• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar selam.iyi geceler hepinize.eğer grubunuzda boş kontenjan varsa beni de alabilirmisiniz.daha önce 13. takımda yer almıştım ama çok önceden.rabia nın olduğu dönemlerde.neyneyse - rabia zamanında.

kızlar selam.iyi geceler hepinize.eğer grubunuzda boş kontenjan varsa beni de alabilirmisiniz.daha önce 13. takımda yer almıştım ama çok önceden.rabia nın olduğu dönemlerde.neyneyse - rabia zamanında.

Şu an ne yazık ki takımımızda boş yer yok.
İstersen her zaman gelip burada paylaşım yapabilirsin ya da cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazarsan başka bir takımdan davet gelecektir.

Off 2-3 saatlik uykuylayım dünden ama uyuyamıyorum ..
Bir ara ben uzun süre bu şekilde devam etmiştim umarım yine aynısı olmaz.

günaydın :43:
kızlar ya bana izin verebilirmisiniz ya
ben hiç iyi değilim ... p.tesi gecesi eltimde kaldım gelip almadı bile .. dün aramış diyorki neden evde kalmadın dedim isteseydin gelir alırdın ....
mahkee olayıda şuymuş bunun arabasında bıçak vardı onu bulmuşlar ... oda yönetmeliğe göre ateşli silahlara giriyormuş ...
sonucu ne olur bilemiyorum ama o kadar üzüldüm ki ve anladım ki o bana zarar verdiği kadar bende o na vermişim
ama en çok üzense kayınvaldem oldu bana ayrı söylüyor eltime ayrı .. ayrılsın gitsin o zaman diyor ardımdan ..
kimseye güvenmemeliymişim :47::43:

Gunaydin kizlarr.. Cok moralim bozuk, bugun hormon testi yaptirmam lazim, yani adetimin 3.günü.. Ama doktorlar ve diger tum saglik calisanlari bugun grevdeymis.. Ben derse gitmedim bunun icin, adetin 4.günü de yapilabilir hormon testi aslinda ama yarinki dersim cok onemli, mecburen okula gidicem:( neyse yine de 9da ben bi saglik ocagina gidip sansimi deniym ama hic sanmiyorum bizim gicik aile hekimi kesin gitmistir greve:(

ben hiç iyi değilim ... p.tesi gecesi eltimde kaldım gelip almadı bile .. dün aramış diyorki neden evde kalmadın dedim isteseydin gelir alırdın ....
mahkee olayıda şuymuş bunun arabasında bıçak vardı onu bulmuşlar ... oda yönetmeliğe göre ateşli silahlara giriyormuş ...
sonucu ne olur bilemiyorum ama o kadar üzüldüm ki ve anladım ki o bana zarar verdiği kadar bende o na vermişim
ama en çok üzense kayınvaldem oldu bana ayrı söylüyor eltime ayrı .. ayrılsın gitsin o zaman diyor ardımdan ..

o zaman bence inadina esinle durumu duzeltmeye calis.. ayrilsin ne demek ya.. yikilacak olan oglunun yuvasi ama hic umrunda degil kadinin..

günaydın kızlarrrr bugün hastaneye gidicem sonuçları göstermeyee yokum bilginiz olsunnn

Gunaydin kizlarr.. Cok moralim bozuk, bugun hormon testi yaptirmam lazim, yani adetimin 3.günü.. Ama doktorlar ve diger tum saglik calisanlari bugun grevdeymis.. Ben derse gitmedim bunun icin, adetin 4.günü de yapilabilir hormon testi aslinda ama yarinki dersim cok onemli, mecburen okula gidicem:( neyse yine de 9da ben bi saglik ocagina gidip sansimi deniym ama hic sanmiyorum bizim gicik aile hekimi kesin gitmistir greve:(

:53::53::53: ama ben hastaneye gitcektim bugünnnnnn çalışmıyolarmı kiii :53:

aynen öyle oldu. ama simdi iyiyiz birazcık...
sizin nasıl oldu durumlar :1:

hi hi hi :9:
yenenlerin kalorisi çok olunca mecburen azalıyor cicim :9:

:60: :60:
yok artık :60: benimkindende tembel birisi varmış, kıymetini bileyim :60:

yemedim canım meraklanma :1:

insanın eşinden böyle şeyleri duyması güzel degilmi :34:

:60: aynısını kardeşimde fark etti.
"sendede ne göz var kızım ya" dedim.
"görmüyormusun abla ne kadar büyük basenleri var" dedi :60:
hemde nasıl:1:

nasıl üzüldüm canım yaa... ama eşin sana inat olsun diye git demiş gibi sanki... baksana gidincede niye eve gelmedin diyor...

