• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hilalcim benim yaptığım çay bitti az önce...
yarın yapabilirsem yine yapmayı düşünüyorum

Benim karabiberim yok ama yapsam mı bilemedim ki Semiha onsuz.
Ya da toz olanından mı koysam çok mu kötü olur :26:

Melek döndüm ekmek tarifin buldum geçmişten yapacağım şimdi ..

Hilal'cim bu sabah kalktım yaptığım ilk iş bir bardak süt ısıtmak oldu. Ve dediğin gibi gerçekten çok işe yaradı. Aradan 10 dk geçmeden tuvalete gittim. Çok teşekkürler canım. :16::16:

bilemem ki.bende tane vardı onu kullandım

Hilal'cim bu sabah kalktım yaptığım ilk iş bir bardak süt ısıtmak oldu. Ve dediğin gibi gerçekten çok işe yaradı. Aradan 10 dk geçmeden tuvalete gittim. Çok teşekkürler canım. :16::16:

ebrucum benim arkadaşımda sürekli kabızlık sorunu yaşıyor.hamilelikte doktoruda ılık süt içmesini önermişti...umarım faydasını görürsün sende...

ben çıkıyorum.
akşam yemeğini yapmaya başlayayım...

bu arada önümüzdeki 2 gün kime mesaj atıyoruz bildirim için?

Çok sevindim Ebrucum işe yaramasına çok büyük bir sorun kabızlık ..

bilemem ki.bende tane vardı onu kullandım

Neyse bakarım artık yarın ..

ben çıkıyorum.
akşam yemeğini yapmaya başlayayım...

Kolay gelsin Semihaa ..

bu arada önümüzdeki 2 gün kime mesaj atıyoruz bildirim için?

Benim kayıtlarım silindi ama bitmiş olabilir sanırım listeyi yenilemem gerekiyor sanırım ama aklında olan varsa bir söylerse sevinirim.

kıslar ben geldim... dün sevgileler günü diye evde hazırlık v.s çok yoğundum... evde geçirdik biz bi sürü şey yaptım ve yedimde:17:
bugünde dersaneden yeni geldim...

Mesaj Sayım Tarihleri Güncelleme

6 – 7 Şubat : Betüld

8 – 9 Şubat : Laydline

10 – 11 Şubat : Mutedeyyin

13 – 14 Şubat : Ozlew_19

15 – 16 Şubat : Ysfmir

Çok sevindim Ebrucum işe yaramasına çok büyük bir sorun kabızlık ..

Neyse bakarım artık yarın ..

Kolay gelsin Semihaa ..

Benim kayıtlarım silindi ama bitmiş olabilir sanırım listeyi yenilemem gerekiyor sanırım ama aklında olan varsa bir söylerse sevinirim.

Hilal'cim benim evde defterde yazılı gidince yazarım kime atılacağını.

Yeni Mesaj Sayım Tarihleri ...

17 - 18 Şubat : Aysecig

20 – 21 Şubat : Balkaymak

22 – 23 Şubat : Betüld

24 – 25 Şubat: Fefilifa

27 – 28 Şubat : Hayattanzicik

29 Şubat – 1 Mart : LaydLine

2 – 3 Mart : Mutedeyyin

5 – 6 Mart : Ozlew_19

7 – 8 Mart : Pompon_89

9 – 10 Mart : Semiha

12 – 13 Mart : tatLi

14 – 15 Mart : Ysfmir

Semiha ve Cansu daha önceden yazmıştım ama kaynamış arada sanırım bana tekrar başlangıç kilolarınızı yazar mısınız ?

Aaa yap yap :1:

kıslar ben geldim... dün sevgileler günü diye evde hazırlık v.s çok yoğundum... evde geçirdik biz bi sürü şey yaptım ve yedimde:17:
bugünde dersaneden yeni geldim...

Yedin demek :20:
Yeni Mesaj Sayım Tarihleri ...

17 - 18 Şubat : Aysecig

20 – 21 Şubat : Balkaymak

22 – 23 Şubat : Betüld

24 – 25 Şubat: Fefilifa

27 – 28 Şubat : Hayattanzicik

29 Şubat – 1 Mart : LaydLine

2 – 3 Mart : Mutedeyyin

5 – 6 Mart : Ozlew_19

7 – 8 Mart : Pompon_89

9 – 10 Mart : Semiha

12 – 13 Mart : tatLi

14 – 15 Mart : Ysfmir

üye cogalınca, msj sayım tarihleri arasında iyi bi erteleme olmuş :1:

Semiha ve Cansu daha önceden yazmıştım ama kaynamış arada sanırım bana tekrar başlangıç kilolarınızı yazar mısınız ?

canım yazmıştım sen söyledikten sonra ama gözden kaçmış sanırım
66 ile başlamıştım ben...

Nasıldı Özlem Sevgililer günü güzel miydi ?

güzeldi... dışarda giyemediğim mini bir elbisem vardı madem evdeyiz giyeyim dedim... o kadar hazırılığı görüncede hoşuna gitti... ama ben yorgunluktan bittim...:1: ve yediklerimde cabası oldu... hilalacim sanırım izne çıkıcam ben bu arada... çünkü ne kadar istesemde yeteri kadar aktif olamadım bi türlü... ortimede yazık... yalnız bıraktım onuda... boş vaktim oldukça ders çalışmaya çalışıyorum bu ara etüdlerimde arttı... liste falan hiç uygulayamıyorum yine bu ara... sanırım listede olmasam daha iyi...

güzeldi... dışarda giyemediğim mini bir elbisem vardı madem evdeyiz giyeyim dedim... o kadar hazırılığı görüncede hoşuna gitti... ama ben yorgunluktan bittim...:1: ve yediklerimde cabası oldu... hilalacim sanırım izne çıkıcam ben bu arada... çünkü ne kadar istesemde yeteri kadar aktif olamadım bi türlü... ortimede yazık... yalnız bıraktım onuda... boş vaktim oldukça ders çalışmaya çalışıyorum bu ara etüdlerimde arttı... liste falan hiç uygulayamıyorum yine bu ara... sanırım listede olmasam daha iyi...

Tamam Özlemcim nasıl istersen sonuçta onlar daha önemli şeyler ..

Back
X