• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gelelim polis olayına beni huzursuz eden birşeyler var ... işin aslı bu değilmiş gibi geliyor ama anlamda veremiyorum ...
olayı ilk anlattığında teldeydik yanımda değildi .. dün akşam balık almaya giderken anlattı işte .. asayiş çevirmiş bunu trafik polisi fln değilmiş .. durmamış buda sora işte ikaz fln etmişler durmuş ...
karakola ifade vermeye gitmiş ama orası karışık yaniii karışık ...
polisleri görmedim diye mahkeme olabilirmi ya .. aklım almıyor ...
asayiş deyince iyice kıllandım yani ... ama büyük bişi olsa arabayı hemen bağlarlardı zaten ..
neyse gelelim ikinci konuya ..
modalifeyi biliyorsunuzdur .. ordan mobilya beğendik .. işte almaya niyetlendik orda bekleticez yaza kadar ..
ama mobilyadan ne ben ne o anlamıyor ...
kayınpederime dedim gidip bakalım sen anlarsın diye
dediki ben anlamam fln fln .. sora eltime gittim ben eve geldiğimde diyorki niye acele ediyorsunuz ... daha fiyatları düşer o zaman alın diyor .. dedimki biz para tutamıyoruz muhakkak takside başlamamız lazım .. sora işte oğlunun olayını duydu ayyy bi başladı amayın sakın ne olcak mahkemesi belli deil ben ödeyemem ... zaten kriz gelicekmiş işinden olursa bilmem ne amaaan beee amaaaan

önce geçmiş olsun..eşini asayiş ekibi niye dudursun dikat çkici birşey yapamdığı sürece durdurmazlar..eşim asayişte ..ve dur ihtarına uymazsa tabi karakola alırlar..bence sana tam detaylı anlatmadığı birşey var..içine kurt düşürmüş gibi olmayayımda..
mobilyaya gelince bilindik yerden aldığın sürece korkma ..birde beklediği süreyi garantiye katmasınlar onu öğren sonuçta mal sende değil orda bekleyecek..

gelelim polis olayına beni huzursuz eden birşeyler var ... işin aslı bu değilmiş gibi geliyor ama anlamda veremiyorum ...
olayı ilk anlattığında teldeydik yanımda değildi .. dün akşam balık almaya giderken anlattı işte .. asayiş çevirmiş bunu trafik polisi fln değilmiş .. durmamış buda sora işte ikaz fln etmişler durmuş ...
asayiş deyince iyice kıllandım yani ... ama büyük bişi olsa arabayı hemen bağlarlardı zaten ..
modalifeyi biliyorsunuzdur .. ordan mobilya beğendik .. işte almaya niyetlendik orda bekleticez yaza kadar ..
dediki ben anlamam fln fln .. sora eltime gittim ben eve geldiğimde diyorki niye acele ediyorsunuz ... daha fiyatları düşer o zaman alın diyor .. dedimki biz para tutamıyoruz muhakkak takside başlamamız lazım .. sora işte oğlunun olayını duydu ayyy bi başladı amayın sakın ne olcak mahkemesi belli deil ben ödeyemem ... zaten kriz gelicekmiş işinden olursa bilmem ne amaaan beee amaaaan
allah kolaylık versin canım işin zor...

menü
sabah su
kahvaltı
1 adet yumurta
4 zeytin
az peynir..el aysı yiyemiyorum..:(
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 bardak süt..
ara
omega 3 hapı
yeşil çay
4 badem 1 kuru incir..
öğle
el aysı kadar haşlama tavuk göğsü
3 adet brüksel lahansı
3 kaşık yoğurt..
akşam
aynı tavuk göğsü yiyeceğim.
ve salata ayran..
su şu anda 2 litre..

Son düzenleme:
kızlar dersaneden geldim şimdi pestilim çıktı dışarısıda yağmur çamur... dinleniyim biraz...:37: bu arada sabah 400 gr eksik çıktım sevindirik oldum devamı gelir inş...

Selam kızlar nasılsınız ?
İnternetimde problem var o yüzden giremeyebiliyorum bilginiz olsun.

günaydınnn yağmurlu bir sabahtan merhabaaaaaaaaaaa
merhaba gizem

moda lıfe kırıkkalede üretiliyor bizim akrabanın biri orda biride organizede mobilyacı ben organizeden aldım çok memnunum 8 yılda 3 ev degiştirdim bişey olmadı ceviz kullanıyolar geçen yıl görümcem moda lıfedan aldı salon takımı ve masa sandalyeden memnun ama yatak odası berbat çıktı neyse tekrar geçmiş olsun

:13:merhaba orti..güzel menü bekliyoruz..

