afiyet olsun, millet sucukları götürüyo ben hala elma kemiriyorum
ya bende sasıyorum ama inan öyle , aclıktan geberecek boyuta gelmiyorum valla
varya 2 haftadır caanım karnıbaharım dolapta duruyor
eşim yemiyor , bende yiyemiyorum malesef
en kısa zamanda yapıcam
ya sabah kahvaltıodan sonra saat 4 e kadar acıkmıyorum.sonra karnım uruldayıp duruyor
yaa elif, görüyormusun neler cekiyorum
geçmiş olsun bu arada..
doktora gidicektin noldu:44:
Kız sen bizim menülere bakmadan geç valla üzülmeye başladım şu mahzun haline

Kizlar resimler icin soyledikleriniz icin tesekkur ederiim
Aksam sadece dedigim gibi salata ve balik yedim
BiraZdan misafirlige gidicez
Teyzem sayilir, cok guzel seyler yapar, cayin yaninda off nasil dayancam bilmiyorum
Yemiycem diyorum ama biraz vurdumduymazlik oldugu icin amaan veririm nasilsa bir sey olmaz diyorum ..
Oyuncaklarin ozellikle tek yonlu olmayanlari cok faydali cocuklar icin
Mesela bloklar ve Legolar. İstedigin her seyi yapabilirsin, cok zeka gelistirici sadece zeka degil yaratcilik ta.. İkisi farkli seyler. Estetik urun ortaya cikarabilme vs
Bebekler de cok yonlu oyuncak kategorisine daha yakin ama bence cocuga sunulan diger dusuncelerle birlikte gelisiyor
Mesela cocugun bir doktorlukla ilgili bir kitabi varsa oyle bir oyun kurar
Hayvanat bahcesine gider, bebegine onu anlatir, muzikle uyariliyorsa bebekle dans eder, annesinin kendisiyle konusup ilgilenerek sosyal yonuni gelistirir vs
Ama yazik bazi cocuklara tonlarca oyuncak aliyorlar robotlar bebekler arabalar vs ama nasil degisik oyun oynanir desteklemiyorlar baska materyal ve yasanmisliklarla..
Neyse cok konustum cenem dustu![]()
Benim için bri faydası yok mu Betül'cüm

benimkisi sadece bahane işte hilal kitap almam lazım en kısa zamanda ama ben nlp tarzı şeyleri okumayı çok seviyorum
Lİsedeyken çok okudum Nlp ile ilgili kitaplar, çok hoşuma gitmişti, hatta seminerlerine falan da katılmıştım ..