günaydın kızlar ben yokken herkesler burda neyse saat daha erken herkesleri bekliyorum bende dün spor yaptım iyi geldi artık hergün yürüyüşe çıkacam bende mayıs 15 planına uyumayanlardanım ama en azından evdeyim artık melisinde dediği gibi düzenimi kurdum daha rahat ayıflayacam bu arada galiba ben kilo almışım üzgünüm
canım olsun biz de geç olsa da hedefimize ulaşacağız. Canım geçen hafta annenlerde olman kilo aldırmıştı verirsin merak etme. Önemli olan düzen, düzenini kurdunmu tamamdır.
canlarım günaydınlar cumadan beri yoktum evet sormayım çok hastalandım apandisit tanısı ile haftasonu acilde yattım ama şükür şimdi iyiim bu arada 5 serum yedim ve günlerdir bugün ilk kez tartıldım ve şok oldum üstelik hiç bişey yememee rağmen kilom 68,4 yani tam 1,3 gram fazla çıktımmm çok moralim bozuldu aa mşükür sağlığım geri geldi olsun yine veririm ama kızlar hiç kaçamak yapmadım çünkü doğru dürüs yeme kbile yemdim ama sanırım serumlar yaptıı
canım çok geçmiş olsun çok meak ettik seni. Apandisit değilmiymiş, neymiş o halde? Kilona üzülme hem serumlardan olmuştur hem de yatmaktan şişmişsindir. Canını sıkma, hemen giderler, ben de 59.1e düşmüştüm ama bugün 1 kilo fazla çıktım sanırım havalar şişiriyor, ist.daki şişiren havalar başladı :)
Sen iyi ol da canım gerisi önemli değil.
canım ancak şimdi bakalbildim resimlere ay ne güzel bi bayansın kız sen öleee ayrıca çok da zarifsinnn gelinn hanımda maşallahı var hani çok güzel alalh nazardan saklasın sizleri inşallah mutlu olurlar canımmm:1hug:
çok teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin. Amin, darısı tüm bekarların senin, nereusun, melankolini başına (başka bekar yok herhalde).