• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 1 yumurta sadece akşam 1 adet lahmacun ve bir bardak ayran :((

Spor yürüyüş yaklaşık 2 saat...
2 lt su
2 bardak soğan suyu
1 kahve şekersiz

Sucum az yediğinde ilk zamanlar kilo ceriyorsun ama sonradan duruyor biliyorsun dimi ?

evet hazirana kadar bendeler ama bazen eltilerime ve gorumceme gidiyorlar o ara rahat rahat yaparim artik:ssz:
onlar buradayken calisma odamiz musait oluyor kosubandi da orada bilgisayari da oraya tasidim mi daha rahat olurum :32::32::32:
ben istanbuldayim tatlim.

Çok duruyorlarmış Elif ya zor oluyordur ..

iyi aksamlar bayanlar =)

öglenden beri gelemedim, yürüyüstü alisveristi derken.
bide gribim baya berbatlasti küvete yatip uzandim hep.

kurslarin ikisinede gidemedim.

kacirdigim sayfalari okucam simdi =)

hepinize tekrar tskler destek icn, hersey grip haric güzeldi bugün. iyi beslendigimi düsünüyorum
sizi seviyoruuuum

slmlar, cansu

Şimdi daha iyisisndir umarım cansu, yarın toparlarsın sporu da hani menü ?

hmm anladim lazer icinde ayni mi acaba :9: zira ben lazer epilasyon yaptiriyorum :53:

Lazer de çok daha fazla faydasını görürsün elif kesinlikle tarihleri bu zamanlara getir derim.

kıslar misafirlerim geldi öğlen giremedim... mesaj sayımlarını artık mesaj mı atıyoruz öyle birşey okudum sanki... bu benim 7. mesajım ortim sanırım sen sayıcaksın...
bu arada menümüde yazıp yatıcam... artık 6.30 da kalkıyorum.... 5 ay kaldı sınava... inş oturtçam bu düzeni...
sabah
kepek ekm. peynirli tost
5i bi yerde çay

ara
1 elma

öğle
4 kaşık patates salatası
yanındaki börekleri yemedim... misafirlere yedirdim onlar şişmanlasın:1:

ara
7 badem

akşam
3 minik parçaa et döner
1 kase domates çorbası
ve salata

Evet artık mesaj atıyoruz Özlem, ne güzel erkenden kalkıyormuşsun.

ewet kızlar duşumuda aldım geldim sporumuda yaptım
bugün 10 dak oklava hareketi
30 dak 30day shred
35 dak leslie

dün enson510 dakydı bunlarla 585 dak oldu gönül toplamı yazmıyo ama o birinci:46::46::46::46::46::46::46::16::16:

:nazar::nazar:
Gunaydin fistiklar suan yattigim yerden telden giriyorm msjlarinizi okumusam ozo ikimizde cok fena oluyor bu yeme krizi uyladimi uyluyor bi cozum bulmak lazim ama ne ... Biyerde okumustm ipin ucunu fazla kacirdm diye diyeti boslama sakin kaldigin yerden dewam... Dun oyle bi pestilim cikti ki 2.80 uzandm hemen enerjim yuksek oldugundan degil de mesela sabh kendme pr cikariorm hepsini yapamasamda yaptigim kardir mantigindayim . Bu arada 30 day shred topigine bktim dun yapiyim diye hewes ettim ama oyle bi gozum korktuki cokcok zor oldugunu yazmislar, gulcn spor toplamini yazmadmdan degilde tp bilmiorm bana da sprz olcak hehe bnce oylesi daha uygun genel toplamini betul zaten yazicak maksat biraz heycan yaratmak :32:

Gönül betüle cuma günü toplamını atacağız biliyorsun değil mi ?

