benim de bugün kü menütom şöyle kızlarrrrr
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
yumurta
peynir
zeytin
öğlen
1 sütlü nescafe
akşam
1 tabak patates yemeği
1 kase yogurt
havuc salatası
ara
1 bardak sahleep
2 saatte salondaydım
slm kızlar annemlerden döndüm,geçen hafta söylemiştim dış gebelıkten dolayı kürtaj olmuştum,bu gün doktor tekrar kan tahlilli yaptı içimde parça kalmış onunda takip edecekmiş düşmesi için,çok sinirlendim hem kürtaja alıyor içimin temizlenmesi için hem içimde parça bırakıyor.kendi doktoum yoktu izindeydi olsaydı inanın kavga edecektim.haftaya tekrar kan tahlili yaptırcam.
Betül oku oku bitiremedin canım galiba. Felaket kaynattılar bugün öldüm ben gülmekten.
slm kızlar annemlerden döndüm,geçen hafta söylemiştim dış gebelıkten dolayı kürtaj olmuştum,bu gün doktor tekrar kan tahlilli yaptı içimde parça kalmış onunda takip edecekmiş düşmesi için,çok sinirlendim hem kürtaja alıyor içimin temizlenmesi için hem içimde parça bırakıyor.kendi doktoum yoktu izindeydi olsaydı inanın kavga edecektim.haftaya tekrar kan tahlili yaptırcam.
canım ismim elif...Demek ki her yer aynı canım. Sabahta burda yağmur yağmaya başladı. Öğleden sonra kara döndü. Çok soğuk hava. Tekrardan kış gelmiş gibi.
Afiyet olsun canım. Ama herkesin dediği gibi çok iyi bir menü olmamış.
Haklıymışsın canım okumak kolay oldu.
Afiyet olsun ben artık sizin menülere bayılır oldum okuması çok kolay oluyor
Evet canım yaaaa öyle denk geldiği zaman deli oluyorum. Bigün önceki yemek ertesi gün yemekhanede çıkınca sinir oluyorum.
Gençlik işte Hilal'cim.Bel konusunda da çok şanslıyım hep incedir. Şuan bile aşırı kalın değil, bel olduğu belli. Sen evlendiğin zaman daha bilinçli olursun ama sanırım bu evliliğin doğasında var mutlaka kilo alıyorsun. İnşallah sen almazsın. Ama yine kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü gelinliğimle incecik bir gelindim
Afiyet olsun canım yemişsin kalamarı. Bu tarator sos nasıl oluyor. Hiç denemedim sanırım.
Afiyet olsun Derya'cım.
Bence bir doktora git Hilal'cim. Çünkü adet gecikmesi farklı sorunlarada neden oluyor.
Ufff yaaaa içimi sıktınız. Bugün herkes pek bi karamsarmış. Sanırım havalardan. Herkesin yaz hayalleri suya düştü
Merhaba canım hoşgeldin deme fırsatını ancak buldum. Ben Ebru. Bu arada sakıncası yoksa ismini öğrenirsem daha çok sevineceğim.
hoşgeldin canım geçmiş olsun ama bu içerde parça bırakma olayı çogu kürtajda oluyor ya benim arkadaşlarımda da olmuştu.
canım ismim elif...
hoşbulduk canım,tekrardan kürtajmı oldu?
O zaman tekrardan hoşgeldin Elif'cim. Bu arada grubun ikinci Elif'i oldun
geçmiş olsun elifcimslm kızlar annemlerden döndüm,geçen hafta söylemiştim dış gebelıkten dolayı kürtaj olmuştum,bu gün doktor tekrar kan tahlilli yaptı içimde parça kalmış onunda takip edecekmiş düşmesi için,çok sinirlendim hem kürtaja alıyor içimin temizlenmesi için hem içimde parça bırakıyor.kendi doktoum yoktu izindeydi olsaydı inanın kavga edecektim.haftaya tekrar kan tahlili yaptırcam.
evet yaa sapıklar ne olacakkk ayyyy bişi değil bu mütü terbiyebimizi bozacakk
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 12 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- file76,
- elmaliturta,
- semiha+,
- betuld+
Yanlış görmüyorum dimi :26::26:
Ay ben oku oku bitiremedim valla EBru haklisin
Cok guldum
Okurken ama yaa
Melek , gonul yazmis ya libidon soyle fln diye
Libido o
-n ek orda
Melek kiz sen nasil bilmezsin libidoyu seninki hep tavan
Neyse ciplaktan sonra bir de bu kelime cikmasin aramalarda
Hilal gecmis olsun hem psikolojik hem fizyolojik iyi olmana sevindim
Gulcin ne cok temizlik yapiyormussun sen hakikaten ya
Elif sana da gecmis olsun
geçmiş olsun elifcim
canım ismim elif...
hoşbulduk canım,tekrardan kürtajmı oldu?
boş bir an bulup takılayım dedim
geçmişi okumakla geçirdim zamanı
şimdide çıkmak zorundayım
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?