Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin menülerinizi hayretle okuyorum zaten.
bunlarla nasıl dayanıyorsunuz diye
ben akşamı o şekilde yedikten sonra bile çok acıkıyorum.
hatta akşam açlıktan uyuyamadım bile![]()
günaydın kızlar
kilom 57
hilal haftaya giriyim listeye
sporla daha ii olur bu hafta
herkesin kandili mübarek olsun
herkes kilo vermiş tebrik ederim ne güzel
hilal sıkma dediğim gibi12oo cal gecmeden gel git atıştır 8-10 öğün yap
1.5-2 saat ara koy bak gör dene
Zamanla olan şeyler çok normal Semiha.
Ben hiç yemekte problem çekmedim normalde 2 gün yemesem yemek yemeyebilirim öyle bir haldeyim ama abur cubur problemi yaşadım gece.
Uyuyamazdım o istekten dolayı resmen ama zamanla geçiyor.
Akşam yemeğini kaçta yiyorsun?
Kızlar ben bugün izinliyim. Evdeyim yani. Hemen temizliğe başladım. Ara ara bakıyorum size. Bbide öğle yemeği ne yiyeceğime karar veremedim. Acaba ne yapsam. İşteyken kolay oluyor, ne varsa yiyosun ama evde karar vermek zor. Önerilerinizi bekliyorum. :26::26:
akşam 7 de yedik...![]()
Bir de düzenimi değiştirirken yine kilo alırsam diye tedirgin oluyorum Ebru ..
Yemediğimin ne ilave edebilirim diye düşündüm.
Sabahları ya ekmek koyayım ya da k special yiyeyim.
Aralara meyve koyayım.
Sporumu değiştireyim, ya dışarıda yürürüm ya da zumba falan yaparım olmadı pilates bir şeyler ilave ederim artık.
Senin aklına gelen başka bir şey var mı?
Hıh güzelmiş o, çok geçe bırakmak da iyi değil yemeği.
Zamanla belki daha bile erkene çekebilirsin.
17-18 arasını geçirmemeye çalışıyorum ben.
Korkma canım. Geçen hafta aynı düzen gittin hiç bi faydası olmadı hatta artısı oldu. Bu haftada artsa artsa ne kadar artacak ki. Sadece zamanın ve çeşidini değiştir. Ben senin menülerinde hiç yeşillik görmedim. Marul, maydonuz, roka, tere vb. Sebzeleride fazlalaştır. Sporda bence dışarda yürümen çok işine yarayacak. Tak kulağına mp3 ünü at kendini dışarı. Ohhhh mis gibi hava. İnşallah haftaya sende güzel değişiklikler olacak.
eşim vardiyalı çalışıyor.
bu hafta evde.
daha acıkmadım diye saati geri çektirmiyor
eşim olmadığı haftalar dediğini uygulayabilirim...
Tebrikler. Sanırım bu hafta herkes böyle giderse birincilik bizim inşallah :))
günaydın hayırlı cumalar..günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
herkesin kandilini kutluyorumm
hayırlı cumalarrrrr
tebrikler..
Maşallah Gönül'cüm. Devamını haftayada bekliyoruz.
Sorma canım yaaa ben başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım.Sonuna kadarda yapmamayı düşünüyorum. İnşallah başarırım. (regl olduğum halde 1200 gr gitti.) İnşallah haftaya daha iyi olacak. Bide düzgünce spor yapamamıştım bu hafta. Ona ragmen bu kadar oldu. Her hafta cumaları çok mutlu oluyorum.
Bu arada sıkma canını. Bu hafta sen fena taktın kafaya. Şimdi hem şu kilo alma konusunu hemde sigara konusunu çıkar aklından. Özellikle sigara konusunu. Onun zamanı var daha. Haftaya senden çok iyi bir performans bekliyoruz inşallah.
Bu hafta aliniyorum o zaman listeye desene
Tesekkur ederim cnm sende harikasin senin payin buyuk kilo wermemizde
Cnm sen o kadar dikkat etmene ragmen kilo almissin ustune cok deil ama onun yerine - yi gorebilsen cok daha guzel olurdu
ama sikma canini bence snn wucudunu sasirtman gerek artik rutinlere alisti birde cok cok az yiyorsun araya ara ogun sok bir haftada oyle dene birsey kaybetmezsin canim![]()
Günaydın kızlar, benim moralim çok bozuk.
61.4 çıktım 0.3 kg almışım nasıl yaptım ahh bir de anlasam ..
