• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gecmis olsun cnm
bende cok kötüyüm ya, iki saat yürüdüm
ama hic iyi ypamadim, daha beter oldum.
bugünde hic istahim yok. cok hastayim cok

saol sana da gecmis olsn ama ben sana cikma demistim demi:20:

geçmiş olsun gönülcüm çorba iç zencefilli çay çok iyi gelir kuşburnu falan iç iyleş biran önce

cok saol cnm sabaha gore daha iyyim doktora gittim bide benim cok moralimi bozan bi haberim war paylascam sizle :(

Menümü yazayım bugün değişik olsun istedim ..

Sabah :

Eki Görüntüle 344235

- 1 dukan kurabiye
- 1 bardak süt

Ara :

- 1 elma

Öğle :

Eki Görüntüle 344236

- 1 kase yayla çorbası
- 1 bardak ayran
- 1 dilim ekmek
- 3 köfte

Akşam :

- 1 Avuç badem

Sıvı :

- bol su içtim akşam bitki çaylarımı içeirm

Spor :

- o da akşama ..

Afiyet olsun, kalp tabaciginda ne guzelmis ole :))) :nazar:
tam bi kurabiye canawariyim kurabiyen cok guzel gorunuo hmmm hhmmm

Gördüm Ebrucum ama geç olmuştu eklediklerinde burada yoktum.

Gönül ne kadar güzel bilgiler bunlar teşekkür ederiz .

Her zaman ki gibi çok güzel bir listeyle gelmisin Ebru.

Rica ederim cnm maksat bilgilenmek :54:

Bende cıkıyorum.

Arkadaşalar msj sayımlarımızı atmayı unutmayalım..
Unutursanızda saglık olsun :1:

Saat 12 olsun da mesaj atayım bari bugün biraz geç yatarım hem ..

cok saol cnm sabaha gore daha iyyim doktora gittim bide benim cok moralimi bozan bi haberim war paylascam sizle :(

Afiyet olsun, kalp tabaciginda ne guzelmis ole :))) :nazar:
tam bi kurabiye canawariyim kurabiyen cok guzel gorunuo hmmm hhmmm

Rica ederim cnm maksat bilgilenmek :54:

[/QUOTE]

Canım ne oldu hayırdır ne bozdu moralini ?

Tabağım sevgililer günü tabağı :17:
Çok hafif bir kurabiye ne yağı ne şekeri var Gönül tavsiye ederim

:60: afiyet olsun

Ya ama ne yapayım, müsliyi yemekten sayma, akşamda yemedim.
1 öğün adam akıllı çiğköfte yedim.
Kaçamak sayılmaz :60:

Pişman değilim, bugün olsa yine yerim :1:

hahaha sen kudurdun gene demi milletin aklina cif kofte diye diye soktun cig kofteyi :23: (bende yedim bu arada :60: hilal cim nasil unuttrsun kiz
cuma bildirimden snra yeriz demistin bana :60: )

Tabi hatırlattım, bugün çiğköfte günüydü nasıl unutursunuz :1:

:60: :60: :60:

O kadar kotu bir sey mi kaymak yaa:))
Yok yok, bu kadar lezzetli bir sey boylesine kotu olamaz, nayiirr:))

Ya annem bi yerden taze sut almis, kaynatti , yogurt yapti falan
Kaymagini almis iste, evde taze taze ilunca yedim valla
Her zaman olan bir sey degil, cok az yapiyoruz evde taze sutten yogurt falan:26:

Afiyet olsun bence abartmadik snra hic bisey olmaz wucuda onlar da gerekli :56:

Uff spor da yapamadım kalkamadım gitti ama yapacağım, çiğ köfteye de aşerdim zaten ..
Uff keşke hamile olsam :60:

Sen bugun shred i yapdin mi bakalim :31:

hahaha sen kudurdun gene demi milletin aklina cif kofte diye diye soktun cig kofteyi :23: (bende yedim bu arada :60: hilal cim nasil unuttrsun kiz
cuma bildirimden snra yeriz demistin bana :60: )

Sen bugun shred i yapdin mi bakalim :31:

Nasıl unuttum anlatamam ki o kadar da düşündüm ne yiyecektim diye ama hatırlayamadım, bir de Melek sabah yazmıştı ama o sırada aklımda kurabiye vardıı ..

