• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler bugün ki menüm
Sabah :
Yarım kase yoğurt
1 elma
1 dilim cavdar ekmegi

Öğle:
85 gr peynir
Roka ve marul

Aksam:
Barbun balığı
Yeşil salata
2 tane mercimek köftesi

Sanırım su 2 litre yatana kadar 3 yaparım
1 fincan bitki cayı (7 bitki)
Suan kosu bandindayim sanırım 45 dk yuricem
Mesaj sayımı tam bilemesemde 25 gibi

afiyet olsun.menün güzel...

Kizlar gece cikmadan mesaj sayilarini gonderin bana
Su ve melis bildirmemis sayamadim onlarinkini tek tek geriye donup malesef
İyi geceler herkese:3:

kız iki saatte nasıl ilerletiniz sayfaları hemnc,k. eşim çağırıyo içerden ancak bu kadarını alınltyabildim...

evet adet dönemine yaklastigim zaman ve adet döneminde sapiklasiyorum tatlilara karsi =) bi arkadasimda adet döneminde nekadar yersen ye kilo almiyosun dedi uydum sözüne adetten sorna tartildim 2 kilo almisim.. inanamadim zaten o sözüne onun. denedk iste =)
bende artik öyle düsünüyorum diyorum bu tatlilar yemekler beni resmen kumanda ediyo, hakimiyeti gecirmisler eline dedim, nekadar zayif bi iraden var dedim, ayipladim kendimi. birden ilham geldi.

su evdekiler bide olmasa, biri ye der biri hakaret eder, kiloluyum diye, insanin asabini bozuyolar. keske hemen esime kavusabilsem kendi yuvamizda ama dügüne daha var bi kac ay.

hirslandim simdi ama, tüm cekemeyenler görsün artik, bizde zayiflayalim kizlar, gösterelim.
bi söz hep aklima geliyo, hic bir yemek zayifligi tatmak kadar güzel degildir. öyle benzeri bi cümle =)

cok yazdim ilham geldi, karistirdim herseyi,

selamlar, cansu =)
hic bir yemek zayifligi tatmak kadar güzel degildir bu sözü buzdolabıma asçam... teşkkürler:16: bu arada hoşgeldin...
:1::1:

Betüle semiha ..

Eline sağlık Özlem ..
sucum senin sayımlarını göremiyorum ben hiç ?

Adet döneminde eğer dikkat edersen çok daha fazla kilo veriyorsun ama tabiki kilo almama durumu yok :1:
Bir de düzenli beslendiğinde o sürekli yeme isteğinin kalktığını göreceksin.
Ağustos gibi mi olacak düğün.
Bence kendini kas şöyle güzel bir 70 kg ile güzel bir gelinlik giy düğünde.
Boyun kaç bu arada ?
ne çok şey sordum ama devam edeyim mi ? :1:
Atama için falan mı nikah önceden oldu ?
Martta işe başlayacağım demişsin mesleğin nedir ?
masal su kimdi acaba ben mi atladım... hayattanazıcık ın vardı birkaç mesajı listede değil diye yazmamıştım:44:
ebet agustos eylül arasi =) boyum 1,73.
hayir, ben almanyadan katiliyorum esim konyada, ben giresunlyuum =) ama konyada amcamin kizida kaliyo, denedim biraz alismak babinda ama alisamadim, karar aldik dedik biraz almanyada kalalim, begenmezse esim dönücez =)
evin tek oglu bide ailesi zor gönderiyo , ama iyiki onu tanimisim hayat veriyo bana, motivasyon veriyo hep bana.
benim 2007 den beri sanki ailem dagildi, annem vefaat edince.. allah annemi aldi ama sanki onu bana verdi. o beni hayata döndürdü diyebiliirm, bu 23 kiloyuda onun sayesinde verdim.

meslegim magaza müdürü =) annem vefaat edince okuluda yarida kestim ama esim gelsin insallah üniye baslayacagim. son seneler hep bos gecti. cok sagolun beni dinlediginiz icin.
böyle yorulari okuyunca bi tuhaf oldum, cok duygulandim..inanin zor yaziyorum bu cümleleri, tutamiyorum kendimi aglamaktan, sanki yardim etmek isteyen insanlar varmis gibi oldu. evde hep azarliyolarda =(
cok karisik yaziyorm özür.. selamlar, cansu
çok duygulandım okuyunca bende... neyseki sevdiğin v yanında olan bir eşin var... gerisi teferruat zaten... azarlayanları kulak arkası yap sen.... zayıfladıkça alıcağın tepkileri düşün....

hoşgeldin pompon

msj sayacak olan kişilere özelden atıyoruz msj sayımızı

ben yokum pc nin bozuk oldugu zamanlar herhalde :1:

ayy gecen gün benim eşimde yemişti. onu kanepe yatırdım :60: :60:

evet cnm özellikle senin profiline girip baktım bilgisayarın bozuk old. günlere gelmiş..

