• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar
ben geldim
geçmişi okuyayım dedim
ama beceremedim.
ne çok kaynatmışsınız öyle

arada okuyabildiklerim
gönülcüm rahatsızmış.geçmiş olsun.acil şifalar

takım olarak 2. olmuşuz.buda iyi...tebrik ediyorum hepinizi.

sporda dehşet rekor dakikasıyla gönül birirnci.tebrikler

betülün ennnnn tablosuna bayıldım.ellerine sağlık...

Cok tsk ederim hayatim iyiki warsiniz:16:
spor tebrigin icinde ayrica tsk ederim gecen hafta o kadar tepindim tepindim bugun full yatiorm yerimden kalkamadim :1:

Misafirler gitti yarın yine misafirim var :S
doktora gideceğim için aksamdan yapicam yemeklerimi ama şimdi biraz koşmalıyım
haftaya Cuma görürsünüz siz listede adım yoktu haftaya olacak inşallah

Olsun tabi listede seninde adin :8: cnm resmen spor yapmak istio yaparmiyorm :9:

Bebeim geldi mi hersey ust uste geliyor bu siralar kendimi psikolojikman da iyi hissetmiyordm saglik problemlerim cikti ustune,
o da Allah tan demekki gecen dr ye gitmistim sirtimda yogun siwilcelenme wardi zaten bu siralar artmisti yine
doktor kurutmasi icin basit bir jel wercekti cigerlerden kaynaklanan bi durum olabilir dusuncesiyle kan aldirmak istedim,
bugun sonuc belli oldu diger degerler normal ama tiroid lerim az calisiyormus cok sac dokulmem wardi hele ama ustunde durmuyordm sinir stres,
asiri kilo alma, kolay zayiflayamama problemleri yaratirmis we biraz arastirdimda bi sure ilac tedawisiyle duzelen bi rahatsizlik deilmis omur boyu kullanilmasi gerekirmis ilaclarin :25::25: Elden ne gelir ki Allah beterinden saklasin, hc keyfim yok ...

Canım biliyorum her şeyin üst üste gelmesi çok zordur anlıyorum seni ama şöyle düşün ya gitmemiş olsaydın da öğrenemeseydin çok ilerlemeden.
Böylesi daha iyi belki de, böyle zamanlarda en iyisi Allah'a sığınıp dua etmek, insan en çok bu zamanlarda ihtiyaç duyıyor inancına ..

Menumu werecektim en sona kaldi unuttum (unutkanlikta tiroid probleminden kaynaklanirmis)

sabah i taa ogle yaptim 12-1 gibi
zeytin
domates
salatalik
2 dilim ekmek
yumurta

Ara
mandalina
muz

2. ogun
1 kase mercimek corbasi

3. ogun
cig kofte 7-8

Yaklasik 2lt su
2 bardak bitki cayi
spor yok

Ayy çiğ köfteler havada uçuşmuş.
Biraz fazla olmuş gibi geldi bana ama Gönül.
Şu muz olayında da kararsızım ne zaman ne kadar yememiz gerekiyor ..
Çok şekerli ama ne zaman ne kadar yersek uygun olur acaba

slm kızlar
ben geldim
geçmişi okuyayım dedim
ama beceremedim.
ne çok kaynatmışsınız öyle

arada okuyabildiklerim
gönülcüm rahatsızmış.geçmiş olsun.acil şifalar

takım olarak 2. olmuşuz.buda iyi...tebrik ediyorum hepinizi.

sporda dehşet rekor dakikasıyla gönül birirnci.tebrikler

betülün ennnnn tablosuna bayıldım.ellerine sağlık...

ana konuları okumuşsun semiha ben de azıcık spora çıktım ne kaynatmışlar göreceksin :60:

Misafirler gitti yarın yine misafirim var :S
doktora gideceğim için aksamdan yapicam yemeklerimi ama şimdi biraz koşmalıyım
haftaya Cuma görürsünüz siz listede adım yoktu haftaya olacak inşallah

Kolay gelsin elif hayırdır neyin var ?
Hadi bakalım güzel bir giriş yap listeye ..

beni soracak olursanız.
kızımla çıkmış olduğum avm gezintisinden yorgun bitkin eve döndüm.
çok hantalım bu sıralar
ayaklarımın üstüne basamıyorum neredeyse

menümüde hafif kaçakla bildireyim

sirkeli su
sabah
20 dilim kızarmış kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta,yarım demet maydanoz
1 bardak şekersiz çay

ara
1 bardak süt

akşam (17:00)
yarım porsiyon pideli köfte

su 1,5 litre
spor yok.

o 2 dilim dimii ?
Aman dikkat edin kalp krizi geçirtmeyin bana :60:

Pide yerine lahmacun yersen daha iyi olur Semiha, ince hamuru hem de mayasız, karbonhidrat protein dengeli olur hem ..

