• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet 15 tatilin sonunda 60 kiloyu kusuratli da olsa gormeyi cok istiyorum
Kendime bir kaban begendim onu alcam 60 i gorunce:))
Gerci 55 i beklesem mi almak icin diyorum ama kalmaz diye jorkuyorum:))

Bence al ama biraz dar olacak şekilde al kilo vermen için motive etsin betül.

afiyet olsun cnm aynından bende de var...

orti olduk yani:29:

hoşgeldin... bende bir hipotroidi mağduruyum.... benimkiler de hiç çalışmıyormuş... ama ilaç kullanınca problem değil dedi doktor... birlikte veririz inş kalan kilolarıda...

hoşbuldum teşekkürler ilaç çok işe yarıyor evet ama dereotu en büyük ilacı denedim ben çok işe yarıyor her gün yarım demet yiyorum kesin.

kıslar sayfaları doğru düzgün okuyamadım bile yatar pozisyonda yazıyorum resmen önemli olayları özet geççek biri var mı? bide şeytanları hakettim masal....:47: ama bi daha olmucak söz...:78:

Nasıl yani yaaaa daha ilk günden :( Bu şeytan meselesi anladığım kadarıyla pek hayra alamet değil dimi :))

Hayattan azicik hosgeldin aramiza:)
Ben betul, nickim de yaziyo zaten:)

Adin ne, hayattanazicik demeyelim her seferinde:))

Tamam canım kendimi tanıtayım kısaca 31 yaşım Bodrumda oturuyorum şimdilik ev hanımıyım çocuğum yok:5: zamanla kişisel özelliklerime sizler karar verirsiniz zaten :)

Bu gun sabah
1 yumurta
Beyaz peynir
Dereotu
Maydanoz

Akşama kadar da 2 kase ayran çorbası yedim çok tok tutucu bir çorba...

bodrummmm.....:16: balayına gelmiştik oraya... çok güzel bi yer.... izmirdeyim ama tek kıskandığım yer orası diyebilirm... orda yaşamak güzel olurdu....

Tamam canım kendimi tanıtayım kısaca 31 yaşım Bodrumda oturuyorum şimdilik ev hanımıyım çocuğum yok:5: zamanla kişisel özelliklerime sizler karar verirsiniz zaten :)

Bu gun sabah
1 yumurta
Beyaz peynir
Dereotu
Maydanoz

Akşama kadar da 2 kase ayran çorbası yedim çok tok tutucu bir çorba...

Adın neydi _?
Ben Hilal bu arada .
Nasıl gidiyor Ayran detoksu ben de dün 2 bugün 2.5 kase içebildim ancak.
Acaba sakıncası olur mu ki az yemenin ..

kıslar sayfaları doğru düzgün okuyamadım bile yatar pozisyonda yazıyorum resmen önemli olayları özet geççek biri var mı? bide şeytanları hakettim masal....:47: ama bi daha olmucak söz...:78:

Ahh Özlem ahh :47::47:
Bu haftaya ne güzel başladık ne yaptın öyle.
Hani günah çıkar bakalım . :57:

Fena degildi:))
Benimkiler dort yasinda karneden ziyade yaninda verdigim sekere mutlu oldularr:))
Ben ilk senem oldugu icin cok zorlanmistim bu donem cok kotu gecti biraz da okulun kotu fiziksel sartlarindan fln dolayi
Bende de Donemin bitmesinin rahatligi ve mutlulugu vardi:))

Asıl sana hediye oldu desene tatil.
Ana okulunda 4 yaşlarda mı var bEtül ?

