• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal'cim dün akşam yemeği yememem bana kötü mal oldu. Allahtan kendime dur diyebiliyorum. Sabah kalktım yine bişey istemiyor canım. Onumu yesem bunumu yesem diye düşünürken, akşam eşim halka tatlı almış. Haberim yoktu aldığından. Kızımda kalkınca dolabı açtı anne tatlı yiyebilirmiyim diye bi baktım tatlı var dolapta. O yesin diye tabağa koyarken ısırdım biraz çok değil ama anladım ki aç kalmamak lazımmış. Aç olunca insanın gözü hiç bişey görmüyor. Allahtan sabah sabah yedim. Akşama bişey kalmaz inşallah. O yüzden sabah kahvaltısını azalttım biraz. Ama ara öğün yapmam gerekecek. :9::9:

Gunaydin kizlaarr
Bugunden itibaren toparlaniyorum
Tartida coook ciktim bu hafta bi bucuk kilo vermem lazim..

Hilal'cim dün akşam yemeği yememem bana kötü mal oldu. Allahtan kendime dur diyebiliyorum. Sabah kalktım yine bişey istemiyor canım. Onumu yesem bunumu yesem diye düşünürken, akşam eşim halka tatlı almış. Haberim yoktu aldığından. Kızımda kalkınca dolabı açtı anne tatlı yiyebilirmiyim diye bi baktım tatlı var dolapta. O yesin diye tabağa koyarken ısırdım biraz çok değil ama anladım ki aç kalmamak lazımmış. Aç olunca insanın gözü hiç bişey görmüyor. Allahtan sabah sabah yedim. Akşama bişey kalmaz inşallah. O yüzden sabah kahvaltısını azalttım biraz. Ama ara öğün yapmam gerekecek. :9::9:

Benim de sabah uyanınca karnım hep tok oluyor Ebru.
Ufacık bir kaçamakla atlatmışsın sen onu telafi edersin bugün bol temizlikle :1:

Benim de sabah uyanınca karnım hep tok oluyor Ebru.
Ufacık bir kaçamakla atlatmışsın sen onu telafi edersin bugün bol temizlikle :1:

Kaçamak çok ufakta hiç yapmadığım için beni çok sarstı. Aslında akşam olsa yemezdim kesinlikle. Sabah diye oldu. :39:

İçimimi okudun Hilal'cim. Bende temizlikle hallederim diye düşünüyordum. :16::16:

Bugun mesaj saymiyorduk di mi:)

Gunaydin kizlaarr
Bugunden itibaren toparlaniyorum
Tartida coook ciktim bu hafta bi bucuk kilo vermem lazim..

Günaydın canım. Hoşgeldin. Zor değil bir buçuk kilo eminim verebilirsin.:34:

Kaçamak çok ufakta hiç yapmadığım için beni çok sarstı. Aslında akşam olsa yemezdim kesinlikle. Sabah diye oldu. :39:

İçimimi okudun Hilal'cim. Bende temizlikle hallederim diye düşünüyordum. :16::16:

Olur o kadar arada ebrucum, farkındaysan normalde yapmadığın için şeytan bile yok sana :1:

Bugun mesaj saymiyorduk di mi:)

saymıyoruz betül ..

[/QUOTE]

Aaa Ebru kacamak mi yapmisss
Allah seni Ebru, bir isiriktan kacamak mi oluur
Sabah sabah ac olunca tadina bakmissin sadece
Hic bir seycikler olmaaazzz:1::21:

Kedi canini senin..:60::60:

Aaa Ebru kacamak mi yapmisss
Allah seni Ebru, bir isiriktan kacamak mi oluur
Sabah sabah ac olunca tadina bakmissin sadece
Hic bir seycikler olmaaazzz:1::21:

Kedi canini senin..:60::60:

Yok yok öyle demeyin resmen tatlıyı görünce kendimi kaybetmişim. Allahtan sade ce bir ısırık. Ama bundan sonra o bir ısırık bile olmayacak. Geçenki çiğ köfteyide sabah yemiştim. Demek ki sabahları bana iyi gelmiyo. :9::9:

Kızlar kesinlikle aç kalmayın derim çünkü anladım ki kaçamakların en büyük nedeni açlık. :26:

Yok yok öyle demeyin resmen tatlıyı görünce kendimi kaybetmişim. Allahtan sade ce bir ısırık. Ama bundan sonra o bir ısırık bile olmayacak. Geçenki çiğ köfteyide sabah yemiştim. Demek ki sabahları bana iyi gelmiyo. :9::9:

Kızlar kesinlikle aç kalmayın derim çünkü anladım ki kaçamakların en büyük nedeni açlık. :26:

Evet kendimizi zorluyor ve akşam yemeklerini yiyoruz demek ki bundan sonra ..

64.4 cikti tartida
Annemle girdigimiz iddianin uzerinden 2 hafta gecti
65.4tum tartildigimizda 2 haftam var toplam 3 kilo vermek icin:18:
İlk hafta sadece 1.7 fln vermistim regl sonrasi ama bu hafta geri
Bir ilei bir ggeri gidiyorum ben hep yaa
Kendimi haftanin ennn mehtercisi secicem:1:

Evet kendimizi zorluyor ve akşam yemeklerini yiyoruz demek ki bundan sonra ..

Aynen katılıyorum canım sana. Bundan sonra akşam yemeklerini mutlaka yiyeceğim. Ayrıca ana öğünlerin hepsi geçerli bunun için. Eğer aksatmazsak ara öğünlere bile ihtiyaç kalmıyor.

64.4 cikti tartida

:60:
Mehterci seniii ..
Hadi bakalım bu hafta güzel bir sonuç görelim Betül ..

Aynen katılıyorum canım sana. Bundan sonra akşam yemeklerini mutlaka yiyeceğim. Ayrıca ana öğünlerin hepsi geçerli bunun için. Eğer aksatmazsak ara öğünlere bile ihtiyaç kalmıyor.

Bu hafta ben de adam akıllı kilo vermek istiyorumm .. :30::30:

64.4 cikti tartida

Mehterci çok iyiydi yaaa. :60::60:

Kaçamaksız sporlu bir hafta yaparsan kesinlikle verirsin.

Yoksa iddiayı kaybedeceksin :20::20:

Kızlar bu altın balık hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Zararı var mıdır ?

$dfs.webp

Back
X