Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sağlıksız biliyorum ama ben şu 5 günde 5 kilo diyetine baslıycam
yulaf kepeğini bulsaydım dukan yapıcaktım
artık sabrım kalmadı bu kilolar bu kadar zamanda bile almadım ama veremiyorum
oldu oldu olmadı
pes ediyorum
burakacam bu kilo işini de salıyorum gidiyo
sabredemiycem

kızlar aklım hep annemgilde memlekete gitsem bi görsem kardeşimi rahatlasam diyorum çok uzak 15 saat 2 çocukla zaten mayısta gidecem
ama aklim da hep onda yani

menüm

sabah

yarım simit

öğle
1 kase çorba

akşam

1 krep
yesillik

spor,
30dak yürüdüm
su
2 litre içtim

Sende çok az yemişsin.

oldu oldu olmadı
pes ediyorum
sabredemiycem

Bırakmak pes etmek yok beraber başladık bir yola adam gibi sonlandıracağız o tarz diyetler sonradan geri döner canım sen aslında diyet listesi yapsan kendine doktorların oluşturdukları siteler var onlara baksan ve uysan güzel verirsin kilo emin ol böyle bilinçsiz yapınca verilmiyor kilo.

Sende çok az yemişsin.

Bırakmak pes etmek yok beraber başladık bir yola adam gibi sonlandıracağız o tarz diyetler sonradan geri döner canım sen aslında diyet listesi yapsan kendine doktorların oluşturdukları siteler var onlara baksan ve uysan güzel verirsin kilo emin ol böyle bilinçsiz yapınca verilmiyor kilo.

su onlarıda denedim fakat ben bir seye ağzımı sürünce bırakamıyorum
yemeyincede aramıyorum ne yapsam bilmiyorum ama bu diyet bende işe yarıyo bırakınca biraz aliyorum ama hedefe varanaca bırakmamayı düşünüyorum haftada 2 gün serbest var ha bide bugün kocaman 1 bardak zero içmiştim:26:

oldu oldu olmadı
pes ediyorum
sabredemiycem

Ya Gulciiin cook ozur dilerim gormemisim sanirim
Ya da sildim mi ki yanlisslikla acaba
Tekrar cok ozur dilerimm

Canim yulaf kepegini internette de satiyorlar
Ya da ona da guvenemem dersen adresini ver ben sana kargoyla gonderirim

selam arkadaşlar
ben geldim

menümü yazıyorum hemen

sabah
2 dilim çavdar ekmek
peynir
domates
salata
1 bardak şekersiz çay

ara
1 kivi

öğle
1 kase çorba

akşam
fırında hamsi
roka
maydanoz

2 bardak form çayı
1,5 lt su

spor yok

aşşağıda isimler var ama kimse yazmıyo nedense
bende çıkıyım bali iyi geceler kızlar

Gitme dur patates diyeti gibi peynir ve elma diyeti de var elma diyetinin işe yaradığını biliyorum ama diğerleri konusunda hiç fikrim yok ama sana iyi geliyorsa süper o kola denen şeyi hayatından çıkartman lazım canım. Zero mero farketmiyor hepsi zararlı.

selam arkadaşlar
ben geldim

menümü yazıyorum hemen

sabah
2 dilim çavdar ekmek
peynir
domates
salata
1 bardak şekersiz çay

ara
1 kivi

öğle
1 kase çorba

akşam
fırında hamsi
roka
maydanoz

2 bardak form çayı
1,5 lt su

spor yok

Afiyet olsun canım ayy hamsi olsada yesek yarın varsa alayım bari. Balık istedi canım.

Evet liste ve yorumlar geliyorr ..

*** 13. Takım 245. Etap *** Etap dördüncüsü

Aysecig: ( 56.6 / 57.6 / -1 / % -1.77 )
Betüld: ( 62.6 / 62.5 / 0.1 /% 0.16 )
Eski_bir_masal : ( 63.5 / 63.2 / 0.3 / % 0.47 )
Fefilifa: ( 76.2 / 76.5 / -0.3 / % -0.39 )
Hayattanazicik: ( 58.6 / 56 / 2.6 / % 4.44 )
LaydLiNe: ( 77.6 / 77.3 / 0.3 / % 0.39 )
Mutedeyyin: ( 70.4 / 69.6 / 0.8 / % 1.14 )
Ozlew_19: ( 69.5 / 67.7 / 1.8 / % 2.59 )
Semiha ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / % 0.92 )
TadLi : ( 61.2 / 61.2 / 0.0 / % 0.00 )
Ysfmir: ( 60.0 / 59.9 / 0.1 / % 0.17 )

13. Takım Ortalaması : % 0.74

Gülçin; çok stresli günler yaşıyorsun gerginliğini anlıyorum ve tamamen ona veriyorum kilo alışını biraz rahatla bak kendini üzmekle bir şey olmaz ki ..

Betül ; kilo verişinin azlığını son günlerde hatta gecelerde olan kaçamaklara veriyorum yoksa sen fazlasını verirdin ..

