Bir ihtimal olabilir, normalde terler misin ?
Hiç terlememek aslında metabolizma hızıyla da alakalı olabilir ama kimbilir başka ne nedenleri vardır.
Kişiden kişiye ter bezlerine göre bile değişiyor olabilir.
Yok normalde de terleyen biri değilimdir. Sanırım bir tek bana özgü birşey değil sende pekterlemiyorum dedin turti de öyleymiş. Haftasonu acaba bir sıkıntı mı var da terlemiyorum diye düşünmüştüm.
Kizlaar ben geldim
Aksam yemegimi az once yedim hemen menumu yazayim ilk olarak
Sabah
1 brdk sut + 3 kuru kayisi ( ben sutu normal tam yagli iciyrm onun da faydasi oluyor mudur zayiflamaya, illa yarim yagli mi olmasi lazim:))
Ogle
Ezogelin corbasi ve salata tabagi
Aksam
4 yemek kasigi bamya
3 yk pilav
3 yk yogurt
Su henuz 1 litre
Aksam da kacamak yapmiycam soz
Ortim afiyet olsun
Pilavi yemeseydin sankim daha iyiydi.
ben çok terlerim..sabah iş yaparken çamaşırlarım ıslandı işim bitene kadar değişmek zorund a kaldım balkona gir çık üşütmemek için..sporda zaten full ıslanırım..
spor sonrası duruma göre değşir..
Aslında güzel birşey ama bende maaalsef olmuyor terleme olayı
Aklimda kalanlara gelince,
Turta alemsin adam manyak ciksaydi gorurdun gazeteye vurmayi :))
Hilal iste yemek yemiyorum ztn isten cikinca -12 1 gibi- direk eve gitmeyince disarda yiyorum
Ve evet tavuk veya izgara kofte daha mantikli en azindan verdigin paraya deger:)
Balkaymak benm de diyetisyen kalsiyumun zayiflatmasiyla ilgili calisma yapiyordu, bir cok arastirma var bu konuda dogru muhtemelen ama iste acaba benim tam yagli sutler de ise yariyoor mu:))
Aralik, ortim menun guzel olmus afiyet olsun, adini da cok merak ettim simdi degisik diyince ilgi uyandiriyor:))
Melek, 12.30 da birakip sonra nasil gecye kadaar yemeden duracaksin ya, az bir seyler yesen ya da hilalin dedigi gibi en azindan sut yogurt fln .sonra dayanamayip yersen en azinda yemeyecektim off diye sucluluk hissetmezsin.
Bu arada brnim de canimi tavukgogsu isttettiniz :)
İstersen ismimi sana özelden yazarım
ne oldu ki?
kim neyi yemiyormuş
ben 7 de hatta bazen 8 de bitiriyorum yemeği.12 de anca kahvaltıdan kalkıyorum betül
karıştırdın mı acaba
Yani ben değilim...
Benim hiç yemediğimi gördünüzmü siz![]()
![]()
Melek senin yavaş kilo vermenin nedeni akşam geç yemen muhtemelen 6 da kesebilirsen en geç daha hızlı gider kilolar.
slm kızlar dün tırnagımı çektirdim
küçük bi ameliyat ahhh çok acı çekiyorum bugunler de nete giremem
haberiniz olsun yarın pansuman var :18::18:
o kadar acı çekiyorum ki korkudan uyuyamıyorumm
:18::18::18:
görüşmek dileğiyle diyete devam iştah kalmadı zaten
Geçmiş olsun Özlem
günaydın kızlarrr hayırlı sabahlarrrrrrrrr
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer tırnak acısı çok kötü ya![]()
Günaydın canım
herkeseeeeeeeee gönayyyyydııııınnnn bacularıııımmmm![]()
![]()
Günaydın turti. Bigün yicm seni haberin ola