Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

basen nasil saklanir?
-Korseyle (korse kullanmiyosun diye dusunuyorum, hissediyorum:1:)
-bol pantalon giyerek
-etek giyerek
-topuklu ayakkabi giyip bacak boyunu uzun gosterek..

Benim bildigim yontemler bunlar.. Topuksuz cizme, dar da kot vardi gordugum resimde, nasil sakliyosun bakayim basenlerini:1: gayet orantili hatlara sahipsin iste:1:

Yok kullanmıyorum korse :1:
Bildiğin ikna oldum sanırım ben kendimi abartıyorum Ece.
20 yıldan beri basen basen derken basenlerimin gittiğini kabullenemiyorum :1:
Moral oldu resmen.
Tamam ben buralarda takılayım o zaman biraz.
Takıntı yapmaktan vazgeçeyim.
Sen de bir ara koysan ya ece görelim seni de ..

Akıl akıldan üstündür sonuçta biz onlarla ilişkilerimizin iyi olması için yapıyoruzz aaa :1:
Ahh eve sen o tecrübeleri bana sor.
Kendimin bir şeye dokunduğu yok bir sevdiceğime baktım ama cinsiyet değiştirenine bile rastladım

nasil cinsiyet degistiren?
Ya bizim aile cok buyuk ve hepsinin kocasi sorunlu, oturdugumuz apartmandakilerle de akraba gibiyiz komsularimizin kocalari sorunlu, aslinda butun erkekler sorunlu:1: ben de ev kusuyumdur hep evde bunlari dinliyorum, evlilik terapisti olacak bilgim var benim yaa:1:

İyi mi saklıyorum ne yapıyorum Ece ya ben aynada görüyorum o basenlerimii.
Ama mutlu oldum valla ..

Gülçin çok iyi olmuş öyle yapman.
Eğer yanında olacaksan bile bırak biraz burnu sürtsün, sana haber vermeden bir şeyler yapmamayı öğrensin.
Boşanmayı düşünüyorum de.
Yaptı mı tercihini?
1 hafta zamanı kaldı sanırım bence o tercihi de ne yap ne et yaptırma.
Problem gitmek değil en sonunda ben istediğimi yaptım o da tıpış tıpış yanımda geldi dedirtmemek.
benimki karanete teslim yapmış canım zaten 1 yıl sonra gidecektrik mecburda benim haberimin olmaması kötü oldu bi ev işimiz var maddi açıdan istemiş bilmem biliyomusun ohal 2 katına çıkmış bazı yerlerde 4 yılda toplar rahat edertiz diyo tamam gidelimde ya ayrı kalırsak ben çok üzülürüm yalnız kalmam memlekette ama onsuz zaten hep yalnız oluyorum bide karakol olucak benimki ağır silahlara bakıyo karakol mecburi yani gitsem bile 6 ay yanımda olmuyacak boşanmayı zaten problem ler başlayınca çıtlattım yanlış yaptık olmasatdı keşke baştan başlamasaydı 2 çocuk var artık olmaz falan ne diyo sinirinden 1 saat geçmeden sırnaşıyo söz verdi artık adım atsam haber vericem diyo bilmiyorum hilal konuşuyorum ama hırsım hafifledi 2 gün damarına damarına takıldım şimdi daha sakinim

amin canım inşallahh ..

ben bir deri bir kemik sevmiyorum.
azıcık ele geleyim :1:
Ama biraz daha yanlarımdan gidersem tam olacak.
Yine de kalçamın dolgun kalmasını istiyorum.
benimde basenlerde yok hilal şuan 93 cm az kaldı 3 cm daha incelse ii olur ay ben 2 gündür çok kaçırdım cumayaca tartılmayımda moralim bozulmasın bali

hangi il olduguna gore belki gidersin esinle, ayri kalmaniz zor olmaz mi? Ama bu fikrini esinle paylasma, tepkini koy tabii.. senden habersiz boyle bir seye kalkismamaliydi, yuz verme bi sure bence:)
ay hatirliyorum eskiden kadinlarin kocalari "bilmemkim sana akil veriyor ondan boyle davraniyorsun, gorusme bilmemkimle" falan derdi (babamdan, annemin arkadaslarinin ve akrabalarimizin kocalarindan biliyorum:1:) simdiki adamlar "nete girme, sana ordan akil veriyorlar degil mi" falan diyolar belki de:1: ozellikle de bir derdim var bolumune baslik acanlar icin:1: ama cevabimiz hazir dimiii? "benim aklim yok mu" hahaha:1: kadin erkek iliskileri uzerine kitap mi yazsam ya, 20 yilin gozlemi vaaarr:p:1:
olur valla kitabını yaz ececim ama evliliği tadınca bide çok çocuk istiyomuşsun o zaman o kitabı bidaha değerlendirirsin :1::1:
kızlarcidden evlilik sevgili olmaya hiç benzemiyo ya:57::57::57:

