17 Aralık Mesaj Sayımları
aysecig: 21
mutedeyyin: 14
ysfmir: 12
eski_bir_masal: 10
ozlew_19: 10
esliya: 7
_ferdici_: 6
balkaymak: 6
betuld: 4
elmaliturta: 3
irras_: 1
bugungunlerdenaralik: 0
Selam kizlaaaarr..
selamm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 Aralık Mesaj Sayımları
aysecig: 21
mutedeyyin: 14
ysfmir: 12
eski_bir_masal: 10
ozlew_19: 10
esliya: 7
_ferdici_: 6
balkaymak: 6
betuld: 4
elmaliturta: 3
irras_: 1
bugungunlerdenaralik: 0
Selam kizlaaaarr..
gelelim polis olayına beni huzursuz eden birşeyler var ... işin aslı bu değilmiş gibi geliyor ama anlamda veremiyorum ...
olayı ilk anlattığında teldeydik yanımda değildi .. dün akşam balık almaya giderken anlattı işte .. asayiş çevirmiş bunu trafik polisi fln değilmiş .. durmamış buda sora işte ikaz fln etmişler durmuş ...
karakola ifade vermeye gitmiş ama orası karışık yaniii karışık ...
polisleri görmedim diye mahkeme olabilirmi ya .. aklım almıyor ...
asayiş deyince iyice kıllandım yani ... ama büyük bişi olsa arabayı hemen bağlarlardı zaten ..
neyse gelelim ikinci konuya ..
modalifeyi biliyorsunuzdur .. ordan mobilya beğendik .. işte almaya niyetlendik orda bekleticez yaza kadar ..
ama mobilyadan ne ben ne o anlamıyor ...
kayınpederime dedim gidip bakalım sen anlarsın diye
dediki ben anlamam fln fln .. sora eltime gittim ben eve geldiğimde diyorki niye acele ediyorsunuz ... daha fiyatları düşer o zaman alın diyor .. dedimki biz para tutamıyoruz muhakkak takside başlamamız lazım .. sora işte oğlunun olayını duydu ayyy bi başladı amayın sakın ne olcak mahkemesi belli deil ben ödeyemem ... zaten kriz gelicekmiş işinden olursa bilmem ne amaaan beee amaaaan
allah kolaylık versin canım işin zor...gelelim polis olayına beni huzursuz eden birşeyler var ... işin aslı bu değilmiş gibi geliyor ama anlamda veremiyorum ...
olayı ilk anlattığında teldeydik yanımda değildi .. dün akşam balık almaya giderken anlattı işte .. asayiş çevirmiş bunu trafik polisi fln değilmiş .. durmamış buda sora işte ikaz fln etmişler durmuş ...
asayiş deyince iyice kıllandım yani ... ama büyük bişi olsa arabayı hemen bağlarlardı zaten ..
modalifeyi biliyorsunuzdur .. ordan mobilya beğendik .. işte almaya niyetlendik orda bekleticez yaza kadar ..
dediki ben anlamam fln fln .. sora eltime gittim ben eve geldiğimde diyorki niye acele ediyorsunuz ... daha fiyatları düşer o zaman alın diyor .. dedimki biz para tutamıyoruz muhakkak takside başlamamız lazım .. sora işte oğlunun olayını duydu ayyy bi başladı amayın sakın ne olcak mahkemesi belli deil ben ödeyemem ... zaten kriz gelicekmiş işinden olursa bilmem ne amaaan beee amaaaan
merhaba gizemgünaydınnn yağmurlu bir sabahtan merhabaaaaaaaaaaa
moda lıfe kırıkkalede üretiliyor bizim akrabanın biri orda biride organizede mobilyacı ben organizeden aldım çok memnunum 8 yılda 3 ev degiştirdim bişey olmadı ceviz kullanıyolar geçen yıl görümcem moda lıfedan aldı salon takımı ve masa sandalyeden memnun ama yatak odası berbat çıktı neyse tekrar geçmiş olsungelelim polis olayına beni huzursuz eden birşeyler var ... işin aslı bu değilmiş gibi geliyor ama anlamda veremiyorum ...
ay ben doğum yapmadan 50 kiloyken 76 cm di sen düşün kalın belliyim kemiklerimde kalın zaten bebiş uyumuyo çok zorlanıyorum:13:merhaba orti..güzel menü bekliyoruz..
1 ay yokmusun hadi ya.özlerim seni ama..
heç eşim canımı sıktı işe gitti..
haftaya cuma rekor bildirim yaparsın
kız ne özürü dedim acaba listeye eklemiyidemi unuttular ama orda varmışım baktım .önemli değil hilalüm..Evet az gitsin ama gitsin..
fazlalığım yok ama daha düzgün görünmek adına iki çocuklu çıtır olcem..
eşim saçmaladı..hemen pişman oldu ama iş işten geçti vaktide yoktu ..mecburen işe gitti..
ne demek herzaman
gülçin senin bebek küçük ya daha doğum yeni vücut 2 yılda anca toparlanıyor..o yüzden daha kalın durur..gebelikte kemikler bile açılıyor ya sadece kilo değil yani genel genişliyoruz..
yanlız benim 74 kiloda belim 84 dü bebiş..yapısal inceyim dedimya..
geç yatıyor erken kalkıyor..çok zor .bir ara bende öyleydim..![]()
afiyet olsun deryamenü
sabah su
kahvaltı
1 adet yumurta
4 zeytin
az peynir..el aysı yiyemiyorum..
