memnun oldum su insallah hep birlikte veririz kiloları burası tam bi motive kaynağıBende Su 31 yaşım ve daha anne olamadım anne olmadan önce zayıflamak istiyorum sonradan vermesi zor olmasın diye 60 kiloyum 10 kilo fazlam var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun oldum su insallah hep birlikte veririz kiloları burası tam bi motive kaynağıBende Su 31 yaşım ve daha anne olamadım anne olmadan önce zayıflamak istiyorum sonradan vermesi zor olmasın diye 60 kiloyum 10 kilo fazlam var![]()
selam kızlar ben geldim nasılsı"nız ba"kıyım
ay kızlar bu fikirler cok güzelmiş..
Bunu hayata geçirelim derim
kilolar nasıl kızlar bende bol bol yeyip kilo vermişim
bu hafta sizinle dikkat edip detoks falan yapıyım da haftaya listeye geliyim diyorum hilalcim duy sesimi
artık 50 kilo olmak istiyorum valla 52-53 bile razıyım artık
bu arada regl oldum bolca beyin sporu yaptım sabah kilom 56.8 çıktım çoktandır tartılmıyordum çok yiyordumda kilo aldım sandım bide baktım vermişim defalarca tartıldım ama gerçekten kilo vermişim çok mutlu oldum dikkat ediyimde artık veriyim şu fazlalıkları subatın 22 sinde toplantı var özel bişey eski kıyafetimin içine girmek istiyorum artık ya 22 günde kaç kilo verirsem bakalım artık sporada başladım bugün acıkıncada türk kahvesi içiyorum kesiyo bakalım
hilal bi ses ver çıkıcam ..
merhabalar hilalim bu hafta çok önemli işlerim var katılımım düştü biliyorum ama diyetime devam ediyorum sadece çok yoğunum menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj kuralına uyamıyorum..bu şekilde bu hafta idare edeblirmiyiz..izin istemiyorum ..
Menümü yazayım ..
sabah :
- 1 bardak süt
Öğle :
- Izgarada yapılmış tavuk
- 1 kase yoğurt
Akşam :
- 1 kocaman bardak ayran
- Bir parça peynir
- 1 dukan lavaş ( Pek beceremedim ama :26: )
Sıvı :
- Yatana kadar 3 litreye tamamlanacak su
- 3 fincan bitki çayı
Spor :
- Leslie ile 3 mil.
:13:sanırım ne demek istediğimi anladın hilalüm..
Deryacım arada mesajı görmemişim kusura bakma lütfen, tabiki kolay gelsin derya sorun yok değil mi?
iyiyim melekcim çok şükür ama feci soğuk var valla hastalığı atlatıyoz yeniden baslıyo bu kış zor geçiyo burda karda yok açıklık çok esiyo rüzgar kesiyoinsanı
sen nasılsın kilolar vermişsin ne güzel devam arkadasım marta ne kaldı şurda kurtulalım kilolardan![]()
Menümü yazayım ..
sabah :
- 1 bardak süt
Öğle :
- Izgarada yapılmış tavuk
- 1 kase yoğurt
Akşam :
- 1 kocaman bardak ayran
- Bir parça peynir
- 1 dukan lavaş ( Pek beceremedim ama :26: )
Sıvı :
- Yatana kadar 3 litreye tamamlanacak su
- 3 fincan bitki çayı
Spor :
- Leslie ile 3 mil.
yok yok sorun değil benim için önemli ama çok zamanımı alan bir durum fırsat buldukça aranıza gelemey açılışacağım..ama haber vereyimde aklımda kalmyın dedim..
oturuyor artık menülerim sonunda değil mi Deryacımmm![]()
cumaya güzel bir bildirim yapalım hilalüm..
Tamam problem yoksa, kolay gelsin deryacım fırsat buldukça uğrarsın ..
evet evet sporunda var çok güzel..
ve benim kaçmam gerek..hepinizi öpüyorum.
Gülçinde gelmişyiyerek kilo veriliyor zaten
ama düzenli yiyerek sapıtık yiyerek değil..
Gülçin öptüm bebeğim..soğukta bebelere dikkat et..
![]()
Bende akşam yemeğimi yiyeyim...
Kardeşim bizde.. Ugrayamayabilirim...
cumaya güzel bir bildirim yapalım hilalüm..![]()
Kizlar ben yapabilirim amasoyle bence herkes bana cuma gunu bildirim yaparken toplam yaptigi sporu yazarsa ozelden
Kacamaklari da menulerde kirmizilarla belirtelim not almaya calisayim haftanin sonunda en sportif ve en kacakci diye cuma gunleri bildiririm
Oluur mu?
Hilal guzel bir kahvalti derken , nasil oluyor 3-4 km ye bedel?
Mesela yiyoruz normal 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin yaninda yesillik falan bu olur mu mesela
Etkisi neden fazla? Az yiyince zarari ne ki, CAnan hoca ne diyor kahvalti konusunda, kitabi alip okusam mi bende acaba yaa:)
Ama hic cazip gelmiyor diyetkitabi okumak diger guzelim kitaplarim varken:)