7/02/ spor bildirimim:

1 saat 10 dakika kondisyon bisikleti (bacaklarim iptal:2:)
5.35 dak+13 dak+12 dak burcu ile plates :ssz: (karnimda fena sizi war adet sancisi gibi normal mi ki:53:)
100 ip atlama
15 dakika egzersiz

TOPLAM :115.35 dakika

Bugunluk benden bu kadar kizlar, geceniz hayirli olsun:54:

msj bildirimi:15

bravo Gönül...
harika gidiyorsun.

sanada hayırlı geceler...

kıslar mesaj sayım 9....aslında 12 ama 3 ünü yanlışlıkla düne eklemişim o yüzden bugün 9...:1:

menücan
sabah
2 dlm çavdar
2 dlm peynir
3 zeytin
1 yumurta

ara sade kahve

öğle
1 kase domates çorbası
ton balıklı salata

ara
1 avuç beyaz leblebi

akşam
1 kase domates
çorbası az tavuk sote
2 kaşık pilav

ve son olarak bir avuç çiğdem:47: ne güzel gittim gittim sonunda eşim çitlerken dayanamadım bende bir avuç yedim...:26: spor yok... suda yok...:31:

çiğdemlerin yok olması için spor lazım :47::47::47:

iyi geceler herkese
benden bugünlük bu kadar

mesaj sayım 15

İyi geceler bugün ki menüm
Sabah :
Yarım kase yoğurt
1 elma
1 dilim cavdar ekmegi

Öğle:
85 gr peynir
Roka ve marul

Aksam:
Barbun balığı
Yeşil salata
2 tane mercimek köftesi

Sanırım su 2 litre yatana kadar 3 yaparım
1 fincan bitki cayı (7 bitki)
Suan kosu bandindayim sanırım 45 dk yuricem
Mesaj sayımı tam bilemesemde 25 gibi
bravo çok güzel menü sporda:nazar::nazar:

7/02/ spor bildirimim:

1 saat 10 dakika kondisyon bisikleti (bacaklarim iptal:2:)
5.35 dak+13 dak+12 dak burcu ile plates :ssz: (karnimda fena sizi war adet sancisi gibi normal mi ki:53:)
100 ip atlama
15 dakika egzersiz

TOPLAM :115.35 dakika

Bugunluk benden bu kadar kizlar, geceniz hayirli olsun:54:

msj bildirimi:15

süper spor olmuş gönül bugünlük 115 dak fakat toplamda kaç dak merak ediyorum yazarsan sevinirim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
menücan
sabah
2 dlm çavdar
2 dlm peynir
3 zeytin
1 yumurta

ara sade kahve

öğle
1 kase domates çorbası
ton balıklı salata

ara
1 avuç beyaz leblebi

akşam
1 kase domates
çorbası az tavuk sote
2 kaşık pilav

ve son olarak bir avuç çiğdem:47: ne güzel gittim gittim sonunda eşim çitlerken dayanamadım bende bir avuç yedim...:26: spor yok... suda yok...:31:

afiyet olsun özlem
özlem yine güzel bir menüyle gelmiş dedim sonuna çiğdemi ekleşim:20::20::20::47::47:
spora alalım seni şöyle

spor yaptım kızlar
10 dak oklava hareketi
30 dak 30day shred
spor toplamda 550 dak oldu iyi geceler

hanmlar biraz gec geldim ama .. =)

cansu hoşgeldin...

bu arada mesajları kime etıyorduk?

hosbulduk =)

Olsun hiç kaçamak yapmıyorum zaten, kaçamağım sen olursun :60::60:

Zaten iki haftadır çiğköfte sayıklıyordum. Bilerek yemedim ama Allah ayağıma kadar gönderdi. Akşam saat 6 dan sonra gelmişti kardeşim. Daha önce gelse akşam yiyecektim. Sabah kalkıncada karşımda görünce dedim ki artık bunu yemem lazım :)) Veeeeee mutlu son yedim :9::9:

Sen bu sporu böyle yaparsan, sonra iki kat fazla spor yapmak zorunda kalırsın :60::60:

Hoşgeldin Cansu'cum. Umarım bütün kiloların burda bizimle birlikte erir gider :21::8:

hobulduk, insallah, cok istiyorum cok =)

Gerçekten çok güldüm. Geçen pazar nöbetim vardı sabah 7:15 te çıktım evden. Etraf çok sisliydi. İlerde bi polis arabası vardı. Işıkları yanıyordu. Bi baktım iki tane polis duvarın kenarında bişeyler yapıyor. Yuhhhh artık dedim yaaaa.