Senin sporda cok guzel :nazar: bide iki cocukla yapiosun enerjine hayran kalmamak elde deil:nazar:
30 day shred a bende niyetleniyorum ya bide benim kafami kurcalayan bir konu,
zayiflamadan eger bu tip sporlar yapilirsa yaglar kasa donusur yani kalin bi goruntu olusur, ama zayifladik snra yapinca ince gorunursunuz
gbi biseydi tam ifade edemedim ama sporlari yaparken dsunuorm da aceba suanki sis goruntumle mi sikilascam diyorm aman Allah korusun bu halimle sikilasmak istemiyorm :27:

Gönülsüm hiç bir şekilde yağlar kasa dönüşmez, böyle bir şey söz konusu değil çünkü yapıları çok farklı.
Yağlarımız erirken kas oluşuyor bazen daha az kilo vermiş gözükebiliyoruz kaslardan dolayı ama daha ince gözüküyoruz.

Dünkü Menüm;

Sabah:

1 kepekli hamburger ekmeği
Peynirli yumurta ve çay

Öğle:
Salatavuk

Akşam:
1 porsiyon yeşil fasülye
1 dilim ekmek

1.5 lt su
40 dk. yürüyüş

Çok güzel olmuş Melekk ..

günaydın..akşam 40 dk sporumu yaptım..
75 mekik ve popuş için 15*2 sağ 15*2sol hareket yaptım..aslında gün içinde twist ve masaj aletinide kullanıyorum ama yazmıyorum..

Ohh sporlar harika ..

ve bu sabahta halsizim..
akşamda kayınvalide kayınbaba geliyor memleketten..kurban bayramından beri kayınvalideyle görüşmüyoruz.sebesiz yere bizimle tartıştı eşimde kırgın bende..bu gün akşam kıyamette kopabilir.kaynanam çok ters ve kibirli inattır hatasını yanlışını kabul etmez.eşimde tabi çok kızıyor..dün akşam hafifi huzursuzluk oldu evde eşim gerildi hala çok kızgın ..annemi patlatacağım diyor benide dinlemez..hoş artık karışmam..eşimin bu tavırlarını kaynanam bana bağlıyor kendine hiç toz kondurmuyor..halbuki yıllardır eşim küstü ben barıştırdım adım attırdım hep ama anlayan kim..canım az sıkkın keyifsizim 11 yıldır kaynanaım inadını kaprisini çekerek sıkıntılı bir evlilik geçridim..onunla muhatab olamdığımızda evde sorun yok ama ne zaman barışılsa evimiz ateş topuna dönüyor kafam karışık..aynı şeylerin tekrarını kaldıramam..biryanda iyiliği emredip kötülüğü men etmek ki ailecek yapmız budur .ama bir yand ayapılan iyiyliği kendii haklıda onun için böyle yapıyoruz diye iyice sapıtan kayınvalide.imdat ALLAH'ım ...
sabah sabah ne de güzel konuya girdim..

Daha önceden de bu konuyla ilgili eşinle çok tartıştığını biliyorum derya, ne kadar düşüncesiz oluyorlar, oğlunun huzurunu bozduğunun farkında değil mi anlamıyorum.
Çok kalacaklar mı ?
Umarım sorunsuz bir an önce giderler ama en azından artık şöyle bir durum var eşin biliyor annesini sorun çıkarsa annesiyle çıkar sizin aranızı bozmaz diye düşünüyorum.
Hoş yine huzursuzluk ama ..

gunaydin kizlar
dun hic giremedim
gecmisi de okuyamadim ilk defa bu sefer

iki gundur okula 8 de gidiyorum 6 da cikiyorum, gunde yaklasik 300 cocuk oluyo okulda, nobetci olunca hepsinin giris cikisi, cok faenydim yani
ve bu saabh tartildim +400 um

yarin da tarti var, ben gunleri bile sastim iyice cumaya 2-3 gun var gibi dusundum ama yarina telafi edebilir miyim bilmiyorum
dun toplanti vardi yemegim gec kaldi ondandir belki de, yoksa yaptigim kacamakalrin hiiic etkisi yok :))

kacamak demisken 2 gunde kacamak yapan var mi takip edemedim been ?

