• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaçamağı mümkün oldukça yapma tabi ebru ama hiç kaçamak düşüncesinden de uzak dur o şekilde düşündüğünde vücuda kıtlık sinyali veriliyor, yeme krizlerin gelebilir zamanla hadi o irade ile atlatılır ama kıtlık sinyali verildiğinde vücut mümkün oldukça yağları yakmamaya çalışıyor metabolizmayı yavaşlatarak ..
O yüzden düşünce çok önemli .

Yemek yerken sorun yok zaten. Normal bi şekilde yiyorum. Ama tatlı, kek, pasta vb. unlu mamüllerden hep uzak duruyorum. Çünkü biliyorsun zaten benim sorununm şeker ve ekmekle. Onları kökten çözmem lazım. Mesela bugün işten gelirken canım kahve istedi. Hayır dedim kendime içmedim. Ucunu sıkı tutmaz bırakırsam eğer benim diyet hiç olur. Bu kadar uğraşım boşa gider.

dikkat edrim bundan sonra canım
yok turta sadece bir tutam yedim nefsim körelsin diye zaten kalanıda ev halkı yeyince komşulara gönderdim
bakalım hilal böyle beslenerek kendimi çok rahat hissediyorum bol proteinlide iyi oluyo pek acıkmıyorum bugün daha spor yapamadım akşam inşallah
bu arada sabahki kilom 56.5 ve ben çok mutluyum 22 sine kadar biraz daha vermek istiyorum 3 kilo kadar hala 55 i göremedim ya:14::14::14::14::14:

spor nasıldı ben daha bakamadım vakit kalmadı zor yükleniyo duraklattım 1-2 güne kadar anca yüklenir şu vın feci yavaş

Ben o yüzden fazla yorum yapmıyorum bu konuda herkes nasıl mutluysa o şekilde düzenlemeli bence menüsünü .
Spor zor geldi bana, kardiyo konusunda iyiyim ama işin içine ağırlık girince çok zorlanıyorum.
Fakat ağırlık hem kilo verirken hem kilo almamak için çok yararlı.
Cidden vın çok yavaş oluyor da kota problemi olmuyor mu ?
Sevdiceğim de vın kullanıyor 4 gb sadece kamera ile bitiyor bir de sürekli açmıyoruz.

Sen hayal etme yine de ne olur ne olmaz, kokuyor ama ben yemiyorum ki nanikk de :1:

Ben de düzenledim uykumuu 8.30- 8.45 arası uyanıyorumm .

Süpersin Hilal'cim. Erken kalkmak bence çok işe yarıyor. Sende farketmişsindir umarım.

Yemek yerken sorun yok zaten. Normal bi şekilde yiyorum. Ama tatlı, kek, pasta vb. unlu mamüllerden hep uzak duruyorum. Çünkü biliyorsun zaten benim sorununm şeker ve ekmekle. Onları kökten çözmem lazım. Mesela bugün işten gelirken canım kahve istedi. Hayır dedim kendime içmedim. Ucunu sıkı tutmaz bırakırsam eğer benim diyet hiç olur. Bu kadar uğraşım boşa gider.

Bence de kesinlikle yememek çok güzel ama demek istediğim hani yemeyeceğim yemeyeceğim diye düşünerek değil de ihtiyacın olmadığı için yeme, zaten bir süre sonra canın bile istemiyor.
3 hafta mı neydi bu süre ..

Süpersin Hilal'cim. Erken kalkmak bence çok işe yarıyor. Sende farketmişsindir umarım.

Söz dinliyorum bak Ebruu :16::16:
Cidden insan daha dinç oluyor, spor konusunda da daha istekli oldum.
Bir de ben önceden kalkardım kalktıktan 1-2 saat sonra kahvaltı yapardım şimdi hiç ertelemiyorum hemen kalkıyorum suyumu içiyorum bir 15 dakika oyalanıp kahvaltı yapıyorum.
Yalnız aklımda ya yine veremezsem korkusu var ..