Ellerine sağlık Özlem'cim.

Olurum şekerim olurum pek dadlıyım bak :1:
Bu arada canım çiğköfte istiyorr

Canım benim ya o kadar güzel ifade ediyorsun ki kendini, bu arada öncelikle şunu belirteyim.
Normalde yeni üye almayalım diyordum ama katılmak isteyenler bölümünde yazdığın mesajı çok samimi buldum dedim bizim grupta olmalı :17:

Çok zordur eminim ölüm insanı o kadar etkiliyor ki, belki 1. dereceden görmedim ama yine de içimi acıtır.
Çok şanslısın ki böyle bir adamla karşılaşmışsın onu tanımışsın ve mutluluğu bulmuşsun, insanın kendini en zayıf hissettiği anlarda çok ihtiyacı oluyor öyle birisine.
Sana böylesine destek olan senin için ülke bile değiştiren ( ki erkekler kolay kolay yapmaz bunu) bir insana sahipsin bizim ve onun motivasyonu ile zayıflayacaksın.
Ve sadece zayıflamak değil ya insanın kilosuyla beraber her şeyi değişiyor.
Benim pskilojime kadar etkiledi.

cok tesekkür ediyorum beni samimi buldugun icin <3 evet ilk basta dahada zordu, zaman gectikce iccindeki hep o aciyla yasadigin icin alisiyosun. evet onu bana allah gönderdi <3
insallah bende zayiflarim. eminim hersey degisicek hayatta. insanlarin ön yargilarindan biraz olsun kurtulucam, ama ozaman onlar görsün, takmiycam bana zarar verenleri.

Cansu'cum bende Konya'da yaşıyorum ne güzel bi tesadüf. :9:

Yaşadıkların karşısında bişeyler söylemek çok zor. Allah yardımcın olsun canım. Ama emin ol burda bizimle herşeyini paylaşabilirsin. Bu gruba geldiğine pişman olmayacaksın. Çünkü ben öyle oldum. Çok şanslıyım ki burdaki gibi insanlarla tanıştım. Sende burda olduğun için şanslısın.

ayy ne güzel, bi konyali daha :D sagol allah razi olsun, allah hepimizin yardimcisi olur insallah =)
bende burada hemencecik iyi hisettim kendimi =)

Maşallah sen böyle devam edersen düğünde çok güzel bir gelin olacaksın, hiç şüphem yok. :nazar::nazar:

cok umutlandirip, motive ediyosunuz beni hepiniz, cok cok tskr ederim <3 insallahhh :D

maşallah cansu.çok güzel beseniyorsun.
bak bu grupta olduğun için çok şanslısın
sen başaracaksın...
harika bir gelin olacaksın.

motivasyonun icin cok ama cok tskr ederim, cok seviniyorum yorumlari okuyunca. daha cok kararli oluyomusum gibi :D <3

basaricaaaaam <3

kızlar ne çokm kaynatmışsınız oku oku bitmecdi yavtoplamda 1 kğ kullandım ama devam edicem hilal bide 10 gün sonra 2. leveli mi yapıcaz yoksa 1. ile 2. yimi yapıcaz bilemedim

afiyet olsun

afiyet olsun gayet güzel muti

afiyet olsun özlemcim

gönül bi sütlaç vardı o da sporla yok olur zaten yarım kase

işte şimdi tam oldu menün tebrikler semiha

süpersin deryacım

masallah bu haftada iyi kilo vericen ebru

afiyet olsun su

hoş geldin aramıza cansucum moralini bozma süper olucak herşey kilolarda burda tam destek hep destek eriyip gidicek inşallah peri gibi bir gelin olucaksın

eline sağlık özlem

agzin bal damliyooo <3 tskrleeerr <3 yerim hepiiniziii =)

Problemi çözüyor gibiyiz cansucum.
Bu şekilde diyete başladıktan belli bir süre aşırı yemeye de başlıyor musun ?
Şöyle bir durum var, kilo fazla olduğunda bu yediklerin az geliyor yetiyor ancak 50 kglık bir insana normal olabilir.
Şu şekilde yapsan sabah güzel bir kahvaltı ile başlasan.
Yeşil çayını falan iç tabi önce ( Bir de elma sirkesini denemeni tavsiye ederim. Bilgin yoksa ayrıntılı yazarım bunu)
Kahvaltıda yumurtanı ye canın isterse, ekmek ye ister tost yap 2 dilim ekmekle alternatifler buluruz daha.
Öğlen çok güzel balık tavuk ama onun yanına da bol salata yap.
Akşam da çorba iç istersen bir sebze yemeği olabilir istemezsen yoğurt onu gününe göre ayarlarsın.
Bak ben zamanında çok sağlıksız diyetler yaptım ama giden kilo geri geliyor o her şeye saldırma dönemimde.
Sporların çok güzel spor çok büyük bir avantaj
Bir de doktora gittin mi tatlillerini yaptırmaya ?

