• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben biraz daha uğraşıyım şu indirme işlerindende hiç anlamıyom dünde telefona 1 proğramı 4 saatte indirdim 10 milyonda telefona gitti bankayı ara dur yine indirme deli ulucam bunlardan

Slm kizlar tekrardan yzdiklariniza soyle bir gozattim, hepsini okuyamadim cok uykum war..
Ewe geldim hemen menumu bildireyim:

1 bardak ilik su icine 2 kayisi attim
Kahwalti:
1 yesil elma

Ara:
yarim mandalina

Oglen:
1 fincan musli li sut

aksam:
arabasi corbasi 2,5 kase
birazda hamurundan yedim

(Malum aksama arabasi yemek istedigim icin sabah ogleni cok az tutmaya calistim, giderken 6.5 km yurudum (4 km den fazla imis) 1 saat donuste arabayla geldim hawa cok soguktu :p) 4 bardak yesil cay+ 1 bardak bitki cayi 3 lt su sporumda 1 saat yurudum ..
Bu hafta ikinci kacamagim haneme yazilsin :41::41:

Herkese iyi geceler diliyorm..

Msj bildirimi: 6

Son düzenleme:
Gunaydinlaaaaar :52::52::52::52:
Hadi uyanin kizlar topik bombos kaldiii ya:45:

ben biraz daha uğraşıyım şu indirme işlerindende hiç anlamıyom dünde telefona 1 proğramı 4 saatte indirdim 10 milyonda telefona gitti bankayı ara dur yine indirme deli ulucam bunlardan

Öğrenirsin Gülçin, öyle uğraşa uğraşa öğreniyor insan ..
ben de bilmiyordum torrent ile indirmeyi dün öğrendim.

Slm kizlar tekrardan yzdiklariniza soyle bir gozattim, hepsini okuyamadim cok uykum war..
Ewe geldim hemen menumu bildireyim:

1 bardak ilik su icine 2 kayisi attim
Kahwalti:
1 yesil elma

Ara:
yarim mandalina

Oglen:
1 fincan musli li sut

aksam:
arabasi corbasi 2,5 kase
birazda hamurundan yedim

(Malum aksama arabasi yemek istedigim icin sabah ogleni cok az tutmaya calistim, giderken 6.5 km yurudum (4 km den fazla imis) 1 saat donuste arabayla geldim hawa cok soguktu :p) 4 bardak yesil cay+ 1 bardak bitki cayi 3 lt su sporumda 1 saat yurudum ..
Bu hafta ikinci kacamagim haneme yazilsin :41::41:

Herkese iyi geceler diliyorm..

Msj bildirimi: 6

Gel de buna kaçamak de şimdi, o kadar güzel telafi etmişsin ki sabah öğlen neredeyse bir şey yememişsin sporun çok iyi olmuş bitki çayların suyun tamam.
Keşke akşam değil de öğlen yeme şansın olsaydı ama bence artı etkileyecek bir şey olmamış.

Öğrenirsin Gülçin, öyle uğraşa uğraşa öğreniyor insan ..
ben de bilmiyordum torrent ile indirmeyi dün öğrendim.

Gel de buna kaçamak de şimdi, o kadar güzel telafi etmişsin ki sabah öğlen neredeyse bir şey yememişsin sporun çok iyi olmuş bitki çayların suyun tamam.
Keşke akşam değil de öğlen yeme şansın olsaydı ama bence artı etkileyecek bir şey olmamış.

bende oyle dusundum onun keyfi aksam cikiyor ama bide ew sahibi oyle daha uygundu, bende aksama kadar ew islerini hallettim aksam ustu
yagladim tabanlari ha babam de babam yuru tam 1 saatte gitmisim :60:
Aslinda cok keyifli hele usuyerek yurumek insana kick werior insan aciliyor:52::52:

Kilo Veremiyorum Diyorsanız!

Düşük kalorili yiyeceklerle besleniyor, yılın yarısından fazlasını diyet yaparak geçiriyor ve kilo veremiyorum diyorsanız sağlıklı beslenme ve form koruma önerilerimize göz atın!