Hayattan azicik hosgeldin aramiza:)
Ben betul, nickim de yaziyo zaten:)

Adin ne, hayattanazicik demeyelim her seferinde:))

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bende yeniyim. Ve hepinizin ismini karıştırıyorum. Buraya nicklerin karşılığında isimleri yazsak. Bende öğrensem kim kimdir. Karıştırmak kötü oluyor :(

Nasıl yani yaaaa daha ilk günden :( Bu şeytan meselesi anladığım kadarıyla pek hayra alamet değil dimi :))

Sen de kız ortine Ebru bir daha cesaret edemesin.
Yok hişç hayra alamet değil ben bir söylenmeye başlıyorum :47::47: bu meşhur şeytanlarımı göstererek.
Ne zamandır benim motivem iyi değildi uzak kalmıştık şeytanlardan şimdi ortaya çıktılar tekrar.

Fena degildi:))
Benimkiler dort yasinda karneden ziyade yaninda verdigim sekere mutlu oldularr:))
Ben ilk senem oldugu icin cok zorlanmistim bu donem cok kotu gecti biraz da okulun kotu fiziksel sartlarindan fln dolayi
Bende de Donemin bitmesinin rahatligi ve mutlulugu vardi:))

betül pazartesi bende okul öncesi öğretmenliği kursuna başlıyorum..... 10 gün sürcekmiş... ne göstercekler acaba bize???

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bende yeniyim. Ve hepinizin ismini karıştırıyorum. Buraya nicklerin karşılığında isimleri yazsak. Bende öğrensem kim kimdir. Karıştırmak kötü oluyor :(

Ebru başka yerlere falan da yazıyoruz direk ismin orada gözükmesi hoş olmuyor, bir şey olacağından değil de zaten benimkisini unutmazsın :1:

Adın neydi _?
Ben Hilal bu arada .

antep fıstığı kalamar ve midye... ama akişam yemeği yemedim yemek yerine bunları yedim...:17:

antep fıstığı kalamar ve midye... ama akişam yemeği yemedim yemek yerine bunları yedim...:17:

Yaaaa bide burdaaaaaa bana antep fıstığı ve midye diyorrrrrrrrrrr :((((( Cezalardan ceza beğen Özlemmmmm :)))

Kalamarrr :53:
Midyeee :53::53:
Uff ya canım nasıl istedi.
Hele izmirde ne güzeldir dimi ?
Akşam yemeği yerine yediysen çok problem değil de kalamara yaklaşma pek yine de bence.
midyenin tanesi 9 kalori mi neydi.
Protein deposu zaten.

Adın neydi _?

Ozlem ne yedin ben de merak ettim
Melegin de lahmacunla mucadelesi vardi bugun nasil gecti acaba:))

Aynen oyle Hİlal tatl gelmeseydi artik cildircaktim yoksa:))
Ben bagimsiz anaokulunda calisiyirum Hilal normal ilkogretim degil yine devlete bagli bir farki yok ama ilkogretimle ayni binayi falan kullanmiyiruz, mudurumz falan da okul oncesi bransinda.
Bu bagimsiz okullarda oluyo 4 yas hatta 3 yasta var:))
Benimkiler 2007 dogumlu 4 dedigim o, 4-5 diye de geciyor
2008liler var onlari yiyesi geliyo insanin:)

Ebru başka yerlere falan da yazıyoruz direk ismin orada gözükmesi hoş olmuyor, bir şey olacağından değil de zaten benimkisini unutmazsın :1:

Senin ismini unutmam merak etme. :)) Zamanla alışırım o zaman diyelim. Ama karıştırırsam kusura bakmayın :))

bodrummmm.....:16: balayına gelmiştik oraya... çok güzel bi yer.... izmirdeyim ama tek kıskandığım yer orası diyebilirm... orda yaşamak güzel olurdu....

Burası sadece yazın tatile gelince güzel yaşanacak yer değil ama doğal yaşam var ben eşime yaşlanmadan huzurevine girdik diyorum düşün :(

Adın neydi _?
Ben Hilal bu arada .

Su canım adım. Dün sen 2 kase yedim yazmıştın bende ondan iki kase yedim bıraktım daha mı fazla yemeliyiz çok doyurucu nasıl yiyeceğiz :(

Back
X