1 ay yokmusun hadi ya.özlerim seni ama..:43:

heç eşim canımı sıktı işe gitti..:57:

haftaya cuma rekor bildirim yaparsın :nazar::9:

kız ne özürü dedim acaba listeye eklemiyidemi unuttular ama orda varmışım baktım .önemli değil hilalüm..Evet az gitsin ama gitsin..:8:

fazlalığım yok ama daha düzgün görünmek adına iki çocuklu çıtır olcem..:nazar:
eşim saçmaladı..hemen pişman oldu ama iş işten geçti vaktide yoktu ..mecburen işe gitti..

ne demek herzaman :9:
gülçin senin bebek küçük ya daha doğum yeni vücut 2 yılda anca toparlanıyor.:34:.o yüzden daha kalın durur..gebelikte kemikler bile açılıyor ya sadece kilo değil yani genel genişliyoruz..:60:
yanlız benim 74 kiloda belim 84 dü bebiş..yapısal inceyim dedimya..:nazar:
geç yatıyor erken kalkıyor..çok zor .bir ara bende öyleydim..:27::37:
ay ben doğum yapmadan 50 kiloyken 76 cm di sen düşün kalın belliyim kemiklerimde kalın zaten bebiş uyumuyo çok zorlanıyorum

menü
sabah su
kahvaltı
1 adet yumurta
4 zeytin
az peynir..el aysı yiyemiyorum..:(
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 bardak süt..
ara
omega 3 hapı
yeşil çay
4 badem 1 kuru incir..
öğle
el aysı kadar haşlama tavuk göğsü
3 adet brüksel lahansı
3 kaşık yoğurt..
akşam
aynı tavuk göğsü yiyeceğim.
ve salata ayran..
su şu anda 2 litre..
afiyet olsun derya

kızlar dersaneden geldim şimdi pestilim çıktı dışarısıda yağmur çamur... dinleniyim biraz...:37: bu arada sabah 400 gr eksik çıktım sevindirik oldum devamı gelir inş...
NE GÜZEL GERİSİDE GELİR İNŞALLAH

MENÜ VERİP ÇIKICAM
1. çğün 2 yumurtalı basma peynirli maydonozlu omlet
1 çay bardağı süt
2. öğün
1 tabak mantar
turşu
1 büyük bardakayran
daha spor yapmadım
su herzamankinden

çokmuş ya :)) neden gidiyon dur durdugun yerde :))

Kız sevdiceğim gelecekk :16::16:
Ben de burayı özleyeceğim ama onu da aylardır özlüyorumm :69:

:13:merhaba orti..güzel menü bekliyoruz..

1 ay yokmusun hadi ya.özlerim seni ama..:43:

haftaya cuma rekor bildirim yaparsın :nazar::9:

kız ne özürü dedim acaba listeye eklemiyidemi unuttular ama orda varmışım baktım .önemli değil hilalüm..Evet az gitsin ama gitsin..:8:

fazlalığım yok ama daha düzgün görünmek adına iki çocuklu çıtır olcem..:nazar:
eşim saçmaladı..hemen pişman oldu ama iş işten geçti vaktide yoktu ..mecburen işe gitti..

Deryacım ne kadar çok olursa o kadar çok zaman geçireceğim sevdiceğimle ama bomba gibi geleceğim inşallah bol enerji toplamış şekildee.

Ol tabiki, çocuğum var diye hamilelikten sonra kendini bırakan çok oluyor, sen şöyle tam çıtır bir anne oll .

Ahh erkekler en iyisi bile yapıyor o odunlukları zaman zamann :47:

Kizlarr oglen cikip eve cok gec saatte geldim kusura bakmayin yazamadim o yuzden
Ama bugun rejim acisindan felaket bir gundu
Azdim yedim yedim malesef:))

Bugunu yok saymak unutmak isiyorumm:)

Hilal dedigin gibi dusunmustm ben de bu hafta da spor yapmiycam tabi bugunku gibi yiyerek degil:)
Aralik ve yfsmir ortak olduk kizlaar:)
Benm ilk defa ortagim oldu heyecan yaptim:))

Yarin cok guzel bir menuyle karsinizda olurum ben simiden karar vereyim ne yiyecegime:)
İyi geceler herkesee

Dün dün de kalsın Betül güzel bir gün güzel bir menüyle devam et.

Nasıl kızıyorum şu eşine sorma.
Ben çok anlamam polis işlerinden ama bir ehliyet olmamasından iş buralara gelmez, hem asayiş trafik değil kii ..
Ama mahkemeye sen de git bence öğren bakalım ne varmış tam olarak.