Vücudumuz sağlığını korumak için günlük ihtiyaç duyacağı enerji miktarını depolar. Yetişkin bir kadın için günlük kalori miktarı 2200-2400 seviyesindedir. kilo vermek için aniden düşük kalorili bir diyet yapmaya başladığınız vücut alarma geçer. Enerjisini korumak için bazal metabolizmaya uyarı gönderir. Böylece metabolizma hızı yavaşlar ve kilo verme hızı düşer. Siz ne kadar az yemek yeseniz de vücut kendini korumaya çalıştığı için kilo vermenize engel olur. Bu nedenle diyet yaparken ani geçişler değil yavaşça kalori alımını düşürmeniz gerekir.
Kilo vermenin altın anahtarı hareket etmektedir. Yediklerinizi azaltsanız bile spor yapmadan, hareket etmeden sağlıklı kilo vermek mümkün olmaz. Bulabildiğiniz her fırsatta yürüyüş yapmaya, kaslarınızı çalıştıracak sporlara vakit ayırmaya özen gösterin. Bu sayede kilo vermeye başlayacak, yağ depolanmasını durduracaksınız.
Günde tek öğün beslenerek kilo vereceğinizi düşünüyorsanız hemen bu düşünceden kurtulun. Sadece akşam yemeği sadece öğle yemeği gibi tek öğünle beslenmek kilo vermenizi sağlamaz, sağlığınızın bozulmasına neden olur. kilo vermek istiyorsanız sabah kahvaltılarınızı kesinlikle atlamayın. Vitamin, protein, mineral açısından zengin bir kahvaltıyla güne başlayın. Böylece günün diğer öğünlerinde daha az yemek yiyecek ve daha kolay kalori yapacaksınız. Kahvaltı yapmak istemediğinizde şu sözü hatırlayın; “Kahvaltını kral gibi, öğle yemeğini prens, akşam yemeğini fakir gibi yap”.
Meyve ve sebzelerin kalorisi düşüktür. İçeriğinde bol miktarda vitamin ve mineral barındırır, vücut sağlığını korur. kilo vermek istediğinizde sadece meyve ve sebze ile beslenmek size başarılı sonuç getirmez. Vücudunuzun et, balık, peynir, yumurta, süt, yoğurt gibi protein kaynaklarına da ihtiyacı vardır. Aşırıya kaçmamak şartıyla protein almak kalori yakma hızını yükseltir, kilo vermenizi kolaylaştırır. En ideal protein miktarı günlük 15-20 seviyesinde olmalıdır.
Spor yapıyorsunuz, sağlıklı besleniyorsunuz ancak yine de kilo veremiyorsunuz. Peki, düzenli uyuyor musunuz? Uykusuzluk ve yorgunluk halsizliğe neden olur, hareketleriniz yavaşlar. Buna bağlı olarak metabolizma hızınız da düşer. Sağlıklı kilo vermek için günde 6 saat uyumaya özen gösterin.

günaydın..:9:
dün öyle yoğundumki önce ev temizliği cam perde dip köşe..tam işimi bitirip oğlumu ayağıma aldım abim aradı size geliyoruz..eşi çocuğu geldiler çay sohbet onları gönderdim eşimde gece görevine gitti mutfağı topla evi topla tam oturdum bu seferde büyük abim ablam kapının önündeyiz diye telefon etti onlarda çok geç kalktı ..kısaca günüm böyle geçti ..:52:

takımımız 1. olmuş tebrikler..kendi gurubumuzda hilal haftalık yorum yaptımı henüz bakamadım:50:..orti ortalamsı felan kim ne durumda..:44:

yok hilalcim ilgiden değil bu arada da 2 çocuk var dikkatini çekerim bide evin sorumlulugu gözümü açıp kapıyorum yanımda ve ben devamlı yemek yapıp bulaşık yıkıyorum temizlik çocuk yanımdayken iş yaptırmıyo sonrada telefonla yaptırmıyo ama onun kadar benimde "sorumluluklarım var yoksa ben mi yanılıyorum ama yerimde olsan sende aynı düşünürdün
şuan oğlanı doyuruyorum ayağımda sallıyorum kızım yanımda süt içiyo elinde kitap okuyo onu takip ediyorum ve buraya yazarak rahatlıyorum
bende bu arada aynı anda birçok işi bir arada yapmada üstüme yoktur:1::1:
evli ve iki çocuklu çak :13:ende aynı aynı anda kaç iş birden yapmak zorunda kalıyoruz gerçekten..:29::9:

