Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar.. Daha okula gitmedim, bu sene hic okulla alakam yok benim yaa.. Neyse doktorumu ben de izledim aysecig, ciden cok guzel tarifler verdi ama hicbirini yazmadim bu aksam sitelerinden bakip buraya yazarim belki

gerçekten aklı başındalık bu olsa gerel deryacım
örnek alınılacak bi davranış gerçekten
tebrik ediyorum seniii senden ders almam gereken çok şy var
ben olsam küser konuşmazdım sanırım olayı iyice büyütürdüm
en iyisini yapmışsınnnn tebrik ederimm

günaydın kızlar.... sabah sabah diyetisyenime gittim geldim.... 4 kilo vermiş çıktım ilk gidişime göre... aslında daha çok vermiştim ama 2 gün içinde geri aldım.. neyse aynen devam et dedi... menüm bazı diyet yapan arkadaşlarıma çok geliyor dedim... çok değil burdaki yediklerinle kilo almassın asıl yasak olan şeyler kilo yapanlar dedi... ekmek makarna olayınıda sordum... benim günlük ekmek hakkımı makarna pilav ve ekmek olarak porsiyonlaştırmışlar... o yüzzden ikisini aynı anda yiyebiliyormuşum... benimde canıma minnet zaten...

deryacım en iyisini yapmışsın daha çok içine oturmuştur... ayşecig öss ye girip barajı geçmen gerek ama baraj kaç bilmiyorum... semine başın döne döne şok diyetler mi yapçan... bak çok kızıyorum sana sağlığını ihmal ediyosun... sen sağlıksız olursan istemeye gelsseler nolcak...

Kizlar 17.5 tl kazandim piyangodan bileti de alip gizlice evden kacicam simdi

O bilete para yatırmakta,ordan cıkan parayı harcamakta haram.. biliyosun dimi ececim? :44:

kızlar günaydın.... dün nasıl yediysem 1.5 kilo almışım yawww

ne yedinki o kadar...

bugün sebze günümdü domates biber yedim
aç sayılırım
yarın et günüm ayrıca zayıflatıcı sıvıdanda içiyorum tadı pek hoş değil ya

o suyu bende içtim gercekten de hoş değl

böyle şok diyetler pek işe yaramıyor ama sonrasında devam etmelisin. yemeğe saldırmamalısın. inş. düzene girer kilo verişin...

olur inş. bi gün betülcüm

aranızın düzelmesine cok cok sevindim..

bugün et yitcem bu diyet pek hoş değil ama ne yapıyım az kaldı yarın meyva ve birgünde yumurta günü 2 gün daha sabrediyim bali başladım bir kere

ya cok zor değil ama insan başka bişiler istiyo

Güzel sözdür.. Çok severim...

Bende senin gibi tartıstıgımızda, evdeki görevlerimi aksatmam.

Ohh sefam olsun deseydin

Kızlar günaydın herkese...

Bende 2 gündür giremedim..Yılbaşı gecesi ve düne kadar yatılı misafirlerim vardı.
2 eltim ve kocaları Görümcem ve kocası, görümcemin oğlu ve karısı + hepsinin cocukları birde biz...

Bayagı kalabalıktı.Yılbası gecesi 1 de herkes evine dagıldı.Eşimin abisi ve ailesi bizde kaldılar.Akşam 7 de gittiler.
Onları yedir,yatır, topla falan filan
Bayagı yorucu bi gündü..

Bugünde cildiyeye gideceğim. Akşama inş. gelirim.
Oğlanı anneme bırakıcam.Oruçluyum da...
Hastahane 20 dk. bize..yürüyerek gidicem.Spor niyetine...

Ece ve Semine msj sayımları için de teşekkür ederim...

biliyorum haklisin canim:)

ah mütecim ne yemedim ki...neyse bugün yeniden başladım... yeni yıl için ders çalışma planı hazırladım kendime... bugün işim çok yani... akşamada kombici gelcek bu akşam ısıncaz artık inş şu doğalgazla... doktorda bu bir iki gün yarım saatten biras fazla yürü dedi yediklerim yansın diye.... işlerimi bitirince gelirim...:79:

bende 400 gram almışım bugün işte 40 45 dk. yürürüm. orucluyum da...
cok kacırmam inş.

biliyorum haklisin canim:)

iyi o zaman

2 - 3 Ocak: Aysecig
4 - 5 Ocak: Balkaymak
6 - 7 Ocak: Betuld
9 - 10 Ocak: Bugungunlerdenaralik
11- 12 Ocak: Ysfmir

Kızlar ben çıkıyorum, annemlere gidicem.Ordan hastahaneye.
Akşam annem bırakırsa eve gelirim bırakmazsa da giremem bugün

baraj 180 diye biliyorum ben

başım dönüyo da neden bilmiyorum canımı sıkıyoo bi ara gidicem sağlık ocağına
aslında listeye baktım herşeyden yiyosun sadece 2 öğün olmuş oluyo bakalım
normalde kahvaltımı geç yapıyodum kahvaltı yapmadım kahve içtim bugün birazdan haşlamamıda yicem yumurta falan doyurur sanırım....
1-2 gün deniyeyim şöyle yemeklerden kendimi alıkoyabileyimm kendimi iyi hissedersem devam ettiririm günlerde kısa zaten bakalım nolcakkk

günaydın turtacım yalnız bayan beyaz atlı prensin gelir inşallah biran önce:123::123::123:

inşallah gelir bulur canım

bu arada öss başvuruları sanırsam şubatta başlıyor en son hatırladıgıma göre barajda 185 ti ama değişen sistemi bilmiyorum tabii :S en iyisi bir liseye gidip sor sen yada dershaneye falan canum

ahahahaha aynen ya çok pis inadm vardır ondan da gelen kaçıyor ehuaheuahe

Mutedeyyin gecmis olsun canim:)
Semine sana da gecmis olsun, benim de cok basim donuyor ya.. Once sicak basiyor, sonra gozum karariyor, bayilacak gibi oluyorum, sonra terliyorum, sonra da acayip usumeye basliyorum:/ metrobuste ya da metroda ayaktayken oluyor hep, onun disinda yerimden aniden falan kalkmadikca iyiyim.. Ben de saglik ocagina gidicem de once aile hekimini degistirmem lazim, tam bir gerizekali cunku bizim aile hekimi, odasi les gibi icki kokuyor hatta, adam hep aksamdan kalma

ben 1 seanslık gitmiştim ( diyete uymadım devam etmedim )
evet makarna ekmek var hatta her öğünde 2 dilim ekmek vardı günde 6 dilim ekmek eder
yemek gerekiyormuş

bide sulu yemek tercih etme demişti :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…