• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin Elif'cim. Bencede biraz geç kalmışsın. Bence öğle değilde akşam olsun.

hosbuldum:3:
ya bende cok kararsizim ama 3 ana ogun yemem lazim hic atlamayacaksin dedi ve ogunler arasi 5 saat olmaliymis sanirim biraz peynir ve yesillikle gecirecegim :50::50:

slm kızlar

menüm
sabah conflex+süt+yarım elma

öglen
1 sucuklu kaş. tost çift ekmek
1 bardak ayran

ikindi
tavuklu peynirli salata
1 dilim cavdar

akşam
conlex+süt

30 dk yürüdüm
2 lt su

Afiyet olsun Özlem'cim. Nasıl ve hangi kelimelerle anlatacağımı bilemedim ama menün bana farklı geldi. Sanki çok kuru olmuş. Hiç yemek yok menüde. Ayran ve sütte olmasa hiç sulu bişey yok. Yine kendin için en doğrusunu sen bilirsin ama bi gözden geçir derim menünü.

menü..
sabah
1 bardak su
1 çay bardağı süt.
kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek.
greyfurt suyu
ara
yeşil çay 300 ml
öğle
dışardan tavuk döner istedim salatayla lavaşı hariç kaşıkla yedim..
1 adet ayran
ara
tost
portakal yarsını yedim..
akşam acıkmadım
ama bir kepçe mercimek çorba içerim belki..
su 3 litre
spor 45 dk yüryüş artı dans..+20 dk bölgesel çalıştım göbiş için 100 mekik kolar için 1 kg lik ağırlıklarımla leslie nin kol hareketlerini yaptım..popuş için 20*3 set sıkılaştırma inceltme hareketi yaptım..akşamda tiwsit le randevum var ve masaj aletine bağlayacağım göbişi..
ay yazarken yoruldum..:37::60:

Afiyet olsun Derya'cım.

ve derya kaçar..:10:
hepinize hayırlı akşamlar..:38:
öpüldünüz ..:16::9:

İyi geceler.

Neyse kızlar bende şimdlik çıkıyorum..
Görüşürüz :3:

Hoşçakal Melek'cim.

Kızlar ben kaçtım ..

Mesaj sayım 25 Betül ..

Güle güle Hilal'cim.

aaa
ben geldim herkes çıktı yaaa:27:
menümü topluyayımda yazayım bari...

Ben burdayım Semiha'cım. :9::9:

Eki Görüntüle 341266

Menüm:

İftar:

1 küçük tabak etli lahana sarması
1 büyük kase yoğurt ( tahminim 400 gr. vardır )
1 adet 2 kaşık yulaf kepeğiyle yapılmış, üstü çıtır içi yumuşacık hamburger ekmeği :60:

1 sahlep içmeyi düşünüyorum :44:

LeSLie ile 3 mil + 50 mekik + 30 dk. kemer
2 lt.su + 1 lt. limonlu yeşilçay

afiyet olsun :3:
bu leslie ile 3 mil nedir ya merak ettim acaba aciklayabilir misin ?

melek bende bursadanım. neresindensin?

Aaa ne güzel..
Ben Yıldırımdayım.Sen nerdesin Semiha?

bugünkü menüm

1 bardak sirkeli su

sabah
2 dl kepekli kızarmış ekmek
5 zeytin
sahanda yarım yumurta
1 tutam maydanoz
1 bardak şekersiz çay

ara
1 küçük kurabiye
1 bardak meyvesuyu

akşam
kereviz çorbası
ayran

suyu 3 lt ye tamamlarım.
sporumuda yapar ilerleyen saatlerde bildiririm...

bu hafta eşimin vardiyasından dolayı kahvaltıyı geç yapıyoruz.bende öğle yapmayıp 2 öğünle günü bitirmeyi düşünüyorum...

afiyet olsun

evet meyve yanında protein tüketmek gerek..:13:

afiyet olsun..köy ekmeğini sabah tükettiğin için akşama bişye kalmaz..da gr olarak nasıl hesaplıyorsun onu merak ettim..:34:

tesekkur ederim :) mutfak tartim var herseyi tarti ile yedigim icin tartiyorum :31:

bugünkü menüm

1 bardak sirkeli su

sabah
2 dl kepekli kızarmış ekmek
5 zeytin
sahanda yarım yumurta
1 tutam maydanoz
1 bardak şekersiz çay

ara
1 küçük kurabiye
1 bardak meyvesuyu

akşam
kereviz çorbası
ayran

suyu 3 lt ye tamamlarım.
sporumuda yapar ilerleyen saatlerde bildiririm...

bu hafta eşimin vardiyasından dolayı kahvaltıyı geç yapıyoruz.bende öğle yapmayıp 2 öğünle günü bitirmeyi düşünüyorum...

Semiha'cım keşke ara yerine öğlen yapsaydın. Kurabiye ve meyve suyu olmamış bence. Akşamın güzel. Kahvaltında sağlam. Ama ben diyet zamanlarında hep erken kalkılması taraftarıyım. Öğünleri atlamamak için. Sindirim düzenini sarsmamak için. Bak canım benimde eşim pazar günleri izinli ve saat 12:00-13:00 arası kalkıyor en erken. Ben diyete başladığımdan beri hem kahvaltımı hemde akşam yemeğimi tek başıma yiyorum. Pazar günleri bile en geç 08:30-09:00 da kalkmaya çalışıyorum. Kahvaltımı yapıyorum. Eşim kahvaltısını yaparken ben öğle yemeğini yiyorum. Sadece pazar akşamları aynı anda yemek yiyoruz. Bence çok kötü bir duygu tek başına yemek yemek ama mecburuz. Yoksa kilo felan veremeyiz.

