• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar..
dün dişime kanal tedavisi yapıldı dolgu oldu ama çok kötüydüm..çenemi açıp ne yemek yiye bildim ne konuşabildim..birde ağzımın içinde 2 tane yara çıktı acı içindeyim..

Guzel beslenemeyince hemen vitaminsizlikten cikmis olabilir yaralar
Cok gecmis olsun DErya insallah biran once iyilesirsin

Menumu yazayim aksam yemegimi daha yemedeim ama corba icerim sadece

Sabah
8 badem ve su

Kahvalti
1 bardak sut
1 dilim peynir, 3 zeytin, 5 badem , domates
Yarim dilim tahilli ekmek

Ara
Halk ekmegin altin corek diye bir seyi var ya, findikli ve uzumlu tahilli bir ekmek

Ogle
1 parca tavuk
Ve anlattigim cevizli peynirli rokali salata

Ara
8 hurma -bu biraz fazla oldu galiba-

Aksam
1 kase corba
araların fazla olmuş sanki..
aksam 1 kase tarhana çorbası ve salata var kızlar birazda kepek ekmeği aradada 1 elma yedim
akşam iyi elmeda güzel..
bilmiyorum ki cnm 6 ay diyorlar ama bazılarının daha az da tututğu oluyormuş.... deneyip görcez...

herkes öğle yemeğini yazmış bende yazıyım bari yeni yedim...
4 nuget ayran ve yeşillik... 1 dlmde buğday ekm.:42:
saçın çok güzel olmuş..
Kizlar merhaba
-ozlem cok guzel olmus saclarin gule gule kullan
- semine ne isin var bugun senin iste yaa:))
- gulcin eline saglik dinlen guzelce

Ben de okuldan geldim yemek yedim
Bakiyim aksam da bozmazsamm bugun iyi gidiyorum :))
orti bozma cumya ne kaldı..
yarım saatte oğlan kucağımda dışarda yürüdüm ama çok soğuktu
soğukta ne işin vardıki..
kızlar bugün çok iş gördüm çok yoruldum perde cam halısildim yemek bulşaşık çocuklar yeni yemwk yedim ıspanak yemeği yogurt 2 dilim ekmek çok acıkmışım
güle güle kirlet..
afiyet olsun..
kızlar bu arada heç bişi yemedim karnım açççççççç :18:ama yiyincede midem rahatsız oluyooo:37:
oy oy heyecandan .....
ayyy çok heycanlıyım yaa nolcak netcekk
kahveleri nasıl vercemmm:18:
kahveden önce çay la yanında bişiler verirlir sanırım sonra kahve verilir dimi kızlarrrr:18:
ve işin ilginç tarafı akşam istemeye gelcekler ve ben halaaaa işteyimmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

çok geçmiş olsun cnm ama sana ben demedim miiii iyileşme süreciniii uzatıyosun diye başta gideydin keşke doktoraaa
hiç stres yapma herşey kendiliğinden olur sakin ol..
günaydın kızlar:3:
şuan çok komik bi durumdayım... hiç konuşamıyorum sesim sıfır.... gerrçekten sıfır ama hhiiiiiiiiiiiççççç çıkmıyor.... dün gittiğim doktor diinledi ciğerlerimi falan iltihap yok dedi.... antibiyotik vermedi...:47: bende bugün eşimin iş yeri doktoruna yazdırttım....
faranjit olmuşun......ılık ıhlamur iç ballı rahatlatır..geçmiş olsun..
kızlarrrrrrrrrr :52::52::52::52::52::52:

bu akşam istemeye geliyolarrr acayip stres oldum ne giycem ne ikram etcem nasıl etcem :52::52:
gözün aydın rabbim ömür boyu mutluluk versin inşallah..
derya dişçide hastaydı buğün giremedi
mutiden haber yok
aralık çok yoğun izne ayrılıcak
turta izinde
masal izinde
yalnız kaldık kızlar 3-4 kişi dolanıyoz az çok
kimsecikler yok
az da olsak çok çok yazalım..:34:
kızlar menü paylaşmıycam artık yarın ama isveç diyeti yapıcam 13 gün yoksa buğazım durmuycak geri geliyo kilolar pesedicem yoksa bilemiyorum beni bişeyin frenlemesi lazım birilerininde spor için yardımı oğlanda hastamı nedir 1 dk yanından ayırmıyo beni deliricem basıyo çığlığı kapıdan tuvalete gidemiyorum kafayı sıyıracam rabbim sabır ver
yapma gülçin düzenli, menüye devam ..kuzunada geçmiş olsun ..sıkıntısı var demekki önceliğini ona ver gersi boş kendinide sıkma ..
betülcüm bende hayret ediyorum kendime hiç kacamak yapmadım şuan canım biişeyler yemek istiyo zor tutuyorum ama hedef günüm deldi çattı o yüzdenmidir anlamadım durduruyorum kendimi eskiden olsa tehhhh çoktan yuvarlamıştım

