• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelir gelir fıstık gibi hatunu yalnız bırakır mı hiç ..
Sen de dener dener gösterirsin :1:

hehee ya bugun kosu bandindayken gelmis beni izliyor hic yapacagi is degil :23::23::23:
ben 38 bedene girince napcak acaba :12:
ehuehuehew;ldkefv v :60:

kim bulduysa bu oneriyi Allah razi olsun :16::16:
efet efet bugün daha spor yapamdım ama aklımdanda çıkmıyor..
valla sirf bu yuzden daha fazla yapiyom :27::27:
:13::9:
ayyy insaallah benimki de benimle gelir zayiflayinca :17:
zira alisverisi hic sevmiyo :4::4:
bu erkekler hep aynımı?:52::37:
cok sagolun kader arkadaslarim =)

kizlar, ben zor kalktim yataktan. acayip bi sekilde grip olmusum ikini termos nanelimonumu iciyorum.

bugünde zumba var bi saat ve bi saat aerobic var, cok gitmek istiyorum ama korkuyorum daha cok hasta olurum diye. bide
acaba sadece yürüyüsümümü yapsam.
spor bakimindan tavsiyeleriniz varmi?
tamda zamani gribin :S:43::43::43:
geçmiş olsun..sadece aerobiğe katılıp üstüne üşütmeden sıcak duş ve bol c vitaminli bir gıdayla hop yatağa..ama sadece öneri..hastayken spor yapmamak daha mantıklı zaten vücud direnecin düşük kendini en iyi sen bilirsin cansu..:34:

valla sirf bu yuzden daha fazla yapiyom :27::27:

Beni de etkiledi sanırım :1:

kim bulduysa bu oneriyi Allah razi olsun :16::16:

Gönülden çıkmıştı sanırım fikir.

cok sagolun kader arkadaslarim =)

kizlar, ben zor kalktim yataktan. acayip bi sekilde grip olmusum ikini termos nanelimonumu iciyorum.

bugünde zumba var bi saat ve bi saat aerobic var, cok gitmek istiyorum ama korkuyorum daha cok hasta olurum diye. bide
acaba sadece yürüyüsümümü yapsam.
spor bakimindan tavsiyeleriniz varmi?
tamda zamani gribin :S:43::43::43:

Sabah kalktığımda hastayım diye kalktım.
Hiç de halim yoktu.
Yine de kahvaltımı yaptım.
Sonra yatıp duruyordum.
O şekilde dursam kesin daha kötü olurdum kalktım pilatesimi yaptım hiç bir şeyim kalmadı.
Zumbaya gitme istersen ağır gelebilir aeoriğin yoğunluğuna göre karar ver olmadı çık yürü 1 saat ..

cok sagol canim tiyolarin icin, karnabahrla brokkoliyi cok seviyorum zaten.
sonra gidip alicam,yürüyüse ciktigimda. keske grip olmasaydim bugün ya[/QUOTE]

Ohh afiyet olsun daha ne olsun sonra da ağır yediğinde rahatsız edecek zaten ..

hehee ya bugun kosu bandindayken gelmis beni izliyor hic yapacagi is degil :23::23::23:
ben 38 bedene girince napcak acaba :12:
ehuehuehew;ldkefv v :60:

O zaman koşu bandında koşamayacaksın şekerim mekan değişecek :60:

Son düzenleme:
bende öyle düsündüm aslinda dedim bitane kursa katilsam, arabayla gidicem zaten hemen arabaya atlar dusumu alir evde yataga girerim dedim.

aslinda cok halsizim, dayak yemis gibiyim :D ama gidicem galiba. hemen iyilessem.

bende öyle düsündüm aslinda dedim bitane kursa katilsam, arabayla gidicem zaten hemen arabaya atlar dusumu alir evde yataga girerim dedim.

aslinda cok halsizim, dayak yemis gibiyim :D ama gidicem galiba. hemen iyilessem.

Yatıp durdukça daha kötü oluyoruz bence, en azından ben öyleyim ..

Beni de etkiledi sanırım :1:

Gönülden çıkmıştı sanırım fikir.

Sabah kalktığımda hastayım diye kalktım.
Hiç de halim yoktu.
Yine de kahvaltımı yaptım.
Sonra yatıp duruyordum.
O şekilde dursam kesin daha kötü olurdum kalktım pilatesimi yaptım hiç bir şeyim kalmadı.
Zumbaya gitme istersen ağır gelebilir aeoriğin yoğunluğuna göre karar ver olmadı çık yürü 1 saat ..

cok sagol canim tiyolarin icin, karnabahrla brokkoliyi cok seviyorum zaten.
sonra gidip alicam,yürüyüse ciktigimda. keske grip olmasaydim bugün ya[/QUOTE]

Ohh afiyet olsun daha ne olsun sonra da ağır yediğinde rahatsız edecek zaten ..

