• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eee gec kaldim ben 5 i nasil dolduracagim :(( yarin gunduz butun gun bilgisayarda olacagim rekorumu kirarim artik 5 yapmam lazim ama burada kalan yokmu :)

Eee gec kaldim ben 5 i nasil dolduracagim :(( yarin gunduz butun gun bilgisayarda olacagim rekorumu kirarim artik 5 yapmam lazim ama burada kalan yokmu :)

Ben burdayım şimdilik. Yeşil çay yaptım bir fincan. O bitince bende çıkarım

Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım :@

Ohh bende 5 yaptim mesaji sukur bir alisamadim su yesil caya :( hic sevmiyorum tadini...

Normalde bende hiç sevmezdim. Ama o zamanlar çayı şekerli içiyordum. Ve 3 ü bir arada nescafe içiyordum. Onlardan sonra yeşil çayın tadı iğrenç geliyordu. Artık çayı şekersiz içiyorum, nescafeyi bıraktım. Yeşil çayda çok hoşuma gitmeye başladı. Ve çok güzel ödem çözüyor.

Hayırdır canım noldu. Kim delirtti seni :9::9:

Kim olcak benim ki :(
valla erkekler nankör yaa yemin ederim
su Turkcell in "zorundaaaaamiyiiimmmm zorundaaaaamiyiiimmmm" şarkısın söyledim durdum bulaşıkları yikarken :1::1::1:

Aklı olan evlenmesin arkadas evli olanlarda hemen boşanalım :@

hayirdir ne oldu?

Normalde bende hiç sevmezdim. Ama o zamanlar çayı şekerli içiyordum. Ve 3 ü bir arada nescafe içiyordum. Onlardan sonra yeşil çayın tadı iğrenç geliyordu. Artık çayı şekersiz içiyorum, nescafeyi bıraktım. Yeşil çayda çok hoşuma gitmeye başladı. Ve çok güzel ödem çözüyor.

Kayisilisi varmis bu arada yesilcayi abartmamak gerekiyormus.

slm kızlar
bugün giremedim belirttiğim gibi
kociş uyududa bende bir bakayım dedim.
geçmişe bakamadım
ne mümkün zaten :37:

Kim olcak benim ki :(
valla erkekler nankör yaa yemin ederim
su Turkcell in "zorundaaaaamiyiiimmmm zorundaaaaamiyiiimmmm" şarkısın söyledim durdum bulaşıkları yikarken :1::1::1:

Uzun uzun anlatamıyosun sanırım. Müsait olduğun bir zamanda tabii sakıncası yoksa anlatabilirsin, dinleriz. :9::9:

slm kızlar
bugün giremedim belirttiğim gibi
kociş uyududa bende bir bakayım dedim.
geçmişe bakamadım
ne mümkün zaten :37:

Hoşgeldin Semiha'cım.

ay bugün bir temizlik perisi geldi bana sormayın gitsin
kocişle kızı gönderdim evden hava çok güzeldi gezin dedim
sonra işler aldı başını gitti
evimin tüm camlarını,oturma odamla mutfağın halısını,mutfak dolaplarını,buzdolabımı ve tüm evi dip köşe sildim süpürdüm.
ama şu an kollarım ayaklarım titriyor yorgunluktan...

Merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere , mesela ben aksam 6dan sonra yemek yemiyorum ama bu saatlerde insan acıkıyor neyle bastırıyorsunuz aclıgınızı ...
1 avuç beyaz leblebi mesela nasıl ??

Teşekkürler

ay bugün bir temizlik perisi geldi bana sormayın gitsin
kocişle kızı gönderdim evden hava çok güzeldi gezin dedim
sonra işler aldı başını gitti
evimin tüm camlarını,oturma odamla mutfağın halısını,mutfak dolaplarını,buzdolabımı ve tüm evi dip köşe sildim süpürdüm.
ama şu an kollarım ayaklarım titriyor yorgunluktan...

Oohhh ne güzel bugün sanırım herkeste vardı o temizlik perisi. Hem spor yapmış oluyoruz, hem evler tertemiz. Ben yarında devam ediyorum inşallah. Benim ki bi günde bitmiyor. :9:

Merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere , mesela ben aksam 6dan sonra yemek yemiyorum ama bu saatlerde insan acıkıyor neyle bastırıyorsunuz aclıgınızı ...

Teşekkürler

Benim diyet listemde 1 avuç leblebi vardı ama öğle ile akşam arasında yazmıştı diyetisyen. Bence bu saatte acıksan bile hiç bişey yeme. Ama yanlış hatırlamıyorsam bizim kızlar bir bardak tarçınlı süt içiyorlardı.

Teşekkürler

ah ah kelin ilacı olsa başına sürermiş

bende nasıl kıvranıyorum bu saatlerde anlatamam
ya yatıp uyuyacaksın
yada benim gibi nette zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın...

Back
X