agzin bal damliyooo <3 tskrleeerr <3 yerim hepiiniziii =)
cok haklisin, hemen sonuc göreyim diye böyle yapiyorum sonra istah basiyo bi kac hafta sonra. tavsiyelerini dikkate alicam =) bide sirke duydum ama tarifi yazarsan cok memnun olurum, tskrlerr.
ekmegide babamla kahvalti yapince böyle oluyo =( iki yicem diyorum hayir diyo..bidahakine zaten önceden yapicam onlarla bidaha bir yemege oturmama karari aldim! biktitdilar artik .
evet canim salata hep yapiyorum =) cok seviyorum zaten baharatlarla.
sebze yemegide kulaga hos gelyio ama böyle az yagli tarifler lazim bana nasil yapicami bilmiyorum . yogurt ayrica iyi fikir. iyiki gelmisim buraya <3
hic doktora tahlil yaptirmadim zayiflik icin amakan fln ver istim, 4 sene önce guatrmidir neyse o az calisiomus dediler ve bana L-Thyroxin 75 mglik hap verdiler.her sabah yemekleren bir saat önce almam lazim ozmn iyi calisiomus ama ben 1 saat dayanamiorum. guatrla cok alakasi varmi kilomun onuda bilmiyorum
evet ismim cansu, 22 yasindayim =)
merhaba

salam sucuk cok seviyorum ya,illa et olucak bide sagliksiz et iste. arada hindi sögüsüyle yer degistirorum =) evet bende okudum katki maddeli öyle hazir yemekler corbalar iyi degilmis diye ama yagsiz corba nasil yapabilirim bilmiyorum. tarf varsa lütfen bana verin hanimlar, böyle yagsiz yagsiz tariflere ihtiyacim cok var =( .
evet babam güya iyilik yapiyorum saniyo. kardesimde 20 yasinda ergen zaten güya dalga geciyo. aman görecekler hepsi zaten
bi sorum var hanimlar, mesaj sayisini 2 hafta sonrami baslicam saymaya simdimi? :26:
iyi aksamlar herkese, cansu