Cok tsk ederim hayatim iyiki warsiniz:16:
spor tebrigin icinde ayrica tsk ederim gecen hafta o kadar tepindim tepindim bugun full yatiorm yerimden kalkamadim :1:

Olsun tabi listede seninde adin :8: cnm resmen spor yapmak istio yaparmiyorm :9:

Ayy bilmez miyim ?
ben de aynı şekilde oluyorum hastayken nasıl spor yapasım oluyor.
iyileş de bana destek ol 30 day shred için hem bak iyi haber 2. gün hiç zorlanmadım.

o 2 dilim dimii ?

Pide yerine lahmacun yersen daha iyi olur Semiha, ince hamuru hem de mayasız, karbonhidrat protein dengeli olur hem ..

ayyy inanmıyorum
ne yazmışım ben öyle...
aynen hilalcim senin anladığından...

:1::1::1:
daha fazla sapıtmadan ben kaçıyorum.
yatayımda kendime geleyim

c.tesi,pazar gelemem eşimden bana sıra gelmez
herkese iyi geceler

Canım biliyorum her şeyin üst üste gelmesi çok zordur anlıyorum seni ama şöyle düşün ya gitmemiş olsaydın da öğrenemeseydin çok ilerlemeden.
Böylesi daha iyi belki de, böyle zamanlarda en iyisi Allah'a sığınıp dua etmek, insan en çok bu zamanlarda ihtiyaç duyıyor inancına ..

Ayy çiğ köfteler havada uçuşmuş.
Biraz fazla olmuş gibi geldi bana ama Gönül.
Şu muz olayında da kararsızım ne zaman ne kadar yememiz gerekiyor ..
Çok şekerli ama ne zaman ne kadar yersek uygun olur acaba

ana konuları okumuşsun semiha ben de azıcık spora çıktım ne kaynatmışlar göreceksin :60:

Kolay gelsin elif hayırdır neyin var ?
Hadi bakalım güzel bir giriş yap listeye ..

Cnm hasta olunca cok kasmak istemiyorm ben, cnm muz istedi ne zamandir yemiyordm aslinda bir ogunde mandalina we muz birlikte olmamali ..
moralim bozuk olunca takmiyorm ewt cig kofteyi de abarttim (nasilsa zor kilo wercem ye babam gitsin:1:)

beni soracak olursanız.
kızımla çıkmış olduğum avm gezintisinden yorgun bitkin eve döndüm.
çok hantalım bu sıralar
ayaklarımın üstüne basamıyorum neredeyse

menümüde hafif kaçakla bildireyim

sirkeli su
sabah
20 dilim kızarmış kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta,yarım demet maydanoz
1 bardak şekersiz çay

ara
1 bardak süt

akşam (17:00)
yarım porsiyon pideli köfte

su 1,5 litre
spor yok.

afiyet olsun cnm pideyi sende biliyosn zaten abartmadik surece we olculu olunca bence sorun yok direkt yasak koyunca insanda saldirma psikolojisi olusuo malesef
o yuzden cnn istediginde olculu yeme taraftariyim ben...

o 2 dilim dimii ?

Ayy bilmez miyim ?
ben de aynı şekilde oluyorum hastayken nasıl spor yapasım oluyor.
iyileş de bana destek ol 30 day shred için hem bak iyi haber 2. gün hiç zorlanmadım.

