Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gecmis olsun cnm
bende cok kötüyüm ya, iki saat yürüdüm
ama hic iyi ypamadim, daha beter oldum.
bugünde hic istahim yok. cok hastayim cok

saol sana da gecmis olsn ama ben sana cikma demistim demi

geçmiş olsun gönülcüm çorba iç zencefilli çay çok iyi gelir kuşburnu falan iç iyleş biran önce

cok saol cnm sabaha gore daha iyyim doktora gittim bide benim cok moralimi bozan bi haberim war paylascam sizle

Afiyet olsun, kalp tabaciginda ne guzelmis ole :)))
tam bi kurabiye canawariyim kurabiyen cok guzel gorunuo hmmm hhmmm

Gördüm Ebrucum ama geç olmuştu eklediklerinde burada yoktum.

Gönül ne kadar güzel bilgiler bunlar teşekkür ederiz .

Her zaman ki gibi çok güzel bir listeyle gelmisin Ebru.

Rica ederim cnm maksat bilgilenmek

Bende cıkıyorum.

Arkadaşalar msj sayımlarımızı atmayı unutmayalım..
Unutursanızda saglık olsun

Saat 12 olsun da mesaj atayım bari bugün biraz geç yatarım hem ..

cok saol cnm sabaha gore daha iyyim doktora gittim bide benim cok moralimi bozan bi haberim war paylascam sizle

Afiyet olsun, kalp tabaciginda ne guzelmis ole :)))
tam bi kurabiye canawariyim kurabiyen cok guzel gorunuo hmmm hhmmm

Rica ederim cnm maksat bilgilenmek

[/QUOTE]

Canım ne oldu hayırdır ne bozdu moralini ?

Tabağım sevgililer günü tabağı
Çok hafif bir kurabiye ne yağı ne şekeri var Gönül tavsiye ederim

afiyet olsun

Ya ama ne yapayım, müsliyi yemekten sayma, akşamda yemedim.
1 öğün adam akıllı çiğköfte yedim.
Kaçamak sayılmaz

Pişman değilim, bugün olsa yine yerim

hahaha sen kudurdun gene demi milletin aklina cif kofte diye diye soktun cig kofteyi (bende yedim bu arada hilal cim nasil unuttrsun kiz
cuma bildirimden snra yeriz demistin bana )

Tabi hatırlattım, bugün çiğköfte günüydü nasıl unutursunuz

Afiyet olsun bence abartmadik snra hic bisey olmaz wucuda onlar da gerekli

Uff spor da yapamadım kalkamadım gitti ama yapacağım, çiğ köfteye de aşerdim zaten ..
Uff keşke hamile olsam

Sen bugun shred i yapdin mi bakalim

hahaha sen kudurdun gene demi milletin aklina cif kofte diye diye soktun cig kofteyi (bende yedim bu arada hilal cim nasil unuttrsun kiz
cuma bildirimden snra yeriz demistin bana )

Sen bugun shred i yapdin mi bakalim

Nasıl unuttum anlatamam ki o kadar da düşündüm ne yiyecektim diye ama hatırlayamadım, bir de Melek sabah yazmıştı ama o sırada aklımda kurabiye vardıı ..

Yaptım Gönül yaptım hem de nasıl rahat nasıl kolay yaptım anlatamam sanki dün o kadar zorlanan ben değildim.
Sen hastasın yapamamışsındır dimi ?

deryacım senden öğreniceğim çok şey var....
Ben biliyordum sonuncu olacağımı

Ellerine sağlık güzel bir liste olmuş.
sonuncu benim canım hatta listede yokum
hahahahahhah koptum buna.... en öğrencide ben miyim???

kıslar çok haklısınız son zamanlarda bir yoğunluk aldı başını gitti... ama telafi edicem bu hafta söz... edemessemde izne çıkıcam kimsenin hakkına engel olmak istemem çünkü... daha aktif bi üye almak isteyebilirsiniz belki yerime... bu haftada bi deneyelim olamassa kendim gidicem...

Kızlar ben kaçıyorum. Herkese iyi geceler. Yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarın iş yok tatil. (Ama yine temizlik var )

pembe pembe çok güzel olmuş burası.... ben sevdim gerçi biraz göz yoruyor ama 14 şubata hazırlık gibi olmuş...

Özlemcim ayrılmasan daha iyi olur ama kendin bilirsin canım en son biliyorsun ayrıldığında çok kilo almıştın aynısının olmasını istemem ..

Özlemcim ayrılmasan daha iyi olur ama kendin bilirsin canım en son biliyorsun ayrıldığında çok kilo almıştın aynısının olmasını istemem ..

yok cnm bende ayrılmak istemiyorum ama sizin kadar aktif olamadığımda bir gerçek.... telafi ediceğimi düşünüyorum zaten artık... bu kadar yoğun olmuyor masalcım ne evime ne kpss ye ne kendime vakit ayıramadım bu aralar... bi koşuşturmadır gidiyor... bunun sebebide biras benim... insanlara hayır diyemiyorumm... ama öğrenmem gerek sanırım.

günün karikatürüde benden olsun...
Eki Görüntüle 344418

En sonunda ben de böyle olacağımm ..

Haklısın Özlemcim, çok yoğunsun bu sıralarda işin de kolay değil ev dersler derken ..
Ama önceliği kendine ver hayır diyememek çok zor ..

İyi geceler Ebruu, uff benim uykum yok bu gece ..

benimde ama sabah 6.30 da kalkçağımı düşündükçe uyumak istiyorum
birde masalcım kime mesaj atıcaz bugün takip etmek zor oluyor... birde üye adı söylersen sevinirim daha ezberleyemedim herkesi ben

benimde ama sabah 6.30 da kalkçağımı düşündükçe uyumak istiyorum
birde masalcım kime mesaj atıcaz bugün takip etmek zor oluyor... birde üye adı söylersen sevinirim daha ezberleyemedim herkesi ben

Uff ben de erken kalkmaya alışmışken bozmak istemiyorum düzeni ..
Melek'e adıyoruz Özlem ..

En sonunda ben de böyle olacağımm ..

Haklısın Özlemcim, çok yoğunsun bu sıralarda işin de kolay değil ev dersler derken ..
Ama önceliği kendine ver hayır diyememek çok zor ..

evet kim nereye çekse oraya gidiyorum resmen... aklımda da ama ders çalışçaktımlar var... bide dıştan söyleyebilsem...:26: senin öyle olmaniçin 40 fırın ekemek yemen lasım

evet kim nereye çekse oraya gidiyorum resmen... aklımda da ama ders çalışçaktımlar var... bide dıştan söyleyebilsem...:26: senin öyle olmaniçin 40 fırın ekemek yemen lasım

Yiyebilirim hiç problem değil Özlem
Neyse artık onun da göbeği var problem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…