Menün güzel olmuş canım ama şu sular karbonatlı olan biraz çok olmuş gibi. Sirkede ve karbonatta asit olduğunu biliyorsun dimi. Dikkat et midene zarar vermesin. Yaklaşık 1 ay boyunca bende sabahları aç karnına elma sirkesi içmiştim. Sonra iyice araştırınca iyi bişey olmadığını anladım. Vazgeçtim. Bunların yerine normal su bile içsen bence aynı etkiyi yapar. Ayırca resmen sirke içerken asit içiyorsun dikkat et.
aa bende araştırdım asidik su suyun alkali seviyesini yükseltiyo buda çok yararlı diye biliyorum gül kaynağın sitesini takip ediyorum biraz azaltıyım bali korkuttun beni
şey ama ben hep yararlı diye içiyorum ya zararı olmuyor sanırım

Cuma yapmamıştım dün 70 dakika bugün de 80 dakika oldu 1.5 saati geçirmek istemiyorum zaten ama çok iyi geliyor pilates ..
Diğeri çok zorladı tamamlayamadım, kol kaslarım çok zayıf sanırım incecikler de zaten şınav ve ağırlık hareketlerine dayanamıyorlar.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inş. bozulmaz canım :1:

Sen mutluysan sorun yok :1:
Ben en geç 10 da kalkıyorum.yeterince erken sanırım :60:
ewet erken aslında 10 da yesen yetişiyo menü 6 ya melek
sen hala dukana devam mı
ay beni sıkıyo bu dukan karatay uzun zaman yapamıyorum

Ben o yüzden fazla yorum yapmıyorum bu konuda herkes nasıl mutluysa o şekilde düzenlemeli bence menüsünü .
Spor zor geldi bana, kardiyo konusunda iyiyim ama işin içine ağırlık girince çok zorlanıyorum.
Fakat ağırlık hem kilo verirken hem kilo almamak için çok yararlı.
Cidden vın çok yavaş oluyor da kota problemi olmuyor mu ?
Sevdiceğim de vın kullanıyor 4 gb sadece kamera ile bitiyor bir de sürekli açmıyoruz.
yok canım bizde kota sınırsız ondanda daha süper yavaş yani ama kamerada sorun yok
ağırlık çok önemli gerçekten kasları 2 kat daha çok çalıştırıyo ve daha çok kalori yaktırıyo ve kasların sen otursanda çalışıyo
platesin kola ve ayaga takılarak yapılan yeni ağırlıkları çıkmış gördün mü?

Bir de ben önceden kalkardım kalktıktan 1-2 saat sonra kahvaltı yapardım şimdi hiç ertelemiyorum hemen kalkıyorum suyumu içiyorum bir 15 dakika oyalanıp kahvaltı yapıyorum.
bilinç altına yükleme yapma hilal hersey kafada bitiyor biliyorsun

Ben de düzenledim uykumuu 8.30- 8.45 arası uyanıyorumm .

Aslında ben 8.30 da kalksam süper oluacak ama olmuyor.
O zaman hem derslerimi, hem işim hem sporumu yetiştirim ama gün içinde ev işi çocuck derken yoruluyorum.
O yüzden 8.30 da kalkarsam hemen uyukluyorum ya :50:

ewet erken aslında 10 da yesen yetişiyo menü 6 ya melek
sen hala dukana devam mı
ay beni sıkıyo bu dukan karatay uzun zaman yapamıyorum

Vlla 11 i buluyor.eşimi bekliyorum ama artık beklemeyecegim.
sabahları müsli yemeyi düşünüyorum.Alayım da...

Ya canım tam dukan değilde protein agırlıklı beslenme diyelim.
Bi gün kacırırsam,ertesi gün saf protein yapıyorum.

Kaçırmaktan kastımda dukandakiş yasak şeyler...

Bende o listeye göre yaparsam mümkün değil dayanamam cok sıkılıyorum çünkü...

Siz maşallah çok güzel spor yapıyorsunuz ya..
Başlamışsınız..
Benim daha 1 saat oldu 2 gündür :1:

Öyle 60 dk. 80 dk. yapmam herhalde..
sınavlarım yaklaştı çünkü.
Alında bi program belirlesem çok ii olur.

Günde 1 saat spor 3 4 saat ders falan... :44:

Merhaba kizlar
Sabah sevgilimin lisesinin mezunlar kahvaltisi vardi oraya gittik beraber yazamadim
Sonra da alisveris yaptik beraber fln sevgililer gunu hediyesi aldim ona:)
Eve yeni geldim

Başlamışsınız..

Ben de henu 55 dakikadayim bu aksam da yapmam
Yarin okul basliyo benim
Calismaya dvam pazartesi sendromu gibi 15 tatilin bitis sendromunu yasiyoruum:))

Yediklerimi yazayim bir tane kacamagim var sanirim
Az yesem de telafisi zor sanirim kalorisi yuksek cunku

Sabah

Kahvalti tabagi geldi

Peynir, kasar, domates, salatalik ve zeytinlerini yedim ekmeksiz

Ogle

İste burda mocha ictim malesef
O yuzden ogle yemegi yemedim

Aksam
Mocha yuZunden peynirli salata yiycem simdi sadece

Batirir mi beni bu mocha, yoksa diger ogunler kurtarir mi??