hayret valla :44::44::44:

:52::52::52::52: kaçamak yapmamak beni dahamı mutlu ediyo ne :53:
gurubun etkisi burda başlıyor işte bozma cumaya az kaldı..
menü
sabah
1 dlm buğday ekm.
1 ceviz
2 dlm peynir
3 zeytin

ara ballı süt

öğle
1 ton balığı
3 kaşık taze fasülye
3 kaşık pilav

akşam
tavuk budu
3 kaşık pilav
3 kaşık fasülye

ara
2 ceviz

menün çok güzel ..:nazar:

Guzel beslenemeyince hemen vitaminsizlikten cikmis olabilir yaralar
Cok gecmis olsun DErya insallah biran once iyilesirsin

saol ortim ağzıma yapılan uyuşturucu iğne yüzünde dudağımı ısırdım tabi hissedemedim..:((sonrada çok kötü oldu dünkü tedavidede dişimin dibinde yara açıldı..

Derya evet hurma sayisi fazla oldu,
Ama ilk arada yedigim ekemkten sonra salata tavugun yaninda da corbanin yaninda da ekmek yemedim.
Normalde ikisinde dde birer dilim ekmek yiyoruz menulerde.

afiyet olsun çok güzel olmuş salatan

sanada afiyet olsun özlem saçlarına kreatini nerden aldın
kuför sepetinden cnm...
merhabalar..
dün dişime kanal tedavisi yapıldı dolgu oldu ama çok kötüydüm..çenemi açıp ne yemek yiye bildim ne konuşabildim..birde ağzımın içinde 2 tane yara çıktı acı içindeyim..
çok geçmiş olsun yaa..... tuzlu suyla çalkala iyi gelir...

akşam iyi elmeda güzel..

saçın çok güzel olmuş..

saol cnm ıhlamuru deniycem birasdan...

menü...
sabah
2 dlm buğday ekm.. dilimler minicikti..
2 dlm peynir
3 zeytin
1 ceviz

ara ballı süt

öğle
4 nuget
yeşillik ayran
1 dlm buğday ekm.

akşam
4 nuget
yoğurt
3 kaşık makarna
1 kaşık fasülye...

menü
sabah
1 bardak su
1 bardak süt.
kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
4 zeytin
ara
yeşil çay
öğle
3 salçalı köfte
1 bardak ayran
limonlu tre roka..
3 kaşık yoğurt
ara
portakal
akşam
1 kase tarhana çorbası..
salata
su 2.5 litre
spor 40 dk koşu bandında 4.2 km arada koştum..:10:
bira öncede bir maden suyu içtim limonlu..:7:

Son düzenleme:
menü...
sabah
2 dlm peynir
3 zeytin
1 ceviz

ara ballı süt

öğle
4 nuget
yeşillik ayran
1 dlm buğday ekm.

akşam
4 nuget
yoğurt
3 kaşık makarna
1 kaşık fasülye...
senin menüler diyetisyen onaylı onun için yorum :46:
kuför sepetinden cnm...

çok geçmiş olsun yaa..... tuzlu suyla çalkala iyi gelir...

saol cnm ıhlamuru deniycem birasdan...
saol canım teşekkür ederim:9:
ıhalmur rahatlatır.sanada geçmiş olsun..:16:
Derya evet hurma sayisi fazla oldu,
Ama ilk arada yedigim ekemkten sonra salata tavugun yaninda da corbanin yaninda da ekmek yemedim.
Normalde ikisinde dde birer dilim ekmek yiyoruz menulerde.
demam orti niye kızıyorsun..:1::9:hurma baya fazla ama :19:

Merhabalar kızlar..

