Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Betül oku oku bitiremedin canım galiba. Felaket kaynattılar bugün öldüm ben gülmekten.

Afiyet olsun canım. Akşamın kötü olmuş yaaa patates nişastadan oluştuğu için hiçbirimiz yemiyoruz ayrıca havucunda glisemik indeksi çok yüksek keşke akşam yemeseydin bunları.

Bide senin menülerde hep nescafe oluyor. Bende 1 ay önce aynı senin gibiydim sonra bir bıraktım nescafeyi bidaha hiç içmedim. Hem ben üçü bir arada içiyordum

slm kızlar annemlerden döndüm,geçen hafta söylemiştim dış gebelıkten dolayı kürtaj olmuştum,bu gün doktor tekrar kan tahlilli yaptı içimde parça kalmış onunda takip edecekmiş düşmesi için,çok sinirlendim hem kürtaja alıyor içimin temizlenmesi için hem içimde parça bırakıyor.kendi doktoum yoktu izindeydi olsaydı inanın kavga edecektim.haftaya tekrar kan tahlili yaptırcam.

Hoşgeldin canım. Ben Ebru. Daha önce tanışmadık sanırım. Daha doğrusu denk gelip muhabbet etmedik. Seninde ismini öğrenirsek seviniriz bu arada.

Öncelikle geçmiş olsun. Sıkma canını inşallah biran önce düzelir sağlığın.

hoşgeldin canım geçmiş olsun ama bu içerde parça bırakma olayı çogu kürtajda oluyor ya benim arkadaşlarımda da olmuştu.

Yeşil çay yaptım kendime sıcak sıcak içiyorum ki yarına su felan kalmasın vücudumda. Ama sıkıldım yaaa kimse yazmıyor :26:

canım ismim elif...
hoşgeldin canım geçmiş olsun ama bu içerde parça bırakma olayı çogu kürtajda oluyor ya benim arkadaşlarımda da olmuştu.

hoşbulduk canım,tekrardan kürtajmı oldu?

geçmiş olsun elifcim
evet yaa sapıklar ne olacakkk ayyyy bişi değil bu mütü terbiyebimizi bozacakk

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 12 ziyaretçi)

Yanlış görmüyorum dimi :26::26:

kızlar sporu yaptım 30 dak leslie
10 dak oklava oğlan uyusada duş alsam

yeşil çay yapıyım bali ebru canım istedi
betülün ismi var cismi yok
sayfalara ömüldü galiba

boş bir an bulup takılayım dedim
geçmişi okumakla geçirdim zamanı
şimdide çıkmak zorundayım
iyi geceler

Ay ben oku oku bitiremedim valla EBru haklisin

Cok guldum
Okurken ama yaa

Melek , gonul yazmis ya libidon soyle fln diye
Libido o
-n ek orda
Melek kiz sen nasil bilmezsin libidoyu seninki hep tavan
Neyse ciplaktan sonra bir de bu kelime cikmasin aramalarda

Hilal gecmis olsun hem psikolojik hem fizyolojik iyi olmana sevindim

Gulcin ne cok temizlik yapiyormussun sen hakikaten ya

Elif sana da gecmis olsun

Gulcin
Gec geldim eve 10 da okumaya basladim
Ancak yazabildim

yoruldunuz mu okumaktan
feci manşetler bekliyoruz artık senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…