Kızlar misafirlerim geliyormuş..
O yüzden bugün giremem artık...
Görüşürüz...

yok canım bizde kota sınırsız ondanda daha süper yavaş yani ama kamerada sorun yok
ağırlık çok önemli gerçekten kasları 2 kat daha çok çalıştırıyo ve daha çok kalori yaktırıyo ve kasların sen otursanda çalışıyo
platesin kola ve ayaga takılarak yapılan yeni ağırlıkları çıkmış gördün mü?

bilinç altına yükleme yapma hilal hersey kafada bitiyor biliyorsun

Yok görmedim hiç bakayım bakalım nasılmış onlar ..

Off biliyorum da bilincimle kötü kavga edeceğiz yakında ..

Aslında ben 8.30 da kalksam süper oluacak ama olmuyor.
O zaman hem derslerimi, hem işim hem sporumu yetiştirim ama gün içinde ev işi çocuck derken yoruluyorum.
O yüzden 8.30 da kalkarsam hemen uyukluyorum ya :50:

Aslında zamanla insan alışır da alışana kadar kötü oluyor ..

Başlamışsınız..

Ayy Melek valla çok güzel oluyor spordan sonra o kadar zinde oluyorum ki hele pilatesin esneme hareketleri sonrası ohh ..

Merhaba kizlar
Sabah sevgilimin lisesinin mezunlar kahvaltisi vardi oraya gittik beraber yazamadim
Eve yeni geldim

Uff sevgililer günü de yaklaşıyor ben bu sene bir şey yapmayacağım ..
Zaten pek önem vermezdik sevgililer gününe de en azından beraber olurduk ..
Ne aldınn Betüll?

Ben de henu 55 dakikadayim bu aksam da yapmam
Yarin okul basliyo benim
Calismaya dvam pazartesi sendromu gibi 15 tatilin bitis sendromunu yasiyoruum:))

Uff haftaya da benim derslerim başlıyor da ben ne kadar gidiyorum o ayrı konu :1:

Yediklerimi yazayim bir tane kacamagim var sanirim
Az yesem de telafisi zor sanirim kalorisi yuksek cunku

Sabah

Kahvalti tabagi geldi

Peynir, kasar, domates, salatalik ve zeytinlerini yedim ekmeksiz

Ogle

İste burda mocha ictim malesef
O yuzden ogle yemegi yemedim

Aksam
Mocha yuZunden peynirli salata yiycem simdi sadece

Batirir mi beni bu mocha, yoksa diger ogunler kurtarir mi??

Ben ce eksiye düşürmez ama artı da çıkmazsın toparlamışsın ee alışveriş falan derken yorulmuşsundur da ..

Merak etme Hilal'cim. Allah'ın izniyle verirsin inşallah.

aa bende araştırdım asidik su suyun alkali seviyesini yükseltiyo buda çok yararlı diye biliyorum gül kaynağın sitesini takip ediyorum biraz azaltıyım bali korkuttun beni
şey ama ben hep yararlı diye içiyorum ya zararı olmuyor sanırım

Dedim yaa canım bende bi sürü araştırdım. Hatta düşünsene osmanlıda bile kullanılıyormuş bu sirke. Ama sağlıkçı olmamında verdiği bir tereddütle mide konusunda hiç hoş olmayan bi sürü şey okudum, bi sürü şey duydum. Gerçekten mide için yararlı değil. Ben sadece dikkat et dedim. Belki kişiden kişiye görede değişiyordur. Sen kendini nasıl hissediyorsan öyle devam et.

Merhaba kizlar
Eve yeni geldim

Afiyet olsun umarım kaçırmamışsındır diyecektim. Alttaki mesajı okudum. :20::20:

Bu arada 20 dakika da dışarıda yürüdüm köpek sesleri duyunca geldim geri :1:
Bugün pek sportifim :1:
Hala yapsam mı bir şeyler diye bakıyorum :60:

Bu arada 20 dakika da dışarıda yürüdüm köpek sesleri duyunca geldim geri :1:
Bugün pek sportifim :1:
Hala yapsam mı bir şeyler diye bakıyorum :60:

Maşallah maşallah. :nazar::nazar: Bende düşünüyorum ama saat 10 dan sonra, eşimle birlikte çıkacağız.

Back
X