Kaç gündür annemlerdeydim, giremedim hiç..
Dukan yapamadım ama yediklerime dikkat ettim.
Yarın ve cuma günü evdeyim ama ondan sonra yine annemlere gidebilirim.Evde tek kalmama izin vermiyorlar malesef... :50:

Hiç gitmek istemiyorum...
Evde düzenim ii oluyor.Diyetime göre yemekler yapıyorum ama bi yere gidince olmuyor işte...
İnş. artı cıkmam cumaya...
Kaçamak yapacak bişi yemedim ama dukana göre beslenemedim malesef...

Sizler nasılsınız?
Neler yaptınız?

Geçmişi okuyamadım..

Ortim iyileştin mi? sacların nasıl oldu?
Derya dişlerin ne durumda?
Gülçin sende iyisindir inş.
Betul abinle ii vakit geçirmişsindir umarım..

Valla aklıma şimdilik bunlar geldi :1:

Menumu yazayim aksam yemegimi daha yemedeim ama corba icerim sadece

Sabah
8 badem ve su

Kahvalti
1 bardak sut
1 dilim peynir, 3 zeytin, 5 badem , domates
Yarim dilim tahilli ekmek

Ara
Halk ekmegin altin corek diye bir seyi var ya, findikli ve uzumlu tahilli bir ekmek

Ogle
1 parca tavuk
Ve anlattigim cevizli peynirli rokali salata

Ara
8 hurma -bu biraz fazla oldu galiba-

Aksam
1 kase corba
aralar bi epey fazla olmuş

merhabalar..
geçmiş olsun deryacım kızım yaptırdı geçenlerde masallah ne iğne vurulurken üf dedi ne kanal tedavisinde ne dolguda çocukken daha mı kolay ki yoksa senin işlem daha mı farklıda ağrı oluyo basıma gelmedi bilmiyom
benim de ön dişimin birinde azcık çatlak oldu çokfırçalamaktan heralde günde 5 kere fırçalıyorum:1::1:

akşam iyi elmeda güzel..

saçın çok güzel olmuş..

orti bozma cumya ne kaldı..

soğukta ne işin vardıki..

güle güle kirlet..
afiyet olsun..

oy oy heyecandan .....

hiç stres yapma herşey kendiliğinden olur sakin ol..

yapma gülçin düzenli, menüye devam ..kuzunada geçmiş olsun ..sıkıntısı var demekki önceliğini ona ver gersi boş kendinide sıkma ..

gurubun etkisi burda başlıyor işte bozma cumaya az kaldı..

yapmadım derya ama frenliyemiyorum kendimi bu aralar yedkçe yiyesim geliyo azim kalmadı bugün tartıldım koca bi hüsran 57,4 geri geliyo kilolar çünkü kaçgün çok meyva ve ekmek ve akşam yemeği geç yedim aldım sil bastan
ewet oğlan diş çıkarıyo ayrıca çok soğuk soğuk almış gündüz faturalkar için çıktım dı

menü...
sabah
2 dlm peynir
3 zeytin
1 ceviz

ara ballı süt

öğle
4 nuget
yeşillik ayran
1 dlm buğday ekm.

akşam
4 nuget
yoğurt
3 kaşık makarna
1 kaşık fasülye...
afiyet olsun nugetları kızarttınmı fırın mı yaptın

menü
sabah
1 bardak su
1 bardak süt.
kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
4 zeytin
ara
yeşil çay
öğle
3 salçalı köfte
1 bardak ayran
limonlu tre roka..
3 kaşık yoğurt
ara
portakal
akşam
1 kase tarhana çorbası..
salata
su 2.5 litre
spor 40 dk koşu bandında 4.2 km arada koştum..:10:
bira öncede bir maden suyu içtim limonlu..:7:
afiyet olsun spor:nazar::nazar:

kızlar kaptan takımı kime emanet etti..çok boş kaldı olmuyor..:20::57:
melek ti ama eşi malatyaya gittiydi 1 haftalığına annesine gidicekti orda giremedi herhalde

Merhabalar kızlar..

