• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yine kimsecikler yooo yaaaa uykucular sizi. Hadi uyanın bakim. :52::52::52:

Gonul gecmis olsuun
Uzme kendini dedigin gibi daha ne kotu hastaliklar var Allah korusun
Hem ne demisler zor diye bir sey yoktur imkansiz vakit alir:)) sen ustesinden gelirsin rahat rahat bu isin.

Ayrica kacamak listesini de unutmadim tabi ki
Basta kendimi
Sonra da ozlemle seni koymustum gozunden kacmis:))

Lahmacun yemeye giderseniz beni de cagirin yani:1:
Yiyelim soyle acili acili ohhh:21:

Gonul bak canim burda:40:

Cok saol cnm destegin icin :16:
Ewt bebek onu gormustum ben enlerde ekstra eklemeye ihtiyac duymamissin
ayri dalda en kacamakci ozlem sen ben ozlemin itiraf ini okudun mu:20: artik ozlem in onune kimse gecemez diye dusunuyorum :60: :33: gicik ozo :60:
Hilal gelsin seni solicem hahaah sonra ahanda bak bole yapicaksin:18::18::18:

:56: birileri lahmacun mu dedi :52::52:

öncelikle
itiraf ediyorum ben hergün kaçamak yapıyorum :17:
dk spor yapılan kaçamakkk :43::43:
120 3 büyük han. Kur.+3 büyük kraker+1 avuç balık kraker
90 1 pk. hanım eller kur. :((( 7den sonra bişey yemedim
300 3 haşhaşlı ek.+yarım çizkk+acıbadem kurabiyesi+soslu makarna
50 1avuc cerez+1 avuç krekr+5 adet kndl simt+7,30 dan sonra cerez
30 5 adet kndl simt+7,30 dan sonra cerez
90 4 acıbadem kurabiyesi 1 dilim dasta 6 cubuk kraker pastene yapımı 2 bebe büskivisi
60 ögünümün yerine 1 avuç cerez yedim

sporumu yaptıgım kaçamaklara göre yapıyorum :8:
önce kaçamak, gün sonu spor yapıyorum. genelde geceyarısı
gün içinde spor nadir oda yürüyüş oluyor
kahve çok tüketiyorum günde 2 fincan
akşam 8,30 dan sonra yemiyorum ki tadına bile bakmıyorum. bunu da 3 haftadır uyguluyorum :9::9:
gün içinde çok nadir oturuyorum bebeğim gezdirilmekten çok haşlanıyo :emir_bebek::55:
o yatıyor ev işi ,kalkıyor bebek işleri ... anneler anlar
ekmek yemessem kaçamak yapıyorum(lütfen kaçamagında bi adabı var :1:)
tatlı kaçamaklar pek tercihim degil. hafta sonuna saklarım onları :1:
emziriyorum ,, iştahımda yerinde mutfaga girmemeye calışıyorum :27:
hee çok kaçak yapınca cır cır çayı yapıyorum ne var ne yok sa atıyo :25:(iğrenç)
hergün kilomu kontrol ediyorum(tartılıyom)
her zaman hedef koyarım. günde 300 gr - görcem diye kendimi şartlandırırım:34:

valla bu kadar çok yogunum ondan kıslar bana kaçamak serbest :9::9:

ayy ne yazmışım beee

he birileri lahmacun dedu gel yemeye gidek,, yok demezsin demi:60:
kiz bu kacamaklari sakli gizli mi yaptin bizden:9:
bide gelmis tatli tatli soliy burda artik topigin ana fikri hamburger, lahmacun, cips, cikolata,
kek, kuruyemis, doner ne warsa yiyim sporumu da yaparim yedigimide eritirim olacak :52::52::52: :60:
spor yapamayinca da ahanda o kilolar yapisacak dawul gibi olcez :56::56::32: :25:

bence kacamak yapta bu kadana da abartma beybi (emziren annesin canin cekmesi cok dogal aslinda)
ama hem saglilik beslenmek adina hemde iradeli olmak icin bence bu kadar abartma ozlem :27:
bunlari ye arkasina sporla kilo wer cok guzel demekki neymis bu kadar kacamak yapmayip sporuna dewam etsen
sonuc cok cok daha guzel olcak :nazar:

Geçmişi okudum ama o kadar çok altıntı yapamadım kızlar. Maşallah kalabalıklaştıkça alıntı zor oluyor.

