Geçmişin keşkeleri… Geleceğin endişeleri ile oyalanma… Ders al... Yoluna devam et. Dün dün ile beraber gitti cancağızım… Ne kadar söz varsa düne ait… Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…
(Mevlana)
bunun altına da kendim ufak bir not düştüm..
baya uzun bir tartışma olmuştu çok kırıcı sözler sarf edildi..eşim genelde ne yapacağını bilemez tıkanır.söylenenlere takılıp kalmamsı için önce bu sözü yazdım..
evdede yemek pasta ne istediyse hazırladım..şuçlu ben değildim niye yaptın derseniz..yaptım..birisi size birşey söyledi diye öyle değilsiniz..derya ne yapar dedim ve yaptım..basit bir şekilde tartışmayı sürdürmenin inatlaşmaının anlamı yok dedim..kendim gibi olup öyle davrandım..kısaca söylediği sözlerin altında kendi ezildi..utandı..
Ayy kizlar (bi turta var gerci, cogul konusmamam gerekir) dun sozluklerden birinde bi baslik gordum gulmekten öldüm yaa.. Basliga bakin; amorti cikinca kariyi bosamak cok guldum dun, amorti ciksa bile adam illa da kariyi bosayip kacacak
ayy 1 tam 2 ceyrek biletimiz var insallah az da olsa bi para cikar yaa
Kizlar 17.5 tl kazandim piyangodanbileti de alip gizlice evden kacicam simdi
kızlar günaydın.... dün nasıl yediysem 1.5 kilo almışım yawww
bugün sebze günümdü domates biber yedim
aç sayılırım
yarın et günüm ayrıca zayıflatıcı sıvıdanda içiyorum tadı pek hoş değil ya
evet kızlarrr sonunda karar verdim acillll aldıklarıımı vermem lazımmm
yarın itibariyle 13 günlük isveç diyetine başlıyorummm ama baş dönmemeee hala bi çare bulamadımmm dönüyoo sürekli offf
yarın sabah tartılcam cumadan daha yüksek çıkıcğım kesin çünkü dün akşam yine kaçırdımm
yarın kaç çıkarsam not alıcam 13 gün bakalım nolcakk
inşş bu baş dönmesii geçer bian öncee
nette şeker düşmesi olduğunda baş dönebiliyomş dha yağlı şekerli vs. şeyler istiyomuş insanın canıısürekli üşüme oluyomuşş olabilir mi kiii
bi ara gideyim sağlık ocağına aile doktorumada kan testiyapılsın....bakalım hayırlısıııı artıkkk
Merhaba kizlar bugun yeni evlenecek bir arkadasimin evine gittik yerlestirmeye
Yeni ev cok guzel oluyo yaa yerlestirmek fln:))
Ben de evlenmk istiyoruum artik evim olsun esya seceyiim ohh guzl guzel agiz tadiyla yasayalim sonra agiz tadiyla tabi, en onemli kismi orasii:)
anam 0 mesaj..dün çok kötüydüm çok ağladım..eşim işten geldi sabah dirke uyudu bende annemlere gidene kadar ağladım..o arada bol bol ağaldım..evime hazırlık yaptım..eşimede mevlanadan bir sözle mesaj yazıp aynaya yapıştırdım..sonuç annemlere geldi özür diledi sarıldı..sakin bir yemek yaş günü kutlaması yaptık..21.30 da evimize döndük.çocukları uyutunca sohbet ettik..çok şey söyledim..içimde kalmasın bu sefer çok fazla üzüldüm...neyse kısaca böyle..
bugün et yitcem bu diyet pek hoş değil ama ne yapıyım az kaldı yarın meyva ve birgünde yumurta günü 2 gün daha sabrediyim bali başladım bir kere
Geçmişin keşkeleri… Geleceğin endişeleri ile oyalanma… Ders al... Yoluna devam et. Dün dün ile beraber gitti cancağızım… Ne kadar söz varsa düne ait… Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…
(Mevlana)
bunun altına da kendim ufak bir not düştüm..