Yaptım Gönül yaptım hem de nasıl rahat nasıl kolay yaptım anlatamam sanki dün o kadar zorlanan ben değildim.
Sen hastasın yapamamışsındır dimi ?

malum bugün kaynana kayın baba geldi..eşim şimdi gitti bana soruyor ne yapayım diye..annesinin elini öpmeyecekti yapma dedim..hava soğuk kar yağışlı biz gidemedik aslına bakarsanız iyide oldu..
bugün öğleden sonra misaifr trafiğim arttı..abimle ablam geldi peşinden kayın babam ve küçük abim..kayın baba eve girmedi aslında kendisi bizzat amcamdır benim..ne acı değilmi hiçbir saygısızlığım yok ama hep ben hırpalandım..artık kimse için kendimi ne üzerim nede üzdürüm..yoğunluktan daha yeni fırsat bulup geldimçmesaj sayımıda alınmamış zaten ..
ben saydığımda bana kimse mesaj atmadı hilal hariç..hilal harici kimseyi yazmamalıymışım buda iyi bir örnek oldu..
deryacım senden öğreniceğim çok şey var.... :29:
Ben biliyordum sonuncu olacağımı:17::17:

Ellerine sağlık güzel bir liste olmuş.
sonuncu benim canım hatta listede yokum:9:
BETUL PRODUCTION GURURLA SUNARRR
ISTE KARSINIZDAAA.....

HAFTANIN ENNN' LERİ

Ennn HAMARAT : MELEK
Ennn IRADELİ : EBRU
Ennn HIZLI GİRİŞ YAPAN ÜYE: CANSU
Ennn GELIN : DERYA
Ennn OGRENCI: OZLEM
Ennn LEYLA : HILAL
Ennn ATOM KARINCA: GÜLÇİN
Ennn KACAK: MELİS
Ennn YARAMAZ: BETÜL
Ennn BIZDEN ADAY: SEMIHA ve ELİF
Ennn KAYIP: BALKAYMAK OZLEM
Ennn KACAMAKSIZLAR: HILAL, EBRU VE MELEK
Ennn TEMBEL: LADY EBRU
hahahahahhah koptum buna.... en öğrencide ben miyim???
Eee ben de yorumları yapayım bari listeler açıklanmış ..

*** 13. Takım 243. Etap *** (etap 2.si)
Aysecig ( 58.6 / 56.1 / 0.83 / 1.42 % ) 241. Etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 3’e bölündü.
Balkaymak: ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.0 % )
Betüld: ( 63.7 / 63.8 / -0.1 / -0.16 % )
Eski_bir_masal : ( 61.4 / 61.3 / 0.1 / 0.16 % / )
LaydLiNe: ( 79.3 / 78.4 / 0.9 / 1.13 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 71.1 / 1 / 1.39 % )
Ozlew_19: ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / 2.27 % )
tatLi : ( 62.0 / 62.3 / -0.3 / -0.48 % )
Ysfmir: ( 59.8 / 59.7 / 0.1 / 0.17 % )
13. Takım Ortalaması : 0.66 %

Öncelikle hepimizi tebrik ederim 2 haftadır derecedeyiz maşallah bize ..

Gülçin; Bak sağlıklı sağlıklı beslenerek ne güzel kilo veriyorsun sakın o şok diyetlere dönme ..

Özlem ; BU hafta yoktun buralarda genelde sporunun da olmaması nedeniyle kilo verişi yok ..

Betül ; Kendi deyişinle geç yemekten benim deyişimle kaçamaklardan dolayı ufak bir kilo alış var ama eminim haftaya telafi edeceksindir sen ..

Ebru ; İdolümsün, nasıl bir irade hayranım sonuçlarını da alıyorsun ama şöyle günde leslie ile bile yarım saat yürüsen çok daha harika sonuçlar alacaksın ..

Melek ; Hiç kaçamaksız çok güzel bir haftaydı( bugüne kadar :1:) sporun menülerin harikaydı ne güzel sonucunu da gördün.

Özlem ; o kadar kaçamağa kilo veriyorsun ya bununla ilgili yorum yapmak yerine sırrını alabilir miyim acaba :17:

Gönül ; O kadar spora rağmen kilo almanı kas kütlenin artmasına bağlıyorum, evet kaçamaklar oldu ama yine de sporunun bunları telafi ettiğini düşünüyorum tabi bağırsaklarınla da alakası vardır ..