- Öncelikle Gönül'cüm geçmiş olsun. Tiroid konusuna gelincede bence takılma çünkü şuan yaklaşık 10 dane insanın en az 5 inde tiroid sorunu var. Erken farkedilmeside senin için bir avantaj. Allah beterinden saklasın canım. Umarım biran önce kendini toparlarsın. Kilo veremeyeceksin diyede bişey yok. Hilal'in dediği gibi ilk hafta birinci olmuştun. Hatta genelde dereceye girmiştin. Demek ki isteyince olabiliyor.

- Özlem' cim (19 olan) şimdi sen bunları yazınca bak millet gaza geliyo, Hilal duymasın :1::1:

- Hilal'cim inşallah biran önce kavuşursun sevdiceğine. Gerçekten çok zor işiniz. Ayrıca ben o konuda senin kadar sabırlı olamam sanırım. Ondan öncesinde de msn, telefon, hafta sonları İzmir' e giderdim. Evlendiğimiz günden bu güne eşimle hiç ayrı kalmadık. Sadece gündüz iş haricinde. Onda da her fırsat bulduğumda onun yanındayımdır. :9::9:

- Semiha'cım haftayada seni listeye bekliyoruz inşallah.

- Özlem'cim (ortim olan) bence gitme sen. Hilal'inde dediği gibi. İnşallah biran önce biter şu yoğunluğun.

- Hilal'ciminde bireysel yorumlarına bende bayılıyorum. Beni senin sözlerin çok motive ediyor. :16::16:

- Betül'cüm listeler çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Okudum ama aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Gunaydin leydi :3:
saol hayatim inanin bana burda yazdiklariniz werdiginiz destek cok moral oluyo, hepinize tesekkur ederim :16::16:
cnm bundan yaklasik 4-5 sene once kan testimde cikmisti tiroid sorunum o zaman cok onemsememistim,
sac dokulmem kilo almam artinca smdi tedirgin olmaya basladim bide beni en tedirgin eden ilaci bi sure kullanip kesince hastaligin tekrar dewam etmesi
buda demek oluyor ki haplari omur boyu kullanmam gerek, baska organlarinda etkilenme ihtimali war bobrek ws :31:
Ne yapalim elden dikkat etmekten dua etmekten baska ne gelir ki derdi weren Allah im dermaninida werir..

Son düzenleme:

Gunaydin leydi :3:
saol hayatim inanin bana burda yazdiklariniz werdiginiz destek cok moral oluyo, hepinize tesekkur ederim :16::16:
cnm bundan yaklasik 4-5 sene once kan testimde cikmisti tiroid sorunum o zaman cok onemsememistim,
sac dokulmem kilo almam artinca smdi tedirgin olmaya basladim bide beni en tedirgin eden ilaci bi sure kullanip kesince hastaligin tekrar dewam etmesi
buda demek oluyor ki haplari omur boyu kullanmam gerek, baska organlarinda etkilenme ihtimali war bobrek ws :31:
Ne yapalim elden dikkat etmekten dua etmekten baska ne gelir ki derdi weren Allah im dermaninida werir..

Haklısın canım. Olan olmuş artık geri dönüşü yok. Geçmişe bakıp dövüneceğine üzüleceğine önüne bakıp, ben bu hastalığı nasıl yenerim diye düşünmen en mantıklısın. Dediğinn gibi derdi ver Allah dermanınıda verir.