Yarın ve cuma günü evdeyim ama ondan sonra yine annemlere gidebilirim.Evde tek kalmama izin vermiyorlar malesef... :50:

Evde düzenim ii oluyor.Diyetime göre yemekler yapıyorum ama bi yere gidince olmuyor işte...

Sizler nasılsınız?
Neler yaptınız?

Geçmişi okuyamadım..

hoşgeldin canım bende tam seni yazıyodum annenlerdesindir diye diyeti bozmaman ii olmuş ben iiyim ama oğlum rahatsız diş problemi var ve yaldız kalamıyo daima yanında tutuyo beni kapıdan dışarı adım atamıyom deliricem
özlem faranşlit olmuş sesi yok diyodu saçları süper ya bayıldım resim yüklemişti
derya dolgu yaptırmış ağrım var yazmıştı
betül döndü yiğeniyle eğlenmiş
diğer özlem süper gidiyo menüleri ve sporu hoş
semine abisini ikna etmiş şimdi isteme merasimi yapıyıolar heycanlıdır
deryada spora başladı
aklama GELENLER bunlar sen nasılsın eşin daha gelmedi mi

Merhabalar kızlar..

Sizler nasılsınız?
Neler yaptınız?

Geçmişi okuyamadım..

melek paylaşım çok az günlük 2 sayfa anca oluyo izinlilerde çoğaldı motivasyon çok düşük acil el atman lazım

Göbek eritmek zor değil !!!!!!!!!!!

'Eyvah, göbeğim var ve yok olmuyor' diyorsanız mutlaka önerileri uygulayın!

Göbeği eritmenin yolları

• Hemen uygulamaya başlayacağınız basit önerilerle, birkaç gün içinde göbeğinizi kontrol altına alabilir ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyabilirsiniz.

İşe az yemekten başlayın

• Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar.

• Sık sık küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın.

• Ancak meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!

Egzersizleri ihmal etmeyin

• Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.

• Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

İp atlayın

• Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metabolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir.

• Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

• Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

Kaba tuzla banyo

• Kaba tuz terletir ve vücuttaki fazla suyun vücut dışına atılmasına, derinin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.

• Süpermarketten veya bakkaldan birkaç torba kaba tuz alıp, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırarak, karnınızın üstüne sürün. 10 dakika ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak suyla durulayıp banyonuzu yapın.

Ev işleri

• Yerleri temizlerken elektrikli süpürge yerine bez veya normal süpürgeyi tercih edin. Hava sıcaklığının arttığı öğle saatlerinde çamaşır yıkamayı ve ütü yapın.

• Acıktığınızda, kendinize bir diet yemek hazırlayın. "Aşçı" genellikle kendi pişirdiği yemekleri yemeyi sevmez, böylece az yemek yemiş olacaksınız.

Masaj

• Masaj, karın bölgesini eritmek için en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Masaj kremiyle karnınızı ovalayın. Bu uygulama, karın bölgesindeki yağın giderilmesi için etkilidir.

• Masaj, derinin ısısını yükselterek enerji tüketimini artırmanın yanı sıra bağırsakların hareketlerini de hızlandırır. Kan dolaşımını hızlandıran masaj fazla suyun da vücuttan atılmasına yardımcı olur. Her gün bir masaj yapmayı ihmal etmeyin.

Normal öğünden önce biraz atıştırın. Bu uygulama iştahınızı kapatarak normal öğünde daha az yemek yemenizi sağlar. Ayrıca her gün 15-20 mililitre sirke içerseniz, bir ay içinde sevindirici bir sonuç görebilirsiniz.

Beyni çalıştırma

• Eski Sovyetler Birliği'nden bir fizyolog, beyin ne kadar çok çalışıyorsa, vücudun o kadar çok enerji tükettiğini öne sürdü.

• Bu teoriye dayanarak, beyni çalıştırma yoluyla zayıflama yöntemi ortaya çıktı. Bu yöntemde, şişman insanlara kitap okumak, resim yapmak, yazı yazmak, matematik soruları çözmek ve teknik beceri öğrenmek gibi çalışmalar yapmaları öneriliyor.

Otomobil kullanırken de göbek eritebilirsiniz

• Herkes otururken, otomobil kullanırken karın kaslarını sıkılı tutup bırakabilir... Sıkmak, beklemek ve gevşemek önemli.

