niye kız herkes motive oluyor senin neden moralin bozuldu
Teşekkürler Elifcim ..
Ayy moralimi bozuyor benim ..
yanlış bişey mi yaptım acep?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Elifcim ..
Ayy moralimi bozuyor benim ..
yanlış bişey mi yaptım acep?
Devam ediyorum da Gülçin, tedirginim bu da iyice tartıyı etkilemesin diye ..
kas yapar diye endişeleniyorum bende daha tam istediğim kiloda değilim ya kilo verip sıkılaşsak daha iyi olucak sanki tam bilemedim sen araştıedın mı bunu
Canım benim seninle ne alakası var, uğraşıyorum uğraşıyorum kilo veremiyorum canım sıkılıyor millet nasıl vermiş görünce ..
seni çok iyi anlıyorum da hilal hala aynı mı kilon
eğer öyleyse vücudunu sasırtsan biraz çok yesen spor yapmasan 1-2 gün
yoksa daha mı kötü olur
neyse canımızı sıkmadan biz yine de yapalım en iyisi o zaman ben kalkıyım spor yapıyım görüşürüz akşam insallah
Genelde cm bazında bakmış insanlar, sıkılaşsan da kas yapsan da yine zayıflarsın ama kas yaparken kilon artı gözükür o moral bozabilir ona takıldım açıkçası Gülçin moralim zaten çabuk bozuluyor ..
neyse canımızı sıkmadan biz yine de yapalım en iyisi o zaman ben kalkıyım spor yapıyım görüşürüz akşam insallah
sende benim gibi bende 1 gün yedim 1.5r kilo artmış anaaaaaaaaaaa ne kürü kız hemen söyle lütfen
Dün kaçamak yaptım bugün bir tartıldım 63.5 çıktım.
Şaşırttım da bir kaç gün spor da yapmayayım bakalım ne olacak.
Bir de şu küre başladım bakalım ne olacak ..
sende benim gibi bende 1 gün yedim 1.5r kilo artmış anaaaaaaaaaaa ne kürü kız hemen söyle lütfen
Valla ya tavuk et içim dışıma çıktı
Sevdiceğim de karakolda sürekli tavuk yiyor hangimizde daha önce civcivler ciklemeye başlayacak diye bekliyoruz sabırsızlıkla![]()
valla bişiler yapıcaz artıkaz kalmış melek ne yapıcan
kızlar dün 5 saat temizlik yaptım spor yapamıyorum
betül yaz beni listeye en kaçamakçı diye dün fena yedim ekmek epey yedim
kek ve 4 tane meyva yedim
sabah bi tartıldım offfffffffff 57.5 nasıl gidicek şimdi bu kilolar bilmem spor yapmam lazım daha sadece 80 dak anca sporum var bugünden sonra çok dikkat edicem kızlar
Off vazgeçmek üzereyim ben de tüm kilo konularından az kaldı ama şimdi bir de sevdiceğimin haberi var nasıl vazgeçeyim ki .. ..
kızlar dün 5 saat temizlik yaptım spor yapamıyorum
betül yaz beni listeye en kaçamakçı diye dün fena yedim ekmek epey yedim
kek ve 4 tane meyva yedim
sabah bi tartıldım offfffffffff 57.5 nasıl gidicek şimdi bu kilolar bilmem spor yapmam lazım daha sadece 80 dak anca sporum var bugünden sonra çok dikkat edicem kızlar
Ben de çok sıkıldım Gülçin, kendi kendime devam ederim böyle kalsam da ama takımı etkiliyorum diye canım sıkılıyor bıraksam mı ne yapsam bilmiyorum ki :26:
Vazgecmek yok![]()
[B
bırakmak yok...yola devammm
hilalcim günde 3 kere mi içeceğiz şu çayı...
benimki oldu soğumaya bıraktım
yine ben geldimmm fıstıklarrr maşallahhhh hızınıza yetişemiyorummmm
hilallll bugün itibariyle izinden dönmek istiyorummm müsadennn varmııı bacımmm
Uff bırakmıyorum da kilolar da beni bırakmıyor ..
3 kere yemeklerden sonra Semihacım, 2 şer bardak diyor tarifte ..
Hoşgeldin Seminecimm ..
Takım boş kalınca yeni üyeler aldık semine o yüzden liste tamamen dolu durumda şu an ama istersen buralarda ol bir boşluk olursa hemen gelirsin.
hoşbuldummmm.....
tamam canım benimm illaki listede olmam gerekmiyo zaten dönmüşşş olayımm yeterliii
herkes gibii benimde sorumluluğum var o bakımdann![]()
Canım şu metabolizma hızlandıranmış.
Karanfil
tarçın
elma
limon
kara biberi kaynatıp içiyorsun.
Denedim bakalım bugün ne olacak ..
iyi olurrr inşallahhhh
Canım şu metabolizma hızlandıranmış.
Karanfil
tarçın
elma