• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar dışarıdan ses geliyor 2 çocuk baya baya kavga ediyorlar dedim.
acaba ne var.
Bir dinledim.
Kuantum fiziği ile ilgili tartışıyorlar görecelikten ikizler paradoksundan falan bahsediyorlar.
Cidden çok hayati vir konuymuş :1:

Son resim şimdiye mi aitt ?
Ben eski halin zannettim.
Daha ne olsun canım ya ..

Benimkisi öyle betül.
Cidden çok iyi oluyor.
Fiyatıda gayet makul
30-40 tl arası.
Hangi marka hilal seninki .
Nette tanita diye bir markayi cok tavsiye etmisler ama cok pahali, daha cok profesyonellerin tercih edecegi bir seye benziyo
Tefal terro yu onermisler bir de 100 gr hassasiyeti varmis, yag su vs olcumlerinde.
Her tartinin dogru olcmedigini soyluyorlar ama donucta hep ayni tartiyla tartilan insan kendindeki degisikligi gorcek sonucta. Oyle degil mi?

Kızlar dışarıdan ses geliyor 2 çocuk baya baya kavga ediyorlar dedim.
acaba ne var.
Bir dinledim.
Kuantum fiziği ile ilgili tartışıyorlar görecelikten ikizler paradoksundan falan bahsediyorlar.
Cidden çok hayati vir konuymuş :1:

DAha iyi ozlem, kiz meselesi, yok erkeklik gururu vs bos maco seylere tartiscaklatina bilim tartissinlar:)

Hangi marka hilal seninki .
Nette tanita diye bir markayi cok tavsiye etmisler ama cok pahali, daha cok profesyonellerin tercih edecegi bir seye benziyo
Tefal terro yu onermisler bir de 100 gr hassasiyeti varmis, yag su vs olcumlerinde.
Her tartinin dogru olcmedigini soyluyorlar ama donucta hep ayni tartiyla tartilan insan kendindeki degisikligi gorcek sonucta. Oyle degil mi?

Simbo benimkisi.
Tabiki birebir olmayabilir.
Çok hassas değildir yağ su ölçümü sonuçta ama bana yetiyor.
Değişiklikleri görüyorum.
ağustosun sonunda yağ oranım 24 küsürken geçen ay 18 küsürdü.
Bayadır bakmıyorum yağ suya.
En azından kendimdeki değişikliği doğru ölçtüğümü biliyorum.
Kendi kendime deney yapıyorum bazen.
Bir sürü su içip çıkıyorum tartıya falan bakıyorum su oranı yükseliyor :60:

DAha iyi ozlem, kiz meselesi, yok erkeklik gururu vs bos maco seylere tartiscaklatina bilim tartissinlar:)

İsim karışıklıkları başladı :1:
Ayy ne biliyim ya öyle bir şey beklemiştim.
Güldüm ama hoşuma da gitti bir fenci olarak..

Yeşil çay değil kız yeşil ay :60:
Geçenlerde ben çok dalgınım.
Arkadaşla konuşuyoruz tam 1 saat sohbet etmişiz.
Ortikle ilgili.
Ama ben fizikteki optikten o optik kağıdından bahsediyormuş düşünün artık ..[/B

Kolay gelsinnn ..
ay yanlış anlamışım
saolcanım ama çok soğuk

saol canımm... son resmi şimdi çektim... koşu bandı etkisini gösteriyo...

boyum 1.70 ama dersanede de benim 74 kilo olduğuma inanmıyorlar... saklanıyo kilocuklarım ama acı gerçek malesef...

ay malesef göremed,m özlem

Hilal sen calisiyo msn, unide msn?

Kizlar ya sol tarafimda bir agri var dunden beri dun azdi bugun artti. Ama sirtimda mi kemiklerde mi yoksa kalbim mi cok ayirt edemiyorum. Omzumu hareket ettirdigim zaman, one egildigim zaman fln agriyor ama boyle bicak sokulur gibi olur ya boyle o yuzden diyorum kalp mi acaba ne yapmam lazim ya, sabah gecer dedim ama tirstim biraz da.

Kizlar ya sol tarafimda bir agri var dunden beri dun azdi bugun artti. Ama sirtimda mi kemiklerde mi yoksa kalbim mi cok ayirt edemiyorum. Omzumu hareket ettirdigim zaman, one egildigim zaman fln agriyor ama boyle bicak sokulur gibi olur ya boyle o yuzden diyorum kalp mi acaba ne yapmam lazim ya, sabah gecer dedim ama tirstim biraz da.
sağlık ihmale gelmez şüpen varsa dr git

hep benim adım karışıyor...:1:
ay yanlış anlamışım
saolcanım ama çok soğuk

ay malesef göremed,m özlem
dur ben profilim de albüm yapıyım sana... buraya koyunca yarım saat içinde silmessem bi daha silinmiyorda...

istersen bi doktora git cnm için rahat etsin...

profilime albüm ekledim gülçincim ordan bakabilirsin... alta açıklamalarınıda ekledim...

hep benim adım karışıyor...:1:

dur ben profilim de albüm yapıyım sana... buraya koyunca yarım saat içinde silmessem bi daha silinmiyorda...

istersen bi doktora git cnm için rahat etsin...
profile bakim bali ne çok zayıflamıssın yorumları var özlem merak ettim

maşallah canım gerçekten çok fark ediyo kilo:nazar::nazar:
ne kadar güzel olmuş zayıflayınca:46::46::46:
çok tatlıymışsın bayıldım :31::31:
senin şu listeyemi geçsek ne seninde belin ince benimki masallah pek kalın ya

maşallah canım gerçekten çok fark ediyo kilo:nazar::nazar:
ne kadar güzel olmuş zayıflayınca:46::46::46:
çok tatlıymışsın bayıldım :31::31:
senin şu listeyemi geçsek ne seninde belin ince benimki masallah pek kalın ya
saol cnm... benim de basen sorunum var işte...
Kızlar Merhaba

Ben geldim 5 dakika uğrayayım ddim.

Nasılsınız?

hoşgeldin aralık, idare ediyoruz sen nasılsın??

kızlar hafif karnım çıksada giremediğim kotumma oldum ya bugün güzel oldu yani

bu yaseminli yeşil çayda karnımı ağrıtıyo ya

Back
X