bu sabah 9.30 da kalktim
az bir sey kahvalti yaptim canim istemiyordu
leslie ile 2 mil yaptim

simdi dus alcam okula gidicem, internet paketim de bitmek uzere gun icinde tekrr giremeyebilirim, aksam 7 den sonra eve geldigimde ugrarim ama gecmisi okumakta cok zorlaniyorum butun gun giremeyince :))

hoş bulduk kafam allak bullak adını unuttum iyimi..:14::26:

ve bu sabahta halsizim..
akşamda kayınvalide kayınbaba geliyor memleketten..kurban bayramından beri kayınvalideyle görüşmüyoruz.sebesiz yere bizimle tartıştı eşimde kırgın bende..bu gün akşam kıyamette kopabilir.kaynanam çok ters ve kibirli inattır hatasını yanlışını kabul etmez.eşimde tabi çok kızıyor..dün akşam hafifi huzursuzluk oldu evde eşim gerildi hala çok kızgın ..annemi patlatacağım diyor benide dinlemez..hoş artık karışmam..eşimin bu tavırlarını kaynanam bana bağlıyor kendine hiç toz kondurmuyor..halbuki yıllardır eşim küstü ben barıştırdım adım attırdım hep ama anlayan kim..canım az sıkkın keyifsizim 11 yıldır kaynanaım inadını kaprisini çekerek sıkıntılı bir evlilik geçridim..onunla muhatab olamdığımızda evde sorun yok ama ne zaman barışılsa evimiz ateş topuna dönüyor kafam karışık..aynı şeylerin tekrarını kaldıramam..biryanda iyiliği emredip kötülüğü men etmek ki ailecek yapmız budur .ama bir yand ayapılan iyiyliği kendii haklıda onun için böyle yapıyoruz diye iyice sapıtan kayınvalide.imdat ALLAH'ım ...

Allah yardımcın olsun canım. Umarım sorun çıkmaz

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/480919-jillian-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi-14.html#post23037886 buyrun melo cum :32:

sagol canım :16:
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş :46:

teşekkürler :21:
ve bu sabahta halsizim..

derya, boşver takma diyecegim ama ateş düştüğü yeri yakıyor.
Bence eşininde annesini huyunu bilmesi bir yönden senin için çok iyi.

Ya oda annesini tuttsaydı, senin için iyice içinden cıkılmaz bir hal alırdı olaylar...
sabret, zaten gelip gidecekler..

Ohh erken kalktım sporumu da yaptım :1:

30 dk. zumba yaptım,50 mekik cektim.
Tam spor bitti, oğlum uyandı :9:

Şimdi kahvaltı hazırlayayım, yemek falan yapayım.
Akşama müsait olursam bi 30 dk. daha yapmak istiyorum inşaallah...

Toplam 225 dk. oldu sporum.Ay ne kadan az dimi :60:
Ne yapalım ya, hem öğrenci, hem anne, hem ev hanımı olunca bu kadar oluyor :60:

Gülçin, bu 30 shared midir nedir, nerden indirircez onu?

Bana msn den yada özelden link atarmısın?

Bi bakayım bende neymiş bu...
Duymuştum önceden de...

gunaydin kizlar
dun hic giremedim

iki gundur okula 8 de gidiyorum 6 da cikiyorum, gunde yaklasik 300 cocuk oluyo okulda, nobetci olunca hepsinin giris cikisi, cok faenydim yani

yarin da tarti var, ben gunleri bile sastim iyice cumaya 2-3 gun var gibi dusundum ama yarina telafi edebilir miyim bilmiyorum
dun toplanti vardi yemegim gec kaldi ondandir belki de, yoksa yaptigim kacamakalrin hiiic etkisi yok :))

bu sabah 9.30 da kalktim
leslie ile 2 mil yaptim

simdi dus alcam okula gidicem, internet paketim de bitmek uzere gun icinde tekrr giremeyebilirim, aksam 7 den sonra eve geldigimde ugrarim ama gecmisi okumakta cok zorlaniyorum butun gun giremeyince :))

Kolay gelsin Betülcüm..
Aaa kesin saatlerdendir yoksa cips çikolata neymiş kiii ..
Kaçamakl olarak Özlemin var Gülçininkini sayar mısın bilemedim 3 bisküvisi var.
Başka var mıydı kızlar ?

Ohh ne güzel bugün de benim hiç spor yapasım yok, pilates bileee ..

