• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy geçmiş olsun bacım iyileş bir an önce.
ben de zamanında çok çektim faranjitten ama geçti sonunda ..
Biz de görelimm bend e görmek istiyorummm ..

Ama şimdi yememelisin ki yazın rahat rahat salınıp gez yavrum, bak akşam yemesen bile en azından almazsın kilo.

Aaa önceden de anlatmıştım amaa hatta fazlasını anlatmıştım...

Ne zaman kestirdin semine, Aycangülün tarihlerini baz aldın mı ?
ben geçen kesim gününde kestirdim sonra bakım yaptım derken saçlarım bir güzel oldu sorma, benim saçlarım normalde fönlü gibidir, sorarlardı her gün nasıl fön çekiyorsun diye ama son zamanlarda o hali bozulmuştu, şimdi tekrar öyle oldu ben de mutlu oldumm ..

akşama inşş yüklerim canım foto
ahh yemek istemiyorummm ama bi yandanda duramıyorummmm:5:özelliklede karbonhidratlı şeylerr canım çekiyoo

ne zaman kestirdim sanırım pazartesi yada salı günüydü
sanırım saç kesimi için uygun günlerii kaçırmışımm:26:şimdi farkettim bakmak hiçç aklıma gelmemiştii okadar saçımın döküldüğünü görünce .:53:

akşama inşş yüklerim canım foto
ahh yemek istemiyorummm ama bi yandanda duramıyorummmm:5:özelliklede karbonhidratlı şeylerr canım çekiyoo

ne zaman kestirdim sanırım pazartesi yada salı günüydü
sanırım saç kesimi için uygun günlerii kaçırmışımm:26:şimdi farkettim bakmak hiçç aklıma gelmemiştii okadar saçımın döküldüğünü görünce .:53:

O karbonhidrat isteği neden oluyor bilmiyorum ama bende de var o istek, ufacık bir kaçamak yapsam neler olur tahmin edemiyorum bile ..

Seminecim ilk kesim tarihinde 1 parmak da olsa kestirmeni tavsiye ediyorum, farkı göreceksin ..

Canımcım ben http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html bu topiği takip ediyorum öncelikle.
Bakımları oradaki takvime göre yapıyorum.
protein günleri için kesinlikle kefir tavsiye ederim.
O kadar iyi geldi ki saçlarıma, Sadece kefiri sürdüm yarım saat 45 dakika bekletip yıkadım.
Mineral günleri için kil maskesi vazgeçilmezim.
Yeşil kil bal ve süt karışımı ..
Harika oldu dediğimde bunları yaptım ama kestirmem çok etkiledi, hoş ancak 2 parmak falandı ama olsun.
Onun haricinde karışık yap bakımları yaparım bazen maya maskesi ..
Şimdilik aklıma bunlar geldi ..

teşekkürler şimdi sayfayı inceliyorum

Ebru gel de oku dün de hiç sigara içmedim ama o kadar.
Sürekli gözüm arıyor ne yesem diye yemiyorum da işkence çektim resmen.
Ama sarma sigaraya geçiyorum kötünün iyisidir sonuçta değil mi?

Gunaydin kizlar yeni kalktim :((((( of ki ne of yaa biktim bu uykuculuktan gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum. Ilacimi aldim ve kahvalti saatimi bekliyorum.

Bu arada kizlar aa ben sadece yuruyorum ama suresini vs bilmiyorum heryere yuruyerek gidiyorum o kadar. Bu sebeple ben adim sayar ismarladim onda km vs gorunuyor herhalde haftaya gireyim bu spor seyisine .