Günaydın kızlarrr... tartıda eksi gördüğüm günler pek bi mutlu başlıyorum güne....:39: bu sabah 400 gr daha gitmiş.... toplam 700+400=1100 oldu inş cumaya kadar bi değişiklik olmas....

elisya, ferdici belki nöbettçi doktor bırakırlar yerlerine.... ama onlar acillere mi bakar acaba... bi sürü insan mağduroluyo böyle ya... başka bi yolunu bulmaları lasım bunun...

calismiyolar canim.. hastaneler, aile hekimleri, saglik ocaklari hicbiri calismiyor.. ne haklari varsa saglik bu sonucta.. derdin neyse bi sozcu tut, haftasonu git taksime eylem yap bisey yap ama isi birakma ya magdur oluyoruz.. bi sen ben degiliz sabah haberlerini izledim herkes sinir olmus bu duruma:@

elisya, ferdici belki nöbettçi doktor bırakırlar yerlerine.... ama onlar acillere mi bakar acaba... bi sürü insan mağduroluyo böyle ya... başka bi yolunu bulmaları lasım bunun...

evet canim onlar acile bakar sanirim, cunku bi acil servis calisacakmis bugun..

calismiyolar canim.. hastaneler, aile hekimleri, saglik ocaklari hicbiri calismiyor.. ne haklari varsa saglik bu sonucta.. derdin neyse bi sozcu tut, haftasonu git taksime eylem yap bisey yap ama isi birakma ya magdur oluyoruz.. bi sen ben degiliz sabah haberlerini izledim herkes sinir olmus bu duruma:@

kızlar aradım hastaneyii sordum hematoloji çalışıyomuş bugün gidicem inşş bilgilerinize.....

niyeki turta ben 1 lt yi kalkar kalkmaz içiyorum suyu sevmiyon muki?

kız millet 3-5 lt içiyı sen bi litrede çatladın mı??:1:

:nazar::nazar:

ne yaptın cnm?

ayyyyy alışık olmayınca bünye çatlıyorum vallaaaa :60: :60:

Kızlar protein günü kaldı benim.
HAtta şimdilik diyet olayı da burada son buldu.
Bu hafta sıkkınım düşünemiyorum ne yesem ne yapsam diye.
O yüzden izin dönüşü artık ..

arada bir salvermek iyi oluyor canım sal gitsin 1 2 hafta nasıl olsa onun ayarını sen yaparsın çok uzun süre de gitme kızım yaaaaaa

bazen geldi mi üstüste gelir... bazende çok uzun süre hiç kavga etmessin şaşırırsın kendine...:1: herkese oluyordur ama biras alttan almak lasım... biras sen bilirsin de sen bilirsin diyince kavga çıkmazmış... sonra sen yine dediğini yaptırırsın tatlı dille... hürremi örnek al bacım... nasıl parmağında oynatıyo süloyu...:1:

ah ah hürremdeki işve cilvenin birazı bende olsa istanbulu peşime takardım :60: :60:

izgara tavuk gogsuyle, begendi denen unlu patlicanli bi sos.. Hafifti sosunu yemeyince daha da hafif oldu:1:
afiyet olsun ne güzel hafif yemişsin ece

Günaydın kızlarrr... tartıda eksi gördüğüm günler pek bi mutlu başlıyorum güne....:39: bu sabah 400 gr daha gitmiş.... toplam 700+400=1100 oldu inş cumaya kadar bi değişiklik olmas....
inşallah dahada çok gider özlem ama beni çok zor geçecen kız protein yapıyorum sporla cumaya coşucam

günaydın kızlarrrr bugün hastaneye gidicem sonuçları göstermeyee yokum bilginiz olsunnn
geçmiş olsun ortim

şanssızlık diyecektim

geçmiş olsun ece

çok üzülüyorum gizem bırakma eşini siz birbirinizi seviyorsanız kaynanana ne ki inşallah ayrı evede çıkarsınız

kızlar aradım hastaneyii sordum hematoloji çalışıyomuş bugün gidicem inşş bilgilerinize.....

iyi orti şanslıymışsın senin bölüm hizmetteymiş

Bir süre verelim diye bu kadar uğraşınca sıkıyor bizi o yüzden sanırım kaçamağımız çok oldu bir de herkeste bir sorun olunca saldırdık yemeklere gitti.

Kız alışsın biraz o da uğraşsın ..

evet yaaaaaa bende saldım baya bu hafta toparlıycam inş. :47::47:

ay onda ne var ben memleketteyken 1 hafta aynı tavada bide yıkamadan yumurta pişirmiş hergün benimki gelince hemen tavayı atmıştım:1::1::1::53:

acıkmazsın daha yeme bugün

o zaman yumurtaları yerken tavayı baya kazıyordun kokar kızzzzz kokusundan duramazsın yoksa :60: :60: demedi mi adam demedi mi sana aşkım yumurta gibi kokuyorsun yoklugumda beni davuklarla mı aldattın :60: :60:

yaaaaa 1 saat maşşallah:nazar: ben 5.5 la yürüyüp 6.5 la koşuyordum... 6 ya indirip uzatmayı deniyim...

kız ben 6.5 le yürüyorum 7.5 le koşuyorum birde öyle dene :60: zaten 6.5 de yürüyünce koşmuş kadar oluyorsun :60: :60:

kızlar sabah sabah 1 lt suyumu içtim gittim süt
aldım geldim
kızı okula bıraktım
20 dak yürümüşümdür biraz leslie
yapıyımda protein kahvaltımı yapıcam
sonra ev temizliği ufaklık yemek bizimkiler
öğlene toplanır hazırlanıyım işi,m çok:4::4::4::32::32::8::8::31::31:

Back
X