Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde canım..gününüzzz aydın olsunn kızlarrrr haydi bismillahhhh
günaydın..günaydın kızlarr![]()
herkeseee gönaydııııııııııııııııııııııın kızlarrrr çok soğuk yaaaa donuyorum uleeeeeeennnnnnn başım ağrıyor soguktan pofffff
canim bana ilk hafta icinde bir gunu verir misin? Yilbasindan sonra deli gibi ders calismam lazim , vize notlarim ortalama cunku:) ya da ben mi sorup halletmeliyim? Aralik, turta, ferdiciii.. Ucunuzden birinin msj sayma gunune talibim kizlar![]()
Gunaydin kizlaarrr.. Benimle msj sayimi gununu degistirmek isteyen yok muyeni yildan once msj sayacaklardan bir hayirseveerr
![]()
inşallah canımgünaydın kızlar bakalım ii bi hafta olur inşallah
günaydınnn hoşgeldin inş bu hafta biraz sakin geçer hepimiz içinnHerkese günaydın
oğun geçen bir haftadan sonra bu hafta aranızadayım.
Cumartesi pazar regl öncesi bayağı kaçırım. bu arada regl de oldum ama hiö doymak bilmedsim haftasonu.
Cuma bir saat yürümüştüm iyi oldu
Dünde yarım saat bisiklet sürdüm.
Biraz çalışayım gelirim yine.
Elisya mesj sayımını almassa akşam üstü 23-24 ünü sayarım
günaydın......![]()
günaydın kızlarr![]()
herkeseee gönaydııııııııııııııııııııııın kızlarrrr çok soğuk yaaaa donuyorum uleeeeeeennnnnnn başım ağrıyor soguktan pofffff
kızlar 1lt karbonatlı su içtim cumartesi pazar kaçırdım valla bilmiyorum beslenme şeklimi değiştirmek istiyorum deryanın listesinimi denesem özleminmi bakıcam bakalım ara koymak ii olucak sanki yoksa kaçamaklarım çok oluyo hele bu aralar sıkıntıda çok etkiliyo tabi ama bakıcam bi yoluna
seninde canım..
günaydın..
günaydın..hava soğudu..şapka kullanmıyormusun..
kullanıyorum ama ben sıcakta üşüyen bir insan olarak tahmin edersin bu sogukta ne giysemde faydası olmuyor hopluyorum zıplıyorum otobüs duraklarında artık hareket edeyim ısınayım diye =))
inşallah canım
günaydınnn hoşgeldin inş bu hafta biraz sakin geçer hepimiz içinn
günaydın canlarummm![]()
Tünaydın kızlar...
Yarın misafirlerim gelecek ve ben yapacagım ikramlardan yemek istemiyorum
Off yemeyincede ayıp olacak...
Zaten canımda sıkkın![]()
işten çıkıştaaa hediye bakayım diyorum bugünn ya da kendime bişiler bakayım dün bakcaktım ama malum hala mevzusundan gidemedim biyere
sevgilime saat almayı düşünüyorum ama karar vermedim daha
murat yayınlarının açıköğretim kitaplarını aldım dün şükür artık çalışmaya başlayabilirim allahın izniyle![]()
Herkese günaydın
oğun geçen bir haftadan sonra bu hafta aranızadayım.
Cumartesi pazar regl öncesi bayağı kaçırım. bu arada regl de oldum ama hiö doymak bilmedsim haftasonu.
Cuma bir saat yürümüştüm iyi oldu
Dünde yarım saat bisiklet sürdüm.
Biraz çalışayım gelirim yine.
Elisya mesj sayımını almassa akşam üstü 23-24 ünü sayarım
kızlar 1lt karbonatlı su içtim cumartesi pazar kaçırdım valla bilmiyorum beslenme şeklimi değiştirmek istiyorum deryanın listesinimi denesem özleminmi bakıcam bakalım ara koymak ii olucak sanki yoksa kaçamaklarım çok oluyo hele bu aralar sıkıntıda çok etkiliyo tabi ama bakıcam bi yoluna
işten çıkıştaaa hediye bakayım diyorum bugünn ya da kendime bişiler bakayım dün bakcaktım ama malum hala mevzusundan gidemedim biyere
sevgilime saat almayı düşünüyorum ama karar vermedim daha
murat yayınlarının açıköğretim kitaplarını aldım dün şükür artık çalışmaya başlayabilirim allahın izniyle![]()
Tünaydın kızlar...
Yarın misafirlerim gelecek ve ben yapacagım ikramlardan yemek istemiyorum
Off yemeyincede ayıp olacak...
Zaten canımda sıkkın![]()