Derya ; Bol stresli günler yaşıyorsun muhtemelen kilona da etki ediyordur, menülerin gayet güzeldi ama stresin etkisinin ispatısın ..

Önümüzdeki hafta yeni arkadaşlarımızla beraber çok güzel bir liste ve 1.lik umarım bizim olacak
..

kıslar çok haklısınız son zamanlarda bir yoğunluk aldı başını gitti... ama telafi edicem bu hafta söz... edemessemde izne çıkıcam kimsenin hakkına engel olmak istemem çünkü... daha aktif bi üye almak isteyebilirsiniz belki yerime... bu haftada bi deneyelim olamassa kendim gidicem...:5:

Kızlar ben kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarın iş yok tatil. (Ama yine temizlik var ):9::9::9:

pembe pembe çok güzel olmuş burası.... ben sevdim:69: gerçi biraz göz yoruyor ama 14 şubata hazırlık gibi olmuş...

kıslar çok haklısınız son zamanlarda bir yoğunluk aldı başını gitti... ama telafi edicem bu hafta söz... edemessemde izne çıkıcam kimsenin hakkına engel olmak istemem çünkü... daha aktif bi üye almak isteyebilirsiniz belki yerime... bu haftada bi deneyelim olamassa kendim gidicem...:5:

Özlemcim ayrılmasan daha iyi olur ama kendin bilirsin canım en son biliyorsun ayrıldığında çok kilo almıştın aynısının olmasını istemem ..

Özlemcim ayrılmasan daha iyi olur ama kendin bilirsin canım en son biliyorsun ayrıldığında çok kilo almıştın aynısının olmasını istemem ..

yok cnm bende ayrılmak istemiyorum ama sizin kadar aktif olamadığımda bir gerçek.... telafi ediceğimi düşünüyorum zaten artık... bu kadar yoğun olmuyor masalcım ne evime ne kpss ye ne kendime vakit ayıramadım bu aralar... bi koşuşturmadır gidiyor... bunun sebebide biras benim... insanlara hayır diyemiyorumm... ama öğrenmem gerek sanırım.

günün karikatürüde benden olsun...:9:
Eki Görüntüle 344418

:60: En sonunda ben de böyle olacağımm ..

yok cnm bende ayrılmak istemiyorum ama sizin kadar aktif olamadığımda bir gerçek.... telafi ediceğimi düşünüyorum zaten artık... bu kadar yoğun olmuyor masalcım ne evime ne kpss ye ne kendime vakit ayıramadım bu aralar... bi koşuşturmadır gidiyor... bunun sebebide biras benim... insanlara hayır diyemiyorumm... ama öğrenmem gerek sanırım.

Haklısın Özlemcim, çok yoğunsun bu sıralarda işin de kolay değil ev dersler derken ..
Ama önceliği kendine ver hayır diyememek çok zor ..

İyi geceler Ebruu, uff benim uykum yok bu gece ..

benimde ama sabah 6.30 da kalkçağımı düşündükçe uyumak istiyorum:1:
birde masalcım kime mesaj atıcaz bugün takip etmek zor oluyor... birde üye adı söylersen sevinirim daha ezberleyemedim herkesi ben:17:

benimde ama sabah 6.30 da kalkçağımı düşündükçe uyumak istiyorum:1:
birde masalcım kime mesaj atıcaz bugün takip etmek zor oluyor... birde üye adı söylersen sevinirim daha ezberleyemedim herkesi ben:17:

Uff ben de erken kalkmaya alışmışken bozmak istemiyorum düzeni ..
Melek'e adıyoruz Özlem ..

:60: En sonunda ben de böyle olacağımm ..

Haklısın Özlemcim, çok yoğunsun bu sıralarda işin de kolay değil ev dersler derken ..
Ama önceliği kendine ver hayır diyememek çok zor ..

evet kim nereye çekse oraya gidiyorum resmen... aklımda da ama ders çalışçaktımlar var... bide dıştan söyleyebilsem...:26: senin öyle olmaniçin 40 fırın ekemek yemen lasım:9:

evet kim nereye çekse oraya gidiyorum resmen... aklımda da ama ders çalışçaktımlar var... bide dıştan söyleyebilsem...:26: senin öyle olmaniçin 40 fırın ekemek yemen lasım:9:

Yiyebilirim hiç problem değil Özlem :60:
Neyse artık onun da göbeği var problem değil :1:

Back
X