• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

basen sorunum var işte oda olmayaydı eyiydi :52: :52:

evet benim bir arkadaşımda sıkılaştırdıgını iddia ediyor lahana yağının oda cok kullanır :1: :1:

ayy hadi gözün aydın cnmm :1: :1:

geçmiş olsun canım

titreşim kemerini tavsiye edebilirim canım... bölgesel fazlalıklara gerçekten iyi geliyor...

bu arada kızlar benim acaip derecede saçım ve kaşım dökülmeye başladı nedendir aceeeeepppp :26::26: gidiciyim galibaaaa daha siftah yapamadan olmazzzzz :60: :60: :60: :60:

Son düzenleme:
:9: valla bilmem hızlandırırmı yavaşlatırmı, öyle olsa benim her gece mtomun hızlanması lazım gelmez miydi :60: :60:

Kız cidden sporun yanına onu da ilave edinn .

basen sorunum var işte oda olmayaydı eyiydi :52: :52:

ayy hadi gözün aydın cnmm :1: :1:

Teşekkürler turtammm.

Öyle öyle.. :60:
Ateşli karıyım ben :60: Her gece olmasada 2 gecede 1 mutlaka :60: töbe töbe :60:

Bence sen onu her geceye çıkar.
Bol spor olsun.
Mümkünse az da aktif ol :60:
Haftada yarım kg- 1kg fazladan gider belkimm.

bu arada kızlar benim acaip derecede saçım ve kaşım dökülmeye başladı nedendir aceeeeepppp :26::26: gidiciyim galibaaaa daha siftah yapamadan olmazzzzz :60: :60: :60: :60:

edepsiz seni...:9::9::9: şaki bi yana benimde 3-5 ay önce çok döküldü... ama kaşım dökülmedi... istersen bi doktora sor...

Ayy turtam o kadar çok nedeni olabilir ama bu sıralarda streslisin sen eğer yeni arttıysa ondandır muhtemelenn .

Ateşli hatun Melek, nasıl girdim söze :1:
Karatay grubunda vardı kilo verince kendine ödül olarak file vücut çorabı alan birisi.
Sana da tavsiye ederim.
Bir an önce zayıflayasın gelir.

noluyo lan bizim daha siftahımız yok şunlara bak utanmazlar yaa olan var olmayan var :60: :60:

millet zayiflamanin yolunu bulmus orti yaa:1:
bu arada menu paylasacaktiinnn.. Yine yok:1:
benim menum:

sabah
1 mandalina
1 bardak sut

ogle
1 kase ezogelin corbasi
2 dilim ekmek

sporum yine yok arkadaslar.. gucsuz hissediyorum, yorgun hissediyorum hatta son gunlerde metroda merdiven de cikmiyorum.. Ki 2 yildir hic yuruyen merdiven kullanmazdim.. Napsam bilmem:/

Kizlar hormon testi adetin 4.gunu de yapilir mi? Bi fikri olan var mi? Bugun yaptiramadim da doktorlarin grev yapmalari yuzunden:/

Merhaba arkadaslar
Menumu yazayim

Sabah kalkinca 9 gibi 1 brdk sut

11 gibi
Biraz sucuklu yumurta
Bir dilim peyniryarim dilim cavdar ekmegi

4.30 da
Tavuk izgara
1 ayran

Aksam bir sey yemeyecktim ama yengem misafirlerine yaptiklarindan tabak gondermis
Biraz yedim malesef 3 mercimeklinkofte 1 tane kucuk kurubiber dolmasi

Derya gecmis olsun esin
Hilalcim senin de gozun aydiin:)
Melek O da spor yerine geciyor, hem de sure olarak kiyaslayinca baya iyi kalori yaktiriyormus, Hilalin dedigi gibi aktif olunursa hele:)
Elisya hic bi bilgim yok hormon testiyke ilgili malesef.

Bugun o kadar mutluydum kiii
Sevgilimle cook guzl bir gun gecirdik, butun gun mutlu mutlu sirittim:)

Back
X