• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar su an coook moralim bozuk:( babam tatli almis bu aksam, simdi soylemiym ne oldugunu caniniz cekmesin.. Ben de regl oldugum icin gorunce delirdim tabii cok canim cekti ama yine de irademe sahip yemeyi sabaha erteledim.. Sabah kahvaltim o olacakti benim:( Ama ac gozlu annem babam benim hakkimi da yemis.. Sabah yicem demistim onlaraa:( ve o tatli her yerde yok, karakoyden aliyodu simdi yarin benim icin karakoye gidecek degil tabii.. Kimbilir ne zaman gidecek:( Yemin ederim su an bogazima yumruk oturmus durumda aglamamak icin zor tutuyorum kendimi:( hakkimi da helal etmiyorum dicem ama babamin parasi oldugundan diyemiyorum:1: ama goz hakkim vardi benim:( hee ayrica burda "oh iyi olmus, tatli yeme zaten cok kalorili" diyene benden bes beter tatli krizi gelsin ama yiyemesin diye de bedduami ediyorum ona gore:1::1:

1 saattir kimsecikler uğramadı mı yahu :1:
Emir'i mi izliyonuz yoksa? :12:

Kizlar su an coook moralim bozuk:( babam tatli almis bu aksam, simdi soylemiym ne oldugunu caniniz cekmesin.. Ben de regl oldugum icin gorunce delirdim tabii cok canim cekti ama yine de irademe sahip yemeyi sabaha erteledim.. Sabah kahvaltim o olacakti benim:( Ama ac gozlu annem babam benim hakkimi da yemis.. Sabah yicem demistim onlaraa:( ve o tatli her yerde yok, karakoyden aliyodu simdi yarin benim icin karakoye gidecek degil tabii.. Kimbilir ne zaman gidecek:( Yemin ederim su an bogazima yumruk oturmus durumda aglamamak icin zor tutuyorum kendimi:( hakkimi da helal etmiyorum dicem ama babamin parasi oldugundan diyemiyorum:1: ama goz hakkim vardi benim:( hee ayrica burda "oh iyi olmus, tatli yeme zaten cok kalorili" diyene benden bes beter tatli krizi gelsin ama yiyemesin diye de bedduami ediyorum ona gore:1::1:

Halini düşünebiliyorum.Kendimi senin yerine koydumda zor bi durum gercekten :1:

Bak ece, gece gece eşeğin aklına karpuz kabugu düşürdün.Dolapta baklava var nolcek şimdi :60:

Neyse ben çıkıyorum.Oğlanı değiştireyim,uyutayım.
Kedimde banyo yapayım , yatayım ...

Ekmek yapıcam daha..

ii geceler herkese... :3:

Baklavayıda yemicem :63: Yarın tartıda eksiyi görmenin hazzı daha güzel :12:

Son düzenleme:
Halini düşünebiliyorum.Kendimi senin yerine koydumda zor bi durum gercekten :1:

Bak ece, gece gece eşeğin aklına karpuz kabugu düşürdün.Dolapta baklava var nolcek şimdi :60:

bosver unut:1: sabah yersin, esin gece gidip yemezse:1:
ayy biscolata reklamindaki ispanyol cok yakisikli yaaa:(

Neyse ben çıkıyorum.Oğlanı değiştireyim,uyutayım.
Kedimde banyo yapayım , yatayım ...

Ekmek yapıcam daha..

ii geceler herkese... :3:

Baklavayıda yemicem :63: Yarın tartıda eksiyi görmenin hazzı daha güzel :12:

iyi geceler canimm:)

bosver unut:1: sabah yersin, esin gece gidip yemezse:1:
ayy biscolata reklamindaki ispanyol cok yakisikli yaaa:(

Ben önüne koymadıkça eşim yemez :1:

Ay bende onlara sinir oluyorum ya... :57:
Sanki kendilerini görünce hemen biscolata, mood falan alıcaz :63:

Viaport venezia'dan da ev istiyoruummmmm.. Ay ben reklam izlemiym:1::1: bi ispanyol koca, bi ev.. Isteklerim bitmiyo:1:

niye oyle diyosun kiz, adamlar bizim icin yapmis:1::1::1:
ama bizim mood perhiz moodu o ayri:1::1:

Ya bırak su adamları :1:
Bende bu adamları izleyip,begenen varmıdır diyordum,varmış :60:

Viaport venezia'dan da ev istiyoruummmmm.. Ay ben reklam izlemiym:1::1: bi ispanyol koca, bi ev.. Isteklerim bitmiyo:1:

kız cocuk gibi reklam izlemesen :9:

Ya bırak su adamları :1:
Bende bu adamları izleyip,begenen varmıdır diyordum,varmış :60:

kız cocuk gibi reklam izlemesen :9:

ya aslinda hicbirini begenmiyorum.. bi tek hamur yoguran var ya onu begeniyodum, o da yeni reklam yapmis iste ispanyolmus, gitar caliyomus falan:1: tamam tamam izlemiyorum artik, yatiyorum simdi zaten:1: hatta iyi geceler:1:

Merhaba kizlar yatmadan once bir gireyim okuyayim dedim gecmis cok birikmeden,
Sonra zor oluyor
Bir de burasi bagimlilik gibi bir sey yapiyor insanda:)

Hilal dogru diyorsun daha en bastan kacamaklarla gidiyrm hep en verimli zamanda.
Bu hafta hedefm 65 i gormek hem de saglikli bir menuyle insallah
Kendime deryanin menulerini ornek alcam:))

günaydın..
dün akşam birsürü alıntı yaptım..tam yazacağım eşim geldi..anam eve girmesiyle esmesi bir oldu..tabi maalesef bilgisayarı kapattım kalktım..ama çok canımı sıktı..eve gelir gelmez sinir oluyormuş bende gelme dedim..zoruna gidiyorsa gelme..tartışmadık kavgada etmedik ama çok canım sıkıldı yatak odasına gidip uzandım..çocuklarda yanımda oynadı ..9 dada yattım..bu erkeklerin topunu ne yapmalı ki acep..:47::57:sabah sabah günaydına bak..:17:

Dukan duvarından alıntı :60:

":):):) yaaa inanmayacaksınız ama az önce babaannem dua yaparken kulak misafiri oldum aynen şöyle ''yarabbim çocuğun kiloları düşüversin düşüversin de perhizi bitsin, '' :):):):) bu demek oluyor ki diyeti bıraktırma çabasından vazgeçmiş artık! :):) "

Yazık babaanneye ya , nasılda bitsin diye dua ediyo :60: :60:

günaydın..
dün akşam birsürü alıntı yaptım..tam yazacağım eşim geldi..anam eve girmesiyle esmesi bir oldu..tabi maalesef bilgisayarı kapattım kalktım..ama çok canımı sıktı..eve gelir gelmez sinir oluyormuş bende gelme dedim..zoruna gidiyorsa gelme..tartışmadık kavgada etmedik ama çok canım sıkıldı yatak odasına gidip uzandım..çocuklarda yanımda oynadı ..9 dada yattım..bu erkeklerin topunu ne yapmalı ki acep..:47::57:sabah sabah günaydına bak..:17:

Neden hemen sinirlendi ki?
Dışarıda bişeye kızmıştır mutlaka..

Back
X