Yok yok kesin sen harcanıyorsun buralarda. Dehşet olmuş yaaaaa resmen bayıldım. Tebrik ediyorum Betül'cüm.
Seninkide görünür kaza olmuş Betül'cüm. Korkutma Hilal'i. Ben ilk çıktığımda 1 tur yanlardan tutunarak kaydım. Sonra ortaya çıktım. Bi baktım karşıdan iki kişi geliyor bana doğru hızlıca yapacak bişey yok kapattım gözlerimi bi baktım yanımdan geçip gittiler. Sonra senin gibi bir arkadaşım bana çarptı ve düşürdü. Kalkmak gerçekten zor ama sanırım iç güdüsel ben hemen kalktım dizlerimin üstünde. Çok zevkli bişey yaaaaa sırf bunun için gelebilirim Ankara'da. Konya'da gerçek buz yok yapay bir buz pateni pisti var oda benim hoşuma gitmedi.
Çok soğuk değil Hilal'cim.
Tuttur bencede. O gittiğimizde bide gençlik parkında su radarı diye bişey vardı. Ne denir o lunaparktakilere oyun desem olur galiba. Neyse bindik. Önce yavaş yavaş çıkardı bizi yukarıya.Tabii manzara güzel. Sonra birden bi bıraktılar bizi aşağıya o gün ruhum içimden çıktı ve ben bunu hissettim ama çok güzeldi
Noldu yine yaaaa herkes kayboldu birden. Sessizlik suskunluk hiç yakışmıyor bizim grubu
Hafta sonu bekçisi ilan ediyorum kendimi. Kimsecikler yok hala.
Sevdiceğim reklam koydu araya
Kız sen olmayınca gör bir de gündüz nasıl sen olunca geliniyor
Senin bahane affedilir.
Ben hiç çıkmadım zaten bugün. Biraz iş yapıp biraz buraya bakıyorum
Merhabalar bende dietteyim soğan suyu içiyorum,kepek ekmeği bile yemiyorum akşamları da form doğuş çay içiyorum 2 kupa azar azar ama sık yiyorum bu soğan suyu mucize tavsiye ederim ben
Spor sonrasi dus kacinilmaz keyifli olsada bezdiriyor bazen dus keyfi yaparken bi bakiyim
Topik napiyor dedim hehe
Merhabalar bende dietteyim soğan suyu içiyorum,kepek ekmeği bile yemiyorum akşamları da form doğuş çay içiyorum 2 kupa azar azar ama sık yiyorum bu soğan suyu mucize tavsiye ederim ben
Menümü yazayım ..
Sabah :
- yok
Öğle :
- Fırında tavuk ve patates( patatesten 2 dilim yedim sadece )
- 3 kaşık yoğurt
Akşam :
- 1 dilim fırında mücver
- 2 kaşık yoğurt
Sıvı :
- Bol su
- 2 fincan bitki çayı
Spor :
- Bugün de yok
Spor sonrasi dus kacinilmaz keyifli olsada bezdiriyor bazen dus keyfi yaparken bi bakiyim
Topik napiyor dedim hehe
Afiyet olsun canım. Bende sana mücveri nasıl yaptığını sorabilirmiyim?
Ebrucum ben az yapayım dedim soğuk güzel olmaz diye 2 kişilik yaptım.
1 kabağı rendeledim, 1 yumurta kırdım, 1 kaşık labne peyniri, biraz maydanozla tere koydum.Bol baharat attım pul biber nane karabiber kekik koydum ben. 1 kaşık da yulaf kepeği koydum ( normal un da koyabilirsin sen.)
Hepsini karıştırıp minik bir tavaya yağlı kağıt koyup fırına verdim.
Normalde 2 kabağa 1 yumurta oluyor ama çok olmasın diye böyle yaptım.
Önemli olan tepside ince olması Ebru'cum kalın olunca içi çiğ kalabiliyor.
Kimi anarsam geliyor. Betül dedim, Betül geldi. Şimdi de Semiha ve Su diyorum birazdan onlarda geliyormuş:60:
Bende deneyeyim çünkü mücveri ben başka türlü sanıyordum kıymalı felan oluyor yaaa fırında. Demek ki yanlış biliyormuşum. Teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?