Ama yaparken hiç zorlanmadım önceden de yapıyordum nerede yanlışlık yaptım anlayamadım.:26:

Uff o sık sık arıyor bir de birileri gelmiş karakola arayıp rahatsız etmek istemiyorum.
Gülçin bu arada eşin kaçıncı senesini çalışıyor ?

Uff benim hem bir şey yiyesim var hem de hiç yok düşündüm de kahve falan istemedim sadece bol su içesim var gibi aman ne istediğimi bile bilmiyorum ki :60:
hayırdır..sıkılmış gördüm seni..
bugün esim nöbetçi iş yapıyodum aradı işim var seninlemi uğrasacağım dedim kızımızla konuştu kapatmış az önce yine aradı arıycamda kızıcan diye korkuyorum diye :9::9::9:
:20:delü niye adama çattın kız..:1:canım işim var şimdi konuşamam desene :20:dövsen daha iyiymiş..:52:
24 ten 23 e inmişim mesajda
ben iyice kafayı sıyırdım
ama harbidenakşam atıştırmaya çok alışmışım aranıyorum bişeyler ama yok yemiycem ben en iyisi bi kahve yapıyım içiyim
akşam atıştırmamak için ikindideki ara öğünü mutlaka yapmanızı öneririm..
30 dak plates yaptım ya şu plateste esne esne insanın uykusu geliyo ya
pilatese bir türlü ısınamdım...
Menum:56:

Sabah - daha ogrusu ogle-

Patates
Bir iki catal peynir

Ara
Yarim yesil elma

Aksam
Somon baligi-cok yagli bir balik ama iyi yag sanirim di mi-
Salata
Yarim dilim ekmek
Yarim bardak salgam suyu

Spor yapamiycam sanirim ya cook yurudum avm de. Cok yorgunum bir de topuklu ayakkabi vardi yine, daha fazla kalori harcatiyordur di mi yaa:44:
topukluyla fazla kalori harcanırmı bilemem ama beline aşrı yük verdiği kesin..
menünde patates ne kadar ve türü haşlamamı kızartmamı..ortimo......:52:

sabah
1 bardak su

kahvaltı
peynir+salata+4 zeytin
1 dilim cavdar

öğlen
1 tane balık haş.
hacuç+kereviz haş.(az tuzlu)
salata

ikindi
2 dilim ekmekten oluşan tost
limonlu+tarcınlı su

akşam
1 dilim peynir+salata

spor 1,30 dk yürüdüm
su 2,5 lt tamamlarım
güzel menü..

Tebrik ederim tamamen iş birliği oldu ..

:1: Çok tembeliz çook ..
ben de yemek sonrası hemen kitap veya film veya internet artı sigara ..
yayın yayabildiğiniz kadar ..boş verin çıkarın tadını..:9:
Yemekten sonra ne yapacakmisizz demek ki?

Hic:1:

Tam benim gibi tembele gore hemen git tv nin basina gec otur oyle bos bos, ya da al kitabini cekil bi koseye, film izle falan:)

Yurume, uyuma, meyve yeme, sigara icme:45:
Her sey yasak:)
:1:
Oleyyy deryaaaa sonunda birinci olduk ortim duy sesimi:)):48:
Tabi asil senin sayende ama benm de payim var sayilir 1.1 verdim ben de yuzde olarak daha az olsa da:46::46:
terbikler ortimo..:13::46:başarılarımızın devamını diliyorum..:nazar:

Bunu deneyeceğim yemek sonrası kalkar masayı toplar bulaşıkları falan yıkarım öyle oyalanırım artık ..
beni tarif ettin..o zaman hazım çok güzel oluyor dinlenme sırasındada yeşil çayımı hüpletiyorum tavsiye ederim..:7:

Ben de aynen öyle, yemeği bitirmemle masayı kaldırmadan sigara yakıyorum ondan sonra topluyorum ..
:20::47:bırak şu sigarayı :4:
yemek Yedikten Sonra Bu 7 şeyi yapmaktan Kaçının ..