Yok kullanmıyorum korse :1:
Bildiğin ikna oldum sanırım ben kendimi abartıyorum Ece.
20 yıldan beri basen basen derken basenlerimin gittiğini kabullenemiyorum :1:
Moral oldu resmen.
Tamam ben buralarda takılayım o zaman biraz.
Takıntı yapmaktan vazgeçeyim.
Sen de bir ara koysan ya ece görelim seni de ..

beni gördünüz aylarca, ama yüzümü:1: tamam ben de böyle bi albüm yapip haber vereyim size, Basen neymis görün:1:

hilal boyuna göre basenlerin gayet iyi çok hoş görünüyo
ece bence sende abartıyosun 50 kiloda ne kadar basen olur ki?
ece resimleri bekliyoruz

benimki karanete teslim yapmış canım zaten 1 yıl sonra gidecektrik mecburda benim haberimin olmaması kötü oldu bi ev işimiz var maddi açıdan istemiş bilmem biliyomusun ohal 2 katına çıkmış bazı yerlerde 4 yılda toplar rahat edertiz diyo tamam gidelimde ya ayrı kalırsak ben çok üzülürüm yalnız kalmam memlekette ama onsuz zaten hep yalnız oluyorum bide karakol olucak benimki ağır silahlara bakıyo karakol mecburi yani gitsem bile 6 ay yanımda olmuyacak boşanmayı zaten problem ler başlayınca çıtlattım yanlış yaptık olmasatdı keşke baştan başlamasaydı 2 çocuk var artık olmaz falan ne diyo sinirinden 1 saat geçmeden sırnaşıyo söz verdi artık adım atsam haber vericem diyo bilmiyorum hilal konuşuyorum ama hırsım hafifledi 2 gün damarına damarına takıldım şimdi daha sakinim

benimde basenlerde yok hilal şuan 93 cm az kaldı 3 cm daha incelse ii olur ay ben 2 gündür çok kaçırdım cumayaca tartılmayımda moralim bozulmasın bali

olur valla kitabını yaz ececim ama evliliği tadınca bide çok çocuk istiyomuşsun o zaman o kitabı bidaha değerlendirirsin :1::1:
kızlarcidden evlilik sevgili olmaya hiç benzemiyo ya:57::57::57:

olsun ya, sevdigin insanla evlenmek ve cocuklarinin olmasi yine de cok guzel bi seydir bence:1:

nasil cinsiyet degistiren?
Ya bizim aile cok buyuk ve hepsinin kocasi sorunlu, oturdugumuz apartmandakilerle de akraba gibiyiz komsularimizin kocalari sorunlu, aslinda butun erkekler sorunlu:1: ben de ev kusuyumdur hep evde bunlari dinliyorum, evlilik terapisti olacak bilgim var benim yaa:1:

Bildiğin cinsiyet değiştirme :1:
Anlatsam var ya güler misin ağlar mısın ?
Beni sevdiğini falan söylüyordu.
Benim olaydan hiç haberim yok.
Fıtık ameliyatı oldu zannediyordum meğerrrrrrrr ..

Gülçin haklı tabi 600 tl civarı fazladan almak az değil.
4 yılda ne kadar edecek düşün.
Düşüncesi mantıksız değil mantıksız olsa bile konuşursunuz kızdığım sana haber bile vermeden böyle bir şeye kalkışması ?
Sen bütün kararları vereceksen ben neyim burada değil mi?

beni gördünüz aylarca, ama yüzümü:1: tamam ben de böyle bi albüm yapip haber vereyim size, Basen neymis görün:1:

Onu biliyorum merak etme adını aylarca bilmesek de resmi biliyorum ama boydan görelim :1:

hilal boyuna göre basenlerin gayet iyi çok hoş görünüyo
ece bence sende abartıyosun 50 kiloda ne kadar basen olur ki?
ece resimleri bekliyoruz

