• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayni sey tahminimce poset icinde gecerli ama tabiki aktardan alip demleme daha etkilidir, bende yurt disinda kaliyorm oyle bir sansim olmaidgi icin
poset caya talim ediyorm..

Ya sportmenlikten deil de iste cuma gunu belki biraz moral olur diye yoksa o kadar fit degilim:ssz:
arabasini ye, cikulata cips arkasindan debelen dur, iki ileri bir geri :1:

Senin sporda cok guzel :nazar: bide iki cocukla yapiosun enerjine hayran kalmamak elde deil:nazar:
30 day shred a bende niyetleniyorum ya bide benim kafami kurcalayan bir konu,
zayiflamadan eger bu tip sporlar yapilirsa yaglar kasa donusur yani kalin bi goruntu olusur, ama zayifladik snra yapinca ince gorunursunuz
gbi biseydi tam ifade edemedim ama sporlari yaparken dsunuorm da aceba suanki sis goruntumle mi sikilascam diyorm aman Allah korusun bu halimle sikilasmak istemiyorm :27:

Bende sıkılaşma konusunda senin söylediğin şeylere benzer şeyler duymuştum. Doğruluk payı var gibi :1:

Gönül günaydın..
Bu 30 shared topiği nerde ya? hatırlıyormusun?

$allen.gif

Günaydın Kızlar...

günaydın kıslar:3:
kahvaltımın yaptım ders çalışmaya gidiyorum.... sınava az kaldı:18: hala istediğim gibi çalışabilmiş değilim.... öğlen yine gelirim....

Dünkü Menüm;

Sabah:

1 kepekli hamburger ekmeği
Peynirli yumurta ve çay

Öğle:
Salatavuk

Akşam:
1 porsiyon yeşil fasülye
1 dilim ekmek

1.5 lt su
40 dk. yürüyüş

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/480919-jillian-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi-14.html#post23037886 buyrun melo cum :32:

Dünkü Menüm;

Sabah:

1 kepekli hamburger ekmeği
Peynirli yumurta ve çay

Öğle:
Salatavuk

Akşam:
1 porsiyon yeşil fasülye
1 dilim ekmek

1.5 lt su
40 dk. yürüyüş

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş :46:

günaydın..akşam 40 dk sporumu yaptım..
75 mekik ve popuş için 15*2 sağ 15*2sol hareket yaptım..aslında gün içinde twist ve masaj aletinide kullanıyorum ama yazmıyorum..

Gunaydin canlarim bu gun erkenden kalktim cok mutluyum :)))

Sabah
2 yumurta
dereotu
ceviz

Bu gun evde temizlik var ondan aksam ustu burada olurum bu 30 day e bende baslamak istiyorum youtube da varmis tadli yazmis hemen buldum oradan yapacagim artik bu egzersiz videolarinin birini daha cdye yaz dersem esime cdlerle beraber beni yazacak adam :)

günaydın..akşam 40 dk sporumu yaptım..
75 mekik ve popuş için 15*2 sağ 15*2sol hareket yaptım..aslında gün içinde twist ve masaj aletinide kullanıyorum ama yazmıyorum..

Günaydın Derya'cım hoşgeldin

ve bu sabahta halsizim..
akşamda kayınvalide kayınbaba geliyor memleketten..kurban bayramından beri kayınvalideyle görüşmüyoruz.sebesiz yere bizimle tartıştı eşimde kırgın bende..bu gün akşam kıyamette kopabilir.kaynanam çok ters ve kibirli inattır hatasını yanlışını kabul etmez.eşimde tabi çok kızıyor..dün akşam hafifi huzursuzluk oldu evde eşim gerildi hala çok kızgın ..annemi patlatacağım diyor benide dinlemez..hoş artık karışmam..eşimin bu tavırlarını kaynanam bana bağlıyor kendine hiç toz kondurmuyor..halbuki yıllardır eşim küstü ben barıştırdım adım attırdım hep ama anlayan kim..canım az sıkkın keyifsizim 11 yıldır kaynanaım inadını kaprisini çekerek sıkıntılı bir evlilik geçridim..onunla muhatab olamdığımızda evde sorun yok ama ne zaman barışılsa evimiz ateş topuna dönüyor kafam karışık..aynı şeylerin tekrarını kaldıramam..biryanda iyiliği emredip kötülüğü men etmek ki ailecek yapmız budur .ama bir yand ayapılan iyiyliği kendii haklıda onun için böyle yapıyoruz diye iyice sapıtan kayınvalide.imdat ALLAH'ım ...
sabah sabah ne de güzel konuya girdim..

Gunaydin canlarim bu gun erkenden kalktim cok mutluyum :)))

Sabah
2 yumurta
dereotu
ceviz

Bu gun evde temizlik var ondan aksam ustu burada olurum bu 30 day e bende baslamak istiyorum youtube da varmis tadli yazmis hemen buldum oradan yapacagim artik bu egzersiz videolarinin birini daha cdye yaz dersem esime cdlerle beraber beni yazacak adam :)

Ben daha önce indirmiştim. Allah'tan bizim televizyom LED ve usb girişi var. Flash diske yüklüyorum iş bitiyor :9:

Back
X