Lahmacun mu dedin sen :25:
giizzz ozoo gel bi lahmacun yemeye gidek, adimiz nasilsa kacamakciya cikti cikica kadar :60:

:1::1::1:
daha fazla sapıtmadan ben kaçıyorum.
yatayımda kendime geleyim

c.tesi,pazar gelemem eşimden bana sıra gelmez
herkese iyi geceler

good night beybi :54:

Cnm hasta olunca cok kasmak istemiyorm ben, cnm muz istedi ne zamandir yemiyordm aslinda bir ogunde mandalina we muz birlikte olmamali ..
moralim bozuk olunca takmiyorm ewt cig kofteyi de abarttim (nasilsa zor kilo wercem ye babam gitsin:1:)

giizzz ozoo gel bi lahmacun yemeye gidek, adimiz nasilsa kacamakciya cikti cikica kadar :60:

Ama abartınca kilo vermek yerine alırsan ne olacak ?
Hem bak geçen diyetisyen söylüyor tiroid hastalığı bile olsa normalde metabozlima 1400 ancak 1320ye düşüyormuş öyle düşünme geçen hafta nasıl kilo verdiğini unutmaa ..

Kız ne lahmacunu gece gece :47::47:
Ama gündüz isterse 1 lahmacun salata ve ayranla yenilebilir ..

Hem bak geçen diyetisyen söylüyor tiroid hastalığı bile olsa normalde metabozlima 1400 ancak 1320ye düşüyormuş öyle düşünme geçen hafta nasıl kilo verdiğini unutmaa ..

butun kizlar toplansak toplansak... hadin lahmacun yemeye gidelim kizlar :60:
suclusu ahanda bu hilal bu saatte lahmacun denir mi hec yaw :d

neyse ufaktan yol aliyim basimin donmesi siddetlendi, opuyorm herkesi .. iyi geceler

Son düzenleme:

Gonul gecmis olsuun
Uzme kendini dedigin gibi daha ne kotu hastaliklar var Allah korusun
Hem ne demisler zor diye bir sey yoktur imkansiz vakit alir:)) sen ustesinden gelirsin rahat rahat bu isin.

Ayrica kacamak listesini de unutmadim tabi ki
Basta kendimi
Sonra da ozlemle seni koymustum gozunden kacmis:))

Lahmacun yemeye giderseniz beni de cagirin yani:1:
Yiyelim soyle acili acili ohhh:21:

butun kizlar toplansak toplansak... hadin lahmacun yemeye gidelim kizlar :60:
suclusu ahanda bu hilal bu saatte lahmacun denir mi hec yaw :d

neyse ufaktan yol aliyim basimin donmesi siddetlendi, opuyorm herkesi .. iyi geceler

Gonul gecmis olsuun
Uzme kendini dedigin gibi daha ne kotu hastaliklar var Allah korusun
Hem ne demisler zor diye bir sey yoktur imkansiz vakit alir:)) sen ustesinden gelirsin rahat rahat bu isin.

Ayrica kacamak listesini de unutmadim tabi ki
Basta kendimi
Sonra da ozlemle seni koymustum gozunden kacmis:))

Lahmacun yemeye giderseniz beni de cagirin yani:1:
Yiyelim soyle acili acili ohhh:21:

Şişt kızlar ne oluyorr sakin gece gece ne konuştuğumuz konuya bakın bir de suçu benim üstüme attınız :60:

İyi geceler Gönüll .

afiyet olsun cnm pideyi sende biliyosn zaten abartmadik surece we olculu olunca bence sorun yok direkt yasak koyunca insanda saldirma psikolojisi olusuo malesef
o yuzden cnn istediginde olculu yeme taraftariyim ben...

good night beybi :54:

:56: birileri lahmacun mu dedi :52::52:

Eee ben de yorumları yapayım bari listeler açıklanmış ..

*** 13. Takım 243. Etap *** (etap 2.si)
Aysecig ( 58.6 / 56.1 / 0.83 / 1.42 % ) 241. Etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 3’e bölündü.
Balkaymak: ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.0 % )
Betüld: ( 63.7 / 63.8 / -0.1 / -0.16 % )
Eski_bir_masal : ( 61.4 / 61.3 / 0.1 / 0.16 % / )
LaydLiNe: ( 79.3 / 78.4 / 0.9 / 1.13 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 71.1 / 1 / 1.39 % )
Ozlew_19: ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / 2.27 % )
tatLi : ( 62.0 / 62.3 / -0.3 / -0.48 % )
Ysfmir: ( 59.8 / 59.7 / 0.1 / 0.17 % )
13. Takım Ortalaması : 0.66 %

Öncelikle hepimizi tebrik ederim 2 haftadır derecedeyiz maşallah bize ..