Oooooo hatun bak yaaaa 225 dk ya az diyor. Ben ne yapacağım peki? Daha 80 dk benim. :14:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım cumaya 1 gün kala benim kilo 56.5 yerinde sayıyo utanmaz kilom spor falanda dinlemiyo görüyormusunuz o kadarda çabalıyorum
kızlar melek ,hilal,derya,özlem,ebru, gönül herkese günaydın
muti menün gayet güzelmiş
deryacım çok üzüldüm durumuna bide akrabaydı dimi Allah yardımcın olsun tez zamanda gitsinler inşallah esinle huzurun daim olur kaynananda hasedinden çatlar umarım

kızlar ev işi yemek hepsi beni bekler ha bide bebek kocacım gelecek öğlene uf puf daha bulasık var ben kaçıyım size kolay gelsin canlarım son gün ayran detoksu yapıcam bugün kahvaltımı yaptım yarında yaparım sakın kaçırmayın yemekleri bolcada spor yarın büyük gün

Bu arada kızlar şuan size iş yerinden bildiriyorum :60:

Hem rapor yazıyorum hemde sizi takip etmeye çalışıyorum :60::60:

Ben daha önce indirmiştim. Allah'tan bizim televizyom LED ve usb girişi var. Flash diske yüklüyorum iş bitiyor :9:
aynen bende laptopu bağlıyorum direk yayın..:29::9:
Ebru canım nick'imin altında da yazıyor. :9:
hatırladım ama emin olamadım..beynim dönüyor..

Ohh sporlar harika ..
Daha önceden de bu konuyla ilgili eşinle çok tartıştığını biliyorum derya, ne kadar düşüncesiz oluyorlar, oğlunun huzurunu bozduğunun farkında değil mi anlamıyorum.
Çok kalacaklar mı ?
Umarım sorunsuz bir an önce giderler ama en azından artık şöyle bir durum var eşin biliyor annesini sorun çıkarsa annesiyle çıkar sizin aranızı bozmaz diye düşünüyorum.
Hoş yine huzursuzluk ama ..
evet evet mahvetti bu kayınanne .öğrendim bugün değil yarın geliyorlarmış.ve direk kızına geliyor..
eşime üzülüyorum yazık ya:50: ne biçim anne...:47:
gunaydin kizlar
dun hic giremedim

bu sabah 9.30 da kalktim
leslie ile 2 mil yaptim

ortim bu yoğunlukta beslenmene dikkat et güzel kilo verirsin..
Allah yardımcın olsun canım. Umarım sorun çıkmaz
çıkar çıkar ...amin..şmdi çıkamasa bile ardından çıkartır..

sagol canım :16:

teşekkürler :21:

derya, boşver takma diyecegim ama ateş düştüğü yeri yakıyor.
Bence eşininde annesini huyunu bilmesi bir yönden senin için çok iyi.

Ya oda annesini tuttsaydı, senin için iyice içinden cıkılmaz bir hal alırdı olaylar...
sabret, zaten gelip gidecekler..
ah mütim ilk başlarda hep annesini tuttu ..yedi bitirdiler beni...çok şükürki Kaynanam kendi arsızlığıyla kendini rezil etti eşimde önceden uydurduğu yalanlarını yakalayınca herşey ortaya döküldü ..ama gel görki ifla olmuyor :50:

oh maşallah mütim yaptığın spor dk en ideal dk biliyormusun..:34::9::13::46:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım cumaya 1 gün kala benim kilo 56.5 yerinde sayıyo utanmaz kilom spor falanda dinlemiyo görüyormusunuz o kadarda çabalıyorum
kızlar melek ,hilal,derya,özlem,ebru, gönül herkese günaydın
muti menün gayet güzelmiş
deryacım çok üzüldüm durumuna bide akrabaydı dimi Allah yardımcın olsun tez zamanda gitsinler inşallah esinle huzurun daim olur kaynananda hasedinden çatlar umarım

