Şimdi yeni üye gelince benim çömezliğim geçtimi Hilal :)) Deneme sürem devam ediyormu hala? Gerçi ben sanki yıllardır bu gruptaymışım gibi hissediyorum ama :))
Sen direk attın canım acemiliği üstünden ama seni cumaya kadar deneyeceğiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yeni üye gelince benim çömezliğim geçtimi Hilal :)) Deneme sürem devam ediyormu hala? Gerçi ben sanki yıllardır bu gruptaymışım gibi hissediyorum ama :))
Evet 15 tatilin sonunda 60 kiloyu kusuratli da olsa gormeyi cok istiyorum
Kendime bir kaban begendim onu alcam 60 i gorunce:))
Gerci 55 i beklesem mi almak icin diyorum ama kalmaz diye jorkuyorum:))
afiyet olsun cnm aynından bende de var...
orti olduk yani
hoşgeldin... bende bir hipotroidi mağduruyum.... benimkiler de hiç çalışmıyormuş... ama ilaç kullanınca problem değil dedi doktor... birlikte veririz inş kalan kilolarıda...
kıslar sayfaları doğru düzgün okuyamadım bile yatar pozisyonda yazıyorum resmen önemli olayları özet geççek biri var mı? bide şeytanları hakettim masal....ama bi daha olmucak söz...:78:
Tamam canım kendimi tanıtayım kısaca 31 yaşım Bodrumda oturuyorum şimdilik ev hanımıyım çocuğum yokzamanla kişisel özelliklerime sizler karar verirsiniz zaten :)
Bu gun sabah
1 yumurta
Beyaz peynir
Dereotu
Maydanoz
Akşama kadar da 2 kase ayran çorbası yedim çok tok tutucu bir çorba...
Tamam canım kendimi tanıtayım kısaca 31 yaşım Bodrumda oturuyorum şimdilik ev hanımıyım çocuğum yokzamanla kişisel özelliklerime sizler karar verirsiniz zaten :)
Bu gun sabah
1 yumurta
Beyaz peynir
Dereotu
Maydanoz
Akşama kadar da 2 kase ayran çorbası yedim çok tok tutucu bir çorba...
kıslar sayfaları doğru düzgün okuyamadım bile yatar pozisyonda yazıyorum resmen önemli olayları özet geççek biri var mı? bide şeytanları hakettim masal....ama bi daha olmucak söz...:78:
Fena degildi:))
Benimkiler dort yasinda karneden ziyade yaninda verdigim sekere mutlu oldularr:))
Ben ilk senem oldugu icin cok zorlanmistim bu donem cok kotu gecti biraz da okulun kotu fiziksel sartlarindan fln dolayi
Bende de Donemin bitmesinin rahatligi ve mutlulugu vardi:))
Nasıl yani yaaaa daha ilk gündenBu şeytan meselesi anladığım kadarıyla pek hayra alamet değil dimi :))
kıs senin ilk günün benim 600 falan olmuştur![]()
Hayattan azicik hosgeldin aramiza:)
Ben betul, nickim de yaziyo zaten:)
Adin ne, hayattanazicik demeyelim her seferinde:))
Nasıl yani yaaaa daha ilk gündenBu şeytan meselesi anladığım kadarıyla pek hayra alamet değil dimi :))
Fena degildi:))
Benimkiler dort yasinda karneden ziyade yaninda verdigim sekere mutlu oldularr:))
Ben ilk senem oldugu icin cok zorlanmistim bu donem cok kotu gecti biraz da okulun kotu fiziksel sartlarindan fln dolayi
Bende de Donemin bitmesinin rahatligi ve mutlulugu vardi:))
kıs senin ilk günün benim 600 falan olmuştur![]()
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bende yeniyim. Ve hepinizin ismini karıştırıyorum. Buraya nicklerin karşılığında isimleri yazsak. Bende öğrensem kim kimdir. Karıştırmak kötü oluyor![]()
Adın neydi _?
Ben Hilal bu arada .
Nasıl gidiyor Ayran detoksu ben de dün 2 bugün 2.5 kase içebildim ancak.
Acaba sakıncası olur mu ki az yemenin ..
Ahh Özlem ahh
Bu haftaya ne güzel başladık ne yaptın öyle.
Hani günah çıkar bakalım .
Asıl sana hediye oldu desene tatil.
Ana okulunda 4 yaşlarda mı var bEtül ?
antep fıstığı kalamar ve midye... ama akişam yemeği yemedim yemek yerine bunları yedim...![]()
antep fıstığı kalamar ve midye... ama akişam yemeği yemedim yemek yerine bunları yedim...![]()
Adın neydi _?
Ahh Özlem ahh
Bu haftaya ne güzel başladık ne yaptın öyle.
Hani günah çıkar bakalım .
Asıl sana hediye oldu desene tatil.
Ana okulunda 4 yaşlarda mı var bEtül ?
Ebru başka yerlere falan da yazıyoruz direk ismin orada gözükmesi hoş olmuyor, bir şey olacağından değil de zaten benimkisini unutmazsın![]()
bodrummmm.....balayına gelmiştik oraya... çok güzel bi yer.... izmirdeyim ama tek kıskandığım yer orası diyebilirm... orda yaşamak güzel olurdu....
Adın neydi _?
Ben Hilal bu arada .
Nasıl gidiyor Ayran detoksu ben de dün 2 bugün 2.5 kase içebildim ancak.
Acaba sakıncası olur mu ki az yemenin ..