Rüyamda da bütün gece koştum anlatamam size ..KENDİNİ SIKMAMANI ÖNERİRİM..NE KADAR RAHAT KAFA O KADAR GÜZEL GİDEN KİLO..
seninde kandilin mübarek olsun..Sporumu bildireyim leslie 3 mil (45 dak+15 dak)
Herkese iyi geceler tatli uykular ins yarin tarti mutlu eder bizi
Hemen şeytanlar sanaa ..
Aynen öyle yapacaksın su, benim de uyku düzenim kayacaktı dün hiç uykum yoktu sevdiceğim zorla uyuttu sonra uyku düzenin bozuluyor diye
Valla ne biliyim Gülçin dün tam toplamıştım bugün tartıyı gördüm iyice sıkıldım.
Hayır ödem olabilecek bir durumum olsa ondan diyeceğim o da yokki.
Sigara içmemek ödem yapar mı ki :26::26:
Eee şimdi yağ tutuyor yazın ver kışın al mı yapacağım hep ..
Gülçincim ben sana bıraktım istersen alayım ama fark etmez dersen 1 hafta daha bekleyelim de püsküüt kızmasın 1 hafta için izinli gösterdik diye ..
Canım özellikle belirtilmiş ayda 1 kere 2 gün.
Belki 2 haftada 1 yapabilirsin ama 2 günden fazla sakın yapma sanırım böbrekleri yoruyormuş.
Sizin de mevlüd kandilleriniz mübarek olsun ..
Tebrik ederim Deryacım harikasınn ..
teşekkür ederim..ayça kayanın diyetini öneririm ona uymaya çalışıyorum..ve sonuç sporsuz 1200 gr..700 gr sınırmı geçtim en sonunda..
Gelelim fasulyenin faydalarina
Gecen hafta: 63.3
(3/02/2012) Bu hafta 62.0![]()
![]()
:118:
Giden1.300
tebrikler..
:13:
Gunaydin yawru kuslar
Cumaniz hayirli Kandiliniz mubarek olsun...![]()
günaydın..sanada hayırlı cumalar ve hayırı kandiller..
seninde kandilin mübarek olsun..
teşekkür ederim..ayça kayanın diyetini öneririm ona uymaya çalışıyorum..ve sonuç sporsuz 1200 gr..700 gr sınırmı geçtim en sonunda..![]()
ben çıkıyorum
yine gelirim
inşallah birincilik bize gelir...
Maşallah Gönül'cüm. Devamını haftayada bekliyoruz.
Insallah canim benimde istedigim oSende kilo wermissin regl olmana ragmen
candan tebrik ederim, Hilal in dedigi gibi regl doneminde yine ozenli
dewam edersen yedigini ictigine normalden fazla gttigini goreceksin kilonun, bende oyle olmustu
Sorma canım yaaa ben başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım.Sonuna kadarda yapmamayı düşünüyorum. İnşallah başarırım. (regl olduğum halde 1200 gr gitti.) İnşallah haftaya daha iyi olacak. Bide düzgünce spor yapamamıştım bu hafta. Ona ragmen bu kadar oldu. Her hafta cumaları çok mutlu oluyorum.
Bu arada sıkma canını. Bu hafta sen fena taktın kafaya. Şimdi hem şu kilo alma konusunu hemde sigara konusunu çıkar aklından. Özellikle sigara konusunu. Onun zamanı var daha. Haftaya senden çok iyi bir performans bekliyoruz inşallah.
günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
herkesin kandilini kutluyorumm
hayırlı cumalarrrrr
Tabiki listedesin artık Gönülll ..
Bu hafta ara öğün deneyeceğim bakalım Ebrunun dediği gibi 8.45te kalktım hiç bekletmeden kahvaltımı yaptım. 1 veya 2 ara öğün de deneyip haftaya iyi bir sonuç görmek istiyorum ..
Gerçekten çok güzel oldu ya regl dönemi bu kadar kilo vermek kolay değil ama bu regl dönemini iyi değerlendirirsen çok daha fazlasını verdiğini göreceksin.
Çok taktım cidden değil mi, ne biliyim ben önceden arada bir kaçamak yapar ona rağmen kilo verirdim şimdi kaçamak yapmayıp kilo da veremeyince ne yapacağımı şaşırdım birden.
Sigaradan vazgeçtim zaten sadece sarma içeceğim o kadar ..