Allah a sukur bugun dune bakarak daha iyyim dun neydim oyle :50::50::50:
Ictigim bi awuc hap etkisini gosterdi:1:
Bugun yogun bi gun olcak hastaliktan az gozum acildi ya gozumu hemen temizlige diktim gene:9::9:
kahwaltimi ettim simdilik kaciorm aralarda ugrarim kesin, opuldunuz:54:

Ooooooo saat 10:30 olmuş. Ben temizliğe başlamadım hala. Biran önce başlamam lazım. :47::47::47::6::6::6:
Çok çalışmam lazım anne. Çokkkkk :52::52::52:

Bugun yogun bi gun olcak hastaliktan az gozum acildi ya gozumu hemen temizlige diktim gene:9::9:

Hep aynı dert dimi. Temizlik. Bende yeşilçay içiyorum o bitsin hemen temizliğe başlayacağım. Bi başlasam devamı gelecekte daha başlayamadım :60::60:

Yeşil çayım bitti. Veeeeeeee şimdi temizlik zamanı. Her molada burdayım :1::1:

hahaha sen kudurdun gene demi milletin aklina cif kofte diye diye soktun cig kofteyi :23: (bende yedim bu arada :60: hilal cim nasil unuttrsun kiz
cuma bildirimden snra yeriz demistin bana :60: )

iyi sen yemişsin, diğerleri unutmuş :1:
betülde yemişti :1:

Menumu werecektim en sona kaldi unuttum (unutkanlikta tiroid probleminden kaynaklanirmis)

sabah i taa ogle yaptim 12-1 gibi
zeytin
domates
salatalik
2 dilim ekmek
yumurta

Ara
mandalina
muz

2. ogun
1 kase mercimek corbasi

3. ogun
cig kofte 7-8

Yaklasik 2lt su
2 bardak bitki cayi
spor yok

Hilal, Hilal sana sesleniyorum...

Bak ben sadece cigköfte yedim başka bişi yemedim, bi sürü laf işittim aaakedeş :60:

gönüle bak 7 8 çiğköfte yemiş :1:

afiyet olsun..

öncelikle
90 4 acıbadem kurabiyesi 1 dilim dasta 6 cubuk kraker pastene yapımı 2 bebe büskivisi

akşam 8,30 dan sonra yemiyorum ki tadına bile bakmıyorum. bunu da 3 haftadır uyguluyorum :9::9:
gün içinde çok nadir oturuyorum bebeğim gezdirilmekten çok haşlanıyo :emir_bebek::55:
hee çok kaçak yapınca cır cır çayı yapıyorum ne var ne yok sa atıyo :25:(iğrenç)

ayy ne yazmışım beee

Kaçamakların basına spor yapman cok güzel ama kaçamaklarında hiç masum değil acıkcası.
Senin en büyük avantajın emzirmek diye düşünüyorum ben özlem.

evet acıkıyorsun yiyorsun ama onu sporlada telafi ediyorsun.

Şunu belirteyim ki; ileridede böyle kaçamak yapınca bu kdar spor yapabileceksen devam et kaçamak yapmaya..
Ama paket bisküviler cerezler almış basını gidiyor yani.. :1:

Dikkat et azıcık :1:

öncelikle

ayy ne yazmışım beee

Yani aslında mantıklı yaptığın kaçamağa göre spor yapmak da hafta içi niye paylaşmadın bakem sen kaçamaklarını bizimle :47::47:
Ama bu şekilde yemeye de alışırsan hayatın boyunca bu kadar spor yapabilecek misin ?
Sporu bıraktığında kilo alman kaçınılmaz olur bence yine de azalt bu kaçamakları.

Günaydın arkadaslar çok gerginim saat 12:30 da doktorum tartacak hem regldonemindeyim hem dün bulgur pilavı yedim :(
neyse ki şimdi kahvaltımı yapıyorum saat 12 ye kadar erir heralde yoğurt :1::1::1:

Hadi bakalım umarım güzel sonuçlar görürsün Elif ..

