Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence hiç güzel değil

Melekcim bak böyle düşündükçe beynin ve vücudun farklı şeylere odaklandığından kilo vermen zorlaşıyor.
Kendine ceza veriyorsun diye düşünüyor beynin ve vücudun da sana ceza verip daha zor veriliyor kilo.
Ben ince olmak istiyorum daha önemlisi sağlıklı olmak istiyorum ve sağlığım için hayır diyebildiğim şeyler çok güzel diye düşün ..

üff nesi güzel herseye hayır demenin
değil işte napim

Kızlar tarif çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim ..

Açıklama : yumurta kokusu hic olmuyo
Kaç Kişilik 5-6 kisilik
Süre 1saat
Zorluk Derecesi: normal
Kullanılan Malzemeler:

1. [*=center]1 buyuk karnibahar

[*=center]1 bas sogan

[*=center]biraz sivi yag ,

[*=center]4-5 kasik kadar kiyma

[*=center]1 domates

[*=center]tuz,karabiber ,pulbiber

[*=center]3-4 yumurta

[*=center]1 su bardagi sut

[*=center]1.5 su bardagi kasar peynir rendesi

Hazırlık

1. [*=center]

Tarifin Hazırlanışı

1. [*=center]karnibahari parcalayip hasliyoruz , karnibahar haslanirken , bir tavada yag ve sogani kavuruyoruz , sonra kiymayi koyup tekrar kavuruyoruz, domates , baharatlar ve tuzu ilave edip birazdaha kavuruyoruz , haslanan karnibaharlarin yarisini firin tepsisine dosuyoruz buyukse parcaliyoruz biraz , arasina kiyamali sosu serip ve tekrar uzerine kalan karnibari dosuyoruz , yumurta ,sut ve biraz tuzla bunlari karistip karnibaharin uzerine dokuyoruz , en ustunede kasar peyniri rendesi serpiyoruz , firina verip uzeri kizara kadar pisiyoruz ve afiyet olsun .

Diyeti bıraktıktan sonra senden korkuyorumm :26::26:

kork benden

evdede karnıbahar vardı, yaopayım bi

bence hiç güzel değil

Bence güzel Ama sencede haklısın

Yine şehit haberi var, Mardin'den bu sefer.
Şu haberleri gördükçe içim acıyor ..

annemle kız kardeşim yapmıstı bi ara...
Ölüyorlardı gazdan artık

Midede mi yapıyor gazı barsaklarda mı? Oda önemli.

Bu tarif makarnaylada yapılıyor. Melek'cim yap kesin çünkü çok lezzetli olur bence. Ben bunu kaşarsız ve yumurtasız yapıyorum. Domates ve biberde ekliyorum. Lezzetli oluyor.

Insallah gorebilirim bu hafta 5 leri 59.9 bile cok mutlu eder beni

Ben spor su yesil cay uclusunun sihrine cok inaniyorum Hilal...

tam sosyete topiğiiii olmuşuz desene haber kısmında artık asansörümle olan fantezilerim geniş yer alır her hafta

Aynen ole oldu turta zaman zaman bocalasakta topigimiz $en ya

Size sir olmaz olur mu kiz kiskanclik mi yapiyonuz yosam sizi gidi sizi
Size sir wercem yazmistim ya onu gormediniz heralde direkt Hilal e odaklanmissiniz

Bu tarif makarnaylada yapılıyor. Melek'cim yap kesin çünkü çok lezzetli olur bence. Ben bunu kaşarsız ve yumurtasız yapıyorum. Domates ve biberde ekliyorum. Lezzetli oluyor.

Aaa makarnalısı çok güzel olur çok severim benn ..
Kaşarsız yumurtasızını ben de yaparım, severim de ama bu bir başka güzel geldi sanki börek gibi ..

Ben spor su yesil cay uclusunun sihrine cok inaniyorum Hilal...
Size sir olmaz olur mu kiz kiskanclik mi yapiyonuz yosam sizi gidi sizi
Size sir wercem yazmistim ya onu gormediniz heralde direkt Hilal e odaklanmissiniz

Cidden ben yeşil çay içerken ne güzel kilo verirdim ama midemi ağrıtıyor diye bir süredir içmiyorum Gönül ne yazık ki..

Bana söyleyecek işte sadeceee

Sana diyecek soz bulamiyorum betus, dogma gazetecilere tas cikarmissin harbi buralarda harcaniyosun kiz Okurken kuwetin icindeydim
nasil hosuma gitti bilsen hele o resim cok komikti tam benim seklim karsimda tw camin kenarinda laptop telefon bi yandan 1.5 lt sisenin icinde su

Duşta da yazıyorum deme kızz

Gönül ne hayal ettim biliyor musun duşun altında bisiklet yukarıdan su akıyor hem duş alıyorsun diğer taraftan da elini çıkarmışın dışarı buraya yazıyorsun

Afiyet olsun canım. Bende sana mücveri nasıl yaptığını sorabilirmiyim?

Paparazzi Betül haklıymış. Umarım duşta yazmıyorsundur

Ewt kizlar dustayken yazmistim sunu da okuyum bunuda okuyum derken bi hayli zaman gecmis su buz gibi olms dalip gitmisim
Hilal dusun altinda demek guzel fikir kafayi iyice yedim zannimca

Ewt kizlar dustayken yazmistim sunu da okuyum bunuda okuyum derken bi hayli zaman gecmis su buz gibi olms dalip gitmisim
Hilal dusun altinda demek guzel fikir kafayi iyice yedim zannimca

Bugün Betül ve sen beni iyi güldürdünüz

Bu arada yeşil çay demişken kalkıp demleyeyim dedim bakalım nasıl olacak midemi rahatsız etmezse tekrar başlayayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…