Gülçin; Bak sağlıklı sağlıklı beslenerek ne güzel kilo veriyorsun sakın o şok diyetlere dönme ..

Özlem ; BU hafta yoktun buralarda genelde sporunun da olmaması nedeniyle kilo verişi yok ..

Betül ; Kendi deyişinle geç yemekten benim deyişimle kaçamaklardan dolayı ufak bir kilo alış var ama eminim haftaya telafi edeceksindir sen ..

Ebru ; İdolümsün, nasıl bir irade hayranım sonuçlarını da alıyorsun ama şöyle günde leslie ile bile yarım saat yürüsen çok daha harika sonuçlar alacaksın ..

Melek ; Hiç kaçamaksız çok güzel bir haftaydı( bugüne kadar :1:) sporun menülerin harikaydı ne güzel sonucunu da gördün.

Özlem ; o kadar kaçamağa kilo veriyorsun ya bununla ilgili yorum yapmak yerine sırrını alabilir miyim acaba :17:

Gönül ; O kadar spora rağmen kilo almanı kas kütlenin artmasına bağlıyorum, evet kaçamaklar oldu ama yine de sporunun bunları telafi ettiğini düşünüyorum tabi bağırsaklarınla da alakası vardır ..

Derya ; Bol stresli günler yaşıyorsun muhtemelen kilona da etki ediyordur, menülerin gayet güzeldi ama stresin etkisinin ispatısın ..

Önümüzdeki hafta yeni arkadaşlarımızla beraber çok güzel bir liste ve 1.lik umarım bizim olacak
..

öncelikle
itiraf ediyorum ben hergün kaçamak yapıyorum :17:
dk spor yapılan kaçamakkk :43::43:
120 3 büyük han. Kur.+3 büyük kraker+1 avuç balık kraker
90 1 pk. hanım eller kur. :((( 7den sonra bişey yemedim
300 3 haşhaşlı ek.+yarım çizkk+acıbadem kurabiyesi+soslu makarna
50 1avuc cerez+1 avuç krekr+5 adet kndl simt+7,30 dan sonra cerez
30 5 adet kndl simt+7,30 dan sonra cerez
90 4 acıbadem kurabiyesi 1 dilim dasta 6 cubuk kraker pastene yapımı 2 bebe büskivisi
60 ögünümün yerine 1 avuç cerez yedim

sporumu yaptıgım kaçamaklara göre yapıyorum :8:
önce kaçamak, gün sonu spor yapıyorum. genelde geceyarısı
gün içinde spor nadir oda yürüyüş oluyor
kahve çok tüketiyorum günde 2 fincan
akşam 8,30 dan sonra yemiyorum ki tadına bile bakmıyorum. bunu da 3 haftadır uyguluyorum :9::9:
gün içinde çok nadir oturuyorum bebeğim gezdirilmekten çok haşlanıyo :emir_bebek::55:
o yatıyor ev işi ,kalkıyor bebek işleri ... anneler anlar
ekmek yemessem kaçamak yapıyorum(lütfen kaçamagında bi adabı var :1:)
tatlı kaçamaklar pek tercihim degil. hafta sonuna saklarım onları :1:
emziriyorum ,, iştahımda yerinde mutfaga girmemeye calışıyorum :27:
hee çok kaçak yapınca cır cır çayı yapıyorum ne var ne yok sa atıyo :25:(iğrenç)
hergün kilomu kontrol ediyorum(tartılıyom)
her zaman hedef koyarım. günde 300 gr - görcem diye kendimi şartlandırırım:34:

valla bu kadar çok yogunum ondan kıslar bana kaçamak serbest :9::9:

ayy ne yazmışım beee

Günaydın arkadaslar çok gerginim saat 12:30 da doktorum tartacak hem regldonemindeyim hem dün bulgur pilavı yedim :(
neyse ki şimdi kahvaltımı yapıyorum saat 12 ye kadar erir heralde yoğurt :1::1::1:

