• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bi 55 dak leslie yaptım ama daha plates yapamadım birazdanda onu yapıcam kaçamaklar erimiştir dimi 3 milde sabah yapmıştım

erimiştir erimiştir.
Hiç bir şey kalmamıştır Gülçin ..

Bir de HIlal, sevdicegin konusunda sana ayri yorum yapmak istedim:)

Bak sen de diyorsun zaten aslinda cok dusunceli bana karsi, mutlu etmeye calisirfln diye. Bir yandan sikayet ederken kendin savunuyorsun, bunu ben de cok yaparim ordan hemen fark ettim.
Diyecegim su ki, cozum bulma konusunda sorunumuz var diyorsun bu onemli bir nokta, sen henuz evlenmedigin icin daha da onemli cunku olaylar olamdan once alinan tedbirler her zaman sonrasindan daha cok fayda ederr.
Bu konuda konusun bence.

Kizgin olma konusuna gelince, tartisinca sevgi azaliyormus gibi geliyor diyorsun ya. Aslinda yok oyle bir sey insan krndine bile ne kadr kiziyor kendi kendine neler soyluyor tartisiyor. İki kisi olunca tartismak arada cok normal.

Sevgilimle ilk basladigimz zaman ben de boyle yapiyordum bi kere kizinca soguk duruyordum, o an icimden gelmiyordu cunku
Sonra sevgilim bana ogretti resmen, kizinca boyle durulmaz barismak icin hic bir caba sarfetmiyorsun diyip durdu. Bak sonra ben de senin gibi olurum, oyle daha mi iyi diyince benm kafaya dank etti. Ne kadar kotu olursa olsun barismadan uyumamaya calisiyoruz, 6 sende 1 kere oldua aksi henuz.
Siz de buna alisin, evlilik de yakin.

Onu nasil sevdigini dusun, kizmissin nolcak ki, olabilir ama o senin hayat yoldasin, beraber gecirceginiz bir omrun daha iyi gecmesi, senin onu onun seni mutlu etmes mi daha onemli, yoksa o anda kizdigin sey mi.

Kizdigin zaman bunlari dusun, umarim daha da iyilesir zatrn iyi olan iliskiniz.
Bunlari da yazdim icimden geldi, yanlis anlamazsin umarim.

Betül teşekkür ederim çok güzel yorum yapmışsın.
Haklısın aslında hem kızıyorum hem koruyorum onu ters bir şey de diyemiyorum birisi bir şey deyince hemen kızıyorum ama ..
Çözüm bulma konusunda o kızarken ben kırılıyorum konuşmalarımız bir bakmışız araya set koyarak oluyor birbirimize karşı ama bunun çözümü ne bilmiyorum.
Nasıl düzeltebiliriz ama bu geldiğinde yüz yüze bu konu hakkında konuşmamız lazım sanırım.

Aslında barışıyoruz biz de küs kalamıyoruz, dediğin gibi küs yatmamak konusunda karar verdik.
Ama nasıl oluyor konuşuyoruz sonra seni seviyorum falan diyoruz yatmadan önce ama o şekilde yatsak da ben çok kızgın uyanıyorum onu üstümden atamıyorum.
Sen nasıl atmayı öğrendin ?

Kızdığım da onu çok sevdiğimi düşünüyorum ama ters konuştu ya öyle olunca o sevmiyormuş gibi hissediyorum aslında ben de konuşmuş oluyorum ama o şekilde konuşma sonucu ben de ipler kopuyor kolay da geçmiyor ki ..

Gülçin biliyorum da ben böyle tartışma sonrası yiyemiyorum o yüzden öyle oldu.
Yarın yerim inşallah ..