Menülerimi çok eleştrin olur mu bu hafta eksik fazla ne varsa düzenleyeyim ..
sizin menülerinizi hayretle okuyorum zaten.
bunlarla nasıl dayanıyorsunuz diye
ben akşamı o şekilde yedikten sonra bile çok acıkıyorum.
hatta akşam açlıktan uyuyamadım bile![]()
günaydın kızlar
kilom 57
hilal haftaya giriyim listeye
sporla daha ii olur bu hafta
herkesin kandili mübarek olsun
herkes kilo vermiş tebrik ederim ne güzel
hilal sıkma dediğim gibi12oo cal gecmeden gel git atıştır 8-10 öğün yap
1.5-2 saat ara koy bak gör dene
Onu mu uygulasam ki Derya :26:
Bilemedim kii onda da baklagil hiç yok olmayınca canım ister kesin .
Bu hafta bir şu şekilde deneyeyim olmadı haftaya onu yaparım ..
İnşallah bakalım ama zor sanırımm ..
evetttt aslında bu kadar alcak birşeyde yemedim.... sadece yemekler 9 dan sonraya kaldı bu hafta.... bugünde sınav var ... son gün artık...inş eski düzenime geri dönüyorum yarın...
Tabiki listedesin artık Gönülll ..
Bu hafta ara öğün deneyeceğim bakalım Ebrunun dediği gibi 8.45te kalktım hiç bekletmeden kahvaltımı yaptım. 1 veya 2 ara öğün de deneyip haftaya iyi bir sonuç görmek istiyorum ..
Gerçekten çok güzel oldu ya regl dönemi bu kadar kilo vermek kolay değil ama bu regl dönemini iyi değerlendirirsen çok daha fazlasını verdiğini göreceksin.
Çok taktım cidden değil mi, ne biliyim ben önceden arada bir kaçamak yapar ona rağmen kilo verirdim şimdi kaçamak yapmayıp kilo da veremeyince ne yapacağımı şaşırdım birden.
Sigaradan vazgeçtim zaten sadece sarma içeceğim o kadar ..
Menülerimi çok eleştrin olur mu bu hafta eksik fazla ne varsa düzenleyeyim ..
Senin de kandilin mübarek olsun seminecim ..
Bu aradfa hani fotoğraf ?
Çok almışsın cidden Özlem ya
Takma kafana artık ortim. Olan olmuş. Sen önümüzdeki haftaya bak. Mutlaka - bekliyorum senden.
Seni çok iyi anlıyorum Semiha'cım. Geçen 2 haftada bende öyleydim. Kendini en iyi sen tanırsın. Biz sadece daha dikkatli ol diye uyarıyoruz ama ters etki yapmasın sende. Sen bildiğin gibi yap yavaş yavaş azalt.
HİLAL sürekli karışık diyet deneme..gel katıl bana hem sen sporda yapıyorsun bak güzel güzel gider kiloların..
birde hedefe kitlen kaç kilo olacaksın ona kaç kilo olduğuna değil..
canın baklagil istersede yap ye 3-4 kaşığı geçme ve ekmek yeme..ARKADAŞLAR BURDA UYGULAYACAĞINIZ PROGRAMLARI HAYATINIZA UYARLAYIN YANİ GEÇİCİ DEĞİL SÜREKLİLİĞ OLABİLECEK BESLENME DÜZENİNE DİKKAT EDİN VE GEÇİCİ DEĞİL HAYAT BOYU FİT KALIN..
Cok sewindim cnm listeye alindigima, zaten amacim oyle de boylede kilo wermekti ama listede oldugumu bilmek cok guzel
Bence bunyeni bir sasirt sen diyetisyenler de oneriyor bunu..
Ben ogunlerime yogurt u ekledigimde etkisini gordum ara ogune ayran yada 3 kasik kadar yogurt uzerine pul biber ekiyorum,
yada sebze et yemeklerinin yaninda yogurt yogurt olmazsa ayran tuketince etkisini cok gordum, sanada oneririm..
HİLAL sürekli karışık diyet deneme..gel katıl bana hem sen sporda yapıyorsun bak güzel güzel gider kiloların..
birde hedefe kitlen kaç kilo olacaksın ona kaç kilo olduğuna değil..
canın baklagil istersede yap ye 3-4 kaşığı geçme ve ekmek yeme..ARKADAŞLAR BURDA UYGULAYACAĞINIZ PROGRAMLARI HAYATINIZA UYARLAYIN YANİ GEÇİCİ DEĞİL SÜREKLİLİĞ OLABİLECEK BESLENME DÜZENİNE DİKKAT EDİN VE GEÇİCİ DEĞİL HAYAT BOYU FİT KALIN..
evetttt aslında bu kadar alcak birşeyde yemedim.... sadece yemekler 9 dan sonraya kaldı bu hafta.... bugünde sınav var ... son gün artık...inş eski düzenime geri dönüyorum yarın...