Evet canım sigara kan değerlerini yükseltiyor. Kanın çokmuş gibi görünüyor. Bi ara bende ona ragmen düşüktü değerler. Alt sınırın altındaydı.
Güzelmiş o zaman
Nasıl da hoşuma gidiyor görüyor musun
Önceden de varsa böyle bir durum aman ihmal etme sen bir kontrol ettir ..
Ben bugün çok meraklı gördüm kendimi
Eşinin ailesi de ığdırda mı ?
Çok inanıyorum şimdi bile pek pozitifim pek, arada bir cırlayacak gibi oluyorum ama regl kaprislerim bile yok ..
Kızlar yaaaa ben son bir haftadır felaket üşüyorum, üşüdüğüm içinde hiç bir iş yapmayı istemiyorum. Ev doğalgazlı sürekli sıcak ama ben nedense üşüyorum acaba diyorum kan değerlerimdemi bi düşüklük var bir kan tahlili felan mı yaptırsam acaba? Isınamıyorum bi türlü.
Neresi güzel yaaaa sen hala içiyosun dimi 55 temi bırakcaktın?
evet canım malesef onlarda burdalar,7aydırda kaynanam bizimle misafirliğe gelmişti söz bir türlü bitmedi misafirlik.
Hilal'cim arada bir aşağıya bak oranın sayısı arttıkça benim hoşuma gidiyor, dikkat çekmeye bayılıyorum
Haklısın canım ama mesela sigara hemoglobini yükseltir ben sigarayıda bıraktım sonra birden diyete başladım sanırım kansızlık ortaya çıktı. Tabii regl döneminin ve havaların soğukluğununda etkisi vardır ama özellikle akşamları çok üşüyorum. Ben yinede pazartesi bi baktırayım.
evet canım malesef onlarda burdalar,7aydırda kaynanam bizimle misafirliğe gelmişti sözde bir türlü bitmedi misafirlik.
inşallah bende görürüm.ALLAH sizleri hep böyle mutlu etsin.
evet canım malesef onlarda burdalar,7aydırda kaynanam bizimle misafirliğe gelmişti sözde bir türlü bitmedi misafirlik.
canim kanaman coksa da olabilir hatirladigim kadariyla regl donemindeydin :26:
ama ben göremedim]buraya resim ekleyebildim sizler için ekleyip kaldıracağım..olursa tabi..
mavi gömlekl,de 63 kiloyum..
diğer gri hırkalıda 65 dim sanırım..
site ziyaretçi kaynıyor ve resimler gider..
ne güzel canım demek herkes farkediyo kilo verdiğiniDimi yaaaaa bende aynen öyle söylemiştim, ama o zaman en şişmanları bendim. Eminim sende benim gibi yakın bir zamanda bırakırsın böyle düşünmeyi. Bugün yine arkadaşlar yaaaa sen ne kadar zayıfladın öyle diyorlar. Artık kormaya başladım nazar değecekler diye verdiğim kiloyu söylemiyorum.
Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Hem akşam çok hafif olmuş. Çok az kaldı hedefine ulaşmana
İkisinide çok seviyor Hilal'cim. Ben en başta şöyle demiştim; sen çok şanslı bir kızsın herkesin bir babası var ama senin iki baban var. Ama gerçek babasıyla uzak oldukları için eşime daha yakın. Mesela babacığım diye sesleniyor. Maşallah çok güzel anlaşıyorlar.
afiyet olsunmenumu yaziim bare
sabah
1 bardak ayran
20 gr cavdar ekmegi
1 elma
ogle
yesil mercimek salatasi
aksam:
1 tabak nohut
lahana tursusu
suyum cok az 1 litre
hemen suya dalmam lazim
eliflerin kaderi hep aynı demek kievet canım malesef onlarda burdalar,7aydırda kaynanam bizimle misafirliğe gelmişti sözde bir türlü bitmedi misafirlik.
hehe dimiİnşallah görürsün canım ve ben seninde zayıflayacağına inanıyorum eğer gerçekten istiyorsan yapamayacağın hiç birşey yok. Unutma bunu olurmu
Ayyyyhhhh bu Elif'lerin kaderleride aynı sanırım. İkiside kaynana mağduru
Benim çok fazla bu ay, soğan suyu içiyorum regl dönemimde,onun etkisiyle sanırım ama içimdeki her şeyi söksün istedim.
cikmis deryaaa
resmini merak etmistim yaaa:2:
bu arada yemek esliginde kk, cok guzel gidiyor tavsiye edilir
Arkadasim telefonda konusuyor ben de hemen yazatim dedim :)
Kızlar ben aşkımın yemeğini hazırlayıp dönüyorum çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor. AAAAAaaaaaaaaaa bugün benim dizim var Yalan Dünya
Bayılıyorum yaaaa bu diziyeeeee
cikmis deryaaa
resmini merak etmistim yaaa:2:
bu arada yemek esliginde kk, cok guzel gidiyor tavsiye edilir
hehe dimi
sogan suyu cok muthis bisi yaaa
Arkadasim telefonda konusuyor ben de hemen yazatim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?