- Hilal'cim inşallah biran önce kavuşursun sevdiceğine. Gerçekten çok zor işiniz. Ayrıca ben o konuda senin kadar sabırlı olamam sanırım. Ondan öncesinde de msn, telefon, hafta sonları İzmir' e giderdim. Evlendiğimiz günden bu güne eşimle hiç ayrı kalmadık. Sadece gündüz iş haricinde. Onda da her fırsat bulduğumda onun yanındayımdır. :9::9:

- Hilal'ciminde bireysel yorumlarına bende bayılıyorum. Beni senin sözlerin çok motive ediyor. :16::16:

Haziran gibi tayini çıkacak bakalım ebru mayısta belli olacak ondan sonra belli olacak ne olacağı ama gerçekten çok zor, telefonla sürekli konuşuyoruz ama yanında olmak gibi olmuyor ve görüşme süreleri artınca tartışmalar da ister istemez artıyor.
Umarım biz de bir gün sizin gibi hiç ayrı kalmamanın tadını tadarız.

Eee ne güzel ebru birbirimizi motive edebiliyorsak ..

Gönül çok sevindim iyi olmana, hemen biraz iyi hissettiğin gibi de aklına temizlik gelmiş :1:
Bırak dinlen biraz temizlersin yine.

Ooooooo saat 10:30 olmuş. Ben temizliğe başlamadım hala. Biran önce başlamam lazım. :47::47::47::6::6::6:
Çok çalışmam lazım anne. Çokkkkk :52::52::52:

Kolay gelsin Ebruu ..
Benim de alışkanlığım sabah kalktığım gibi kahvaltı yapıp hemen kitap okumaya başlıyorum sabah ve akşam kitap okumadan güne başlamamaya ve bitirmemeye gayret ediyorum.
Dün gece geç yattım her zamanki saatimde kalktım ama uykum var .

iyi sen yemişsin, diğerleri unutmuş :1:
betülde yemişti :1:

Hilal, Hilal sana sesleniyorum...

Bak ben sadece cigköfte yedim başka bişi yemedim, bi sürü laf işittim aaakedeş :60:

gönüle bak 7 8 çiğköfte yemiş :1:

Bir unutan ben varım dimi ya nasıl unuttuysamm :1:

Melek ona da az kızdım ama hasta olunca kıyamıyorum yahu kimseye kızmaya, sözde şeytancıklarımı gösteriyorum ama bir taraftan da yumuşayıveriyorum hastalık can sıkıntısı falan olunca çok seviyorum yahu ben takımımızı:17:

Bir unutan ben varım dimi ya nasıl unuttuysamm :1:

Melek ona da az kızdım ama hasta olunca kıyamıyorum yahu kimseye kızmaya, sözde şeytancıklarımı gösteriyorum ama bir taraftan da yumuşayıveriyorum hastalık can sıkıntısı falan olunca çok seviyorum yahu ben takımımızı:17:

:63: Banane, benimkini kaçaçamktan bile sayacaktın az kaldı... :63:
Bu arada kilom sabit cıktı :64:

Yani aslında mantıklı yaptığın kaçamağa göre spor yapmak da hafta içi niye paylaşmadın bakem sen kaçamaklarını bizimle :47::47:
Ama bu şekilde yemeye de alışırsan hayatın boyunca bu kadar spor yapabilecek misin ?
Sporu bıraktığında kilo alman kaçınılmaz olur bence yine de azalt bu kaçamakları.

evet aynı şeyi bende söyledim :31:

:63: Banane, benimkini kaçaçamktan bile sayacaktın az kaldı... :63:
Bu arada kilom sabit cıktı :64:

evet aynı şeyi bende söyledim :31:

Melek ya benim çiğ köfte isteğim geçti :1:
Sabah çok acıkmış uyandım kahvaltımı yaptım canım bir şey istemiyor cidden açlıktanmış ..

