• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar tarçınlı karanfilli 1 lt su hazırladım içiyorum bi güzel:7::7:
bu arada kovayı boşaltıyım sütü alim geliyim sonrada menümü yazarım şimdilik by kızlar

selam kızlar ben geldim nasılsı"nız ba"kıyım

Hoşgeldin Gülçin nasılsınn ?

ay kızlar bu fikirler cok güzelmiş..
Bunu hayata geçirelim derim :29:

Geçirelim tabi Melekcimm ..

kilolar nasıl kızlar bende bol bol yeyip kilo vermişim:1::1::1::1:
bu hafta sizinle dikkat edip detoks falan yapıyım da haftaya listeye geliyim diyorum hilalcim duy sesimi
artık 50 kilo olmak istiyorum valla 52-53 bile razıyım artık:14::14::14::14:
bu arada regl oldum bolca beyin sporu yaptım sabah kilom 56.8 çıktım çoktandır tartılmıyordum çok yiyordumda kilo aldım sandım bide baktım vermişim defalarca tartıldım ama gerçekten kilo vermişim çok mutlu oldum dikkat ediyimde artık veriyim şu fazlalıkları subatın 22 sinde toplantı var özel bişey eski kıyafetimin içine girmek istiyorum artık ya 22 günde kaç kilo verirsem bakalım artık sporada başladım bugün acıkıncada türk kahvesi içiyorum kesiyo bakalım

Ohh ne güzel yiyip kilo verip mi geldin daha ne olsun şekerim, gel tabi dön izinden artık.
ben de ayın 22si için uğraşıyorum hadi bakalım ..

Menümü yazayım ..

sabah :

- 1 bardak süt

Öğle :

- Izgarada yapılmış tavuk
- 1 kase yoğurt

Akşam :

- 1 kocaman bardak ayran
- Bir parça peynir
- 1 dukan lavaş ( Pek beceremedim ama :26: )

Sıvı :

- Yatana kadar 3 litreye tamamlanacak su
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 3 mil.​

merhabalar hilalim bu hafta çok önemli işlerim var katılımım düştü biliyorum ama diyetime devam ediyorum sadece çok yoğunum menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj kuralına uyamıyorum..bu şekilde bu hafta idare edeblirmiyiz..izin istemiyorum ..

Deryacım arada mesajı görmemişim kusura bakma lütfen, tabiki kolay gelsin derya sorun yok değil mi?

Menümü yazayım ..

sabah :

- 1 bardak süt

Öğle :

- 1 kase yoğurt

Akşam :

- 1 kocaman bardak ayran
- Bir parça peynir

Sıvı :

- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 3 mil.​
:nazar::46::13:sanırım ne demek istediğimi anladın hilalüm..

iyiyim melekcim çok şükür ama feci soğuk var valla hastalığı atlatıyoz yeniden baslıyo bu kış zor geçiyo burda karda yok açıklık çok esiyo rüzgar kesiyoinsanı
sen nasılsın kilolar vermişsin ne güzel devam arkadasım marta ne kaldı şurda kurtulalım kilolardan:34::34:

sagol canım inş. bu ay daha cok sıkmamazı lazım :1:

Menümü yazayım ..

sabah :

- 1 bardak süt

Öğle :

- 1 kase yoğurt

Akşam :

- 1 kocaman bardak ayran
- Bir parça peynir

Sıvı :

- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 3 mil.​

afiyet olsun. Olmuştur o lavaş.. dediğim gibimi yaptın?

oturuyor artık menülerim sonunda değil mi Deryacımmm :16::16:

evet evet sporunda var çok güzel..
ve benim kaçmam gerek..hepinizi öpüyorum.:9:
Gülçinde gelmiş :16:yiyerek kilo veriliyor zaten :1:ama düzenli yiyerek sapıtık yiyerek değil..:52::60:
Gülçin öptüm bebeğim..:9:soğukta bebelere dikkat et..:emir_bebek::9:

Bende akşam yemeğimi yiyeyim...
Kardeşim bizde.. Ugrayamayabilirim...

evet evet sporunda var çok güzel..
ve benim kaçmam gerek..hepinizi öpüyorum.:9:
Gülçinde gelmiş :16:yiyerek kilo veriliyor zaten :1:ama düzenli yiyerek sapıtık yiyerek değil..:52::60:
Gülçin öptüm bebeğim..:9:soğukta bebelere dikkat et..:emir_bebek::9:

Artık böyle deneyeceğim, sabah canım istemediğinde zorlardım, zorlamak yerine süt içeceğim.
Bir de kızlar aklınızda bulunsun sanırım aç karnına sıcak süt içmek wcye götürüyor direk.
Görüşürüzzz :48::48::38:

Kizlar ben yapabilirim amasoyle bence herkes bana cuma gunu bildirim yaparken toplam yaptigi sporu yazarsa ozelden

Kacamaklari da menulerde kirmizilarla belirtelim not almaya calisayim haftanin sonunda en sportif ve en kacakci diye cuma gunleri bildiririm

Oluur mu?

Hilal guzel bir kahvalti derken , nasil oluyor 3-4 km ye bedel?

Mesela yiyoruz normal 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin yaninda yesillik falan bu olur mu mesela

Etkisi neden fazla? Az yiyince zarari ne ki, CAnan hoca ne diyor kahvalti konusunda, kitabi alip okusam mi bende acaba yaa:)
Ama hic cazip gelmiyor diyetkitabi okumak diger guzelim kitaplarim varken:)

Kizlar ben yapabilirim amasoyle bence herkes bana cuma gunu bildirim yaparken toplam yaptigi sporu yazarsa ozelden

Kacamaklari da menulerde kirmizilarla belirtelim not almaya calisayim haftanin sonunda en sportif ve en kacakci diye cuma gunleri bildiririm

Oluur mu?

Süper olur Betül ama ilk cuma değil sonrakine başlayalım derim ..
Kaçamakları ne olarak belirleyeceğiz peki ?

Hilal guzel bir kahvalti derken , nasil oluyor 3-4 km ye bedel?

Mesela yiyoruz normal 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin yaninda yesillik falan bu olur mu mesela

Etkisi neden fazla? Az yiyince zarari ne ki, CAnan hoca ne diyor kahvalti konusunda, kitabi alip okusam mi bende acaba yaa:)
Ama hic cazip gelmiyor diyetkitabi okumak diger guzelim kitaplarim varken:)

Bedel dediği, sabah güzelce beslenerek başlıyorsan güne metabolizman daha hızlanıyor ve o hız 3-4 km yürüyüşe ve koşuya bedel.
Ama bu kendi bahsettiği karatay kahvaltısı mı ( 2 yumurta peynir bol zeytin ceviz vs ) yoksa sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmak mı bilmiyorum Betül ..
Ama kesinlikle karbonhidratlarla başlamak değil ..

Back
X