• Oturduğunuz yerden çapraz karın kaslarını çalıştırmak adına çapraz yönde sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirerek ve sonra aksi yönde tekrarlayarak kasları sıkıp bırakarak çalıştırabilirsiniz.

• Üst karın kaslarını otururken çalıştırmak zordur, otururken en fazla yapabileceğiniz boynunuzu iyice öne doğru eğip çenenizi göğsünüze yaslayıp bir miktar çalıştırmaktır. Karın kasları gerçekten çok önemlidir; insanın duruşunu, bel sağlığını ve bütün olarak da omurga sağlığını etkiler.

• O nedenle mutlaka gerekli özen gösterilmelidir. Oturduğunuz yerde bu egzersizleri yapmayı bir alışkanlık haline getirin. Böylece 'spora zamanım yok' diye bahaneniz de kalmaz.

Göbek eritmek için soya sütü

• Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenlere müjde. Amerikalı bilim adamları her gün düzenli olarak soya sütü içeren içeçekler tüketmenin, göbek bölgesindeki yağlanmayı ortadan kaldırdığını ortaya çıkardı.

• Alabama Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, soya sütü fazla şekerin yağa dönüşmesini engelleyerek günlük olarak alındığında karın bölgesindeki yağların erimesini sağlıyor.

• Araştırmayı yürüten uzmanlardan Dr. Daniel Christie, soya sütlü içeceklerin karın bölgesindeki yağları engellemesine bağlı olarak kadınların kalp ve diyabet gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini de azalttığını belirtti.1

bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar :)))

burada ilgimi çeken kaba tuzla banoyo veee hegün 15-20 mililitre sirke içerek 1 ay içinde sevindirici bir sonuç alabilirsiniz diyo...ilk defa duyuyorum sirkeyi...

Göbek eritmek zor değil !!!!!!!!!!!

'Eyvah, göbeğim var ve yok olmuyor' diyorsanız mutlaka önerileri uygulayın!

Göbeği eritmenin yolları

• Hemen uygulamaya başlayacağınız basit önerilerle, birkaç gün içinde göbeğinizi kontrol altına alabilir ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyabilirsiniz.

İşe az yemekten başlayın

• Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar.

• Sık sık küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın.

• Ancak meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!

Egzersizleri ihmal etmeyin

• Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.

• Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

İp atlayın

• Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metabolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir.

• Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

• Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

Kaba tuzla banyo

• Kaba tuz terletir ve vücuttaki fazla suyun vücut dışına atılmasına, derinin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.

• Süpermarketten veya bakkaldan birkaç torba kaba tuz alıp, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırarak, karnınızın üstüne sürün. 10 dakika ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak suyla durulayıp banyonuzu yapın.

Ev işleri

• Yerleri temizlerken elektrikli süpürge yerine bez veya normal süpürgeyi tercih edin. Hava sıcaklığının arttığı öğle saatlerinde çamaşır yıkamayı ve ütü yapın.

• Acıktığınızda, kendinize bir diet yemek hazırlayın. "Aşçı" genellikle kendi pişirdiği yemekleri yemeyi sevmez, böylece az yemek yemiş olacaksınız.

Masaj

• Masaj, karın bölgesini eritmek için en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Masaj kremiyle karnınızı ovalayın. Bu uygulama, karın bölgesindeki yağın giderilmesi için etkilidir.

• Masaj, derinin ısısını yükselterek enerji tüketimini artırmanın yanı sıra bağırsakların hareketlerini de hızlandırır. Kan dolaşımını hızlandıran masaj fazla suyun da vücuttan atılmasına yardımcı olur. Her gün bir masaj yapmayı ihmal etmeyin.

Normal öğünden önce biraz atıştırın. Bu uygulama iştahınızı kapatarak normal öğünde daha az yemek yemenizi sağlar. Ayrıca her gün 15-20 mililitre sirke içerseniz, bir ay içinde sevindirici bir sonuç görebilirsiniz.

Beyni çalıştırma

• Eski Sovyetler Birliği'nden bir fizyolog, beyin ne kadar çok çalışıyorsa, vücudun o kadar çok enerji tükettiğini öne sürdü.