Yürümeyin: İnsanlar çoğu zaman, yemeklerden sonra 100 adım yürümek 99 yaşına kadar yaşamanızı sağlar derler Gerçekte bu doğru değildir Yürümek sindirim siteminin aldığımız gıdalardan besinlerin emilimini engeller

Hemen uyumayın: Aldığımız gıdalar yeterince sindirilemez Bu durum bağırsağımızda gastrit ve enfeksiyona önderlik eder

Banyo yapmayın: Banyo yapmak ellerdeki, bacaklardaki ve vücuttaki kan akışını hızlandırır, böylece mide çevresindeki kan miktarı bu durumda azalır Bu da midemizin sindirim sistemini zayıflatır

Hemen meyve yemeyin: Yemeklerin peşinden yenen meyveler midenin havayla davul gibi şişmesine neden olur

Çay içmeyin: Zira çay yaprakları yoğun asit içerir Bu madde tükettiğimiz gıdalardaki proteinin hazmını zorlaştırıyor

Kemerinizi gevşetmeyin: Yemekten sonra kemeri gevşetmek kolaylıkla bağırsak düğümlenmesine ve tıkanmasına neden olur

Sigara içmeyin:Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır (Kanser olma riski daha yüksek)

^^^^

İşte su içmenin Yararları!

-Bir gece uykudan sonra vücut susuz kalmaya başladı. Kalkınca içilen 250 CC su, böbrek ve karaciğerin zehirlerden arındırılmasına yardımcı olur.

-Yataktan kalkmaktan iş yerine varmaya kadar geçen süreçte zamanın kısıtlı olması ve işe gitme tedirginliğinden dolayı vücutta su kaybı yaşanır. Bu nedenle ofise varılınca kahve yerine önce bir bardak su içilmesi gerekir.

-Bir süre çalıştıktan sonra vücudu ve sinirleri gevşetmek için biraz kalkıp kısa bir paydos verilmesi gerekir ve bu arada günün üçüncü bardak suyu içilir.

- Yemekten yarım saat sonra içilen bir bardak su, sindirimi güçlendirir.

- Günün yorgunluğunu gidermek için kahve ve çay yerine bir bardak su içilmesi, beyni harekete geçirir.

- İşten ayrılmadan önce içilen bir bardak su, doyma hissi verir ve akşam yemeğinde fazla yemek yenmesini engeller.

- Yatmadan 1 saat önce günün son bardak suyu içilir. Böylece günde gereken 2000 CC su içilmiş oldu.
güzel paylaşım..saol hilal..:34:
Kiz gulcin catliycaksin sporda birinci olcam diye:)
Dikkat et bak:)
:1::37:

Aynen öylee, patladım patlayacağım bakalımm ..
niye kuzu neye sıkldın..
Bugün benimde hiç tadım yok yaaaa. Hiç güzel bir gün değildi.
hayırdır takımın fıstıkları bugününüz iyi geçer inşallah..

Bugün ki menüm

Sabah

2 tane kuru kayısı
1 tane kandil simidi
1 fincan form çayı

Ara

1 tane greyfurt

Öğle

1 porsiyon yayla çorbası
2 dilim kepek ekmek

1 fincan yeşil çay
1 fincan bitki çayı

Akşam

3 yemek kaşığı yayla çorbası
yarım porsiyon barbunya yemeği
1 dilim kepek ekmek

1 fincan form çayı

Suyu sayamadım.
Bugün 2-3 saat aralıksız temizlik yaptım.
Yapmaya devam ediyorum.
İlerleyen saatlerde de spor yapmayı düşünüyorum.

kandil simitini bitirebildin dimi..:1::9:
temizlik süper kalori harcatıyor..:34:güle güle kirlet..
TAKIM İÇİ DERECELER :