cok haklisin, hemen sonuc göreyim diye böyle yapiyorum sonra istah basiyo bi kac hafta sonra. tavsiyelerini dikkate alicam =) bide sirke duydum ama tarifi yazarsan cok memnun olurum, tskrlerr.
ekmegide babamla kahvalti yapince böyle oluyo =( iki yicem diyorum hayir diyo..bidahakine zaten önceden yapicam onlarla bidaha bir yemege oturmama karari aldim! biktitdilar artik .
evet canim salata hep yapiyorum =) cok seviyorum zaten baharatlarla.
sebze yemegide kulaga hos gelyio ama böyle az yagli tarifler lazim bana nasil yapicami bilmiyorum . yogurt ayrica iyi fikir. iyiki gelmisim buraya <3

hic doktora tahlil yaptirmadim zayiflik icin amakan fln ver istim, 4 sene önce guatrmidir neyse o az calisiomus dediler ve bana L-Thyroxin 75 mglik hap verdiler.her sabah yemekleren bir saat önce almam lazim ozmn iyi calisiomus ama ben 1 saat dayanamiorum. guatrla cok alakasi varmi kilomun onuda bilmiyorum

hersey güzel hilalde zaten ayrıntıları tazmış cansuydu galiba

evet ismim cansu, 22 yasindayim =)

Canım süpersin tavsiyem salamı çıkar listenden birde hazır çorba içme katkı maddeli şeyler vücutta su tutuyorlar hazır çorba yerine kendine mercimek çorbası gibi daha sağlıklı çorbalar yep ben hiç bir çorbaya yağ ekleme yağsız yaparım hepsini :) Birde aldığın tatlandırıcıda aspatram olmasın dikkat et canım çok alma onları. Spor vs süper senin yolun güzel onlar laf söyledikçe azmin artacaktır ama çok kırılıyor insan bende bir iki kere maruz kaldım bu tarz laflara :(((

merhaba :D salam sucuk cok seviyorum ya,illa et olucak bide sagliksiz et iste. arada hindi sögüsüyle yer degistirorum =) evet bende okudum katki maddeli öyle hazir yemekler corbalar iyi degilmis diye ama yagsiz corba nasil yapabilirim bilmiyorum. tarf varsa lütfen bana verin hanimlar, böyle yagsiz yagsiz tariflere ihtiyacim cok var =( .
evet babam güya iyilik yapiyorum saniyo. kardesimde 20 yasinda ergen zaten güya dalga geciyo. aman görecekler hepsi zaten :D

senn nasil doyuyorsun bu kadarcik menuyle:25: bana gore cok sagliksiz:45:

Ah cnm ah hc sorma benimki tamamen moral bozuklugundan oldu ama olan oldu ileriye bakalim:34:

Hosgeldin aramizaaaa :119:
ah cnm kiyamam sana hayatta insan herseyle karsilasiyor aci tatli..
We bu yasadiklarimiz bizi farkli boyutta etkiliyor ahhh ahh:ssz:
Hem diyet topigimiz burasi hemde birbirimizin dertlerini paylasip rahatliycaz inan bana burdaki arkadaslarin destegi cok moral weriyor..
Hayata tekrarr simsiki tutunucaz insAllah..

evet cok etkilendim, ben eskidende coook asiri zayif degildim ama 80 kiloydum boyumda 1,73. annem vefaat edince ben hiic disarya cikmadim 17 yasindaydim hayata küstüm. devamli yedim yedim yedim. hep odamda yedim icime attim herseyi böyle mahfoldum =( ama gecicek kararliyim.

insallah canim, inaniyorum basaricaz. destek icin cok minnetarim. allah razi olsun.

