Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim bana ilk hafta icinde bir gunu verir misin? Yilbasindan sonra deli gibi ders calismam lazim , vize notlarim ortalama cunku:) ya da ben mi sorup halletmeliyim? Aralik, turta, ferdiciii.. Ucunuzden birinin msj sayma gunune talibim kizlar:1:

Gunaydin kizlaarrr.. Benimle msj sayimi gununu degistirmek isteyen yok mu:( yeni yildan once msj sayacaklardan bir hayirseveerr:1:

Elisyacım istersen e seninle değiştirebilirim

Herkese günaydın

oğun geçen bir haftadan sonra bu hafta aranızadayım.

Cumartesi pazar regl öncesi bayağı kaçırım. bu arada regl de oldum ama hiö doymak bilmedsim haftasonu.

Cuma bir saat yürümüştüm iyi oldu

Dünde yarım saat bisiklet sürdüm.

Biraz çalışayım gelirim yine.

Elisya mesj sayımını almassa akşam üstü 23-24 ünü sayarım

kızlar 1lt karbonatlı su içtim cumartesi pazar kaçırdım valla bilmiyorum beslenme şeklimi değiştirmek istiyorum deryanın listesinimi denesem özleminmi bakıcam bakalım ara koymak ii olucak sanki yoksa kaçamaklarım çok oluyo hele bu aralar sıkıntıda çok etkiliyo tabi ama bakıcam bi yoluna

işten çıkıştaaa hediye bakayım diyorum bugünn ya da kendime bişiler bakayım dün bakcaktım ama malum hala mevzusundan gidemedim biyere:27:

sevgilime saat almayı düşünüyorum ama karar vermedim daha:17:
murat yayınlarının açıköğretim kitaplarını aldım dün şükür artık çalışmaya başlayabilirim allahın izniyle:46:

günaydın kızlar bakalım ii bi hafta olur inşallah
inşallah canım
Herkese günaydın

Cumartesi pazar regl öncesi bayağı kaçırım. bu arada regl de oldum ama hiö doymak bilmedsim haftasonu.

günaydınnn hoşgeldin inş bu hafta biraz sakin geçer hepimiz içinn
günaydın......:9::16:

günaydın kızlarr:3:

herkeseee gönaydııııııııııııııııııııııın kızlarrrr çok soğuk yaaaa donuyorum uleeeeeeennnnnnn başım ağrıyor soguktan pofffff

günaydın canlarummm:16:

kızlar 1lt karbonatlı su içtim cumartesi pazar kaçırdım valla bilmiyorum beslenme şeklimi değiştirmek istiyorum deryanın listesinimi denesem özleminmi bakıcam bakalım ara koymak ii olucak sanki yoksa kaçamaklarım çok oluyo hele bu aralar sıkıntıda çok etkiliyo tabi ama bakıcam bi yoluna

cnm ben deryanın listesini benimkine benzetiyorum sadece farkı onun karbonhidratı benim kine göre daha az... ama bende az korboyla doymuyorum illa her öğün 1 dlm de olsa ekmeğim yada pilavım olcak... sen kendi ihtiyacına göre belirle karboyu gerisi benzer zaten...:34:

seninde canım..

günaydın..

günaydın..hava soğudu..şapka kullanmıyormusun..

kullanıyorum ama ben sıcakta üşüyen bir insan olarak tahmin edersin bu sogukta ne giysemde faydası olmuyor hopluyorum zıplıyorum otobüs duraklarında artık hareket edeyim ısınayım diye =))

Son düzenleme:
veee yemek yapmaya gidiyorummm

bezelyeliii tavıkkk yapacağummm

bende bugün protein li beslencemmm
tavuk haşlama yiyebilirimmmm bakalım nolcakkk

Tünaydın kızlar...

Yarın misafirlerim gelecek ve ben yapacagım ikramlardan yemek istemiyorum :50:
Off yemeyincede ayıp olacak...
Zaten canımda sıkkın :14:

Tünaydın kızlar...

60 lı rakamlara bu kadar yaklaşmışken mii....? bence hiiiiççç ayıp olmaz... olmadı patates salatası fln da yap... sen biraz ondan yersin... bırak onlar şişmanlasın...

işten çıkıştaaa hediye bakayım diyorum bugünn ya da kendime bişiler bakayım dün bakcaktım ama malum hala mevzusundan gidemedim biyere:27:

murat yayınlarının açıköğretim kitaplarını aldım dün şükür artık çalışmaya başlayabilirim allahın izniyle:46:

$EF-316D-1A.webp
canım ben bunun içi beyaz olanını aldım eşime.... belki fikir verir didim...:34:

Herkese günaydın

Sporun güzel olmuş inşallah telafi etmiştir.

Önemli olan kaçırmalara devam etmeyip yeni bir başlangıç yapmak ..

Saat güzel bir hediye oluyor bence de.
Hem sürekli kolunda olması çok güzel.

Tünaydın kızlar...

Yeme yeme ..
Niye ayıp olsun ki, misafirler gelince zaten kalk otur derken rahat yenilmez.
Neden canın sıkkın ?

Back
X