Allah tekrarını yaşatmasın inşallah hayatım.sanada tekrar çok büyük geçmişolsun.canım duaların için sağol..yani o köy öğretmeni ben olabilirdim..düğüne davetli olabilirdimm..korkunçç.
bu arada dost acı söylermiş..ama senin şu marul işini deneyeceğimm kaydirigubbakcemile3
bu arada bol marul salatası inan çok lezzetli ve doyurucu ayrıca ne kadar yersen ye yine hemen acıkıyorsun ama midende kalmıyor hemen eriyor.ayrıca sebze olduğu için bağırsaklarada iyi geliyor.umarım sendede işe yarar.
yarışmacı analizleri yapılmıştır.tebrikler. :içelim: kaydirigubbakcemile3dosbam patborim kilo almışsınız dikkat edin canlarım en azından vermeseniz de koruyun
şişgocum arayı açmaya niyetlisin ben yerimde sayıyorum ama şu düğün geçsin düzenimi tekrar kurup hızlanacağım şimdi düzensizim çok.
nereus ohh süpersin.
ad, acıbiber sizde benden yerin,zde sayıyorsunuz, ne yapsak bilmem spor yapsak hızlanacak ama tembeliz.
emirel aslında bizim takım bu kadar sessiz değildir ama toparlanacağız 10 günü atlatayım daha çok vakit ayıracağım. Bi de bu bad gateway olayı bizi ayırdı.
melzeyit karamanlım bugün sizi görmedim buralarda.
jojelcim ne oldu uğramaz oldun hadi nerelerdesin çok yazmana alışmışız.
brose bu hafta hiç yoktun şekercim, nerdesin.
ama hayatım ben her akşam 1 saat tempolu yürüyorum,ayrıca yarım saatte fitness alanında çalışıyorum,hergün toplam 1,5 saat sporum var.beni çıkarın lütfen listeden. ricaedeceğim. :dilcikar: :1closedeyes: kaydirigubbakcemilespor yapamayan tombiklerr isimler yazılıyor
kara liste
nereus :tomato:
dosba
ad
karamanlı
oje
emirel acıbiber
melzeyit ve karamanlı ablalarım sizleri unutmadımm aklımdasınız
geldiğiniz zaman iflahınız kesiceem iştahınızı kapatcem bişi yiyemiceksiniz hehehe
ay yarını çok büyük bir heyecanla beliyorum bakalım sonuçlar ne olacak?