Aklımız bir karış havada baksana :1:
ewt hilal aklım hep kocacığımda olduğu için:1::1:isimleri bile karıştırmışım acep onunaklıda bende midirki sanmamya sanki umrundayım nimetten sandım kendimi umrunda olsam kırar döker mi hiç beni ah gene dertlendim:43::43::43:

yok melek ben yemiyorum çünkü menüme bakarsan çok kaçtı çok valla tartıya yansırsa ne yaparım bilmem 2 ,3 gün protein mi yapsan ne yesem proteinde fikrini söylermisin sen neler yiyosun protein gününde

Gülçin hadi yarından itibaren cumaya kadar beraber protein yapalım ?
sabah yumurta peynir süt ayran falan yeriz.
Akşam da tavuktur kıymalı yumurtadır falan ..

ewt hilal aklım hep kocacığımda olduğu için:1::1:isimleri bile karıştırmışım acep onunaklıda bende midirki sanmamya sanki umrundayım nimetten sandım kendimi umrunda olsam kırar döker mi hiç beni ah gene dertlendim:43::43::43:

Olmaz olur musun be Gülçin.
ne kadar kızsak da umurlarında olmasalar bu kadar zaman geçer mi ki :26:

erimiştir erimiştir.
Hiç bir şey kalmamıştır Gülçin ..

Betül teşekkür ederim çok güzel yorum yapmışsın.
Haklısın aslında hem kızıyorum hem koruyorum onu ters bir şey de diyemiyorum birisi bir şey deyince hemen kızıyorum ama ..
Çözüm bulma konusunda o kızarken ben kırılıyorum konuşmalarımız bir bakmışız araya set koyarak oluyor birbirimize karşı ama bunun çözümü ne bilmiyorum.
Nasıl düzeltebiliriz ama bu geldiğinde yüz yüze bu konu hakkında konuşmamız lazım sanırım.

Aslında barışıyoruz biz de küs kalamıyoruz, dediğin gibi küs yatmamak konusunda karar verdik.
Ama nasıl oluyor konuşuyoruz sonra seni seviyorum falan diyoruz yatmadan önce ama o şekilde yatsak da ben çok kızgın uyanıyorum onu üstümden atamıyorum.
Sen nasıl atmayı öğrendin ?

Kızdığım da onu çok sevdiğimi düşünüyorum ama ters konuştu ya öyle olunca o sevmiyormuş gibi hissediyorum aslında ben de konuşmuş oluyorum ama o şekilde konuşma sonucu ben de ipler kopuyor kolay da geçmiyor ki ..
konuş hilal konuş gelince içinde kalmasın ha bide nasıl alıştırırsan öyle gidiyo ay vay kıyamam yazık falan deme bırak yapsın her işi sen ben bilmem de çekil ay ben hemen yatakları ayırırım özlerim gene ben giderim yanına saçmalık benimkide işte ama ne yapıyım küs kalamıyom önceleri bizde ayrı yatmayalım falan derdik tartışınca ama şimdi daha dün ayırdım yatakları geri ne zaman giderim yanına acep, o ölse gelmez konuşmak için laf atar sinir gıcık

yok melek ben yemiyorum çünkü menüme bakarsan çok kaçtı çok valla tartıya yansırsa ne yaparım bilmem 2 ,3 gün protein mi yapsan ne yesem proteinde fikrini söylermisin sen neler yiyosun protein gününde
canım ben cmrts pazar protein yaptım.bugünde sabah protein, öğle patates salatası yedim ama perşembeye kadar protein yapıcam.
hilal de yapacakmış beraber yaparız hepimiz.mesela ben bir gün içinde şöyle yapıyorum:

sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir ve çay
öğle: tavuk sote yagsız olacak, azda yeşillik 1 2 dal kadar
akşamda: tavuk yiyebilirsin,yada köfte yap ekmeksiz ızgara,yanınada bol bol ayran...

ben birde yulaf kepeği kullanıyorum,onlarla ekmek falan yapıyorum

Kaçırır mıyım hiç desene Melek :60:

[/B]

asla şaşmaz :32: :60:

beraber yaparız hilal bende yapıcam daha..