Ayy en onemlisini demedim hastalik bitti ve 59 kiloya dusmusum bir mutluyum bir mutluyum sormayin:) Temizlik yapacagim simdi butun evi kirklayacagim. Opuyorum sekerler...
ne güzel kilo vermişsin kolay gelsin

slm kızlar moralim bozuk ya sular sular diye sayıklayıp duruyorum valla
beladiye suyu kesmiş ne zaman gelir gelmeden borular donarsa ne yaparım
zaten 10 gündür donmasın diye akıtıyordum
içerde birsürü bulaşık
banyoya girecektim
hava buz gibi
oğlan devamlı huzursuz
ayyyyyyyy sular gitti sular deliricem

içerde birsürü bulaşık
banyoya girecektim
hava buz gibi
oğlan devamlı huzursuz

Ayy gülçin umarım bir şey olmaz ama sen su borularının dışarda olduğu yerler varsa üstüne bir şeyler ört ..

kötünün iyisimi olur hiç masal hem sağlığına hem kesene zarar biriktir o paraları neler alırsın neler
cigerlerinde tertemiz olur mis gibi sağlık
ne anlıyosun iğrenç kokan şeyden
kötü onlar arkadasım bırak gitsin sen iradelisin bi sigara senden daha mı iradeli

ayran detoksu yaptım bugün akşam birkase daha içersem tamamdır
sabahda normal kahvaltı ettim

ne güzel bak.sevindim senin adına...

Sağolasın canım

Ben de çok severim salebi de işte ..

Bir gün sabah erkenden kalkıp o gün uyuma canım öyle alışırsın erken yatmaya ben de bir ara sabah yapardım hatta 7-8de yattığımı bilirim ama şimdi düzene girdi 9-10 arası uyanıyorum ..

maşallah ne güzel vermişsinn ..

Birde öyle deneyeyim saati kuruyorum ama kapatıp tekrar uyuyorum gece erken yatmam lazım benim :(

ne güzel kilo vermişsin kolay gelsin

Sağolasın canım

içerde birsürü bulaşık
banyoya girecektim
hava buz gibi
oğlan devamlı huzursuz

Hay allah yaa su kesilmesi beter birşey ama bu boruların donma olayı fecahat olsa gerek allah korusun bir an önce gelir umuyorum.

kötünün iyisimi olur hiç masal hem sağlığına hem kesene zarar biriktir o paraları neler alırsın neler
cigerlerinde tertemiz olur mis gibi sağlık
ne anlıyosun iğrenç kokan şeyden
kötü onlar arkadasım bırak gitsin sen iradelisin bi sigara senden daha mı iradeli

Gülçin ciddi anlamda ne yesem diye geziyorum çok gergin oluyorum zamana ihtiyacım var, Ebruya da dedim 55 olduktan 1 ay sonra bırakacağım ..

yok canım ama alt katlar hep don yolda donarsa 4. kata çıkmaz

Off inşallah donmaz ya susuz da pek zor ..

Ben de öyle yapıyordum da geç kalkınca erken yatılmıyor ki hiç ..

Yada bir gün boyunca hiç uyumayayım ertesi gün akşam erkenden gümmm yatarım :14:

Gül diger sayfada ayran diyeti yapanların geri aldığını yazmış canım ben almadım ama sen takip ediyorsun kimler aldı geri?

Yada bir gün boyunca hiç uyumayayım ertesi gün akşam erkenden gümmm yatarım :14:

Gül diger sayfada ayran diyeti yapanların geri aldığını yazmış canım ben almadım ama sen takip ediyorsun kimler aldı geri?

Kimlerdi hatırlayamıyorum ama çok fazla kişi geri aldım yazmış canım ama demek ki kişiden kişiye değişiyor ben de bilemiyorum ki hiç nasılımm :26:

Hilal, bu aycangulun sayfasinda aybaslarinda duyuruyor mu o gunleri
Subat icin bir sey yazilmamis galiba di mi daha?

ben de ayran diyetini yaptim biraz
Tamamen sadik kalmadim, ama tam regl haftamin bitisiydi cok iseyaradi.
Bu hafta icinde ayran diyeti sonrasinda kacamak yapmadim,
Bakalim haftaya belli olur benim de kilo almis miyim almamis miyim

Back
X