kızlar bi 55 dak leslie yaptım ama daha plates yapamadım birazdanda onu yapıcam kaçamaklar erimiştir dimi 3 milde sabah yapmıştım
erimiştir erimiştir.
Hiç bir şey kalmamıştır Gülçin ..
Bir de HIlal, sevdicegin konusunda sana ayri yorum yapmak istedim:)
Bak sen de diyorsun zaten aslinda cok dusunceli bana karsi, mutlu etmeye calisirfln diye. Bir yandan sikayet ederken kendin savunuyorsun, bunu ben de cok yaparim ordan hemen fark ettim.
Diyecegim su ki, cozum bulma konusunda sorunumuz var diyorsun bu onemli bir nokta, sen henuz evlenmedigin icin daha da onemli cunku olaylar olamdan once alinan tedbirler her zaman sonrasindan daha cok fayda ederr.
Bu konuda konusun bence.
Kizgin olma konusuna gelince, tartisinca sevgi azaliyormus gibi geliyor diyorsun ya. Aslinda yok oyle bir sey insan krndine bile ne kadr kiziyor kendi kendine neler soyluyor tartisiyor. İki kisi olunca tartismak arada cok normal.
Sevgilimle ilk basladigimz zaman ben de boyle yapiyordum bi kere kizinca soguk duruyordum, o an icimden gelmiyordu cunku
Sonra sevgilim bana ogretti resmen, kizinca boyle durulmaz barismak icin hic bir caba sarfetmiyorsun diyip durdu. Bak sonra ben de senin gibi olurum, oyle daha mi iyi diyince benm kafaya dank etti. Ne kadar kotu olursa olsun barismadan uyumamaya calisiyoruz, 6 sende 1 kere oldua aksi henuz.
Siz de buna alisin, evlilik de yakin.
Onu nasil sevdigini dusun, kizmissin nolcak ki, olabilir ama o senin hayat yoldasin, beraber gecirceginiz bir omrun daha iyi gecmesi, senin onu onun seni mutlu etmes mi daha onemli, yoksa o anda kizdigin sey mi.
Kizdigin zaman bunlari dusun, umarim daha da iyilesir zatrn iyi olan iliskiniz.
Bunlari da yazdim icimden geldi, yanlis anlamazsin umarim.
Betül teşekkür ederim çok güzel yorum yapmışsın.
Haklısın aslında hem kızıyorum hem koruyorum onu ters bir şey de diyemiyorum birisi bir şey deyince hemen kızıyorum ama ..
Çözüm bulma konusunda o kızarken ben kırılıyorum konuşmalarımız bir bakmışız araya set koyarak oluyor birbirimize karşı ama bunun çözümü ne bilmiyorum.
Nasıl düzeltebiliriz ama bu geldiğinde yüz yüze bu konu hakkında konuşmamız lazım sanırım.
Aslında barışıyoruz biz de küs kalamıyoruz, dediğin gibi küs yatmamak konusunda karar verdik.
Ama nasıl oluyor konuşuyoruz sonra seni seviyorum falan diyoruz yatmadan önce ama o şekilde yatsak da ben çok kızgın uyanıyorum onu üstümden atamıyorum.
Sen nasıl atmayı öğrendin ?
Kızdığım da onu çok sevdiğimi düşünüyorum ama ters konuştu ya öyle olunca o sevmiyormuş gibi hissediyorum aslında ben de konuşmuş oluyorum ama o şekilde konuşma sonucu ben de ipler kopuyor kolay da geçmiyor ki ..