Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka hilal seninki .
Son resim şimdiye mi aitt ?
Ben eski halin zannettim.
Daha ne olsun canım ya ..
Benimkisi öyle betül.
Cidden çok iyi oluyor.
Fiyatıda gayet makul
30-40 tl arası.
Kızlar dışarıdan ses geliyor 2 çocuk baya baya kavga ediyorlar dedim.
acaba ne var.
Bir dinledim.
Kuantum fiziği ile ilgili tartışıyorlar görecelikten ikizler paradoksundan falan bahsediyorlar.
Cidden çok hayati vir konuymuş![]()
Hangi marka hilal seninki .
Nette tanita diye bir markayi cok tavsiye etmisler ama cok pahali, daha cok profesyonellerin tercih edecegi bir seye benziyo
Tefal terro yu onermisler bir de 100 gr hassasiyeti varmis, yag su vs olcumlerinde.
Her tartinin dogru olcmedigini soyluyorlar ama donucta hep ayni tartiyla tartilan insan kendindeki degisikligi gorcek sonucta. Oyle degil mi?
DAha iyi ozlem, kiz meselesi, yok erkeklik gururu vs bos maco seylere tartiscaklatina bilim tartissinlar:)
DAha iyi ozlem, kiz meselesi, yok erkeklik gururu vs bos maco seylere tartiscaklatina bilim tartissinlar:)
ay yanlış anlamışım
Yeşil çay değil kız yeşil ay
Geçenlerde ben çok dalgınım.
Arkadaşla konuşuyoruz tam 1 saat sohbet etmişiz.
Ortikle ilgili.
Ama ben fizikteki optikten o optik kağıdından bahsediyormuş düşünün artık ..[/B
Kolay gelsinnn ..
saol canımm... son resmi şimdi çektim... koşu bandı etkisini gösteriyo...
boyum 1.70 ama dersanede de benim 74 kilo olduğuma inanmıyorlar... saklanıyo kilocuklarım ama acı gerçek malesef...
Pardon hilal diyecektim:)
ay yanlış anlamışım
saolcanım ama çok soğuk
sağlık ihmale gelmez şüpen varsa dr gitKizlar ya sol tarafimda bir agri var dunden beri dun azdi bugun artti. Ama sirtimda mi kemiklerde mi yoksa kalbim mi cok ayirt edemiyorum. Omzumu hareket ettirdigim zaman, one egildigim zaman fln agriyor ama boyle bicak sokulur gibi olur ya boyle o yuzden diyorum kalp mi acaba ne yapmam lazim ya, sabah gecer dedim ama tirstim biraz da.
hep benim adım karışıyor...DAha iyi ozlem, kiz meselesi, yok erkeklik gururu vs bos maco seylere tartiscaklatina bilim tartissinlar:)
dur ben profilim de albüm yapıyım sana... buraya koyunca yarım saat içinde silmessem bi daha silinmiyorda...ay yanlış anlamışım
saolcanım ama çok soğuk
ay malesef göremed,m özlem
Kizlar ya sol tarafimda bir agri var dunden beri dun azdi bugun artti. Ama sirtimda mi kemiklerde mi yoksa kalbim mi cok ayirt edemiyorum. Omzumu hareket ettirdigim zaman, one egildigim zaman fln agriyor ama boyle bicak sokulur gibi olur ya boyle o yuzden diyorum kalp mi acaba ne yapmam lazim ya, sabah gecer dedim ama tirstim biraz da.
profile bakim bali ne çok zayıflamıssın yorumları var özlem merak ettimhep benim adım karışıyor...
dur ben profilim de albüm yapıyım sana... buraya koyunca yarım saat içinde silmessem bi daha silinmiyorda...
istersen bi doktora git cnm için rahat etsin...
teşekkürler özlemprofilime albüm ekledim gülçincim ordan bakabilirsin... alta açıklamalarınıda ekledim...
saol cnm... benim de basen sorunum var işte...maşallah canım gerçekten çok fark ediyo kilo
ne kadar güzel olmuş zayıflayınca
çok tatlıymışsın bayıldım
senin şu listeyemi geçsek ne seninde belin ince benimki masallah pek kalın ya
Kızlar Merhaba
Ben geldim 5 dakika uğrayayım ddim.
Nasılsınız?
saol canım seni sormalıKızlar Merhaba
Ben geldim 5 dakika uğrayayım ddim.
Nasılsınız?