afiyet olsun cevizli sucuk daha bitmedimi kız eşinin önüne koy yesin dursun sen yeme o kilo alsın
ha onu sorucaktım melek ne iddasına girdiniz eşinle ne kadar zamanınız var
telefonun hayırlı olsun masal
valla özlemin dediği gibi masalın geldiği belli oldu 3-4 saat bırasktım sayfalar okudum önce olsa aynı sayfada sekiyorduk
ewet ama sıkıcı oluyo işte ama mecburen baslıycaz
Bu arada ne kadar kilo verdiğimi iç çamaşırı ile göreyim dedim.
Hem en sevdiğim ödül
Bir gecelik baktım ama çok güzel ..
Kızla konuştuk m bedenini alacağım.,
Kız inatla s al bu büyük gelir sana diyor.
Ama kızı dinlemedim.
Sonuç gerçekten de büyük geldi
Onun üstüne gittim çok güzel bir xs çamaşır aldım ama cidden baya küçük bu
Ortalığa onu koyup motive olacağım.
ahhh ahh tebrikler canım darısı bizlere inş. bende bi çöp bile almıyorum ki yaza kadar zayıflarım diye
baslıyoruz aç karnına yapamıycam yarın çok yoğunum
Teşekkür ederim gülçin.
Tabi korktunuz dimi şeytanlar gözükecek diye sayfalar ilerliyor
Kaybolmayın haaa
Başlayalım başlayalım.
Yarın başlıyor muyuz yarın spora?
bende yarın alıcamben de aynısını yapıyordum şimdi de çok farklı değilim de daha zayıflarım diye çamaşır başka
6.30 da kalkıcam 7.30da eşimi uğurluycam sonra yatak yorgan mutfak toplanacak oğlan kız doyacaktabi bende
üstlerini giydirecem okula kızımın belgesini almaya gidicez bu arada çocuk arabasını indiricem sonra yarım saat yürüyecem tüp söylüycem sonra pazar sonra eve hepsini yukarı taşı çocuklar poşetler araba öğlen12.30 yemek hazırlıycam sonra bayılır düşerim heral ama oğlan onu bile yaptırmaz
bende yarın alıcambir beden küçükmü alsam
afiyet olsun cevizli sucuk daha bitmedimi kız eşinin önüne koy yesin dursun sen yeme o kilo alsın
sen deryanın diyetine mi başlıyon ya sitede var dr ayça kaya 1 ayda 8 kilo verdiren diyet diye bana çok uygun ona benzetmeye çalışıyom ama pek olmuyo
dimi ama yorgunluktan yemeğe düşmassem iyi
Al sana spor daha ne olsun
Al tabi bir beden küçük seksü bir şey motive olsun.
alma o zaman özlem onun göbeği çıkıyoda seninki çıkmıyomu sende inadına yeme boşver sen doğumdan önce kaç kiloydun sendede göbek kaldımı ben normal doğum yaptım ama hala var bişeyle sarmadım göbeğimi ondanmı acep
ya eşim 2 tane aldı onuda dilimletti
minik mink lokumdan küçük boyda yediğimi sen düşün artık
eşim yemiyo göbegim cıkıyo diye 2 tane yerse yer
neyse kızlar bende kaçar işlerimi bitiriyim çocuk uyumuşken ii geceler bol kilo vermeler
ii geceler özlemneyse kızlar bende kaçar işlerimi bitiriyim çocuk uyumuşken ii geceler bol kilo vermeler
dimi ama yorgunluktan yemeğe düşmassem iyi
aşlıcam valla şöyle seksü 1 beden küçük içine giriyim dimi
kız aslında bana sımalda oluyo ama göbek çıkıyo çok çirkin duruyo
geçen gün smal bi pantolum varda kalçada problem yok iliklensede düğmesi karın çıktı
alma o zaman özlem onun göbeği çıkıyoda seninki çıkmıyomu sende inadına yeme boşver sen doğumdan önce kaç kiloydun sendede göbek kaldımı ben normal doğum yaptım ama hala var bişeyle sarmadım göbeğimi ondanmı acep
kendimi şartlamayım diyom ama nerde kız gitmiyo zamana bıraktım artık göbeği ne yapıyım annemöde 2 tane doğurmuş50 kilo hiçde göbeği yok benimde gider heral zamanla
Önemli olan güzel durması Gülçin
Ben hep diyorum şöyle beğendiğim çamaşırlar işinde tam istediğim gibi fazlalıksız oldum mu tamamdır.
Doğumdan sonra normaldir göbek falan tabi olacak ama yok edersin sen ..
sen deryanın diyetine mi başlıyon ya sitede var dr ayça kaya 1 ayda 8 kilo verdiren diyet diye bana çok uygun ona benzetmeye çalışıyom ama pek olmuyo
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
güle güle kullan cnm telefonunu... bu arada mesaj sayımlarıyla ilgili bi önerim var tabi siz bilirsiniz yine ama...ben aklımddan geçeni söyleyim... şimdi 5 mesaj kuralımız var ama yeri geliyor 40 mesaj yazdığımızda oluyor... hepsini saymasakda tek tek üyelerin 5 mesaj yazıp yazmadığına mı baksak...hem sayana kolaylık olur... haa şöyle diyebilirsiniz eeee ya 5 yazıp kaçanlar olursa.... ama onuda takımcak farkederiz zaten... gerekli uyarıları yaparız... ne dersiniz????
Hadi bakalım güzel kilolarla gel yarın melek.
Aaa bu arada telefon demişsek sevdiceğim de bana telefon aldı bozulur da konuşamazsak diye
Kızacağım bir boş kalsın da bu sayfalar
Valla ben de tırstım öylesine de olsa arada baktırırdım.
6.30 da kalkıcam 7.30da eşimi uğurluycam sonra yatak yorgan mutfak toplanacak oğlan kız doyacaktabi bende
üstlerini giydirecem okula kızımın belgesini almaya gidicez bu arada çocuk arabasını indiricem sonra yarım saat yürüyecem tüp söylüycem sonra pazar sonra eve hepsini yukarı taşı çocuklar poşetler araba öğlen12.30 yemek hazırlıycam sonra bayılır düşerim heral ama oğlan onu bile yaptırmaz
bende yarın alıcambir beden küçükmü alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?