• Bu teoriye dayanarak, beyni çalıştırma yoluyla zayıflama yöntemi ortaya çıktı. Bu yöntemde, şişman insanlara kitap okumak, resim yapmak, yazı yazmak, matematik soruları çözmek ve teknik beceri öğrenmek gibi çalışmalar yapmaları öneriliyor.

Otomobil kullanırken de göbek eritebilirsiniz

• Herkes otururken, otomobil kullanırken karın kaslarını sıkılı tutup bırakabilir... Sıkmak, beklemek ve gevşemek önemli.

• Oturduğunuz yerden çapraz karın kaslarını çalıştırmak adına çapraz yönde sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirerek ve sonra aksi yönde tekrarlayarak kasları sıkıp bırakarak çalıştırabilirsiniz.

• Üst karın kaslarını otururken çalıştırmak zordur, otururken en fazla yapabileceğiniz boynunuzu iyice öne doğru eğip çenenizi göğsünüze yaslayıp bir miktar çalıştırmaktır. Karın kasları gerçekten çok önemlidir; insanın duruşunu, bel sağlığını ve bütün olarak da omurga sağlığını etkiler.

• O nedenle mutlaka gerekli özen gösterilmelidir. Oturduğunuz yerde bu egzersizleri yapmayı bir alışkanlık haline getirin. Böylece 'spora zamanım yok' diye bahaneniz de kalmaz.

Göbek eritmek için soya sütü

• Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenlere müjde. Amerikalı bilim adamları her gün düzenli olarak soya sütü içeren içeçekler tüketmenin, göbek bölgesindeki yağlanmayı ortadan kaldırdığını ortaya çıkardı.

• Alabama Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, soya sütü fazla şekerin yağa dönüşmesini engelleyerek günlük olarak alındığında karın bölgesindeki yağların erimesini sağlıyor.

• Araştırmayı yürüten uzmanlardan Dr. Daniel Christie, soya sütlü içeceklerin karın bölgesindeki yağları engellemesine bağlı olarak kadınların kalp ve diyabet gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini de azalttığını belirtti.1

bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar :)))

burada ilgimi çeken kaba tuzla banoyo veee hegün 15-20 mililitre sirke içerek 1 ay içinde sevindirici bir sonuç alabilirsiniz diyo...ilk defa duyuyorum sirkeyi...

teşekkürler canım
sirke yaygın zayıflama yöntemidir ben çok duydum

hoşgeldin canım bende tam seni yazıyodum annenlerdesindir diye diyeti bozmaman ii olmuş ben iiyim ama oğlum rahatsız diş problemi var ve yaldız kalamıyo daima yanında tutuyo beni kapıdan dışarı adım atamıyom deliricem
özlem faranşlit olmuş sesi yok diyodu saçları süper ya bayıldım resim yüklemişti
derya dolgu yaptırmış ağrım var yazmıştı
betül döndü yiğeniyle eğlenmiş
diğer özlem süper gidiyo menüleri ve sporu hoş
semine abisini ikna etmiş şimdi isteme merasimi yapıyıolar heycanlıdır
deryada spora başladı
aklama GELENLER bunlar sen nasılsın eşin daha gelmedi mi

Ah canım ya, çok zordur cocukların diş agrıları...
Geçmiş olsun..
Agrı kesici falan içir, birde diş jelleri var ondan sür dişlerine...

eşimde gelmedi ayın 22sinde gelecek :((
melek paylaşım çok az günlük 2 sayfa anca oluyo izinlilerde çoğaldı motivasyon çok düşük acil el atman lazım

nerdesin kız aşağıda ismin var sen yoksun

oğlumla ilgileniyordum.Ya zaten çok kimsekalmadı izine ayrıldılar.
Elisya aralık izinli.Kalanlar
sen, ben, ozlem, balkaymak, betul birde derya sanırım....

Hilalde gelsede rahatlasak...
Bu hafta cok paylasım olmadı sanırım.
Cogumuz hasta ve cocuklarda olunca işler karıstı malesef...
Gecici diye düşünüyorum yoluna girer inş...

İzinlilerde olunca mesaj sayımlarıda değişti.Yarın bi hal çaresine bakayım listenin..

Hilal gelsin, bi kaç bişi konusucam olmazsa izine ayrılmayı düşünüyorum bende :44:

Ozlemcım sen nasılsın?Bebişin nasıl?

Back
X