Haziran gibi tayini çıkacak bakalım ebru mayısta belli olacak ondan sonra belli olacak ne olacağı ama gerçekten çok zor, telefonla sürekli konuşuyoruz ama yanında olmak gibi olmuyor ve görüşme süreleri artınca tartışmalar da ister istemez artıyor.
Umarım biz de bir gün sizin gibi hiç ayrı kalmamanın tadını tadarız.

Eee ne güzel ebru birbirimizi motive edebiliyorsak ..

Kolay gelsin Ebruu ..
Benim de alışkanlığım sabah kalktığım gibi kahvaltı yapıp hemen kitap okumaya başlıyorum sabah ve akşam kitap okumadan güne başlamamaya ve bitirmemeye gayret ediyorum.
Dün gece geç yattım her zamanki saatimde kalktım ama uykum var .

İnşallah herşey gönlünüzce olur Hilal'cim. Az kalmış Mayıs'a. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Şimdi sen böyle söyleyince üniversite yıllarım geldi aklıma. Çok iyiydi yaaaa. Bende bulmaca çözmeye, kitap okumaya ve müzik dinlemeye bayılırım. Şimdilerde sadece yatarken kısa bir süre okuyabiliyorum. En büyük zevkimde müzik dinlerken kahve içip bulmaca çözmekti. Şimdi çoluk çocuk ev temizlik yemek iş derken zor oluyor... Sen biraz daha tadını çıkar. Her anını doya doya yaşa. İçindeyken yani yaşarken insan farketmiyor ama ilerde iyide olsa kötüde olsa özlüyosun. Şimdi de mutlu oluyosun ama her anın tadı başka.:34::34:

Melek ya benim çiğ köfte isteğim geçti :1:
Sabah çok acıkmış uyandım kahvaltımı yaptım canım bir şey istemiyor cidden açlıktanmış ..

İsteklerin birçoğu zamana bağlı bence. Sabrettiğin zaman bi süre sonra geçiyor.

İnşallah herşey gönlünüzce olur Hilal'cim. Az kalmış Mayıs'a. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Şimdi sen böyle söyleyince üniversite yıllarım geldi aklıma. Çok iyiydi yaaaa. Bende bulmaca çözmeye, kitap okumaya ve müzik dinlemeye bayılırım. Şimdilerde sadece yatarken kısa bir süre okuyabiliyorum. En büyük zevkimde müzik dinlerken kahve içip bulmaca çözmekti. Şimdi çoluk çocuk ev temizlik yemek iş derken zor oluyor... Sen biraz daha tadını çıkar. Her anını doya doya yaşa. İçindeyken yani yaşarken insan farketmiyor ama ilerde iyide olsa kötüde olsa özlüyosun. Şimdi de mutlu oluyosun ama her anın tadı başka.:34::34:

Ben de olumlu bakıyorum artık elbet geçecek bu dönemler belki bir daha bu kadar rahat olamayacağım istediğim gibi film izliyorum kitap okuyorum tembellik yapıyorum :17:
Ama yine de bitse bir an önce bu günler iyi olur ..

$s0176.gif $s0176.gif $s0176.gif

10 Şubat 2012 Tarihli Mesaj Sayım Sonuçları:

Eski_bir_masal: 108 :65::65::65::62::71:

Mutedeyyin: 48 :65::65::118::66::119:

Betuld: 35 :65::64::32::21::124:

Aysecig: 32 :128::48::87:

Fefilifa: 28 :66::103::81:

Ysfmir: 26 :121::124::29:

LaydLiNe: 22 :12::13::80:

Pompon_89: 18 :70::71::51:

Balkaymak: 16 :109::119::122:

TadLi: 14 :46::23::16:

Ozlew_19: 14 :46::23::16:

Semiha: 12 :79::129::109:

Hayattanazicik: 9 :59::40::10:

Kızlar arkadasimi da aldım doktora gidiyoruz :)

Back
X