Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

28.12.11 tarihli mesaj sayımı

elisya 6
balkaymak 12
bugungunlerdenaralık 7
elmaliturta 3
mutedeyyin 9
ozlew_19 8
betuld 9
aysecig 7
ysfmir 9
ferdici 13

29.12.11 tarihli mesaj sayımııı

elisya 4
balkaymak 15
bugungunlerdenaralik 0
elmaliturta 2
mutedeyyin 3
ozlew_19 7
betuld 4
aysecig 11
ysfmir 12
ferdici 15

biraz geç oldu ama geç olsunda güççç olmasınnnn dimii canlrıımm

eline saglik canim:)

evet kızlarrr sonunda karar verdim acillll aldıklarıımı vermem lazımmm
yarın itibariyle 13 günlük isveç diyetine başlıyorummm ama baş dönmemeee hala bi çare bulamadımmm dönüyoo sürekli offf

yarın sabah tartılcam cumadan daha yüksek çıkıcğım kesin çünkü dün akşam yine kaçırdımm
yarın kaç çıkarsam not alıcam 13 gün bakalım nolcakk
inşş bu baş dönmesii geçer bian öncee
nette şeker düşmesi olduğunda baş dönebiliyomş dha yağlı şekerli vs. şeyler istiyomuş insanın canıısürekli üşüme oluyomuşş olabilir mi kiii
bi ara gideyim sağlık ocağına aile doktorumada kan testiyapılsın....bakalım hayırlısıııı artıkkk

Merhaba kizlar bugun yeni evlenecek bir arkadasimin evine gittik yerlestirmeye
Yeni ev cok guzel oluyo yaa yerlestirmek fln:))
Ben de evlenmk istiyoruum artik evim olsun esya seceyiim ohh guzl guzel agiz tadiyla yasayalim sonra agiz tadiyla tabi, en onemli kismi orasii:)

Seminecim adini yanlis hayirlamiyorsam ben de yapmistim bir donem isvec diyetinden. Yumurta haslanmis ispanak fln vardi. Bir arkadasim cok guzel zayifliyordu onunla, ben de yapayim dedim, annemle yaptik, anneme bir sey olmadi ama ben zona hastasi oldum, bunyeden bunyeye degisse de zarar verme ihtimali var yani,
Doktor bana demisti bu hastalik bagisik sistemi, dengesiz beslnmeyle alakali falan demisti. Cok da sancili feci bir hastalik.
Dikkatli ol canim

Menumu de yazayimyatmadan tekrar ugrarim

1.ogun
Sutlu nesfit

2.ogun
Az corba
1-2 kasik pilav
Az et
Salata
Ayran

1-2 saat sonra 1 dilim kek, cok kucuk bir dilim biskuvili tatli

ben menü veremiyorum kızlar çünkü dünden kalanlara devam ettim diyebilirim... ama bitti yarın yeniden başlıyorrum... betülcüm inş isteddiğin gibi olur herşey.... semine artık bi doktora git lütfen....

ben menü veremiyorum kızlar çünkü dünden kalanlara devam ettim diyebilirim... ama bitti yarın yeniden başlıyorrum... betülcüm inş isteddiğin gibi olur herşey.... semine artık bi doktora git lütfen....

Ozlem yarin bomba gibi donus bekliyorum senden canim

Gunaydin kizlaarr..
Yilin son mesajlariiii

31.12.11 Mesaj Sayimi

elmaliturta: 16
elisya: 14
aysecig: 9
betuld: 8
ozlew_19: 7
_ferdici_: 4
mutedeyyin: 1
ysfmir: 0
balkaymak: 0
bugungunlerdenaralik: 0
eski_bir_masal: izinli

anam 0 mesaj..dün çok kötüydüm çok ağladım..eşim işten geldi sabah dirke uyudu bende annemlere gidene kadar ağladım..o arada bol bol ağaldım..evime hazırlık yaptım..eşimede mevlanadan bir sözle mesaj yazıp aynaya yapıştırdım..sonuç annemlere geldi özür diledi sarıldı..sakin bir yemek yaş günü kutlaması yaptık..21.30 da evimize döndük.çocukları uyutunca sohbet ettik..çok şey söyledim..içimde kalmasın bu sefer çok fazla üzüldüm...neyse kısaca böyle..

benim menüde saçma sapan akşam yemeği yemedim..sadece süt içtim..2 parmakta peynir yedim.yatmadna tartılıcam fazlalık ne kadar yarın belli olur..

sevgili genç arkadaşlar..lütfen sert diyetleri seçmeyin..dengeli bir yöntemle kilo vermeye bakın..kilo vermeniz durduğunda spora yüklenin..mutlaka ki gidecektir..her şeye rağmen değişen bir şey yoksa direk doktoraaaaaaaaa..

Ozlem yarin bomba gibi donus bekliyorum senden canim
bende canım ben dönmessem kilolar döncek zaten bu arada yarın diyetisyene gitme günüm... 1 kilo geri aldım resmen 2 günde ama diyetisyene gittiğimde 78 dim... ona bu da yeter sanırım...

çok merak ettim cnm şu mevlananın sözünü... çok özel değilse söylesene belki işimize yarar... düzeldiğinize sevindim... sen çok mantıklı bi insansın zaten herşeyi yoluna koyarsın eminim...

bu günkü menüm

sabah 1 bardak su
kahvaltı
1 tane kaşarlı sucuklu yumurta
kkutusu peynir
5 zeytin
1 yeşil biber
1 kepekli ekmek

ara
sütlü kahve

öglen
2 tene bider dolması
1 yemek kaşıgı yogurt

akşam
kırmızı mercimek corbası

su 2,5 tl spor 30 dk yürüyüş

sanırım bu msj bana.....
canım biliyosunuz ki son günlerde irademe sahip olamıyorum bunun için bişiler yapmalıyım
canım süreklii bişiler istiyoo
ve ocak ortası gibi istemeye gelicekler
en azından şu sonradan aldıklarımı verebileyim....
bakalım dayanamazsam bırakırım zaten sadece bikaç gün şöle tartıda -leri görsemm motivasyonum gelcek de işte onun için birazda....

eline sağlık semine

bi doktora git ihmal etme basla bakalım ii olur belki

darısı basına canım

Menumu de yazayimyatmadan tekrar ugrarim

1.ogun
Sutlu nesfit

2.ogun
Az corba
1-2 kasik pilav
Az et
Salata
Ayran

1-2 saat sonra 1 dilim kek, cok kucuk bir dilim biskuvili tatli
afiyet olsun

bu erkekler hiç uslanmıyacakmı

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…