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 bardak süt..
ara
omega 3 hapı
yeşil çay
4 badem 1 kuru incir..
öğle
el aysı kadar haşlama tavuk göğsü
3 adet brüksel lahansı
3 kaşık yoğurt..
akşam
aynı tavuk göğsü yiyeceğim.
ve salata ayran..
su şu anda 2 litre..
NE GÜZEL GERİSİDE GELİR İNŞALLAHkızlar dersaneden geldim şimdi pestilim çıktı dışarısıda yağmur çamur... dinleniyim biraz...bu arada sabah 400 gr eksik çıktım sevindirik oldum devamı gelir inş...
çokmuş ya :)) neden gidiyon dur durdugun yerde :))
:13:merhaba orti..güzel menü bekliyoruz..
1 ay yokmusun hadi ya.özlerim seni ama..
heç eşim canımı sıktı işe gitti..
haftaya cuma rekor bildirim yaparsın
kız ne özürü dedim acaba listeye eklemiyidemi unuttular ama orda varmışım baktım .önemli değil hilalüm..Evet az gitsin ama gitsin..
fazlalığım yok ama daha düzgün görünmek adına iki çocuklu çıtır olcem..
eşim saçmaladı..hemen pişman oldu ama iş işten geçti vaktide yoktu ..mecburen işe gitti..
Kizlarr oglen cikip eve cok gec saatte geldim kusura bakmayin yazamadim o yuzden
Ama bugun rejim acisindan felaket bir gundu
Azdim yedim yedim malesef:))
Bugunu yok saymak unutmak isiyorumm:)
Hilal dedigin gibi dusunmustm ben de bu hafta da spor yapmiycam tabi bugunku gibi yiyerek degil:)
Aralik ve yfsmir ortak olduk kizlaar:)
Benm ilk defa ortagim oldu heyecan yaptim:))
Yarin cok guzel bir menuyle karsinizda olurum ben simiden karar vereyim ne yiyecegime:)
İyi geceler herkesee
gelelim polis olayına beni huzursuz eden birşeyler var ... işin aslı bu değilmiş gibi geliyor ama anlamda veremiyorum ...
slm kızlar
evde kuran okuttum ança nete giriyorum
sabah 1 bardak su
kahvaltı
kaşarlı sucuklu tost
1 bardak çay
öğlen (kuran menüsü)
haşlanmış tavuk
pirinç pilavı
6 adet dolma
haşhaşlı çörek
aşure
farkındayım kaçtı ama sabahtan beridir ayaktayım sırtım ter içinde
midem bomboşş :26: sanki o kadar yemegi ben yememişim
şimdi bi rezene çayı yaptım onu içiyorum hem bebek hem ev çok yordu beni
şu saatten sonrada yemek yemem
suyuda 2,5 lt tamamlarsam iyidir![]()
Allah kabul etsin yarın düzenli yersin telafi edersinslm kızlar
evde kuran okuttum ança nete giriyorum
sabah 1 bardak su
kahvaltı
kaşarlı sucuklu tost
1 bardak çay
öğlen (kuran menüsü)
haşlanmış tavuk
pirinç pilavı
6 adet dolma
haşhaşlı çörek
aşure
farkındayım kaçtı ama sabahtan beridir ayaktayım sırtım ter içinde
midem bomboşş :26: sanki o kadar yemegi ben yememişim
şimdi bi rezene çayı yaptım onu içiyorum hem bebek hem ev çok yordu beni
şu saatten sonrada yemek yemem
suyuda 2,5 lt tamamlarsam iyidir![]()
ah canım zaman la herşey çok farklılaşıyo işte umduğun gibi olmaz inşallaho kadar mutsuzum ki aklımı hiç birşeye veremiyorum canım hiç birşey istemiyor ...
eşim benden bir şey saklıyor bundan eminim ...
e devleti bile değiştirdi adam hakkında açılan davayı görmeyeyim diye ...
bomboşum ... eve gelirken şunu farkettim ... eskiden beni eşimle yalnız kalamamak sıkardı onun için daralırdım ayaklarım geri geri giderdi ama şimdi ayaklarım eve gitmek bile istemiyor ... çünkü onun sıkıntısı beni rahatsız ediyor ... bana davranışı bile değişik bilemiyorum anlayamıyorum ... kaldıramıyorum ...
o mahkeme mevzusu bizi bitiricek ....
o kadar mutsuzum ki aklımı hiç birşeye veremiyorum canım hiç birşey istemiyor ...
bomboşum ... eve gelirken şunu farkettim ... eskiden beni eşimle yalnız kalamamak sıkardı onun için daralırdım ayaklarım geri geri giderdi ama şimdi ayaklarım eve gitmek bile istemiyor ... çünkü onun sıkıntısı beni rahatsız ediyor ... bana davranışı bile değişik bilemiyorum anlayamıyorum ... kaldıramıyorum ...
o kadar mutsuzum ki aklımı hiç birşeye veremiyorum canım hiç birşey istemiyor ...
heç eşim canımı sıktı işe gitti..![]()
Kız sevdiceğim gelecekk
Ben de burayı özleyeceğim ama onu da aylardır özlüyorumm![]()