Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hafta sonu bekçisi ilan ediyorum kendimi. Kimsecikler yok hala.

Ben de nasıl severim öyle heyecanlı şeyleri sevdiceğim de hiç sevmez aksine

Menümü yazayım ..

Sabah :

- yok

Öğle :

- Fırında tavuk ve patates( patatesten 2 dilim yedim sadece )
- 3 kaşık yoğurt

Akşam :

- 1 dilim fırında mücver
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- Bol su
- 2 fincan bitki çayı

Spor :

- Bugün de yok

Merhabalar bende dietteyim soğan suyu içiyorum,kepek ekmeği bile yemiyorum akşamları da form doğuş çay içiyorum 2 kupa azar azar ama sık yiyorum bu soğan suyu mucize tavsiye ederim ben

Merhabalar bende dietteyim soğan suyu içiyorum,kepek ekmeği bile yemiyorum akşamları da form doğuş çay içiyorum 2 kupa azar azar ama sık yiyorum bu soğan suyu mucize tavsiye ederim ben

Bir türlü cesaret edemedim ben şu soğan suyuna.
Hem adet düzenine de iyi geliyormuş ama mide ağrımdan korkuyorum.

Spor sonrasi dus kacinilmaz keyifli olsada bezdiriyor bazen dus keyfi yaparken bi bakiyim
Topik napiyor dedim hehe

Spor sonrasi dus kacinilmaz keyifli olsada bezdiriyor bazen dus keyfi yaparken bi bakiyim
Topik napiyor dedim hehe

Nasıl hazırlıyorsunuz soğan suyunu? Ve size ne gibi etkileri oldu? Mesela kaç kilo verdiniz?

Gönül ne hayal ettim biliyor musun duşun altında bisiklet yukarıdan su akıyor hem duş alıyorsun diğer taraftan da elini çıkarmışın dışarı buraya yazıyorsun

Afiyet olsun canım. Bende sana mücveri nasıl yaptığını sorabilirmiyim?

Topik napiyor dedim hehe

Paparazzi Betül haklıymış. Umarım duşta yazmıyorsundur

Afiyet olsun canım. Bende sana mücveri nasıl yaptığını sorabilirmiyim?

Ebrucum ben az yapayım dedim soğuk güzel olmaz diye 2 kişilik yaptım.
1 kabağı rendeledim, 1 yumurta kırdım, 1 kaşık labne peyniri, biraz maydanozla tere koydum.Bol baharat attım pul biber nane karabiber kekik koydum ben. 1 kaşık da yulaf kepeği koydum ( normal un da koyabilirsin sen.)
Hepsini karıştırıp minik bir tavaya yağlı kağıt koyup fırına verdim.
Normalde 2 kabağa 1 yumurta oluyor ama çok olmasın diye böyle yaptım.
Önemli olan tepside ince olması Ebru'cum kalın olunca içi çiğ kalabiliyor.

Kimi anarsam geliyor. Betül dedim, Betül geldi. Şimdi de Semiha ve Su diyorum birazdan onlarda geliyormuş :60:

Bende deneyeyim çünkü mücveri ben başka türlü sanıyordum kıymalı felan oluyor yaaa fırında. Demek ki yanlış biliyormuşum. Teşekkürler canım

Bende deneyeyim çünkü mücveri ben başka türlü sanıyordum kıymalı felan oluyor yaaa fırında. Demek ki yanlış biliyormuşum. Teşekkürler canım

Kıymalısı var mıdır bilmiyorum ama ben hiç duymadım Ebru'cum ..
Aslında yağda daha güzel kızartılıyor ama tabi çook fazla kalorili oluyor.
Böyle hem hafif hem börek gibi oluyor.
Rica ederim ne demek

Ben de kitaba dalmisim

Hilal evde kablosuzdan girigorum kota guvende

Ebru ne olsaydim mesela, yeni calismaya basladim ama sanki tam aradigimi bulamadim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…