Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim gülçin.
Tabi korktunuz dimi şeytanlar gözükecek diye sayfalar ilerliyor
Kaybolmayın haaa
Başlayalım başlayalım.
Yarın başlıyor muyuz yarın spora?

ahhh ahh tebrikler canım darısı bizlere inş. bende bi çöp bile almıyorum ki yaza kadar zayıflarım diye

Teşekkür ederim gülçin.
Tabi korktunuz dimi şeytanlar gözükecek diye sayfalar ilerliyor
Kaybolmayın haaa
Başlayalım başlayalım.
Yarın başlıyor muyuz yarın spora?
baslıyoruz aç karnına yapamıycam yarın çok yoğunum
6.30 da kalkıcam 7.30da eşimi uğurluycam sonra yatak yorgan mutfak toplanacak oğlan kız doyacaktabi bende
üstlerini giydirecem okula kızımın belgesini almaya gidicez bu arada çocuk arabasını indiricem sonra yarım saat yürüyecem tüp söylüycem sonra pazar sonra eve hepsini yukarı taşı çocuklar poşetler araba öğlen12.30 yemek hazırlıycam sonra bayılır düşerim heral ama oğlan onu bile yaptırmaz

ben de aynısını yapıyordum şimdi de çok farklı değilim de daha zayıflarım diye çamaşır başka
bende yarın alıcam bir beden küçükmü alsam

Al sana spor daha ne olsun

Al tabi bir beden küçük seksü bir şey motive olsun.

afiyet olsun cevizli sucuk daha bitmedimi kız eşinin önüne koy yesin dursun sen yeme o kilo alsın

ya eşim 2 tane aldı onuda dilimletti
minik mink lokumdan küçük boyda yediğimi sen düşün artık
eşim yemiyo göbegim cıkıyo diye 2 tane yerse yer

sen deryanın diyetine mi başlıyon ya sitede var dr ayça kaya 1 ayda 8 kilo verdiren diyet diye bana çok uygun ona benzetmeye çalışıyom ama pek olmuyo

neyse kızlar bende kaçar işlerimi bitiriyim çocuk uyumuşken ii geceler bol kilo vermeler

Al sana spor daha ne olsun

Al tabi bir beden küçük seksü bir şey motive olsun.
dimi ama yorgunluktan yemeğe düşmassem iyi
aşlıcam valla şöyle seksü 1 beden küçük içine giriyim dimi
kız aslında bana sımalda oluyo ama göbek çıkıyo çok çirkin duruyo
geçen gün smal bi pantolum varda kalçada problem yok iliklensede düğmesi karın çıktı

ya eşim 2 tane aldı onuda dilimletti
minik mink lokumdan küçük boyda yediğimi sen düşün artık
eşim yemiyo göbegim cıkıyo diye 2 tane yerse yer
alma o zaman özlem onun göbeği çıkıyoda seninki çıkmıyomu sende inadına yeme boşver sen doğumdan önce kaç kiloydun sendede göbek kaldımı ben normal doğum yaptım ama hala var bişeyle sarmadım göbeğimi ondanmı acep

Önemli olan güzel durması Gülçin
Ben hep diyorum şöyle beğendiğim çamaşırlar işinde tam istediğim gibi fazlalıksız oldum mu tamamdır.
Doğumdan sonra normaldir göbek falan tabi olacak ama yok edersin sen ..

kendimi şartlamayım diyom ama nerde kız gitmiyo zamana bıraktım artık göbeği ne yapıyım annemöde 2 tane doğurmuş50 kilo hiçde göbeği yok benimde gider heral zamanla

sen deryanın diyetine mi başlıyon ya sitede var dr ayça kaya 1 ayda 8 kilo verdiren diyet diye bana çok uygun ona benzetmeye çalışıyom ama pek olmuyo

canım buldum ilgimi çekti de bende yapabilirmiyim acaba diye düşünüyorum

ben bu hafta bunu deniyorum demin yorumlara baktımda kızın biri 1 haftada 2,5 kilo vermiş vayyyy bee

Son düzenleme:
güle güle kullan cnm telefonunu... bu arada mesaj sayımlarıyla ilgili bi önerim var tabi siz bilirsiniz yine ama...ben aklımddan geçeni söyleyim... şimdi 5 mesaj kuralımız var ama yeri geliyor 40 mesaj yazdığımızda oluyor... hepsini saymasakda tek tek üyelerin 5 mesaj yazıp yazmadığına mı baksak...hem sayana kolaylık olur... haa şöyle diyebilirsiniz eeee ya 5 yazıp kaçanlar olursa.... ama onuda takımcak farkederiz zaten... gerekli uyarıları yaparız... ne dersiniz????

oooooo baya yoğunsun.... bende dersaneye gidicem... artık tam gaz çalışıcam... inş seneye fit bir öğretmen olmak istiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…