O zaman koşu bandında koşamayacaksın şekerim mekan değişecek :60:

ben karar verdim simdi güzel bi yürüyüs yapicam, eksik meyve sebzelerimi alicam manavdan. sonra eve gelicem, küvete papatya ilacim var onu aticam yaticam küvvette kurulanicam, saclarimi kurutcam. iyi his edersemde aksam 19.30 daki aerobic kursuna gidicem. bakicam bi gün icerisinde nasil oluyorum.

bende yatarsam fln kendimi daha kötü his ediyorum.

ben karar verdim simdi güzel bi yürüyüs yapicam, eksik meyve sebzelerimi alicam manavdan. sonra eve gelicem, küvete papatya ilacim var onu aticam yaticam küvvette kurulanicam, saclarimi kurutcam. iyi his edersemde aksam 19.30 daki aerobic kursuna gidicem. bakicam bi gün icerisinde nasil oluyorum.

bende yatarsam fln kendimi daha kötü his ediyorum.

Yalnız küvette dikkat et içerisi iyice ısınsın ben bir ara rahatlıktan çıkmamamış midemi üşütmüştüm oysa çok da sıcak gelmişti içerisi.
Sonra bütün gece lavabodaydım ..

demek bende baska tontislere boyle dicem demek oluyor :51:

Dersin tabiki demez misin ..
Önceden burada olan arkadaşlar çok iyi bilir o kadar karamsar zamanlarım oldu ki, hala da olur zaman zaman ama geçen kişisel gelişim kitapları ile ilgili konuşurken bir arkadaşın dedikleri çok etkiledi.
Ben çok yapardım bu öyle mi olur şöyle mi olur ya kötü olursa acaba ne yapacağım vs ..
En kötüsünü düşün dedi, ne olur en kötüsü olursa ( eşinden ayrılmış arkadaş kendinden örnek verdi.)
İşten çıkarılır mıyım ev kirasını nasıl öderim ne yaparım.
En sonunda demiş ben bunları düşünerek bir şeyi değiştiremem.
En kötüsü olursa ne olur işten çıkarılırım başka iş bulurum.
Bulamadım mı bir süre ailemin yanına giderim.
Yani hiç bir şey çözümsüz değil bizse sadece kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz çoğu konuda.
Geçen babam demişti; kendini çok üzüyorsun düşün bundan 3-4 ay önce kendini üzdüğün konuları.
Üzmen neyi değiştirdi? üzmesen ne olacaktı sen yine aynı hilal olacaktın hayatında üzdüğün için değişen bir şey olmadı.
Olan sadece sağlığına oluyor.
Her şey gelir ama sağlık gelmez üzme hiç bir şey için kendini dedi.
ve inan çok daha pozitifim.
Ne çok konuştum dimi :1:

Dersin tabiki demez misin ..
Önceden burada olan arkadaşlar çok iyi bilir o kadar karamsar zamanlarım oldu ki, hala da olur zaman zaman ama geçen kişisel gelişim kitapları ile ilgili konuşurken bir arkadaşın dedikleri çok etkiledi.
Ben çok yapardım bu öyle mi olur şöyle mi olur ya kötü olursa acaba ne yapacağım vs ..
En kötüsünü düşün dedi, ne olur en kötüsü olursa ( eşinden ayrılmış arkadaş kendinden örnek verdi.)
İşten çıkarılır mıyım ev kirasını nasıl öderim ne yaparım.
En sonunda demiş ben bunları düşünerek bir şeyi değiştiremem.
En kötüsü olursa ne olur işten çıkarılırım başka iş bulurum.
Bulamadım mı bir süre ailemin yanına giderim.
Yani hiç bir şey çözümsüz değil bizse sadece kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz çoğu konuda.
Geçen babam demişti; kendini çok üzüyorsun düşün bundan 3-4 ay önce kendini üzdüğün konuları.
Üzmen neyi değiştirdi? üzmesen ne olacaktı sen yine aynı hilal olacaktın hayatında üzdüğün için değişen bir şey olmadı.
Olan sadece sağlığına oluyor.
Her şey gelir ama sağlık gelmez üzme hiç bir şey için kendini dedi.
ve inan çok daha pozitifim.
Ne çok konuştum dimi :1:
ne guzel konustun valla :46::46:
zaman herseyin ilaci zamanla hersey olur insaallah sagol hilalcim :34:

Back
X