yapalım hilal olur bakalım cuma günü tartıda fark olucak mı?umrunda olmasak geçmez heralde bu kadar yıl iyi tama başlıyoruz o zaman yarın atlamak yok

konuş hilal konuş gelince içinde kalmasın ha bide nasıl alıştırırsan öyle gidiyo ay vay kıyamam yazık falan deme bırak yapsın her işi sen ben bilmem de çekil ay ben hemen yatakları ayırırım özlerim gene ben giderim yanına saçmalık benimkide işte ama ne yapıyım küs kalamıyom önceleri bizde ayrı yatmayalım falan derdik tartışınca ama şimdi daha dün ayırdım yatakları geri ne zaman giderim yanına acep, o ölse gelmez konuşmak için laf atar sinir gıcık

Yatakları ayırma ya...
Evet kötü bi yöntem ve bu bi erkek için daha sinirlendiricidr.Ters teper diye düşünüyorum.
Bende konusmuyorum şu an onunla, daha dogrusu yemeğini,ütüsünü aksatmıyorum ama soguguz işte.

Nasıl davranacagımı bilmiyorum ama tırlatmaya az kaldı :52:

yapalım hilal olur bakalım cuma günü tartıda fark olucak mı?umrunda olmasak geçmez heralde bu kadar yıl iyi tama başlıyoruz o zaman yarın atlamak yok

gülçin tartıdaki farka inanamayacksın sadece onu söyleyeyim :1:
ama sakın tartılma bak.. :20:

Gülçin sonrasında problem yok.
Barışmak için de adım atar konuşur da bir şeyleri de yapar ama benim tek sorunum tartışma anımız.
1 saat sürüyor ama ben 1 hafta hatta sonrasında da etkilenmeye devam ediyorum.
ben büyütüyorum aslında sonrasını ama o sırada canım çok sıkılıyor.
Çok üzülüyorum.
Aman ne hissettiğimi bilmiyorum ki artık ..

canım ben cmrts pazar protein yaptım.bugünde sabah protein, öğle patates salatası yedim ama perşembeye kadar protein yapıcam.
hilal de yapacakmış beraber yaparız hepimiz.mesela ben bir gün içinde şöyle yapıyorum:

akşamda: tavuk yiyebilirsin,yada köfte yap ekmeksiz ızgara,yanınada bol bol ayran...

Tamam melek o zaman yarın başlayayım ben de3 gün var.
1 kg gitse yeter bana.
Bol enerji depolayayım da gelince hallederim kalanları.

bana uyar yapalım cuma farkı görürüz bakim ne olucak

Ya kizlar alakasiz olacak ama bir sey diycem size
Ben bugun ceyiz gib tabak fincan aldim kendime
Cok begendigim bir model vardi o dukkanda 2. Urune yuzde elli kampanya yapmislar diye firsat diye aldim. Yoksa daha ceyiz fln aldigim pek yok, arada boyle hosuma giden bir sey olursa iste.

Neyse diyecegim su ki bana tabaklari 125 fincanlari da 89,5 dediler. İkincisi 45 e geldi fln
Simdi resmini gostercektim size ceyiz ya bir heves ettim. Nette bir baktim tabaklar 99, fincanlar 79 diyor. Hemen hemen ayni parayi odetiyor ama indirim yapiyorlar guya, once fiyatlari sisirmisler sonra numaradan indirim.
Cok sinirlendim, ben ne yapabilirim bu durumda, sikayet etmek istiyorum bi yerlere
Cok gicik bir sey degil mi ama, hakli degil miyim.?:44:

Eee hadi protein zamanımız hayırlı olsunn ..

Yatakları ayırma ya...
Evet kötü bi yöntem ve bu bi erkek için daha sinirlendiricidr.Ters teper diye düşünüyorum.
Bende konusmuyorum şu an onunla, daha dogrusu yemeğini,ütüsünü aksatmıyorum ama soguguz işte.

Ben de gelemem yatakları ayırmaya.
O yapsa ben bir daha kolay kolay düzelmem.
O yüzden ben de yapmam.

Ya kizlar alakasiz olacak ama bir sey diycem size
Ben bugun ceyiz gib tabak fincan aldim kendime
Cok begendigim bir model vardi o dukkanda 2. Urune yuzde elli kampanya yapmislar diye firsat diye aldim. Yoksa daha ceyiz fln aldigim pek yok, arada boyle hosuma giden bir sey olursa iste.