1) tatLi

2) Ysfmir

3) Ozlew_19

4) LaydLiNe

5) Betüld

6) Mutedeyyin

7) Eski_bir_masal

8) Balkaymak
:46:2. olmuşum :52::9:
EŞLERİN DERECELERİ :

1) Betül – Ysfmir 1.84

2) Ozlew_19 – Mutedeyyin % 0.98

3) Laydline – Balkaymak % 0.01

ortim tebrikler..:13::29::10:yola devam ..:9:
menüm
sabah
sirkeli su
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
çay
ara
biberli naneli yoğurt
öğle
2 köfte
salata
akşam ara gibi bişey
yarım portakal
2 dilim aslında 1.5 gibi birzcık peynirle tost
1 bardak sıcak süt
2 lt su yatanaca 3 olur
1 lt yeşilçay
1 bardak form çayı
50 dak leslie
250 ip atlama 10dak
100 oklava haraketi 5 dak
akşama 30 dak plates
yine leslie yaparım
oklava hareketi ve mekikte çekince yazarım kızlar şimdilik
65 dak oldu bugün
toplamda dünle185 dak:46::46::46::46::46:
bunlar kendime:46::46::46::46::46::8::8::32::32::21::64::64:
ve 1 sate yakında telkin dinledim spor yaparken
suyun 1 ltde tarçınlıydı yeşil çaydadas karanfil vardı
ve 1 bardak suda karbonatlıydı
çok ayrıntılı oldu ya:9::9::9:
:nazar::53:gülçin geliyor çekilin..bu haftaki dereceler senin bebeğim..:nazar::9:
bende kendi çapımda takılıyorum diyet miyet hak getire:52:
nasılsın?
Menümü yazayım ..

Sabah :

- Biraz et kavurmasına yumurta kırdım.
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 2 kaşık yoğurt

Öğle :

- Izgarada tavuk göğsü
- 1 bardak ayran

Ara :

- Yarım avuç göji berry
Akşam :

- 1 kase keten tohumlu yoğurt
- 8 tavuk köfte
Sıvı :

- Sayamadım ama bol su
- Bitki çaylarımı bundan sonra içeceğim.

Spor :

- 73 dakika pilates
- Sporun devamını düşünüyorum ..​
menü gayet güzel..:nazar:sporun var :46:
goji dedin aklıma getirdin dolapta bekliyor kurusu..tatlı ihtiyacına birebir..:34:
:52::52::52::52::52: ziyarete geldim anamm nomuş burası böyle mezun olmuş herkesler yni arkadaşlar gelmiş.bakın ne akdar hayırızda olsam unutmuyorum burayı:33:
hoş geldin..arada uğramaya devam et..:16:

Son düzenleme:
dün öyle yoğundumki önce ev temizliği cam perde dip köşe..tam işimi bitirip oğlumu ayağıma aldım abim aradı size geliyoruz..eşi çocuğu geldiler çay sohbet onları gönderdim eşimde gece görevine gitti mutfağı topla evi topla tam oturdum bu seferde büyük abim ablam kapının önündeyiz diye telefon etti onlarda çok geç kalktı ..kısaca günüm böyle geçti ..:52:

Ayy okurken yoruldum valla :1:

bende oyle dusundum onun keyfi aksam cikiyor ama bide ew sahibi oyle daha uygundu, bende aksama kadar ew islerini hallettim aksam ustu
yagladim tabanlari ha babam de babam yuru tam 1 saatte gitmisim :60:
Aslinda cok keyifli hele usuyerek yurumek insana kick werior insan aciliyor:52::52:

İyi olmuş Gönül boşver zaten telafi de etmişsin ..

Düşük kalorili yiyeceklerle besleniyor, yılın yarısından fazlasını diyet yaparak geçiriyor ve kilo veremiyorum diyorsanız sağlıklı beslenme ve form koruma önerilerimize göz atın!