Hilal bizim bu cigkofteyi yememiz lazim yoksa rahat edemicez :33::32:

Masallah ben inaniyorum sana hedefiine ulasicaksin ewdekilerin dawranislari cok acimasiz ah bi empati yapma wasiflari olabilse:ssz:

oy oyyy kiyamam, ben uc tane 20lik dis birden aldirmistim ameliyata korkutmak gibi olmasinda cok cektim coook :25:

kız iki saatte nasıl ilerletiniz sayfaları hemnc,k. eşim çağırıyo içerden ancak bu kadarını alınltyabildim...

hic bir yemek zayifligi tatmak kadar güzel degildir bu sözü buzdolabıma asçam... teşkkürler:16: bu arada hoşgeldin...

masal su kimdi acaba ben mi atladım... hayattanazıcık ın vardı birkaç mesajı listede değil diye yazmamıştım:44:

çok duygulandım okuyunca bende... neyseki sevdiğin v yanında olan bir eşin var... gerisi teferruat zaten... azarlayanları kulak arkası yap sen.... zayıfladıkça alıcağın tepkileri düşün....

evet cnm özellikle senin profiline girip baktım bilgisayarın bozuk old. günlere gelmiş..

bi sorum var hanimlar, mesaj sayisini 2 hafta sonrami baslicam saymaya simdimi? :26:

iyi aksamlar herkese, cansu

agzin bal damliyooo <3 tskrleeerr <3 yerim hepiiniziii =)

cok haklisin, hemen sonuc göreyim diye böyle yapiyorum sonra istah basiyo bi kac hafta sonra. tavsiyelerini dikkate alicam =) bide sirke duydum ama tarifi yazarsan cok memnun olurum, tskrlerr.
ekmegide babamla kahvalti yapince böyle oluyo =( iki yicem diyorum hayir diyo..bidahakine zaten önceden yapicam onlarla bidaha bir yemege oturmama karari aldim! biktitdilar artik .
evet canim salata hep yapiyorum =) cok seviyorum zaten baharatlarla.
sebze yemegide kulaga hos gelyio ama böyle az yagli tarifler lazim bana nasil yapicami bilmiyorum . yogurt ayrica iyi fikir. iyiki gelmisim buraya <3

hic doktora tahlil yaptirmadim zayiflik icin amakan fln ver istim, 4 sene önce guatrmidir neyse o az calisiomus dediler ve bana L-Thyroxin 75 mglik hap verdiler.her sabah yemekleren bir saat önce almam lazim ozmn iyi calisiomus ama ben 1 saat dayanamiorum. guatrla cok alakasi varmi kilomun onuda bilmiyorum

evet ismim cansu, 22 yasindayim =)

merhaba :D salam sucuk cok seviyorum ya,illa et olucak bide sagliksiz et iste. arada hindi sögüsüyle yer degistirorum =) evet bende okudum katki maddeli öyle hazir yemekler corbalar iyi degilmis diye ama yagsiz corba nasil yapabilirim bilmiyorum. tarf varsa lütfen bana verin hanimlar, böyle yagsiz yagsiz tariflere ihtiyacim cok var =( .
evet babam güya iyilik yapiyorum saniyo. kardesimde 20 yasinda ergen zaten güya dalga geciyo. aman görecekler hepsi zaten :D

bi sorum var hanimlar, mesaj sayisini 2 hafta sonrami baslicam saymaya simdimi? :26:

iyi aksamlar herkese, cansu

Canım mercimek çorbası yap mercimek su salça bir soğan 2 sarımsak at düdüklüye yada tencereye iyice pişir tuzunu at blenderdan geçir sonra pul biber nane ekle yada ekleme sen bilirsin limonda yakışır.

Ayrıca tavuk yapıyorum fırında diyorsun onları haşla arada ve tavuk suyuna yada balık suyuna yap çorbayı hiç bir çorbaya yağ atmaya gerek yok ille atacaksanda zeytinyağ ilave et canım en zararsız yağ :)

az önce bir arkadaşımla konuştum kız o kadar ağlıyordu ki bayılacak sandim :( bende suan zor tutuyorum kendimi hüzün ile sinir bir arada duygularım :@
Sanırım sinir daha fazla
Neden insanlar bu kadar acımasız neden burgun de alay ettikleri seyler baslarına gelebilir diye düşünmüyorlar ???!!!!
Telefonda ki ses- "Elif! Artık ölmek istiyorum" diyor
- sacmalama noldu??!!
- ciğeri bes kuruş etmeyen kadının biri bana "aaaaa sen ne kadar kilo almissin bu ne böyle gencecik kadinsin evli barklisin hiç utanmıyor musun kocanın yanına böyle yatmaya??!! Ben kocan olsam koynuma almayı bırak yüzüne bakmazmazdim!"
-?! Hönk

İste konuşmanın bir bölümü :( o kadının saclarını elime dolayip yürüyen merdivenlere bağlayasın geldi :@ kızcağız hasta seker komasına giriyor milletin derdine bakın :( çok sinirlendim çok

Back
X