öncelikle
itiraf ediyorum ben hergün kaçamak yapıyorum :17:
dk spor yapılan kaçamakkk :43::43:
120 3 büyük han. Kur.+3 büyük kraker+1 avuç balık kraker
90 1 pk. hanım eller kur. :((( 7den sonra bişey yemedim
300 3 haşhaşlı ek.+yarım çizkk+acıbadem kurabiyesi+soslu makarna
50 1avuc cerez+1 avuç krekr+5 adet kndl simt+7,30 dan sonra cerez
30 5 adet kndl simt+7,30 dan sonra cerez
90 4 acıbadem kurabiyesi 1 dilim dasta 6 cubuk kraker pastene yapımı 2 bebe büskivisi
60 ögünümün yerine 1 avuç cerez yedim

sporumu yaptıgım kaçamaklara göre yapıyorum :8:
önce kaçamak, gün sonu spor yapıyorum. genelde geceyarısı
gün içinde spor nadir oda yürüyüş oluyor
kahve çok tüketiyorum günde 2 fincan
akşam 8,30 dan sonra yemiyorum ki tadına bile bakmıyorum. bunu da 3 haftadır uyguluyorum :9::9:
gün içinde çok nadir oturuyorum bebeğim gezdirilmekten çok haşlanıyo :emir_bebek::55:
o yatıyor ev işi ,kalkıyor bebek işleri ... anneler anlar
ekmek yemessem kaçamak yapıyorum(lütfen kaçamagında bi adabı var :1:)
tatlı kaçamaklar pek tercihim degil. hafta sonuna saklarım onları :1:
emziriyorum ,, iştahımda yerinde mutfaga girmemeye calışıyorum :27:
hee çok kaçak yapınca cır cır çayı yapıyorum ne var ne yok sa atıyo :25:(iğrenç)
hergün kilomu kontrol ediyorum(tartılıyom)
her zaman hedef koyarım. günde 300 gr - görcem diye kendimi şartlandırırım:34:

valla bu kadar çok yogunum ondan kıslar bana kaçamak serbest :9::9:

ayy ne yazmışım beee

Yani özlem var ya çok kotusun yaaa :( yani yapılacak ismi senin bu yaptığın :@
eşeğin aklına niye karpuz kabuğu sokuyorsun? :1:
bugün doktor gunüm olmasaydı fena dalmıştım abur cubur cekmecesine de hadi acıdım doktoruma :1: eheheh

Günaydın arkadaslar çok gerginim saat 12:30 da doktorum tartacak hem regldonemindeyim hem dün bulgur pilavı yedim :(
neyse ki şimdi kahvaltımı yapıyorum saat 12 ye kadar erir heralde yoğurt :1::1::1:

Günaydın Elif'cim. Merak etme bence kalmamıştır yanlış hatırlamıyorsam akşam spor yapmıştın. Boş yere strese sokma kendini. Doktor sana kızacak değil. Sonuçta onun verdiği diyet listesini uyguluyorsun.

Geçmişi okudum ama o kadar çok altıntı yapamadım kızlar. Maşallah kalabalıklaştıkça alıntı zor oluyor.

- Öncelikle Gönül'cüm geçmiş olsun. Tiroid konusuna gelincede bence takılma çünkü şuan yaklaşık 10 dane insanın en az 5 inde tiroid sorunu var. Erken farkedilmeside senin için bir avantaj. Allah beterinden saklasın canım. Umarım biran önce kendini toparlarsın. Kilo veremeyeceksin diyede bişey yok. Hilal'in dediği gibi ilk hafta birinci olmuştun. Hatta genelde dereceye girmiştin. Demek ki isteyince olabiliyor.

- Özlem' cim (19 olan) şimdi sen bunları yazınca bak millet gaza geliyo, Hilal duymasın :1::1:

- Hilal'cim inşallah biran önce kavuşursun sevdiceğine. Gerçekten çok zor işiniz. Ayrıca ben o konuda senin kadar sabırlı olamam sanırım. Ondan öncesinde de msn, telefon, hafta sonları İzmir' e giderdim. Evlendiğimiz günden bu güne eşimle hiç ayrı kalmadık. Sadece gündüz iş haricinde. Onda da her fırsat bulduğumda onun yanındayımdır. :9::9:

- Semiha'cım haftayada seni listeye bekliyoruz inşallah.

- Özlem'cim (ortim olan) bence gitme sen. Hilal'inde dediği gibi. İnşallah biran önce biter şu yoğunluğun.

- Hilal'ciminde bireysel yorumlarına bende bayılıyorum. Beni senin sözlerin çok motive ediyor. :16::16:

- Betül'cüm listeler çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Okudum ama aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Back
X