Vücudumuz sağlığını korumak için günlük ihtiyaç duyacağı enerji miktarını depolar. Yetişkin bir kadın için günlük kalori miktarı 2200-2400 seviyesindedir. kilo vermek için aniden düşük kalorili bir diyet yapmaya başladığınız vücut alarma geçer. Enerjisini korumak için bazal metabolizmaya uyarı gönderir. Böylece metabolizma hızı yavaşlar ve kilo verme hızı düşer. Siz ne kadar az yemek yeseniz de vücut kendini korumaya çalıştığı için kilo vermenize engel olur. Bu nedenle diyet yaparken ani geçişler değil yavaşça kalori alımını düşürmeniz gerekir.
Kilo vermenin altın anahtarı hareket etmektedir. Yediklerinizi azaltsanız bile spor yapmadan, hareket etmeden sağlıklı kilo vermek mümkün olmaz. Bulabildiğiniz her fırsatta yürüyüş yapmaya, kaslarınızı çalıştıracak sporlara vakit ayırmaya özen gösterin. Bu sayede kilo vermeye başlayacak, yağ depolanmasını durduracaksınız.
Günde tek öğün beslenerek kilo vereceğinizi düşünüyorsanız hemen bu düşünceden kurtulun. Sadece akşam yemeği sadece öğle yemeği gibi tek öğünle beslenmek kilo vermenizi sağlamaz, sağlığınızın bozulmasına neden olur. kilo vermek istiyorsanız sabah kahvaltılarınızı kesinlikle atlamayın. Vitamin, protein, mineral açısından zengin bir kahvaltıyla güne başlayın. Böylece günün diğer öğünlerinde daha az yemek yiyecek ve daha kolay kalori yapacaksınız. Kahvaltı yapmak istemediğinizde şu sözü hatırlayın; “Kahvaltını kral gibi, öğle yemeğini prens, akşam yemeğini fakir gibi yap”.
Meyve ve sebzelerin kalorisi düşüktür. İçeriğinde bol miktarda vitamin ve mineral barındırır, vücut sağlığını korur. kilo vermek istediğinizde sadece meyve ve sebze ile beslenmek size başarılı sonuç getirmez. Vücudunuzun et, balık, peynir, yumurta, süt, yoğurt gibi protein kaynaklarına da ihtiyacı vardır. Aşırıya kaçmamak şartıyla protein almak kalori yakma hızını yükseltir, kilo vermenizi kolaylaştırır. En ideal protein miktarı günlük 15-20 seviyesinde olmalıdır.
Spor yapıyorsunuz, sağlıklı besleniyorsunuz ancak yine de kilo veremiyorsunuz. Peki, düzenli uyuyor musunuz? Uykusuzluk ve yorgunluk halsizliğe neden olur, hareketleriniz yavaşlar. Buna bağlı olarak metabolizma hızınız da düşer. Sağlıklı kilo vermek için günde 6 saat uyumaya özen gösterin.

Hepsine dikkat ediyorum daha ne yapayım kiiii ..

hayırdır..sıkılmış gördüm seni..

:20::47:bırak şu sigarayı :4:

niye kuzu neye sıkldın..

menü gayet güzel..:nazar:sporun var :46:
goji dedin aklıma getirdin dolapta bekliyor kurusu..tatlı ihtiyacına birebir..:34:

Arada geliyorlar ya bana derya yine geldiler öyle bir sıkıldım bunaldım ama geçer elbet.

Sigarayı bırakmayı deneyeyim diye düşündüm ama yemeğe saldırma ihtiyacı duyuyorum direk sonra onun moral bozukluğu ile daha çok içesim geliyor ben de karar verdim 55i gördükten 1 ay sonra bırakacağımm ..

Güzelmiş gerçekten bak demek ondan dün canım tatlı istemedi benim .

Ayy okurken yoruldum valla :1:

İyi olmuş Gönül boşver zaten telafi de etmişsin ..

Hepsine dikkat ediyorum daha ne yapayım kiiii ..

Arada geliyorlar ya bana derya yine geldiler öyle bir sıkıldım bunaldım ama geçer elbet.

Sigarayı bırakmayı deneyeyim diye düşündüm ama yemeğe saldırma ihtiyacı duyuyorum direk sonra onun moral bozukluğu ile daha çok içesim geliyor ben de karar verdim 55i gördükten 1 ay sonra bırakacağımm ..

