Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben kaçayım iyi geceler herkese ..
Melekcim mesaj sayımı da sabahtan atayım mide bulantısı başlaıd birden açlıktan olabilir ..
Eee gec kaldim ben 5 i nasil dolduracagim( yarin gunduz butun gun bilgisayarda olacagim rekorumu kirarim artik 5 yapmam lazim ama burada kalan yokmu :)
Ben burdayım şimdilik. Yeşil çay yaptım bir fincan. O bitince bende çıkarım
Ohh bende 5 yaptim mesaji sukur bir alisamadim su yesil cayahic sevmiyorum tadini...
Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım![]()
Hayırdır canım noldu. Kim delirtti seni![]()
Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım![]()
Normalde bende hiç sevmezdim. Ama o zamanlar çayı şekerli içiyordum. Ve 3 ü bir arada nescafe içiyordum. Onlardan sonra yeşil çayın tadı iğrenç geliyordu. Artık çayı şekersiz içiyorum, nescafeyi bıraktım. Yeşil çayda çok hoşuma gitmeye başladı. Ve çok güzel ödem çözüyor.
hayirdir ne oldu?
Kayisilisi varmis bu arada yesilcayi abartmamak gerekiyormus.
Kim olcak benim ki
valla erkekler nankör yaa yemin ederim
su Turkcell in "zorundaaaaamiyiiimmmm zorundaaaaamiyiiimmmm" şarkısın söyledim durdum bulaşıkları yikarken![]()
slm kızlar
bugün giremedim belirttiğim gibi
kociş uyududa bende bir bakayım dedim.
geçmişe bakamadım
ne mümkün zaten![]()
slm kızlar
bugün giremedim belirttiğim gibi
kociş uyududa bende bir bakayım dedim.
geçmişe bakamadım
ne mümkün zaten![]()
ay bugün bir temizlik perisi geldi bana sormayın gitsin
kocişle kızı gönderdim evden hava çok güzeldi gezin dedim
sonra işler aldı başını gitti
evimin tüm camlarını,oturma odamla mutfağın halısını,mutfak dolaplarını,buzdolabımı ve tüm evi dip köşe sildim süpürdüm.
ama şu an kollarım ayaklarım titriyor yorgunluktan...
Benim esimde evde butun gun bitmiyor dertleri...
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere , mesela ben aksam 6dan sonra yemek yemiyorum ama bu saatlerde insan acıkıyor neyle bastırıyorsunuz aclıgınızı ...
1 avuç beyaz leblebi mesela nasıl ??
Teşekkürler
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere , mesela ben aksam 6dan sonra yemek yemiyorum ama bu saatlerde insan acıkıyor neyle bastırıyorsunuz aclıgınızı ...
1 avuç beyaz leblebi mesela nasıl ??
Teşekkürler