Ben de çok kızarım başkasının yanında laf edilmesine.
Kızdıysa da onlar yokken söylesin ama boşver kendini üzme sen, anlar o hatasını sen de nazını o zaman yaparsın ..
Ama sen de misafirlerin yanında pek belli etme boşver, sizin sorununuz geçer de onlar unutmaz sonra .
misafirlerin yanında azarladı beni sonra da küstu bende kustum konuşmuyorum onunla gicik oldum
dün öyle yaptım yemeğe saldırdım ama sanki ona ceza verdim akıllı ben(
bugün çok dikkat etmem lazım suyumada sporumada
Masallah hamarat hatunun halide bir baska oluyor canim
Bugun ruyamda ewde misafirler olurmus onlara kahwalti hazirlama telasindaydim senin bu yazdigin msji okuyacakmissim oysa
Hamsi de olur mu ki firin posetinde, onlar tek tek sira sira dizmek mi gerekiyor, hangi baharatlari ekliyorsun..
Hilal aklima gelmisken eger baligi sirf kendi yaginda yapmak istiyorsan we unsuz, yagli kagittada yapabilirsin ...
Sewdicegi yokken bogazindn da gecmezmis
Cnm ben labne yi oyle surmelik tuketmem o mascarpone oluyor,
ama mozarella farkli tuzsuz bir beynir sanirim labnenin kaloriside cok deildir..
Moralimin bozuk olduğu belli oluyor ama dış ağrısı diye biliyorlar
ama yalan da değil 20 lik dişim çok ağrıyor
Ebrucum çok seviyorum ama kendim yemeyi sevmiyorum dışarıda da sevdiceğim olmadan yemiyorum o yüzden yoksa çok severim.
Buradayken neredeyse her gün balık yedik mutlaka ..
Uff az kalmış cidden Melek, bol bol spor yap sen o zaman ..
Haftada 1.5 vermen gerekiyor artık sakın ufacık bile kaçamak yapma ..
Geçmiyor ne yapayım
Dün 2 metre kar var dedi gönül ilçeye köye bile inilemiyormuş o kadar ..
Martta da açılmazmış muhtemelen yine çok bekleyeceğiz ..
Canım benim sen yine dua et teknoloji gelişti. Cep telefonu internet olmasaydı nolurdu düşünsene bir. Hiç mektup yazdınmı Hilal sevdiceğine ?
Meleeekk benim de bir bucuk kilo vermem gerekiyor bu onumuzdeki her iki haftada da
Haydi gel kardesim verelim bu hafta bir bucuk kilo.
- erken yatalim, erken kalkalim
11de uyuyalim, 6-7 gibi kalkalim
Sporumuzu yapariz
Ya da once kahvaltiyi yapar yarim saat ote beri topla fln sonra spor yapariz dus aliriz sen ders calisirsin ben kitap okurum sonra ben okula ztn sen de cocukla fln
Senin menulerde bi sikinti yok ztn ben kacamak yapmazsam olur bu is
Ne dersiiinn
Ne zor gelir simdi ikinizede, sewdicegine de soliyor musun Hilal sensz cnm balik istesede yiyemiyorum diye
Geçmiyor ne yapayım
Dün 2 metre kar var dedi gönül ilçeye köye bile inilemiyormuş o kadar ..
Martta da açılmazmış muhtemelen yine çok bekleyeceğiz ..
Eşin de hak etmiş boşver Elif, ne zaman gidecekler ?
Gidince bir burnundan getir.
Doğru ya bu teknoloji olmasa ne yapardık.
Önceki karakolunda telefon bile çekmiyordu o daha kötüydü tabi.
Mektup gönderemiyorum okunur falan bir şey olur diyor ama çok sık mektup yazarım sayfalarca, geldiğinde o fark etmeden bir yere koyarım gidince okur.
Cüzdanına cebine aklıma neresi gelirse küçük notlar yazarım zaman zaman bulur Ebru ..
Bak canım şimdi nasıl azarladı neler yaşandı tam bilmiyoruz ama eşine başkalarının yanında sana kötü davranmamasını yada seni kıracak üzecek rencide edecek herhangi bir söz söylememesini bi şekilde öğretmen gerekiyor. Bu başkaları kim olursa olsun. Unutmaki eğer bir kadın isterse kocasına yaptıramayacağı hiç bişey yoktur. Küsmekte haklısın bence.
Hamsiyi ben fırın tepsisine tek tek diziyorum gönülcüm. Üzerine soğan dilimliyorum halka halka aynı şekilde bir limon kesiyorum. Sadece tuzluyorum. Hamside baharat kullanmıyorum. Diğer balıklara normal baharatların yanında sarmısakta çok yakışıyor.
Doğru ya bu teknoloji olmasa ne yapardık.
Önceki karakolunda telefon bile çekmiyordu o daha kötüydü tabi.
Mektup gönderemiyorum okunur falan bir şey olur diyor ama çok sık mektup yazarım sayfalarca, geldiğinde o fark etmeden bir yere koyarım gidince okur.
Cüzdanına cebine aklıma neresi gelirse küçük notlar yazarım zaman zaman bulur Ebru ..
Ne zor gelir simdi ikinizede, sewdicegine de soliyor musun Hilal sensz cnm balik istesede yiyemiyorum diye
Werdgi akla bak Allah napmasin seni
Elif bence cin iskencesine maruz birak esini seni kucuk dusurmek neymis gorsun
Çok güzel yaaaaa. Ne romantik. İncir reçelini seyrettin dimi Hilal?
Eşin de hak etmiş boşver Elif, ne zaman gidecekler ?
Gidince bir burnundan getir.
Kızlar ben şimdi eşime kahvaltı hazırlıyorum. Acaba bugün bende öğle yemeği yerine onunla birlikte kahvaltı yapsam olur mu sizce?:44::44::26::26:
Way bee
Allah im bozmasin insAllah
Kıyamam yaaaaaevlilik böyle bisi iste
Hem kızıyor hem seviyorsun değil mii ..
Şimdi o barışmak için ne güzel yaklaşır barışmak da bir güzel olurr ..
Aslında benim kocam çok anlayislisin kibar nazik biridir ama baskası gelince sanki erkeklik tasliyo gibi geliyor bana
Ye tabi ebrucum, hem öğle yemeğin olur hem beraber güzel bir kahvaltı keyfi .
Amin canım ya bugünleri de gülerek hatırlarız umarım.
o geçen geldiğinde her yere notlar yazmış ama sırayla buldurdu bana her gün bitane sonunda hem şiir çıktı hem baş harflerinden seni seviyorum.
Off çok özledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?