• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende geldimm markete gittim işleri bitirdim bir yemek kaldı akşama ne yapsam diye düşünmekteyim.

Canım o çay ödem atıyor çok güzel bir dönem bende içtim ondan baya iyi gelmişti. İyi hatırlattın yapayım bende...

Peki kilo verimini etkilemiş miydi ciddi anlamda Sucum ?
Ben veremiyorum üstüne alıyorum da :26::26:

kizlar simdi geldim gecmisi okuyorum hemen
:31:

Menümü Yazayım ..

Sabah :

- elma sirkeli su
- Aktivia ile mısır gevreği

Öğle :

- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt

Akşam :

- Tavuk ızgara
- Yoğurt

Sıvı :

- Bol su
- Yemeklerden sonra metaboliza hızlandırıcı çay
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Yok bir süre sporu kesmeyi deneyeceğim ..

Peki kilo verimini etkilemiş miydi ciddi anlamda Sucum ?
Ben veremiyorum üstüne alıyorum da :26::26:

Valla kılo vermeyi etkilemek için içmemiştim ben tartılmadım yani hiç ondan ne desem yalan olur ama metabolizma hızlandırdığını bir kaç arkadaşımdan duymuştum e metabolizma hızlanınca kilo verirsin canım sen spora başla bence sporu bırakma sporla beraber yapılan diyet daha çok kilo verdirir. Birde geçen bir doktorla görüştüm ben bana dediki kilo vermen durduysa sakın endişelenme vücut kendini korumaya alır direnci dengeler sonra tekrar vermeye devam edersin stres yapma ve ayrıca birşey kullanma vücut direncin bozulursa kilo vereyim derken hastalanırsın dedi bende durunca bekledim bu gün 400 gr vermişim ama bu geçicide olabilir dün gece hastalandım istifra falan ettim ondan gitmişte olabilir bu 400 gr.

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum
ne bileyim sizi düsününce, kacamak yapmiyorum, diyetime hep devam ediyorum, güc oluyo benim icin.
biliyorum bu gurupta bana destek veren insanlarin oldugu icin.
cok iyi kizlarsiniz, gercekten, böyle bi aile gibi burasi. kendimi yalniz hisetmyiorum henüz daha yenide olsam burada =)

öpüyorum siziii :69:
:54::54::54::54::54::54::54::1::1::1::1::1::1:

Valla kılo vermeyi etkilemek için içmemiştim ben tartılmadım yani hiç ondan ne desem yalan olur ama metabolizma hızlandırdığını bir kaç arkadaşımdan duymuştum e metabolizma hızlanınca kilo verirsin canım sen spora başla bence sporu bırakma sporla beraber yapılan diyet daha çok kilo verdirir. Birde geçen bir doktorla görüştüm ben bana dediki kilo vermen durduysa sakın endişelenme vücut kendini korumaya alır direnci dengeler sonra tekrar vermeye devam edersin stres yapma ve ayrıca birşey kullanma vücut direncin bozulursa kilo vereyim derken hastalanırsın dedi bende durunca bekledim bu gün 400 gr vermişim ama bu geçicide olabilir dün gece hastalandım istifra falan ettim ondan gitmişte olabilir bu 400 gr.

Öncelikle geçmiş olsun su şimdi nasılsın iyi misin ?
Devam mı et diyorsun spora bir şaşırtmaca yapmayayım mı ki:26:

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum
ne bileyim sizi düsününce, kacamak yapmiyorum, diyetime hep devam ediyorum, güc oluyo benim icin.
cok iyi kizlarsiniz, gercekten, böyle bi aile gibi burasi. kendimi yalniz hisetmyiorum henüz daha yenide olsam burada =)

Canım benim biz de seni çok seviyoruz, cidden burası olmasa ben de veremem hiç hoş şimdi de gitmiyor da neyse ..
Yeri geliyor sıkıntılarımızı anlatıyoruz yeri geliyor mutluluklarımızı iyiki var burası ..

