama olsunnnalkisalkisalkis

ay bende şu aralarda bir tutabilsem boğazımı tamamdır
ama oğluş emdikçe acıkıyorum ya ben
canım benim al sana bir yöntem.yemeği az ye ama marul salatası yap kendine yanında onu bol ye.vede bol su iç.hem sütün artar hemde ağır yemek yememiş olursun.ayrıca şişgocum sana katılıyorum.kızlar bizde artık bu formulü uygulayalım.günü hafif atlatmak istediği ye ama hafif ye,nasıl ama hani reklamda varya öyle.tamam bende artık günü hafif atlatıcam. heheehe inşallah. kaydirigubbakcemile4 CADIARZU
canım düşündüğünüz için sağolun.oly bize 10 dk mesafede oldu..biz de çok korktuk..biran önce tayin isteyip gitcez.kan davası burada çok yaygın ama bu katliamdı resmen..
oy oy oy kız valla unuttum ben senin mardin de olduğunu ya.çok geçmişlerolsun hayatım ya olaya o kadar üzüldüm anlatamam.resmen katliam yaptı.canavarlar.sana çok yakınmış ya.anam korkmamak eldemi.oooff çok zor ya gerçekten çok zor.Allah kolaylık versin hayatım gerçekten.belalardan korusun Rabbim sizleri,hepimizi inşallah gerçide,ne bileyim.aman neyse kendi kendimin canını sıkmakta üstüme yoktur.bu arada kilo işleri nasıl söyle bakem almışsında ne zaman vercen hayatım. kaydirigubbakcemile3

şekerim ben geçen cumaa 59 dum tam bu sabah tartıldım 58,3 olmuşumm ama daha ikigünüm var bi aksilik olmaz ise şayetttcumaya kadar 57,9 görebilirim diyer ümit ediyorumm kısmetse oda bakalımmm:Saruboceq:
şişgo ya senin şu kilo vermene gıcık oluyorum :roflol: ama inanki ayrıca seni çok takdir ediyor ve kıskanıyorum,anacım ne diyim.doğrusu bu, bende yalan yok.kız bu ne ya.yok anacım sen burdan yakında gidersin.ne yapıyon böyle bilmiyorum ki anlamadım gitti.ya sen bugün yediklerini ve yaptıklarını bir daha yazıversene hayatım.merak ettim yoksa hiçbirşey yemiyormusun. :1shok: ama birde şu var tabiki,doğum yapmamış olmanın avantajları gerçekten. valla aklında olsun hayatım doğum yaptıktan sonra çoookk zor kilo veriliyor. umarım sen incecik sağlıklı bir vucütla hamile kalırsın. :CüvCüv:

oy oy oy kız valla unuttum ben senin mardin de olduğunu ya.çok geçmişlerolsun hayatım ya olaya o kadar üzüldüm anlatamam.resmen katliam yaptı.canavarlar.sana çok yakınmış ya.anam korkmamak eldemi.oooff çok zor ya gerçekten çok zor.Allah kolaylık versin hayatım gerçekten.belalardan korusun Rabbim sizleri,hepimizi inşallah gerçide,ne bileyim.aman neyse kendi kendimin canını sıkmakta üstüme yoktur.bu arada kilo işleri nasıl söyle bakem almışsında ne zaman vercen hayatım. kaydirigubbakcemile3

:

canım duaların için sağol..yani o köy öğretmeni ben olabilirdim..düğüne davetli olabilirdimm..korkunçç.
bu arada dost acı söylermiş..ama senin şu marul işini deneyeceğimm kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim inanılmaz bir koşturma içindeyim 10 günümüz kaldı, yine ablamın evine gittik ö.sonra iş çıkışı bayaa toparladık artık cumartesi de gidip son rütuşları yapacağız sonra tamam. Ama hep dışarılardayım çok dengesz yiyorum. Neler yedimyazayım:
sabah klasik kahvaltımı
ara yok
öğlen bir kase nohut yemeği
ara: yarım çiğ börek
akşam: tavuk salata

dosbam patborim kilo almışsınız dikkat edin canlarım en azından vermeseniz de koruyun
şişgocum arayı açmaya niyetlisin ben yerimde sayıyorum ama şu düğün geçsin düzenimi tekrar kurup hızlanacağım şimdi düzensizim çok.
nereus ohh süpersin.
ad, acıbiber sizde benden yerin,zde sayıyorsunuz, ne yapsak bilmem spor yapsak hızlanacak ama tembeliz.
emirel aslında bizim takım bu kadar sessiz değildir ama toparlanacağız 10 günü atlatayım daha çok vakit ayıracağım. Bi de bu bad gateway olayı bizi ayırdı.
melzeyit karamanlım bugün sizi görmedim buralarda.
jojelcim ne oldu uğramaz oldun hadi nerelerdesin çok yazmana alışmışız.
brose bu hafta hiç yoktun şekercim, nerdesin.

cumaya iki gün kala artık daha dikkat etmeye ve oğluş izin verdikçe daha çok hareket etmeye karar verdim.birde 15 mayısa kadar 66 olmalıyım..
akşam yemekten 2 saat sonra bir tane salatalık yedim.şimdide sirkeli su içiyorum

yarın baktın hava güzel al oğlunu çık dışarı sena da iyi olur selime de değişiklik olur daha çabuk uyur

Back
X