baya uzun bir tartışma olmuştu çok kırıcı sözler sarf edildi..eşim genelde ne yapacağını bilemez tıkanır.söylenenlere takılıp kalmamsı için önce bu sözü yazdım..
evdede yemek pasta ne istediyse hazırladım..şuçlu ben değildim niye yaptın derseniz..yaptım..birisi size birşey söyledi diye öyle değilsiniz..derya ne yapar dedim ve yaptım..basit bir şekilde tartışmayı sürdürmenin inatlaşmaının anlamı yok dedim..kendim gibi olup öyle davrandım..kısaca söylediği sözlerin altında kendi ezildi..utandı..
günaydın kızlar.... sabah sabah diyetisyenime gittim geldim.... 4 kilo vermiş çıktım ilk gidişime göre... aslında daha çok vermiştim ama 2 gün içinde geri aldım..neyse aynen devam et dedi... menüm bazı diyet yapan arkadaşlarıma çok geliyor dedim... çok değil burdaki yediklerinle kilo almassın asıl yasak olan şeyler kilo yapanlar dedi... ekmek makarna olayınıda sordum... benim günlük ekmek hakkımı makarna pilav ve ekmek olarak porsiyonlaştırmışlar... o yüzzden ikisini aynı anda yiyebiliyormuşum... benimde canıma minnet zaten...
O bilete para yatırmakta,ordan cıkan parayı harcamakta haram.. biliyosun dimi ececim? :44:
ne yedinki o kadar...
o suyu bende içtim gercekten de hoş değl
böyle şok diyetler pek işe yaramıyor ama sonrasında devam etmelisin. yemeğe saldırmamalısın. inş. düzene girer kilo verişin...
olur inş. bi gün betülcüm
aranızın düzelmesine cok cok sevindim..
ya cok zor değil ama insan başka bişiler istiyo
Güzel sözdür.. Çok severim...
Bende senin gibi tartıstıgımızda, evdeki görevlerimi aksatmam.
ah mütecim ne yemedim ki...neyse bugün yeniden başladım... yeni yıl için ders çalışma planı hazırladım kendime... bugün işim çok yani... akşamada kombici gelcek bu akşam ısıncaz artık inş şu doğalgazla... doktorda bu bir iki gün yarım saatten biras fazla yürü dedi yediklerim yansın diye.... işlerimi bitirince gelirim...:79:
biliyorum haklisin canim:)
deryacım en iyisini yapmışsın daha çok içine oturmuştur... ayşecig öss ye girip barajı geçmen gerek ama baraj kaç bilmiyorum...semine başın döne döne şok diyetler mi yapçan... bak çok kızıyorum sana sağlığını ihmal ediyosun... sen sağlıksız olursan istemeye gelsseler nolcak...
Kızlar ben çıkıyorum, annemlere gidicem.Ordan hastahaneye.
Akşam annem bırakırsa eve gelirim bırakmazsa da giremem bugün
günaydın turtacım yalnız bayanbeyaz atlı prensin gelir inşallah biran önce:123::123::123:
gerçekten aklı başındalık bu olsa gerel deryacım
örnek alınılacak bi davranış gerçekten
tebrik ediyorum seniii senden ders almam gereken çok şy var
ben olsam küser konuşmazdım sanırım olayı iyice büyütürdüm
en iyisini yapmışsınnnn tebrik ederimm
günaydın kızlar.... sabah sabah diyetisyenime gittim geldim.... 4 kilo vermiş çıktım ilk gidişime göre... aslında daha çok vermiştim ama 2 gün içinde geri aldım..neyse aynen devam et dedi... menüm bazı diyet yapan arkadaşlarıma çok geliyor dedim... çok değil burdaki yediklerinle kilo almassın asıl yasak olan şeyler kilo yapanlar dedi... ekmek makarna olayınıda sordum... benim günlük ekmek hakkımı makarna pilav ve ekmek olarak porsiyonlaştırmışlar... o yüzzden ikisini aynı anda yiyebiliyormuşum... benimde canıma minnet zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?