Kizlar
Pacam tutustu veya korktum degil ama boyle bir kural koyacaksaniz ben bastan kendim ayrilayim.
Illa yiycem diye degil ama ben baskiyi sevmem
Motivasyonla baski da farkli seylerdir
Herkesin karakteri farkli, ben samimi olmayalim demiyorum, iyi niyetinizden soylediginizi de biliuorum bu sert bir mesaj degil bastan yanlis anlasilma olmasin ama ben kendi acimdan durumu anlatiyorum
Ben hep kacamak yapsam da kilo veriyorum bir sekilde bir tek hafta istisna oldu, herkes vucudunu ve kisligini taniyor ona gore bir duzen oturtmaya calisiyio
Ben mutsuz olarak veya evet ben pisbogaz siskonun tekiyim pismanliklari icinde diyet yapmak istemiyorum, ki bence bu yanlis bir sey, kendimizi severek zayiflamaliyiz,
Yanlis anlamatin beni hepimiz menulere yorum yapcaz fazla olanlari soyliycez tabiki soylemezsek olmaz, benim de hosuma gidiyo menu e yorum yapilmasi dogrumun yanlisimin soylenmesi ama baska seyler degil, huzurumuz bozulmasin , ben de kendimi anlatayim ki ben de burdan uzak hissetmeyeyim![]()
Dün gece öyle herkes bir espiri modundaydı cezalar konusunda konuştuk ki ben bir ara ıslak elini prize sokmayı bile önerdim ama gülmek için olan şeyler bunlar, hmm menüm konusunda fazla baskı istemiyorum diyorsan ben yorum yaparken bunu göz önünde bulundururum.
Sadece betül için de değil bazen kaçamaklar olduğunda kişinin üstüne gidebiliyoruz ama tamamen caydırıcı olsun diye, rahatsız olan olursa belirtirse daha dikkatli oluruz ..
bugun kacamak yok artik hem salbugun cuma gittikce yaklasiyo gerci persembe olmadikca bana uzak geliyor aslinda :)
Hem de dun kacamak hakkimizi kullandik benimki 3 olmustur
Takimdan atilirim fln mazallah![]()
İnsan sürekli kaçamak yapınca ondan da sıkılıyor inan.
Sevdiceğim buradayken ne bulduysak yedik ben en son salata yemek istiyorum sadece modundaydım

A MElek senin ddigin yumurtalidan ben yedim sanirim bir kere
Bildigimiz cig kofte gibi degil tadi daha degisik ama o da cok guzeldiii :)) hmmm mis mis :)
Cig kofteyi lavassiz yersek cok da abartmazsak miktari 2-3 tane gayet yenilebilir cumayi beklemeye gerek yok.:)
Ama iste ben yemeye baslayinca duramayabiliyorum![]()
Ben urfada yemiştim çiğköfte ama sanırım kötü yapan bir yere geldik zaten fazla yoğurmadı da adam yaparken gördüm. Hiç sevmemiştim, benim şansıma işte git bul güzel olmayan yeri kimbilir ne güzel yapan yerler vardır.
Lady en son saclarini baslarini yolalim demisti bence onu yururluge koyarlar yada kafa kafaya tokusturmaDD
![]()

Iste ben bunlari sevmiyorum gonul
Hilal zaten cok guzel dozunda uyariyo seytanlari fln da hem sevimli hem olculu
Insani kendine gwtiriyo, motive ediyor,
![]()
Tamamen espiri amaçlıydı konuşmalarımız ..
saka bi yana dun biraz takildik gulduk, kacamaklar konusunda nasil caydirici olabiliriz, spor a nasil teswik edebiliriz die dusunmustuk onerilerde
bulunduk kacamaklarin onune gecebilmek icin kisi basi 3 kacamak olsun seklinde oneriler gelmisti smdi kim neyi dedi
tam hatirlayamam kisi kacamagini kirmiziyla belirtsin hafta sonunda en cok spor yapan we en fazla kacamagi olan seklinde liste yapalim die dusunmustuk,
bence gayet makul..
Bana çok mantıklı gelmişti ama eğer takımda problemler olacaksa belki kaçamak gibi kötü şeyleri değil de spor gibi olumlu olanları gösterebiliriz.
Ben cumadan itibaren dakika saymaya başlarım tekrar ortalama haftaada 200-250 dakika
oluyor benim bu sıralarda