hosbuldum:3:
ya bende cok kararsizim ama 3 ana ogun yemem lazim hic atlamayacaksin dedi ve ogunler arasi 5 saat olmaliymis sanirim biraz peynir ve yesillikle gecirecegim :50::50:

O zaman sabah uyanma zamanına dikkat edeceksin Elif'cim. En geç sabah 08:30-09:00 arasında kahvaltı yaparsan öğünlerin hep zamanında yenir.

menü..
sabah
1 bardak su
1 çay bardağı süt.
kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek.
greyfurt suyu
ara
yeşil çay 300 ml
öğle
dışardan tavuk döner istedim salatayla lavaşı hariç kaşıkla yedim..
1 adet ayran
ara
tost
portakal yarsını yedim..
akşam acıkmadım
ama bir kepçe mercimek çorba içerim belki..
su 3 litre
spor 45 dk yüryüş artı dans..+20 dk bölgesel çalıştım göbiş için 100 mekik kolar için 1 kg lik ağırlıklarımla leslie nin kol hareketlerini yaptım..popuş için 20*3 set sıkılaştırma inceltme hareketi yaptım..akşamda tiwsit le randevum var ve masaj aletine bağlayacağım göbişi..
ay yazarken yoruldum..:37::60:
yaaa harika yaaaaaa bende istiyorum bendeeeee bende yapcam boyle sporrrrrr :8::8::8::8:
tebrik ederim masaallah :46::46::46::46::46:

Ayy Betül cidden kötü olmuş ama olsun uykunun tadını çıkarırsın en azından.

Yürüyüş iyi gelir inşallah Gönül, zaman zaman bana da oluyor günü birliikse problem yok ..

İçme içme süt iç tarçınlı ohh ..

Ya kendim bi duzen oturtmustum biraz uykusuz da kalsam erken kalkmak hosuma gidiyo
Rejime de cok faydali oluyordu, erkenden kahvalti yapip gune aktif basliyordum
Simdi zor olacak cunku biliyorum ki gece cook gec saatlere kadar ayakta kalip butun sabah da uyuycam..
Bir de 1 le 6 arasinda saat 4 gibi yemek yiyebilcem o da cocuklarin beslenme saatinde yemek gibi degil de kahvati tarzi ara ogun yiyebilcem..

Aaa ne güzel..
Ben Yıldırımdayım.Sen nerdesin Semiha?

bende santral garaj tarafındayım canım...

afiyet olsun

Semiha'cım keşke ara yerine öğlen yapsaydın. Kurabiye ve meyve suyu olmamış bence. Akşamın güzel. Kahvaltında sağlam. Ama ben diyet zamanlarında hep erken kalkılması taraftarıyım. Öğünleri atlamamak için. Sindirim düzenini sarsmamak için. Bak canım benimde eşim pazar günleri izinli ve saat 12:00-13:00 arası kalkıyor en erken. Ben diyete başladığımdan beri hem kahvaltımı hemde akşam yemeğimi tek başıma yiyorum. Pazar günleri bile en geç 08:30-09:00 da kalkmaya çalışıyorum. Kahvaltımı yapıyorum. Eşim kahvaltısını yaparken ben öğle yemeğini yiyorum. Sadece pazar akşamları aynı anda yemek yiyoruz. Bence çok kötü bir duygu tek başına yemek yemek ama mecburuz. Yoksa kilo felan veremeyiz.

evet haklısın bende hiç hoşnut değilim bu durumdan fakat eşim yanlız başına kahvaltı yapmıyor...ben o kahvaltı yaparken yemek yesem onada karşı çıkar gibime geliyor ama deneyebilirm yinede...haklısın...

Oh sporumda bitti.
Şimdi ders çalışayım.

Ya ben önceden spor yaparken cok terlerdim artık terlemiyorum.
Havalar soguk ondan mı acaba :1:

Ya kendim bi duzen oturtmustum biraz uykusuz da kalsam erken kalkmak hosuma gidiyo
Rejime de cok faydali oluyordu, erkenden kahvalti yapip gune aktif basliyordum
Simdi zor olacak cunku biliyorum ki gece cook gec saatlere kadar ayakta kalip butun sabah da uyuycam..
Bir de 1 le 6 arasinda saat 4 gibi yemek yiyebilcem o da cocuklarin beslenme saatinde yemek gibi degil de kahvati tarzi ara ogun yiyebilcem..

bu düzeninede ayak uydurabilirsin en yakın zamanda inşallah...

Oh sporumda bitti.
Şimdi ders çalışayım.

Ya ben önceden spor yaparken cok terlerdim artık terlemiyorum.
Havalar soguk ondan mı acaba :1:

vücudundaki kiloların azalmış olmasından kaynaklanıyor olabilir miki?:51:

bir ben kalmışım galiba sporunu yapmayan.
bende yapıp geliyorum...

Semiha, yinede cok uzak sayılmayız yani :1:

Cidden uyku bölününce çok kötü oluyor gülçin kilonun da onunla alakası olabilir.
Kızın da okula başlayınca daha rahat olur.

Ben de hilal 21 yaşındayım.
Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum :)

Aman dikkat et Özlem kendine sen de hasta olma ..

Maşallah pek aktifiz son zamanlarda .

Hayırdır gÖNÜL NEYİN VAR Kİ ?

Yapma yapma sonra pişman oluyoruz gülçin ..

Seninde bölümün güzelmiş nerede okuyorsun istanbuldamı

Seninde bölümün güzelmiş nerede okuyorsun istanbuldamı

Ne guzel ya universiye ogrencisi olmak..
Hele istanbulda.. Cok ozledim:16:
Ben de yeni mezun oldum daha 2011'de. Calisiyorum simdi.
Bu arada hilal seninle de meslektas olcaz insallah daha once fark etmemistim:))

Back
X