Boyumu zaten avantaj olarak görüyorum 170.
Ama belim çok ince 62-63 cm arası o yüzden sanırım basenlerime yönelmiştim ama sanırım ben buralarda bile dursam yetecek bana.

kızlar partner ve sizin uyumunuz diye bi bölüm var mış
doğum tarihlerini yazdım arkadaş bakmış cevap yazmış
aynı bizi tarif etmiş :1::1::1::1:

Düşüncesi mantıksız değil mantıksız olsa bile konuşursunuz kızdığım sana haber bile vermeden böyle bir şeye kalkışması ?
kız oda ne lezbiyeni duydum eşcinseli duydum da yuh artıkın gerçi tvde var onlardan aman Allah göstermesin çoluk çocuk var üstlerinden ırak bu aralarda da kadına benziyen erkekler çoğaldı
doğru tabi hilal 600 ile kalmıyo orda gider minimum bende zaten haberim olmamasına kızıyorum ya
bakalım habersiz adım atmıyacakmış bizim ki söz verdi

nee nasil yaa:1:

Onu biliyorum merak etme adını aylarca bilmesek de resmi biliyorum ama boydan görelim :1:

tamam sabah boydan foto cekip eklicem buraya, hatta belki tayt giyip eklerim daha da bi rezil:1:

Boyumu zaten avantaj olarak görüyorum 170.
Ama belim çok ince 62-63 cm arası o yüzden sanırım basenlerime yönelmiştim ama sanırım ben buralarda bile dursam yetecek bana.

AAAaaaaa nasıl yani
eski erkek arkadaşın kadınmı olduuu :53:
yoksa yanlış mı anladım :52::52::52:

Son düzenleme:
kız oda ne lezbiyeni duydum eşcinseli duydum da yuh artıkın gerçi tvde var onlardan aman Allah göstermesin çoluk çocuk var üstlerinden ırak bu aralarda da kadına benziyen erkekler çoğaldı
doğru tabi hilal 600 ile kalmıyo orda gider minimum bende zaten haberim olmamasına kızıyorum ya
bakalım habersiz adım atmıyacakmış bizim ki söz verdi

Neler var neler Gülçin ya.
Benim de hiç haberim yoktu o yüzden aklıma bile gelmemişti tabi.

Mutlaka gider çok az oluyor üstüne bir de ohal çok arttı derken.
Çok güzel birikim yapılabilecek bir yer.

burdan canım kadınlar kulübünden

Link verir misin ?

Ya neler var değil mi ? :1:

AAAaaaaa nasıl yani
eski erkek arkadaşın kadınmı olduuu :53:
yoksa yanlış mı anladım :52::52::52:

Yok canım erkek arkadaşım falan değildi :60:
Beni sevdiğini söylemişti sadece.
Hastanedeyken ziyarete gitmiştik ortak bir arkadaşımızla.
Ben dosyayı incelemiştim.
Baktım tanı kısmını okudum bir şaşırdım ama yanlış anlamışımdır dedim.
Sonra araştırdım cerraha falan sordurdum.
Meğer kızmış.
Erkek olmak için ameliyat oluyormuş.

Meğer kızmış.

:53:

biri düşen cenemi toplasın :53:

:53:

biri düşen cenemi toplasın :53:

Benim halimi düşünebiliyor musun :1:
Aklıma bile gelmezdi böyle bir olay.
aslında sonradan bazı şeyleri düşününce açıklar varmış.
Şimdi olsa her bir şeyi anlarım heralde eşcilsel biseksüel trans erkek veya kadın.
O kadar çok şey okumuş araştırmıştım ki.
Ama psikolojim alt üst olmuştu :60:

Neler var neler Gülçin ya.
Benim de hiç haberim yoktu o yüzden aklıma bile gelmemişti tabi.

Mutlaka gider çok az oluyor üstüne bir de ohal çok arttı derken.
Çok güzel birikim yapılabilecek bir yer.

Link verir misin ?

Ya neler var değil mi ? :1:

Meğer kızmış.
valla hilal linkini bilmiyorum da sayfanın üstünde küçük bi kutucuk varya oruya partner ve sizin uyumunuz yazınca çıkıyo

aaa şu çizelgemi değiştiriyim yaaaa
:32::32::32::32::32::32:

ay bu haftada koçam evde oleyyyyy :36::36::36::36:

adam 3 haftadır evde ( ya işten attılarda (ALLAH KORUSUN ) banamı demiyo. diycem ama arkadaşlarıyla telden iş konuşuyor ( işi gereği) :53:)

Back
X