Sinirliyim çok sinirliyim.
Kilom nasıl oynamaz anlamıyorum ya ayran detoksu yaptım ve 61.9 ! Utanmaz kilom.
Acaba pilates mi ters etki yapıyor ki ben de :26:
Bütün gece de saçma sapan rüyalar gördüm zaten tam güzel bir şey görüyordum, denizin ortasındayım kimsecikler yok Dalıp yüzsem ama popom girmiyor ki diye düşünürken uyandım yüzemedim bileee!!

kızlar ev işi yemek hepsi beni bekler ha bide bebek kocacım gelecek öğlene uf puf daha bulasık var ben kaçıyım size kolay gelsin canlarım son gün ayran detoksu yapıcam bugün kahvaltımı yaptım yarında yaparım sakın kaçırmayın yemekleri bolcada spor yarın büyük gün

Uff spor yapasım da yok pek sıkıcıyım bugün :1:

Bu arada kızlar şuan size iş yerinden bildiriyorum :60:

Hem rapor yazıyorum hemde sizi takip etmeye çalışıyorum :60::60:

Ben de izinli misin diye düşünmüştüm Ebru, ohh kız her yere yetişiyor maşallah ..
Kilonu fark etmeye başladılar mı Ebru?

evet evet mahvetti bu kayınanne .öğrendim bugün değil yarın geliyorlarmış.ve direk kızına geliyor..
eşime üzülüyorum yazık ya:50: ne biçim anne...:47:

Aman boşver kızına gitsin sizden ne kadar uzak o kadar iyi Derya, erkekler evlenince pek kıymetli oluyor sanırım anneleri tarafından.

Sinirliyim çok sinirliyim.
Kilom nasıl oynamaz anlamıyorum ya ayran detoksu yaptım ve 61.9 ! Utanmaz kilom.
Acaba pilates mi ters etki yapıyor ki ben de :26:
Bütün gece de saçma sapan rüyalar gördüm zaten tam güzel bir şey görüyordum, denizin ortasındayım kimsecikler yok Dalıp yüzsem ama popom girmiyor ki diye düşünürken uyandım yüzemedim bileee!!

Uff spor yapasım da yok pek sıkıcıyım bugün :1:

Ben de izinli misin diye düşünmüştüm Ebru, ohh kız her yere yetişiyor maşallah ..
Kilonu fark etmeye başladılar mı Ebru?

Yok canım yaaa bugün arka taraftaki bilgisayarda yazıyorum, internet bağlantısı var.

Bu arada ben artık bir beden küçüldüm ve herkes sen zayıfladın sen diye söylüyorlar. Yani artık farkediliyorum.

Artık 42 bedenimmmmmm:nazar::nazar:

Yok canım yaaa bugün arka taraftaki bilgisayarda yazıyorum, internet bağlantısı var.

Bu arada ben artık bir beden küçüldüm ve herkes sen zayıfladın sen diye söylüyorlar. Yani artık farkediliyorum.

Artık 42 bedenimmmmmm:nazar::nazar:

Ne güzel değil mi emeklerinin karşılığını almakk ..
1 ay içinde 40a düşersin sen o zaman:nazar:

ah mütim ilk başlarda hep annesini tuttu ..yedi bitirdiler beni...çok şükürki Kaynanam kendi arsızlığıyla kendini rezil etti eşimde önceden uydurduğu yalanlarını yakalayınca herşey ortaya döküldü ..ama gel görki ifla olmuyor :50:

oh maşallah mütim yaptığın spor dk en ideal dk biliyormusun..:34::9::13::46:

İnş. çok kalmazlar ya :18:
Ben strese girdim seni düşünürken...

Bilmiyorum.30 dk. mı en ideali?
Yoksa sabah akşam 30 ar dakika mı?

hep böyle olur bu kayınvalideler kayınpederler yahu... bi kerede kızın ailesinin sorun çıkardığını görmedim...vardır elbet ama genelde hep öbür taraf sanki... :31:
bizede misafir geliyor akşam yemeğe... dersi falan bıraktım gene....:32:

slm kızlarr
bebiş uyumuşken bi bakim dedim dün sporumu yaptım çok sükür o kadar kaçamaga artı görmedim ama - de görmedim :50:

yarın inş. - görcemm :52::52::52:

Back
X