Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1. TAKIM 237. ETAP

aylin90_(84,7/83,9/0,8/0,94%)
Naz_(61/60/1/1,64%)
hepbera_(69,8/69,5/0,3/0,43%)
bal10_(53,6/53,3/0,3/0,56%)
T_N_(71,6/71,1/0,5/0,70%)
MINEL3478_(67,4/66,8/0,6/0,89%)
qarden_(93,1/90,9/2,2/2,36%)
imeldaguney_(71,9/72,5/-0,6/-0,83%)
karanfill83_(93,6/93,6/0/0,00%) 234. Etap da izine ayrilmisti, kilosu 3e bölündü
mulu_(58/57,6/0,4/0,69%) yeni üye, 23.12.11 katildi, baslangic kilo 58, hedef 48
LiLiumm_(72,6/72/0,6/0,83%) yeni üye, 24.12.2011 katildi, baslangic kilo 72,6, hedef 59

1.TAKIM ORTALAMA YÜZDESI= 0,75%

kontrol edermisniizz

kızlar bu listede pğayım büyük çok özür dilerim haftaya telafi edicem

koptum bu yorumaa...

yok canım ben yarın ki hakkımı kullanıcam sende bi kere olan bişey...
yok özlem zaten 1 hafta cozuttum sizide zor duruma soktum benim kaçamağım cozutma hakkım bitti

olabilir ortimde dikkat eder benide motive ederbelki

zor oluıyo orti ama tutalım boğazımızı yapalım sporumuzu verelim haftaya bomba gibi gelelim

kızlar bi tarif buldum bu sıvıyla yediklerinizide 3 te 1 oranında azaltırsanız 1 ayda 8 kilo verilebiliyormuş sıvıda çok sağlıklı geldi bana tarifi
3 lt su
3 elma
1 çk karanfil
1 çk karabiber
1 limon
1 kabuk tarçın
düdüklüde kaynatıp düdüğü ötünce 5 dak kısık ateşte tutup ılıyınca süzüp
yemeklerden sonra 2 bardak içilecekmiş sizce nasıl hepsi yararlı geldi bana zaten sıvı denemekte fayda var diyorum

kızlar nette bişey okudum eper iştahınız çok açık ve kendinizi durduramıyorsanız kemerinizi iyce nefes alabilecek kadar ama sıkıca kilitleyin rahatsızlıktan yiyemeyeceksiniz diyo mantıklı geldi denemek lazım paylaşayım dedim

Kizlar listemiz korkunc:))
Bakin bu hafta soz verekim birbirimize cok iyi gidelim, kiloda takilanlar icin cozum uretmeye calisalim,
Menulerimize ozellikle az karbo iyi protein koymaya calisalim.

Ben cuma gunleri bir rahatlama oldugu icin mutlu kacamak gunu yapiyorum, ama yarin da ztn yilbasini kutlamadigim icin bi kacamagim olmaz,

Yilbasini kutlayacaklar icin yarin istisna olsun bu hafta kacamak icin, sonrasinds yine super devam edelimm

Olur mu kizlaar

Kizlar bir de bir sey daniscam size
Ben spor yapmiyorum basladigimdan beri
Ama gun icinde hareketliyim erken kalkiyorum ve okulda ztn cocuklarin pesindeyim

Bu hafta hatta kilo verirsem diger hafta da baslamayabilirim, sonrasinda duraklama olursa orda sporla desteklerim diye dusunyrm ama acaba bu benim yagdan degil de kastan kaybetmeme neden olur mu?

metabolizma hızlandırıcı çay tarifi bu..düdüklüye gerek yok normal tencerede elmalar hafif pörsüyünce kapatıyorsunuz..etkili bir çay..

ve canım çok sıkkın tam yılbaşı ertesi eşimle tartıştık..sebeb derseniz bende bilmiyorum saçma şeyleri sorun edip önüme koydu kalbimi kırdı..bıktım artık..her şey yolundayken bir anda saçmalamasından..bugün başka girmem yarında bilmiyorum..çok üzgünüm..
hepinize iyi yıllar..

Selam kizlar.. Menum;

sabah
1 fincan cay ve 1 tatli kasigi bal
3 grissini
1 mandalina

aksam
1 kase mercimek corbasi
biraz da salcali makarna

spor; yarim saat yuruyus...

inşallah düzelirsiniz cnm... şu erkekler kafayı birascık kullansa evde kral muamelesi görürlerde... beceremiyolar işte kullanmayı...

benim menüm
sabah
1 dlm mısır ekmeği
2 dlm peynir
3 zeytin
1 ceviz

öğle
yarım simit bir dilim peynir

ara portakal

akşam
1 yumurta
1 kase tarhana
yarım dlm mısır ekm.

ara 2 mandalina...

spor regl olduğum için yok ama suda yok

kimsecikler kalmamış burlarda kızlar yarın giremessem herkese iyi yıllar..... yeni yıl hepimize uğurlu gelsin inş....

sabah 1 bardak su

kahvaltı
h. yumurta 1 tane
5 zeytin
kk. peynir
bir sürümlük bal
4/1 simit

öğlen
mandalina

akşam

lorpeynirli börek (annem deydim o yapmış ( )
3 köfte

su 1,5 lt spor yok arada cay

neyse haftaya daha ii sonuçlar alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…