Mobilya konusunda da yazın daha pahalı olur evlilik dönemi tam bence de şimdiden alın ama şu mahkemeyi bir bekle bence.

slm kızlar

evde kuran okuttum ança nete giriyorum

sabah 1 bardak su

kahvaltı

kaşarlı sucuklu tost
1 bardak çay

öğlen (kuran menüsü)

haşlanmış tavuk
pirinç pilavı
6 adet dolma
haşhaşlı çörek
aşure

farkındayım kaçtı ama sabahtan beridir ayaktayım sırtım ter içinde
midem bomboşş :26: sanki o kadar yemegi ben yememişim

şimdi bi rezene çayı yaptım onu içiyorum hem bebek hem ev çok yordu beni
şu saatten sonrada yemek yemem :19:

suyuda 2,5 lt tamamlarsam iyidir :1::1:

slm kızlar

sabah 1 bardak su

kahvaltı

kaşarlı sucuklu tost
1 bardak çay

öğlen (kuran menüsü)

haşlanmış tavuk
pirinç pilavı
6 adet dolma
haşhaşlı çörek
aşure

Allah kabul etsin.. Ayrica afiyet olsun:)
ben bugun biraz cips yedim kizlar yaa:( Kalorisinden cok sivilce yapmasini takiyorum ama su an, cildim cok duzeldi cunku su an hic sivilce yok insallah yarin yine cikmaz:/

o kadar mutsuzum ki aklımı hiç birşeye veremiyorum canım hiç birşey istemiyor ...
eşim benden bir şey saklıyor bundan eminim ...
e devleti bile değiştirdi adam hakkında açılan davayı görmeyeyim diye ...
bomboşum ... eve gelirken şunu farkettim ... eskiden beni eşimle yalnız kalamamak sıkardı onun için daralırdım ayaklarım geri geri giderdi ama şimdi ayaklarım eve gitmek bile istemiyor ... çünkü onun sıkıntısı beni rahatsız ediyor ... bana davranışı bile değişik bilemiyorum anlayamıyorum ... kaldıramıyorum ...
o mahkeme mevzusu bizi bitiricek ....

slm kızlar

sabah 1 bardak su

kahvaltı

kaşarlı sucuklu tost
1 bardak çay

öğlen (kuran menüsü)

haşlanmış tavuk
pirinç pilavı
6 adet dolma
haşhaşlı çörek
aşure

Allah kabul etsin yarın düzenli yersin telafi edersin

o kadar mutsuzum ki aklımı hiç birşeye veremiyorum canım hiç birşey istemiyor ...
bomboşum ... eve gelirken şunu farkettim ... eskiden beni eşimle yalnız kalamamak sıkardı onun için daralırdım ayaklarım geri geri giderdi ama şimdi ayaklarım eve gitmek bile istemiyor ... çünkü onun sıkıntısı beni rahatsız ediyor ... bana davranışı bile değişik bilemiyorum anlayamıyorum ... kaldıramıyorum ...
ah canım zaman la herşey çok farklılaşıyo işte umduğun gibi olmaz inşallah

bence al esini karsina sakince konus, sorularini sor, seni rahatsiz eden ve uzen seyleri onu suclamadan soyle..mahkeme bizi bitirecek falan diye de umutsuzluga dusme, her sey hallolur insallah..

al eşini karşına konuş böyle şeytanın vesvesesi ile nereye kadar

ön yargılı olma
sorunne bana da anlat bileyim aklıma kötüşeyler geliyo de

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
offff offfff
benim adamda bi sinirle cıktı halen gelmedi
:43::43::43:

Menum

Sabah
Biraz sucuklu yumurta
Biraz peynir
Roka, domates, salatalik, biber
Yarim dilim ekmek uzerine azicik balli ceviz

Ogle
1dilim borek

Aksam
1 kepce tarhana corbasi
2 kepce nohut
2 yemek kasigi kirmizibiber salatasi

Mesajlatim yanlislikla iki kere geliyor ya :(

Gizem gercegi ogrenene kadar kendini bunaltma, aklina kotu seyler getirme

Ozlem Allah kabul etsin, diger gunlerde telafi edersin benim de dun cok kotuydu oluyor arada malesef:)

Son düzenleme:

o sorun bendede var malesef. :14:
45 gündür limoniyiz ama bu sefer alttan alan asla ben olmayacagım.
Bugün bana "artık benden korkmuyorsun galiba" dedi.
Bende " umrumda bile değilsin" dedim :1:
Valla sallıcam artık, onunla hiç ugrasamam.
Tartıstıgımızda hemen aglıyorum ben,o görmeden.Sonra kendime gelip " aman ya, bu şeylerden dolayı aglanırmı" deyip kendimi toplarlıyorum.Halada bozuguz.Nereye varacak bu durum bilmiyorum...

Kız sevdiceğim gelecekk :16::16:
Ben de burayı özleyeceğim ama onu da aylardır özlüyorumm :69:

Anladım :1:
İyi git madem :1: İzin verdim :9:

Son düzenleme:
Back
X