afiyet olsun:))Merhaba kizlar ben dun menumu yazmamisim
Once onu yazatim
Dun
Sabah 9
Sandivic
Ogle 13.30
Kofte izgara-ekmeksiz-
Saat 15 te 1 kare cikolata
Kare derken paket olanindan
Kendime odul verdim, miktar olarak sizin kacamaklarinizdan cok fazla ama pisman degilim, kararverdim yedim vicdan azabi dymuyorum:))
Slm kızlar...
Dün listeyi hazırlayıp, çıkmak zorunda kaldım.Arkadaşıma gittik.
Siz neler yaptınız?
Bugünde bi sürü misafirim olacak...
Bende pek giremeyebilirim ama pazartesiden sonra rahatlayacagım inş.O zamna daha cok vakit geçiririm burda..
Hilal yurtta netin basından kalkmıyordu, burası boş olmuyordu.
Bizde evli, çocuklu olunca tenhalaştı
günaydın..kilom 61.6 regl oldum karnım davul((
akşam da rahatsızlandım..ateşim çıktı..detoks yarım kaldı..vitamin içtim hap içtim çiko yedim..bir şeyler daha yemek zorunda kaldım..
kızlar yarın ki kaçamaklar için hazır mııısııınnnnnnnnıııızzzzzzzzzzzzzzz????? galeyana getiriyim halkı
Selam kizlaaarrrrr:) niye kimse yokm yeni yila mi hazirlaniyosunuzz
gün içinde yediklerimden kilo almamm
ama akşam eve gidince 6:30-7 gibi evde yemek yiyiorum ondan sonra hiç hareketimde olmuyoooo
buna bi çareee akşamları yemeği erken saate alırsam akşam eve gidince sporda yapabilirsemmm kilo verebilirim sanırım inşallahhhh
ama canım sürekli yağlı mağlı böyle bol kalorili şeyleri istiyo ve acayip hızlı yemek yiyorum....
hızlı yediğimden ne yediğimide anlamıyorum ve doymamış hissediyorum hal böyle olunca 1-2 saat sonra tekrar yemek istiyorumm
ben varımmmmmm babyyyyyPTT yapıyorum pijama terlik televizyon
Slm kızlar...
Dün listeyi hazırlayıp, çıkmak zorunda kaldım.Arkadaşıma gittik.
Siz neler yaptınız?
Bugünde bi sürü misafirim olacak...
Bende pek giremeyebilirim ama pazartesiden sonra rahatlayacagım inş.O zamna daha cok vakit geçiririm burda..
Hilal yurtta netin basından kalkmıyordu, burası boş olmuyordu.
Bizde evli, çocuklu olunca tenhalaştı
ben deee.. Ama ben diyeti bozmadim, bozasim var cok fena tatli yiyesim var
Yaa telefonumdaki yer imlerinin hepsi silinmis, feci sinirliyimbi suru sayfa kayitliydi
ben bozduuum valla yaaaaaa canım sıkkın zATÜÜ AMannnn koyver getsün dedimm sen napıyosun canum
benim de canim skkin, bi sey olmadi aslinda ama bilmiyorum keyfim yok.. Ben de bozcam simdi ya, pasta yicem banane
yeeeee canum yaa bugün serbest herşeyzaten köpeğimde yok 15 senedir ilk defa onsuz bir yılbaşı geçircem :2::2: öldü bu temmuzda :2::2::2::2::2:
hatirliyorum canim, yazmistin o donem buraya
evet ayy bende gittim bugün omega 3 hapı aldım sen kullanıyor muysun bana carlson dan verdi en iyisi bu dedi. pahalı geldi biraz ama denicem sonucta saglık içün alıyorum ona para vermicemde neye vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?