Güzelmiş gerçekten bak demek ondan dün canım tatlı istemedi benim .

bende hala yorgunum..:50:
arada gelenler daha önce çözmediğin problemlerdir..sonraya erteleyince can sıkıntısı olarak ortaya çıkar..öyle olduğu anda kendine dön neye canım sıkılıyor diye düşün bi irdele bakalım ne çıkacak..:34:
sigarayı bırakmaya niyetlen gerisi gelir..:34:demekki daha hazır değilsin..bırakınca erini birşeylerle doldurma isteğin hazır olmadığına dalalet canım..:50:
gojimi yedim saol nasılda unutmuşum..iyi oldu..:9:

bende hala yorgunum..:50:
arada gelenler daha önce çözmediğin problemlerdir..sonraya erteleyince can sıkıntısı olarak ortaya çıkar..öyle olduğu anda kendine dön neye canım sıkılıyor diye düşün bi irdele bakalım ne çıkacak..:34:
sigarayı bırakmaya niyetlen gerisi gelir..:34:demekki daha hazır değilsin..bırakınca erini birşeylerle doldurma isteğin hazır olmadığına dalalet canım..:50:
gojimi yedim saol nasılda unutmuşum..iyi oldu..:9:

Aslında haklısın Derya, sonraya ertelediğim şeyler var aklımda ama bazı şeyler net olmadığından önce zaman onları netleştirmeli ki ben çözebileyim.
Şu an çözme ihtimalim olmadığından da yapabildiğin en iyi şey ertelemek.
Bir ara düşün düşün çok kötüydüm o zamana göre çok iyiyim şimdi.

Evet yerini dolduracak bir şeyler bulmalıyım o yüzden yaza falan bırakırım işte ancak, en azından ileriki bir zaman için de olsa karar verdim..

Afiyet olsun ne güzel olmuş, ben de dönüşümlü olarak ara öğünlerime koyayım diyorum.

Selam kızlar...

$anigif.gif

Bilgisayarım sonunda oldu,Şükürler olsun :1:

$bow_down.gif

Perşembeden haber verdim size ulaşamam belki bi daha diye...
Kilom 71.5 idi.

:32: :32: :32:

Of neyse ya, bilgisayar oldu ya, önemli olan o :1:
Sıkıldım valla, buraya amma alışmışım...

:6: :31: :10: :9:

Eee neler yaptınız?
1. olmuşuz eferin bize...

$1322139604_alkis.gif $1322139604_alkis.gif $1322139604_alkis.gif

güzel bilgiler:34:

ah ah ne iş yapmışsın masallahg derya ewet misafir zor ama en azından akraba yabancı sayılmaz:9:
takımımız 1. olmuş tebrikler..kendi gurubumuzda hilal haftalık yorum yaptımı henüz bakamadım:50:..orti ortalamsı felan kim ne durumda..:44:

yaptı canım 1. olmuşuz sende görmüşşün derecende var tebrikler:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar...

Eki Görüntüle 340511

Eki Görüntüle 340513

Kilom 71.5 idi.

Eee neler yaptınız?

Eki Görüntüle 340523 Eki Görüntüle 340523 Eki Görüntüle 340523
hoşgeldin melekcim şükür kavuşturana yoklugun beliydi kız
iyiyiz sen nasılsın canım
kilo vermeye çalışıyorum şahsım adına 2 saatte bir atıştırıyorum ve bol spor yarışma varya coştum 280 dak oldu sporum melek bugünkü kilomda 56.5 mutluyum yani ayın 22 sine kadar bali 53 kilo falan olsam süper olucakk

Selam kızlar...

Eki Görüntüle 340511

Eki Görüntüle 340513

Kilom 71.5 idi.

Eee neler yaptınız?

Eki Görüntüle 340523 Eki Görüntüle 340523 Eki Görüntüle 340523

Hoşgeldinnn Melekcimm ..
Çok sevindim bilgisayarının olduğuna yokluğun gerçekten çok belli oluyor.

Back
X