Canım benim seninle ne alakası var, uğraşıyorum uğraşıyorum kilo veremiyorum canım sıkılıyor millet nasıl vermiş görünce ..

hilalcim sanirim sevgi 5 gunde 5 kilo diyetini yapmisti
dukan diyetide ayni galiba :44:

hilalcim sanirim sevgi 5 gunde 5 kilo diyetini yapmisti
dukan diyetide ayni galiba :44:

Dukan diyeti daha farklı Elif bu 5 günde 5 kilo falan da biliyorum pek iyi değil ama yapsam mı ki bu hafta da fark olmazsa :26:
Bugün 2 kilodan daha fazla artıdaydım ..

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum

valla bende spor yapmadigim zamanlarda sucluluk hissine kapiliyorum
iyi ki buradayim ve iyi ki hepiniz varsiniz:16::16::16::16::16:
ask bocukleri gibi olduk heheehe:9::9::9::9:

Dukan diyeti daha farklı Elif bu 5 günde 5 kilo falan da biliyorum pek iyi değil ama yapsam mı ki bu hafta da fark olmazsa :26:
Bugün 2 kilodan daha fazla artıdaydım ..

regl doneminde misin ki :44:

Son düzenleme:
bence o 5 gunde 5 kiloyu yap 2 sini geri alsan kardir
hatta 3 unu geri alsan bile 2 kilo vermis olacaksin 1 haftada :34:

O zaman cumaya kadar bekleyeyim de cuma günü başlayayım Elifcim 5 vermem zaten mümkün değil de 3 verip 2sini alsam bile kardır ..

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum

Yolumuz bir canım o senin iyiliğin herkes aynı sebeple burada insanın yolu birse sevgi seli büyür gider sen hep bizle kal :)

Öncelikle geçmiş olsun su şimdi nasılsın iyi misin ?
Devam mı et diyorsun spora bir şaşırtmaca yapmayayım mı ki:26:

Sen sporuna devam et zaten kasta olsa artıda görsen bir süre sonra eksilere başlayacaksın bende bu günden sonra spora başlayacağım bırakmadan artıda görsem yağ gidiyor kas geliyor bunu bilmem bile mutluluk verici bence şaşırtma falan yapma oynama bünyenle... Bu arada iyiyim canım akşam öyle bir geldi geçti bende anlamadım bu günde hipotiroit ilacımdan unutup iki tane içmişim bir etki olmadı henüz ama sinir oldum kendime...

Yolumuz bir canım o senin iyiliğin herkes aynı sebeple burada insanın yolu birse sevgi seli büyür gider sen hep bizle kal :)

Sen sporuna devam et zaten kasta olsa artıda görsen bir süre sonra eksilere başlayacaksın bende bu günden sonra spora başlayacağım bırakmadan artıda görsem yağ gidiyor kas geliyor bunu bilmem bile mutluluk verici bence şaşırtma falan yapma oynama bünyenle... Bu arada iyiyim canım akşam öyle bir geldi geçti bende anlamadım bu günde hipotiroit ilacımdan unutup iki tane içmişim bir etki olmadı henüz ama sinir oldum kendime...

Tamam o zaman sucum ben sporuma devam edeyim hatta gidip yapayımm ..

Caylaaaarrrr bendeeennnnnn
Afiyet olsun
7 bitkili ;)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 45
Menümü Yazayım ..

Sabah :

- elma sirkeli su
- Aktivia ile mısır gevreği

Öğle :

- 3 kaşık ciğer
- Yoğurt

Akşam :

- Tavuk ızgara
- Yoğurt

Sıvı :

- Bol su
- Yemeklerden sonra metaboliza hızlandırıcı çay
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Yok bir süre sporu kesmeyi deneyeceğim ..

Afiyet olsun..

kizlar

size bisey söylicem
sizi cok seviyorum

bizde snei seviyoruz cansu :16:

O zaman cumaya kadar bekleyeyim de cuma günü başlayayım Elifcim 5 vermem zaten mümkün değil de 3 verip 2sini alsam bile kardır ..

İnanmıyorum Hilal,şok diyet mi yapacaksın sen? :20:

Back
X