Elif : Bu hafta paylaşımlar çok kötüydü, önümüzdeki hafta düzeleceğini düşünüyorum ama düzelmezse ne yazık ki izinli yazmak zorunda kalacağım ..

Su; Birinciliğini tebrik ederim, paylaşım alanında da nasıl verdiğini yazarsan sevineceğim.
Öncelikle sporların çok güzeldi .
Kilometrelerce yürüdün.
Menülerin çok azdı aman sağlığına dikkat et ..

Ebru; takımımızın nazar boncuğu hiç bozma moralini, çok güzel gidiyorsun menülerin hep imrenilecek derecede, bu hafta spora yedi başladığın için ilk zamanda ödem yapabilir belki de ondandır hiç sıkma canını böyle devam et çok güzel olacak.

Melek; Kaçamaksız çok güzel menülerin oldu bu hafta, sorun olan hiç bir şey görmedim.
Bu iddia senindir ..

Özlem; Senin de bu hafta ciddi derecede paylaşım problemin vardı bugüne kadar, menüler de yoktu. bugüne gayet güzel başladın umarım bu hafta bu şekilde gider yoksa senin için de geçerli izin konusu ..

Semiha; Regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdiğini düşünüyorum umarım böyle devam eder..

Gönül; Haftanın başında bilgisayar mağduru olup kendini özlettin ama güzel bir dönüş yaptın, sporlarına aynı hızla devam eder o tatlı canını da sıkmazsan haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden ..

Derya; Kayınvalidenler , yoğunluk derken bu hafta çok mahrum bıraktın bizi o güzel yorumlarından ama bu hafta öyle olmayacağını biliyorum. İzin konusu senin için de geçerli bu hafta ..

Kızlar ben elimden geldikçe genel bir değerlendirme yaptım bazı arkadaşların uyarısı yaptım ama bunun haricinde genel bir problem vardı ki bunun sonuçlara da yansıdığını düşünüyorum umarım hepimiz daha çok gayret eder haftaya güzel bir sonuç görürürüz ..

:18::18::18::18::18:

Kızlar benim bugün felaket uykum var. Yatıyorum hemen. Herkese iyi geceler. Öpüyorum. :16::16:

Ya Gulciiin cook ozur dilerim gormemisim sanirim
Ya da sildim mi ki yanlisslikla acaba
Tekrar cok ozur dilerimm

Canim yulaf kepegini internette de satiyorlar
Ya da ona da guvenemem dersen adresini ver ben sana kargoyla gonderirim

o kadar cevap yazdım oğlum yanıma geldi bütün yazdığımı hangi tusa bastıysa sildi
tam kızacaktım anne anne dedi dizime yattı yeniden yazacam ya
betüş canım çok saol ilgine artık böylede veremezsem isterim senden zaten annemede söyledim kırıkkalede bi bakacaktı bulursam yollarım demişti
ama yinede çok tesekkür ederim ilgine
biliyorum zaten mesaj kutun dolunca toptan silmiştir diye topiğede yazmıştım ama çok yoğunsun
bu yoğunlukta bize böyle zaman ayırdığın için teşekkür ederim

Gitme dur patates diyeti gibi peynir ve elma diyeti de var elma diyetinin işe yaradığını biliyorum ama diğerleri konusunda hiç fikrim yok ama sana iyi geliyorsa süper o kola denen şeyi hayatından çıkartman lazım canım. Zero mero farketmiyor hepsi zararlı.

dün benimde canım fırın poşetinde tavuk istemişti.burda kızlar bahsetmişti.eşim balık alınca onu yaptım bende...

Kızlar benim bugün felaket uykum var. Yatıyorum hemen. Herkese iyi geceler. Öpüyorum. :16::16:

iyi geceler...

selam arkadaşlar
ben geldim

menümü yazıyorum hemen

sabah
2 dilim çavdar ekmek
peynir
domates
salata
1 bardak şekersiz çay

ara
1 kivi

öğle
1 kase çorba

akşam
fırında hamsi
roka
maydanoz

2 bardak form çayı
1,5 lt su

spor yok
afiyet olsun semiha
arastırıyım bir ara elma diyetini merak ettim
elmayı çok severim zaten
su sen nerde oturuyodun
önceki kilom 47 demiştin
boyun kaçki
neden kilo aldın özel değilse merak ettim

afiyet olsun semiha
arastırıyım bir ara elma diyetini merak ettim
elmayı çok severim zaten
su sen nerde oturuyodun
önceki kilom 47 demiştin
boyun kaçki
neden kilo aldın özel değilse merak ettim
elma diyetini bende duymuştum gülçin.
işe yaradığından bahsediyordu forumdaki arkadaşlar

betül cuma manşet haberleri yok galiba bu hafta

Ya bu hafta boyle oldu semiha
İlham perileri ugramadi :1:

Ya ondan ziyade baksana tuvalette uyuyakalmisim bir yorgunluk var regl oldum karin agrisi fln tv karsisinda battaniyeyle pinekliyorum :))

Hafta sonu cikar belki bir seyler, soz vermiyorum ama:)

Back
X