Neyse diyecegim su ki bana tabaklari 125 fincanlari da 89,5 dediler. İkincisi 45 e geldi fln
Simdi resmini gostercektim size ceyiz ya bir heves ettim. Nette bir baktim tabaklar 99, fincanlar 79 diyor. Hemen hemen ayni parayi odetiyor ama indirim yapiyorlar guya, once fiyatlari sisirmisler sonra numaradan indirim.
Cok sinirlendim, ben ne yapabilirim bu durumda, sikayet etmek istiyorum bi yerlere
Cok gicik bir sey degil mi ama, hakli degil miyim.?:44:

Betül internette genelde ürünler daha uygun oluyor.
Sonuçta ne çalışana maaş ne de dükkana kira ödeniyor.
O yüzden normal ama eğer başka bir mağaza da daha uygun görürsün o zaman haklısın.

Yatakları ayırma ya...

benimde tırlatmaya az kaldı doktorum yanımda da bana bakmıyo ters tepiyo gerçekten ama yan yana yatıncadauzak oluyoz ne yapacağımı şaşırdım ne zaman beni önemsiycek azcık ilgi gösterecek bilmiyorum ayrıca ben tırlattım doktordan randevu alıcam yarın çünkü kızıp hırsımı çocuklardan çıkarıyorum bağırıp çağırıyorum onlara anlayışlı olmmam lazım ilaç ne mi vericek ne yapıcaksa bi gidicem bakalım yeterki şu hırsım hıncım geçsin

Tamam melek o zaman yarın başlayayım ben de3 gün var.
1 kg gitse yeter bana.
Bol enerji depolayayım da gelince hallederim kalanları.

gider gider... :1:

bana uyar yapalım cuma farkı görürüz bakim ne olucak

görelim canım :1:

benimde tırlatmaya az kaldı doktorum yanımda da bana bakmıyo ters tepiyo gerçekten ama yan yana yatıncadauzak oluyoz ne yapacağımı şaşırdım ne zaman beni önemsiycek azcık ilgi gösterecek bilmiyorum ayrıca ben tırlattım doktordan randevu alıcam yarın çünkü kızıp hırsımı çocuklardan çıkarıyorum bağırıp çağırıyorum onlara anlayışlı olmmam lazım ilaç ne mi vericek ne yapıcaksa bi gidicem bakalım yeterki şu hırsım hıncım geçsin

Ya ben o an takıyorum ama sonra neden üzülüp kendimi mahfediyorum diyorum.
Boşver ya, o seni umursamıyor ilgi göstermiyorsa sende gösterme bacım.
Çocuklarınla oyna, evine işine gücüne bak.Geldiğindede yokmuş gibi davran...

Birde olmuş bişey için mi üzülecegiz, yazık bize ya..
boşver vallahi salla kız...

selamm.. sonunda laptop'tan girdim çizelgemi değiştiricem diyodum ki komşumuzun oğlu türkçe sınavına çalıştırayım diye bize gelmiş..
menümü paylaşayım hemen

sabah
1 yk böğürtlen reçeli
3-4 tane bebe bisküvisi
3 tane yeşil zeytin

akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 tane sarma

spor olarak leslie 5 mile yapıciim dizi izlerken:32:

İlgi konusunu bir konuşsan.
Biz kadınlar böyleyiz ilgi olmayınca en ufak şeye patlayabiliriz, bazen denetleme vs yoğun oluyorlar 2 saat aramasın ben alınganlaşmaya başlıyorum.
Oysa ilgili olunca biz de daha sakin daha anlayışlı olabiliyoruz.

Duygusal açlığa benide soktunuz, yumuşak bişiler yedirdiniz :60:

AY bn de mi protein gunu yapsam ya
Haftasonu cok yedim ya korkuyrm bu hafta veremiycem diye
Ama annem gitmeden bir suru yemek yapti
Simdi onlar dururken gidip baska yemek yapmak absurd olur
Hem kim ugrascak okuldan gelip yemek yapmakla :D - ben biraz tembelimdir de-
Az yiyince gider bu hafta da insallaaahh:)

Back
X